Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 31 Δεκ 2010 - 13:58
Ερμιόνη μου πλάκα με κάνεις.!Το τελευταίο κεφάλαιο ήταν.; Κρίμα.!Πάντως ήταν ότι πιο γλυκό έχω διαβάσει.!Συγκινήθηκα...το μέρος το φιλί τα συναισθήματα όλα τόσο όμορφα.!!Τώρα περιμένω πως και πως το καινούριο φανφικ σου που είμαι 100% σίγουρη πως θα ε΄ναι και αυτό τέλειο.!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 31 Δεκ 2010 - 14:02
Φενιούλα μου, αγάπη μου σ' ευχαριστώ πάαααααααααρα μα πάαααααααααρα μα πάααααααααααρα μα πάααααααααρα πολύ!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σου άρεσε!!! Καλό μου, αν κατάλαβα καλά...νομίζεις ότι είναι το τελευταίο κεφάλαιο...? Αν ναι, δεν είναι! Θα έχει και συνέχεια!!! Και όσο για τη νέα μου ιστορία...ανυπομονώ να την ποστάρω, να μου πείτε τη γνώμη σας!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 3 Ιαν 2011 - 19:53
γλυκια μου αναμενουμε για την καινουργια ιστορια σου αληθεια ποτε θα εχουμε συνεχεια?ανυπομονουμε..... ΥΣ:καλη χρονια και οτι επιθυμεις ο καινουργιος χρονος να σου φερει οτι επιθυμεις....
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 5 Ιαν 2011 - 21:20
Μαράκι μου, συγγνώμη αλλά σήμερα μπήκα και είδα το σχόλιό σου!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου!!! Ανταποδίδω!!! Εύχομαι ο νέος χρόνος να εκπληρώσει κάθε επιθυμία σου και κάθε όνειρό σου!!!
Την καινούρια ιστορία τη δουλεύω ακόμη, και δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμη να βάλω κεφάλαιο... Όσο για το..."Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι..." το γράφω και αυτό το κεφάλαιο...όσο μπορώ γιατί μου φαίνεται λιγάκι δύσκολη η συνέχεια...
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και πάλι καλή μου!!!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 5 Ιαν 2011 - 21:28
γεια σου ερμιονακι....ανυπομωνω για το επομενο κεφαλαιο...παντα κολλαω στην ιστορια σου και μενω με ενα αχχχχχχχ στα χειλη μου...ελπιζω τ επομενο να μν αργησει ιδιαιτερα.η ιστορια εχει ολα τα συναισθηματα μαζι για αυτο μου αρεσει,, την αγαπω.. αλλα εχασα και επεισοδια τοσο καιρο...γραφει καινοργιο story????τη ευχαρηστο ητν αυτο..!!!καλα κανεισ το εχεισ!!!ετσι σε θελω δυναμικη...ανυπομωνω!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 5 Ιαν 2011 - 21:37
Γεια σου Δήμητρά μου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σου!!! Αυτόν τον καιρό, έχω ανεβασει ήδη δύο κεφάλαια.......δεν ξέρω αν τα είδες...Για τη νέα ιστορία, μου ήρθε μία ιδέα άξαφνα βλεποντας μία ταινία, και αμέσως εμπνεύστηκα και είπα να γράψω ιστορία, όμως δεν είμαι εντελώς σίγουρη ακόμη... Σε ευχαριστώ δε φαντάζεσαι πόσο, για τα θετικά σου λόγια κάθε φορά!!!
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 5 Ιαν 2011 - 21:49
ναι το ειδα πωσ δεν το ειδα.......!!!!!!!!!το ενα απο τα 2 το διαβασα το ενα μου εμεινε...θα το διαβασω και αυτο η σημερα η αυριο....φοβαμαι οτι γινομαι κουραστικη...αλλα αγαπω αυτη την ιστορια...εννοειτε πωσ θα γραψεισ και την καινουργια ιστορια που εχεισ στο μυαλο σου μν το σκεφτεσαι...στη βραση κολλαει το σιδερο.. να την γρραψει να την γραψεισ!!! μν παραμελησεισ ομω το<εγω θα σε μαθω να υποκρινεσαι........>
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 5 Ιαν 2011 - 21:57
Φυσικά και δε γίνεσαι κουραστική Δήμητρά μου!!! Σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τη στήριξή σου!!! Θα κάνω ό,τι μπορώ με τη νέα ιστορία!!! Και θα φροντίσω να μην παραμελήσω με τίποτα την πρώτη, γιατί είναι η πρώτη μου και την αγαπώ πολύ!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 5 Ιαν 2011 - 23:18
Όχι Μαράκι...έλεγα στη demi ότι ανέβασα αυτόν τον καιρό δύο κεφάλαια από την παλιά την ιστορία...που τα διάβασες!! Η νεα ιστορία μάλλον θα λέγεται "Broken Tango", εμπνευσμένη από το τραγούδι το παρακάτω και την ταινία....
σε ρεφραιν^^^...και ολόκληρο.....
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 5 Ιαν 2011 - 23:24
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελειο!!!!!!!!!!!!μαρεσει τρελα ο χοροσ!!!!!!!!!με κατα ενθουσιασεσ...δεν περιμενα κατι τετοιο......ξεκινα το οσο πιο γρηγορα!!!
Σπόιλερ:
καληνυχτα!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 5 Ιαν 2011 - 23:26
Αλήθεια??? Αχ σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Το πρώτο κεφάλαιο το έχω γράψει και το 2ο μισο. Αλλά για να είμαι πιο σίγουρη....θα γράψω κι άλλο και θα σας ενημερώσω πότε θα το βάλω!
Σπόιλερ:
Ευχαριστώ! Επίσης!
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 6 Ιαν 2011 - 17:31
Εννοείς με τι σχετίζεται annia? Αν είναι αυτό, όπως έχω προαναφέρει, θα έχει να κάνει με το χορό! Περαιτέρω πληροφορίες δεν μπορώ να δώσω δυστυχώς, γιατί κι εγώ η ίδια ακόμη σκέφτομαι μερικές λεπτομέρειες που με δυσκολεύουν διότι δεν είμαι σίγουρη. Δεν έχω ολοκληρώσει το πλάνο στο μυαλό μου ακόμα...γι αυτό...
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"