Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 7 Ιαν 2011 - 18:14
Emy+Robert έγραψε:
Όχι Μαράκι...έλεγα στη demi ότι ανέβασα αυτόν τον καιρό δύο κεφάλαια από την παλιά την ιστορία...που τα διάβασες!! Η νεα ιστορία μάλλον θα λέγεται "Broken Tango", εμπνευσμένη από το τραγούδι το παρακάτω και την ταινία....
σε ρεφραιν^^^...και ολόκληρο.....
ειναι παρα πολυ ωραιο το τραγουδι και επισης προσεξα στο βιντεο κλιπ οτι η κοπελα ειναι πολυ εκδικητικη θα παιξει ρολο αυτο στην ιστορια???
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 7 Ιαν 2011 - 18:23
Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το τραγούδι Μαρία μου! Εννοείς αν θα είναι εκδικητική? Δεν θα το έλεγα...Πρωταγωνιστές θα είναι η Μπέλα κι ο Έντουαρντ σαφώς, αλλά δεν έχω σκεφτεί να είναι η κακιά της υπόθεσης η Μπέλα...Όπως το βλέπω, δεν παίζει ρόλο τόσο το τραγούδι όσο το ότι το άκουσα στην ανάλογη ταινία με το όνομα που προανέφερα...
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 7 Ιαν 2011 - 20:51
εμυ διαβασα και το κεφαλαιακι που μου ειχε απομενει...πολυ καλη συνεχεια..!!!και πολυ καλη προσπαθεια..μπραβο σου!! αν και να σου πω την αληθεια οτν διαβζα την συνεχεισ σκεφτομουν το καινουργιο στορι που ετοιμαζεισ..ανυπομωνω!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 7 Ιαν 2011 - 23:34
Εμυ μου διαβάζοντας τα δύο τελευταία σου κεφάλαια έχω μείνει κάπως έτσι τι τρυφερές στιγμές και μαζί με το τραγούδι που επέλεξες τι να πω έγραψες πάλι περιμένω με αγωνία την συνέχεια, την καινούργια ιστορία την έχεις ανεβάσει??? απο τον τίτλο και μόνο ανυπομονώ να την διαβάσω και είμαι σίγουρη ότι θα με ξετρελάνει και αυτή
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 7 Ιαν 2011 - 23:42
Χρυσάνθη μου, σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Χάρηκα πολύ που σου άρεσε η επιλογή του τραγουδιού, καθώς το είδα στο δικό σου playlist και το θυμήθηκα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ!!! Την καινούρια ιστορία, όχι, δεν την έχω βάλει ακόμη...Την ετοιμάζω...Χαίρομαι που σου άρεσε και ο τίτλος... Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 7 Ιαν 2011 - 23:51
Βέβαια μπορώ, αλλά δεν έχω κατασταλλάξει για κάποια σημεία ακόμη...Γι αυτό το λόγο και δεν έχω ποστάρει κεφάλαιο μέχρι τώρα. Θέλω να είμαι σίγουρη για τους χαρακτήρες πρώτα, τι θα είναι ο καθένας, τι ρόλο θα έχει στην ιστορία κλπ. Κάτι που τρενάρει λίγο τις ιδέες μου... Γενικά, θα έχει σχέση με το χορό. Η Μπέλα, θα είναι σπουδάστρια σε μία μεγάλη σχολή χορού κι εκεί θα βλέπουμε τη ζωή της. Πώς έφτασε ως εκεί, το παρελθόν της, αλλά και τις εξελίξεις της στο μέλλον. Οι λεπτομέρειες για το τι έχει βιώσει κλπ, είναι κυρίως στο πρώτο κεφάλαιο... Δεν είμαι πολύ κατατοπιστική, αλλά δεν έχω ολοκληρώσει την ιδέα στο μυαλό μου ακόμα και γι αυτό δε λέω περαιτέρω...
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 8 Ιαν 2011 - 0:12
τι χαζή που είμαι και δεν το πρόσεξα πιο πριν καλά έπαθα κάτι μην το πω καλύτερα πραγματική έμπνευση αυτό το κομμάτι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανυπομονώ να το διαβάσω αν θες και συνεργασία είμαι μέσα για βοήθεια
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 9 Ιαν 2011 - 20:33
Ερμιονη μου μια απο τις καλυτερες ιδεες που εχω ακουσει ποτε!!! Ο τιτλος εξαιρετικα εμπνευσμενος και οτι εχει σχεση με χορο με τρελενει !!!!! Να ξερεις πως σε στηριζω απολυτα σε αυτη την προσπαθεια σου... Ειμαι σιγουρη πως θα ειναι αλλο ειναι καταπληκτικο fanfic αφου θα το γραψεις εσυ. Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 22 Ιαν 2011 - 19:24
Καλησπέρα σας!!! Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη που έχω αργήσει να ποστάρω εδώ και πολύ καιρό κεφάλαιο από την ιστορία μου! Η αλήθεια είναι ότι είχα "κολλήσει" πολύ για τη συνέχεια, καθώς δεν μπορούσα να σκεφτώ την εξέλιξή της έπειτα από το σημείο που την είχα αφήσει. Οι παράγοντες ήταν βασικά η έλλειψη έμπνευσης και το άγχος για να βγει κάτι καλό και όχι κάτι πρόχειρο ίσα-ίσα να ποστάρω κάτι. Μετά από κάποιο καιρό, κατάφερα να γράψω μισό περίπου κεφάλαιο και ήμουν σε καλό δρόμο, ενώ παράλληλα έγραφα και για την άλλη την ιστορία μου (Broken Tango) γράφοντας για εκείνη δυο περίπου κεφάλαια! Όμως... εξαιτίας προβλήματος που προέκυψε με τον υπολογιστή χάθηκε ό,τι είχα και δεν είχα αποθηκευμένο μέσα! Από αμέτρητες φωτογραφίες, τραγούδια και εργασίες μέχρι τις ιστορίες μου (δυόμιση συνολικά αδημοσίευτα κεφάλαια) και επιπλέον η αρχή για το φανφικ του Αγ.Βαλεντίνου που ήθελα να πάρω μερος! Η κατάστασή μου είναι απελπιστική και είμαι πολύ στενοχωρημένη, γιατί έχασα πολλά πράγματα! Ήθελα να σας ενημερώσω λοιπόν, πως η συνέχεια αυτής της ιστορίας -αλλά και κατά πάσα πιθανότητα και της άλλης- θα αργήσει, κι αυτό γιατί εκτός του ότι πρέπει να ξαναγράφω πράγματα που δεν θυμάμαι καλά,δεν έχω και word! Θα κάνω υπομονή μέχρι να εγκαταστήσω τα windows που αρμόζουν στον υπολογιστή, γιατί αυτά που έχω τώρα δεν τα υποστηριζει όπως πρέπει, και λυθεί το πρόβλημα! Μέχρι τότε, ζητώ την κατανόησή σας. Σας υπερευχαριστώ επίσης για την εκπληκτική στήριξη και ενθάρρυνσή σας παιδιά κάθε φορά! Σας φιλώ όλους!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 22 Ιαν 2011 - 19:28
Καταλαβαίνω απο τις ατυχίες,αγάπη μου.Κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ αλλά μετά απο δουλειά 5 ωρών στο movie maker.Λυπάμαι πολύ και σίγουρα θα περιμένουμε,είμαι βέβαιη ότι θα δούμε πολύ καλά αποτελέσματα.
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 22 Ιαν 2011 - 19:31
Φαίη μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση! Όταν τα έχασα όλα αυτά, μόνο που δεν έκλαψα! Θα βάλω τα δυνατά μου πάντως! Ευχαριστώ πολύ και πάλι γλυκιά μου για όλα!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 22 Ιαν 2011 - 21:09
Ερμιονάκι μου γλυκό ηρέμισε ψυχούλα μου !!!
Ξέρω πως όταν χάνονται αρχεία είναι πολύ σπαστικό.το έχω πάθει και εγώ αλλά δεν πειράζει αγάπη μου
Και μην τα παρατάς!!!Δεν πειράζει!!!Εσυ έχεις νου και κρίση για να τα ξαναγράψεις και να τα ξανασκεφτείς σε αντίθεση με το ρομποτακι-ονοματι υπολογιστης- που δεν μπορεί να το κάνει.
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 22 Ιαν 2011 - 21:16
Λιτσάκι μου γλυκό, χαίρομαι πολύ που με καταλαβαίνεις! Πόσο στενοχωρήθηκα δε λέγεται! Απελπισία και στενοχώρια στο έπακρον! Όπου πάω λέω τον πόνο μου να φανταστεις! Σ' ευχαριστώ πολύ αγάπη μου! Θα φροντίσω να μην αργήσω πολύ! Ευχαριστώ και πάλι πολύ πολύυυυυ καλή μου!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 22 Ιαν 2011 - 21:20
Emy+Robert έγραψε:
Λιτσάκι μου γλυκό, χαίρομαι πολύ που με καταλαβαίνεις! Πόσο στενοχωρήθηκα δε λέγεται! Απελπισία και στενοχώρια στο έπακρον! Όπου πάω λέω τον πόνο μου να φανταστεις! Σ' ευχαριστώ πολύ αγάπη μου! Θα φροντίσω να μην αργήσω πολύ! Ευχαριστώ και πάλι πολύ πολύυυυυ καλή μου!
Τίποτα αγάπη μου!!!
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"