| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|
+36niki annia evaggelia hlhtwilightmania xrysanthi despina aek dolores!! Niki Patt demi cullen olly lautner Stella Sunlight sisaki nantia01 sandra21 !!!twilight!!! Fay1765 alkioni Bella07 i love edward 2 daisyalicecullen LITSA0089 Bella13 mpellanti21 LaDy_SoVeReigN twilightFOREVER pretty witch izzy cullen evaki mR.Geo ed<3 twilightsagaddicted Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA LadyTaniaXd Emy+Robert 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 22 Ιαν 2011 - 21:21 | |
| Ερμιονη μου αγαπη μου , να ηξερες πως σε καταλαβαινω...Το εχω παθει μια φορα και ειχα τοσα νευρα Το μονο που σου συνιστω ειναι να ηρεμισεις και εσυ , και οταν λυθουν ολα να τα παρεις με την σειρα.Ξερω ειναι εκνευριστηκο να χανεις κατι που εχεις γραψει με κοπο.Σε κατανοω απολυτα... Ελπιζω αποδω και περα να διορθωθουν ολα και να σου πανε καλυτερα τα πραγματα! Ειμαστε μαζι σου και σε στηριζουμε , συμβαινουν αυτα!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 22 Ιαν 2011 - 22:17 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 23 Ιαν 2011 - 0:14 | |
| Σε καταλαβαινω απολυτα, Ερμιονη μου Παρε οσο χρονο χρειαζεσαι, εμεις θα ειμαστε εδω και θα περιμενουμε, οτι και αν προκυψει και οσος καιρος και αν περασει |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 23 Ιαν 2011 - 14:43 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 6 Φεβ 2011 - 22:18 | |
| κοριτσακι μου υπομονη και επιμονη χρειαζεται και εγω το εχω παθει και ηταν αστα να πανε πανικος σε καταλαβαινω εμεις θα περιμενουμε γλυκια μου οσο χρειαστει μην ανησυχεις ειμαι σιγουρη οτι θα μας απογειωσει η συνεχεια θα περιμενουμε με αγωνια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 7 Φεβ 2011 - 20:45 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 9 Φεβ 2011 - 22:52 | |
| αστα να πανε γλυκια μου σε καταλαβαινω και τωρα αρχιζουν και οι προσωμοιωσης και δεν με βλεπω καν να μπορω να μπαινω οχι απλα να γραψω κατι αλλα δεν πειραζει μετα θα απολαμβανω τους καρπους αυτης της προσπαθειας αν περασω....εσυ γλυκια μου προσπαθησε να χαλαρωσεις και ειμαι σιγουρη οτι ολα αυτο το ταλεντο που εχεις θα ξεδιπλωθει....δεν σε φοβαμαι εισαι αστερι.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 9 Φεβ 2011 - 23:01 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 9 Φεβ 2011 - 23:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 10 Φεβ 2011 - 19:49 | |
| | |
|
| |
Epamun Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 13/02/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Φεβ 2011 - 21:05 | |
| Χαίρετε!Emy διάβασα την ιστορία σου και μου άρεσε πάρα πολύ.Ίσως είναι λίγο παράλογο να ρωτάω για συνέχεια αλλά νομίζω πως έχεις φτάσει σε ένα σημείο που ήταν το ζητούμενο εξ αρχής. Κυριολεκτικά ρούφηξα την ιστορία αν και δυστυχώς τα κεφάλαια είναι λίγο μικρά. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Φεβ 2011 - 21:13 | |
| Αμάν!Ερμιόνη και τα νέα μέλη σε πήρανε χαμπάρι(Welcome Epamun) Για να τον βγάλω τον άνθρωπο απο τη δύσκολη θέση θα ρωτήσω εγώ γι'αυτόν... Λοιπόν,ζουζούνι;Κατά πότε το βλέπεις το νέο το κεφάλαιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Φεβ 2011 - 21:22 | |
| Epamun πρώτα-πρώτα καλωσόρισες στο φόρουμ μας!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ πολύ που σου άρεσε!!! Όσο για τα κεφάλαια όντως είναι λίγο μικρά , αλλά με τον καιρό προσπαθώ να τα κάνω πιο μεγάλα για να είναι σαφώς πιο χορταστικά! Φαίη μου... τι θέλεις να πεις με αυτό? Ότι όλοι με κατάλαβαν? Για νέο κεφάλαιο δεν...μπορώ να απαντήσω σύντομα δυστυχώς. Την έχω αγαπήσει αυτήν την ιστορία αλλά η έμπνευση τελευταία με έχει αφήσει! Θέλω να είναι καλή η συνέχεια γιατί όντως τη σταμάτησα σε ιδιαίτερο σημείο και θέλω να εξελιχθεί ανάλογα. Έχω γράψει περίπου μιάμιση σελίδα ως τώρα και το δουλεύω σιγά-σιγά. Θα βάλω τα δυνατά μου!!! πολύ και πάλι Epamun! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Φεβ 2011 - 21:47 | |
| Εννοώ ότι στα σχόλια του παιδιού υπήρχε και αυτή η παρατήρηση.Τυχαίο;Δε νομίζω! Το καλό που σου θέλω να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.Μόνο τότε θα επιστρέψει η έμπνευση. Για να πω την αλήθεια,αυτό που κάνεις εσύ όπως και άλλα άτομα,να γράφετε πολλές ιστορίες μαζί είναι πολύ δύσκολο και συχνά καταστροφικό γιατί αναγκάζεσαι να αλλάζεις συνεχώς mood. Θα περιμένουμε,τουλαχιστον έδωσες σημεία ζωής...χαχαχαχαχα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Φεβ 2011 - 21:51 | |
| Τυχαίο? Μπα...δε νομίζω! Α αυτό εννοούσες... Οκ! Είναι όντως λιγάκι δύσκολο γιατί κάθε ιστορία έχει διαφορετικές απαιτήσεις, πλοκή και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσω πάντως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 7 Μαρ 2011 - 17:35 | |
| Καλησπέρα σας παιδιά!!! Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το κεφάλαιο από το "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ' αγαπάς" πάει καλά. Κατά πάσα πιθανότητα θα αναρτηθεί σήμερα! Σας φιλώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 12 Μαρ 2011 - 16:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Μαρ 2011 - 21:49 | |
| Μαράκι μου, σ'ευχαριστώ τόσο πολύ για τη στήριξη και την κατανόηση. Μετά βασάνων και κόπων...είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το 19ο κεφάλαιο είναι έτοιμο και μόλις αναρτήθηκε!!! Για μία ακόμη φορά να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για την τεράστια αργοπορία μου, αλλά μου έτυχαν διάφορα (όπως η διαγραφή των αρχείων μου) και η ψυχολογία μου είχε πέσει. Περιμενω με τόοοοοοοοοοοοοση μα τόοοοοοοοοοση πολύ αγωνία τα σχόλιά σας!!! Τα χρειάζομαι έπειτα από τόσο καιρό είτε είναι θετικά είτε όχι. Φιλάκια πολλά!!! Καλή ανάγνωση!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Μαρ 2011 - 22:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Μαρ 2011 - 22:37 | |
| Μαρία μου, δεν φαντάζεσαι πόσο είχε λείψει και σε μένα αυτή η ιστορία. Στεναχωριόμουν πάρα πολύ που δεν είχα έμπνευση και δεν μπορούσα να γράψω. ¶λλες φορές τη στιγμή που καθόμουν και το αποφάσιζα, κάτι τύχαινε και την άφηνα στην άκρη. Πέρασε πολλά αυτό το κεφάλαιο αυτό...Ομως πολύ μακρυγορώ... Σ' ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά αγάπη μου!!! Και για την υποστήριξη και για την ενθάρρυνση και για τα καλά σου λόγια! (αν έχεις να επισημάνεις κάτι αρνητικό να μου το λες πάντα, δεν παρεξηγούμαι ) Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Η σκηνή της "εικόνας" της Μπέλα θα ήθελα να την πετύχω σε συνδυασμό με τη μουσική. Αυτή την άσκηση την είχα κάνει κι εγώ στο θεατρικό εργαστήρι -πολύυυυυυ καιρό πριν βέβαια!- με την ίδια μουσική και προσπάθησα να αποδώσω όσο μπορούσα τη στιγμή. Όσο για την Έσμι, θα δούμε παρακάτω τι μεσολάβησε και φέρθηκε έτσι. Χίλια ευχαριστώ και πάλι Μαράκι μου!!! | |
|
| |
evaggelia Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 16/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Μαρ 2011 - 23:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 13 Μαρ 2011 - 23:46 | |
| Περίμενα αλλά μπράβο σου! Ωραίο κεφάλαιο και επέστρεψες δριμύτερη.Βέβαια,μπερδεύτηκα λίγο με την αντίδραση του Έντουαρντ,στην "εικόνα"της Μπέλλα.Γιατί αντέδρασε έτσι;Επειδή δεν ήταν μόνοι τους;
| |
|
| |
desi Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 12/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 14 Μαρ 2011 - 15:53 | |
| Ερμιονάκι μου το καινούριο κεφάλαιο ήταν εξαιρετικό.Είναι που είναι μαζί,ότι η Έσμι δεν τον θέλει και αυτό δίνει μια αγωνία οτι είχαμε πολύ καιρό να απολαύσουμε κεφάλαιο.Δεν ξέρω!Πάντως κατάφερες να το αποδόσεις εξαιρετικά!!! Υ.Γ:Αγάπη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση!!! | |
|
| |
| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|