Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    niki
    annia
    evaggelia
    hlhtwilightmania
    xrysanthi
    despina aek
    dolores!!
    Niki Patt
    demi cullen
    olly lautner
    Stella Sunlight
    sisaki
    nantia01
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Fay1765
    alkioni
    Bella07
    i love edward 2
    daisyalicecullen
    LITSA0089
    Bella13
    mpellanti21
    LaDy_SoVeReigN
    twilightFOREVER
    pretty witch
    izzy cullen
    evaki
    mR.Geo
    ed<3
    twilightsagaddicted
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    ROBELINA
    LadyTaniaXd
    Emy+Robert
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 21:21

Ερμιονη μου αγαπη μου ,
    να ηξερες πως σε καταλαβαινω...Το εχω παθει μια φορα
    και ειχα τοσα νευρα Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 872396
    Το μονο που σου συνιστω ειναι να ηρεμισεις και εσυ ,
    και οταν λυθουν ολα να τα παρεις με την σειρα.Ξερω ειναι εκνευριστηκο
    να χανεις κατι που εχεις γραψει με κοπο.Σε κατανοω απολυτα...
    Ελπιζω αποδω και περα να διορθωθουν ολα και να σου πανε καλυτερα τα πραγματα!
    Ειμαστε μαζι σου και σε στηριζουμε , συμβαινουν αυτα!!! kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 22:17

Λιτσάκι μου και πάλι ευχαριστώ! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 603117

Μαρινάκι μου, στην αρχή ήμουν μες στη μαύρη πίκρα! Τώρα κάπως ηρέμησα! Neutral Πόσο λυπήθηκα δεν περιγράφεται! Φωτογραφίες από εκδρομές, τριήμερες, τραγούδια και φυσικά οι ιστορίες μου! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 206202 Τι να πω? Θα φτιαξουν τα πράγματα ελπίζω! Σ' ευχαριστώ τόοοσο πολύ γλυκιά μου για την κατανόηση και την υποστήριξη! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 616544 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 616544 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 23:30

ερμιονακι μ.!!!!!!!!!!!μηνσ τενοχωριεσια καθολου κουκλιτσα μ.!!!εμεις ειμαστε εδω και θα περιμενουμε οσοσ χρειαστει,.!!!εσυ να εισαι καλα.!!!μην αγχωνεσαι και μην ανησυχεις...αλλωστε σου εχω ξαναπει.:σε εμπιστευομαι εσενα.!ολα θα τ κανεις ξανα καλα.!!!!!!!!
    huggie kiss
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 0:14

Σε καταλαβαινω απολυτα, Ερμιονη μου Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442 Παρε οσο χρονο χρειαζεσαι, εμεις θα ειμαστε εδω και θα περιμενουμε, οτι και αν προκυψει και οσος καιρος και αν περασει Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 14:43

Φενιούλα μου και Έμιλύ μου σας ευχαριστώ αγάπες μου πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643
    Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην αργήσω! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 6 Φεβ 2011 - 22:18

κοριτσακι μου υπομονη και επιμονη χρειαζεται και εγω το εχω παθει και ηταν αστα να πανε πανικος σε καταλαβαινω εμεις θα περιμενουμε γλυκια μου οσο χρειαστει μην ανησυχεις ειμαι σιγουρη οτι θα μας απογειωσει η συνεχεια θα περιμενουμε με αγωνια....
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Φεβ 2011 - 20:45

Μαρία μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442 Είμαι σε φάση "ανασυγκρότησης"giggle , όπου σιγά-σιγά προσπαθώ να γράψω κάτι. Διάβασα πως κι εσύ έχεις πρόβλημα έμπνευσης και με καταλαβαίνεις!!! Wink Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι καλή μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 174341
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 22:52

αστα να πανε γλυκια μου σε καταλαβαινω και τωρα αρχιζουν και οι προσωμοιωσης και δεν με βλεπω καν να μπορω να μπαινω οχι απλα να γραψω κατι αλλα δεν πειραζει μετα θα απολαμβανω τους καρπους αυτης της προσπαθειας αν περασω....εσυ γλυκια μου προσπαθησε να χαλαρωσεις και ειμαι σιγουρη οτι ολα αυτο το ταλεντο που εχεις θα ξεδιπλωθει....δεν σε φοβαμαι εισαι αστερι....
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 23:01

i love edward 2 έγραψε:
    εσυ γλυκια μου προσπαθησε να χαλαρωσεις και ειμαι σιγουρη οτι ολα αυτο το ταλεντο που εχεις θα ξεδιπλωθει....δεν σε φοβαμαι εισαι αστερι....
    συμφωνώ απόλυτα huggie huggie huggie μην αγχώνεσαι όσο το ζορίζεις τόσο δεν σου βγαίνει Wink Wink Wink
    huggie Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 616544 huggie
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 23:05

Ερμιονακι μου ηρεμισε και παρε το χρονο σου, εμεις ειμαστε παντα εδω και σε περιμενουμε!!!
    Να δημιουργησεις ξανα , οταν σου ερθει εμπνευση, θα ειμαστε διπλα σου... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 630836
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠεμ 10 Φεβ 2011 - 19:49

Μαράκι μου, Χρυσάνθη μου, και Μαρινάκι μου, σας ευχαριστώ τόοοοσο μα τόοοοσο πολύ!!Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 98735
    Έχετε δίκιο σ' αυτό! Να το πάω σιγά-σιγά, αλλιώς δεν βγαίνει δυστυχώς!
    Σας ευχαριστω και πάλι πάρα πάρα πολύ για την υποστήριξη! Αχ βρε κορίτσια είστε τόσο καλές, υπέροχες! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 577643
    Epamun
    Twilight Human
    Twilight Human
    Epamun

¶ντρας Υδροχόος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 2
    Registration date : 13/02/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 21:05

Χαίρετε!Emy διάβασα την ιστορία σου και μου άρεσε πάρα πολύ.Ίσως είναι λίγο παράλογο να ρωτάω για συνέχεια αλλά νομίζω πως έχεις φτάσει σε ένα σημείο που ήταν το ζητούμενο εξ αρχής.
    Κυριολεκτικά ρούφηξα την ιστορία αν και δυστυχώς τα κεφάλαια είναι λίγο μικρά. Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 6626 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 474941
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 21:13

Αμάν!Ερμιόνη και τα νέα μέλη σε πήρανε χαμπάρι(Welcome Epamun)
    Για να τον βγάλω τον άνθρωπο απο τη δύσκολη θέση θα ρωτήσω εγώ γι'αυτόν...
    Λοιπόν,ζουζούνι;Κατά πότε το βλέπεις το νέο το κεφάλαιο;
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 21:22

Epamun πρώτα-πρώτα καλωσόρισες στο φόρουμ μας!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 737646
    Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Smile Smile Smile Χαίρομαι πολύ πολύ που σου άρεσε!!! Όσο για τα κεφάλαια όντως είναι λίγο μικρά Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 876749 , αλλά με τον καιρό προσπαθώ να τα κάνω πιο μεγάλα για να είναι σαφώς πιο χορταστικά!Wink

Φαίη μου... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 876749 τι θέλεις να πεις με αυτό? Ότι όλοι με κατάλαβαν? Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 876749
    Για νέο κεφάλαιο δεν...μπορώ να απαντήσω σύντομα δυστυχώς. Την έχω αγαπήσει αυτήν την ιστορία αλλά η έμπνευση τελευταία με έχει αφήσει! Neutral Θέλω να είναι καλή η συνέχεια γιατί όντως τη σταμάτησα σε ιδιαίτερο σημείο και θέλω να εξελιχθεί ανάλογα. Έχω γράψει περίπου μιάμιση σελίδα ως τώρα και το δουλεύω σιγά-σιγά. Θα βάλω τα δυνατά μου!!! kiss

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 691711 πολύ και πάλι Epamun!
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 21:47

Εννοώ ότι στα σχόλια του παιδιού υπήρχε και αυτή η παρατήρηση.Τυχαίο;Δε νομίζω!

Το καλό που σου θέλω να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.Μόνο τότε θα επιστρέψει η έμπνευση.
    Για να πω την αλήθεια,αυτό που κάνεις εσύ όπως και άλλα άτομα,να γράφετε πολλές ιστορίες μαζί είναι πολύ δύσκολο και συχνά καταστροφικό γιατί αναγκάζεσαι να αλλάζεις συνεχώς mood.

Θα περιμένουμε,τουλαχιστον έδωσες σημεία ζωής...χαχαχαχαχα! Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 21:51

Τυχαίο? Μπα...δε νομίζω! giggle Α αυτό εννοούσες... Wink Οκ! Wink

Είναι όντως λιγάκι δύσκολο γιατί κάθε ιστορία έχει διαφορετικές απαιτήσεις, πλοκή και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσω πάντως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! kiss
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! huggie
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Μαρ 2011 - 17:35

Καλησπέρα σας παιδιά!!!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το κεφάλαιο από το "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ' αγαπάς" πάει καλά. Κατά πάσα πιθανότητα θα αναρτηθεί σήμερα! Smile Smile Smile

Σας φιλώ! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 906998
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 12 Μαρ 2011 - 16:46

γλυκια μου ελπιζω το κεφαλαιακι να ανεβει συντομα γιατι προσωπικα μου εχει λειψει παρα πολυ η ιστορια σου....η οποια ειναι υπεροχη και μας εχεις αφησει σε πολυ κρισιμο σημειο.....βεβαια εμεις παντα θα περιμενουμε και θα κανουμε υπομονη μεχρι να εισαι ετοιμη να το τελειωσεις και να μας παρουσιασεις παλι κατι καταπληκτικο οπως παντα αλλωστε για αυτο μην ανησυχεις εμεις ειμαστε εδω και σε στηριζουμε.... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442 kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:49

Μαράκι μου, σ'ευχαριστώ τόσο πολύ για τη στήριξη και την κατανόηση. Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442

Μετά βασάνων και κόπων...είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το 19ο κεφάλαιο είναι έτοιμο και μόλις αναρτήθηκε!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 6512

Για μία ακόμη φορά να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για την τεράστια αργοπορία μου, αλλά μου έτυχαν διάφορα (όπως η διαγραφή των αρχείων μου) και η ψυχολογία μου είχε πέσει. Neutral

Περιμενω με τόοοοοοοοοοοοοση μα τόοοοοοοοοοση πολύ αγωνία τα σχόλιά σας!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 465227
    Τα χρειάζομαι έπειτα από τόσο καιρό είτε είναι θετικά είτε όχι. Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 465227

Φιλάκια πολλά!!! Καλή ανάγνωση!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 906998
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 22:26

μπηκε καινουργιο κεφαλαιο Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 4947 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 480860 μολις το διαβασα ηταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο....πω πω ερμιονακι μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ μου ειχε λειψει η ιστορια σου αφανταστα πολυ. ηταν ενα μεγαλο και πολυ χορταστικα κεφαλαιο...μπραβο σου κοριτσακι μου...αλλα θα τα παρω απο την αρχη. η σκηνη στη σχολη ηταν θεικη μου εκοψε την ανασα η φαντασιωση της μπελλα με τον εντουαρντ ηταν μαγικη και με την μουσικη την απογειωσε. μετα ομως η συμπεριφορα της μητερας της με προβληματισε αρκετα γιατι τετοια αρνητικη σταση απεναντι στο κουκλι μας..γιατι υποστηριζει του Τζεικ....λεω εγω με το αθωο μου μυαλουδακι....ελπιζω βεβαια ελπιζω να μην ισχυει και να αλλαξει γνωμη και σταση απεναντι του.... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 551700 α και φυσικα χαρηκα παρα πολυ που η μπελλα αποφασισε να μην δωσει βαση σε κανενα απο τα κακοβουλα σχολια για εκεινη ειναι πολυ ερωτευμενη με τον εντουαρντ και ευτυχισμενη και ελπιζω να κρατησει και να μην μπεουν εμποδια στην σχεση τους...μπραβο ερμιονακι μου ηταν υπεροχο, φανταστικο, απλα τελειο....περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια.... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 22:37

Μαρία μου, δεν φαντάζεσαι πόσο είχε λείψει και σε μένα αυτή η ιστορία. Στεναχωριόμουν πάρα πολύ που δεν είχα έμπνευση και δεν μπορούσα να γράψω. ¶λλες φορές τη στιγμή που καθόμουν και το αποφάσιζα, κάτι τύχαινε και την άφηνα στην άκρη. Πέρασε πολλά αυτό το κεφάλαιο αυτό...Ομως πολύ μακρυγορώ...

Σ' ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά αγάπη μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 34442 Και για την υποστήριξη και για την ενθάρρυνση και για τα καλά σου λόγια! (αν έχεις να επισημάνεις κάτι αρνητικό να μου το λες πάντα, δεν παρεξηγούμαι Smile )
    Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Η σκηνή της "εικόνας" της Μπέλα θα ήθελα να την πετύχω σε συνδυασμό με τη μουσική. Αυτή την άσκηση την είχα κάνει κι εγώ στο θεατρικό εργαστήρι -πολύυυυυυ καιρό πριν βέβαια!- με την ίδια μουσική και προσπάθησα να αποδώσω όσο μπορούσα τη στιγμή. Όσο για την Έσμι, θα δούμε παρακάτω τι μεσολάβησε και φέρθηκε έτσι. Wink

Χίλια ευχαριστώ και πάλι Μαράκι μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268
    evaggelia
    Twilight Human
    Twilight Human
    evaggelia

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Ξάνθη
    Αριθμός μηνυμάτων : 46
    Registration date : 16/12/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 23:26

Ερμιονακι μου αυτο το κεφαλαιο το περιμενα με μεγαλη ανυπομονησια και αυτο το ξερεις καλυτερα απο ολους... Wink Wink Wink
    Αξιζε ομως η αναμονη!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 4947
    Ηταν ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 474941 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 474941
    Σου αξιζουν χιλια μπραβο!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 201917
    Τι να πρωτοπω...
    Φυσικα και ξετρελαθηκα με την "εικονα" της Μπελλα!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 6512
    Η μουσικη σε συνδυασμο με ολη την εικονα ηταν ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ!!!
    Βεβαια η σκηνη με την μαμα με μπερδεψε λιγο...
    Χαλασε την διαθεση που ειχε η Μπελλα και δεν καταλαβα το γιατι αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μας πεις αργοτερα το λογο...
    Ερμιονη μου εχεις μεγαλο ταλεντο και χαρηκα πολυ που επεστρεψε αυτη η ιστορια γιατι ξερω ποσο πολυ την αγαπας!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 98735
    Τελος, θελω να σου πω οτι ηταν απο τα αγαπημενα μου κεφαλαια και με συγκινησες παρα πολυ που με συμπεριελαβες στις ευχαριστιες σου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 382268
    Περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 465227
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 23:46

Περίμενα αλλά μπράβο σου!
    Ωραίο κεφάλαιο και επέστρεψες δριμύτερη.Βέβαια,μπερδεύτηκα λίγο με την αντίδραση του Έντουαρντ,στην "εικόνα"της Μπέλλα.Γιατί αντέδρασε έτσι;Επειδή δεν ήταν μόνοι τους;
    desi
    Twilight Human
    Twilight Human
    desi

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : athens
    Αριθμός μηνυμάτων : 34
    Registration date : 12/12/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 14 Μαρ 2011 - 14:06

πολυ ωραιο συχαριτηρεια ελπιζω να εχει και συναιχεια Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 630836 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 620541

Εdit by Bella Marie: Το πόστ αυτό μεταφέρθηκε απο το τόπικ του αντίστοιχου φάνφικ.
    Παρακαλώ, διαβάζετε τους κανόνες της κάθε ενότητας πριν ποστάρετε, για να διευκολύνετε και εμάς αλλά και εσάς!!!
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 14 Μαρ 2011 - 15:53

Ερμιονάκι μου kiss το καινούριο κεφάλαιο ήταν εξαιρετικό.Είναι που είναι μαζί,ότι η Έσμι δεν τον θέλει και αυτό δίνει μια αγωνία οτι είχαμε πολύ καιρό να απολαύσουμε κεφάλαιο.Δεν ξέρω!Πάντως κατάφερες να το αποδόσεις εξαιρετικά!!!

Υ.Γ:Αγάπη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση!!! huggie

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 26 από 28Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: