| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|
+36niki annia evaggelia hlhtwilightmania xrysanthi despina aek dolores!! Niki Patt demi cullen olly lautner Stella Sunlight sisaki nantia01 sandra21 !!!twilight!!! Fay1765 alkioni Bella07 i love edward 2 daisyalicecullen LITSA0089 Bella13 mpellanti21 LaDy_SoVeReigN twilightFOREVER pretty witch izzy cullen evaki mR.Geo ed<3 twilightsagaddicted Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA LadyTaniaXd Emy+Robert 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:01 | |
| να μαι και εγω ερμιονακι μου τι φανταστικο κεφαλαιο!!!!!!!! επιτελους μαζι αλλα η μηετρα αντιδρα αυτο μου δημιουργει μια αγωνια εχω να σου πω !!! νμυπομονω για την συνεχεια!!! σε ευχαρισω πολυ για την αφιερωση!!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 14 Μαρ 2011 - 21:10 | |
| Ερμιονακι μου παρα πολυ ωραιαο κεφαλαιο.!!!!!μου ειχε λειψει πολυ αυτη η ιστορια.!!!!και ναι επιτελους μαζι...καλα εκει με τη μουσικη που πηγε διπλα της...ανατριχιασα αληθεια.!!τωρα η Εσμε γιατι αντιδρα ετσι και με το χαλαει.??νυπομονω για τη συνεχεια!!!!!μπραβο αγαπη μου.!!! και σε ευχαριστω πουλ για την αφιερωση.!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 14 Μαρ 2011 - 21:42 | |
| Αχ κοριτσάκια μου, πόσο χαρούμενη με κάνετε που σας άρεσε το κεφάλαιο αυτό!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα!!! Ευαγγελία μου , το σχόλιό σου είναι υπέροχο! Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για τα όμορφα λόγια σου! Ξέρεις πολύ καλά πόσο την αγαπάω αυτήν την ιστορία κι έτσι ήθελα το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει! Εύχομαι να το πέτυχα αν και είχα -όπως πάντα - τους ενδοιασμούς μου. Όσον αφορά την Έσμι, ναι θα δούμε παρακάτω τι (ή ποιος...) την έκανε να αντιδράσει κατά αυτόν τον τρόπο. Φαίη μου, όντως περίμενες. Περίμενες και πολύ μάλιστα. Θα φροντίσω να επανορθώσω στη συνέχεια όμως! Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ κι εσένα γλυκιά μου! Ο Έντουαρντ αντέδρασε έτσι, γιατί νόμιζε πως η Μπέλα δεν του έλεγε αλήθεια. Είναι αυτές οι ανασφάλειες που έχουν και οι δυο τους, μη μπορώντας να πιστέψουν ακόμη ότι είναι μαζί και ότι τα συναισθήματά τους είναι αμοιβαία. Του φαινόταν λοιπόν, παράξενο που φανταζόταν εκείνον και μάλιστα ήταν κι ο πρωταγωνιστής. Ελπίζω να σε κάλυψα! desi, σ' ευχαριστώ πολύ! Εννοείται πως θα έχει και συνέχεια! Δεν τελείωσε εδώ! Λιτσάκι μου καλό , πολύ πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Η Έσμι δεν είναι ακριβώς ότι δεν τον θέλει τον Έντουαρντ γιατί δεν τον συμπαθεί, αλλά σκέφτεται την κόρη της και το λεγόμενο "σκάνδαλο" που θα προκύψει αν μαθευτεί κάτι. Της μπήκαν βέβαια ψίλοι στ' αυτιά, αλλά δε συνεχίζω! Ελινάκι μου , σ' ευχαριστώ πάρα πολύ πολύ αγάπη μου!!! Όντως, επιτέλους μαζί, αλλά η αντίδραση της Έσμι θα μας προβληματίσει λιγάκι στη συνέχεια! Και Φενιούλα μου , χίιιιιιιιιιιιλια ευχαριστώ γλυκό μου!!! Αλήθεια σου άρεσε η σκηνή εκείνη? Χαίρομαι πολύ πολύ!!! Κορίτσια, συγγνώμη που το παράκανα με τις ευχαριστίες, αλλά δεν μπροώ να μην πω τουλάχιστον ένα "ευχαριστώ" σε σας, κάτι που σαφώς είναι πολύ λίγο σε σχέση με αυτό που αισθάνομαι! Με ενθαρρύνετε πάντοτε και νοιάζεστε πάντοτε για την ιστορία! Ελπίζω να μη σας απογοητεύσω στη συνέχεια! Σας φιλώ... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 15 Μαρ 2011 - 7:38 | |
| Με κάλυψες,Ερμιόνη μου.Απλά δεν είχα χρόνο και διάβασα στα πεταχτά το κεφάλαιο οπότε δεν πρόλαβα να το κατανοήσω πλήρως.
Και μην ξεχνιόμαστε...Περιμένουμε συνέχεια... | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 15 Μαρ 2011 - 14:57 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 15 Μαρ 2011 - 19:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 15 Μαρ 2011 - 22:17 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 15 Μαρ 2011 - 22:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 15 Μαρ 2011 - 22:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 15 Μαρ 2011 - 22:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 15 Μαρ 2011 - 22:45 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 18 Μαρ 2011 - 16:50 | |
| Eρμιονάκι μου γλυκό που άργησα να κάνω σχόλια αλλά ήμουν στη Ρώμη μια εβδομάδα!Επίσης κάτι έχει πάθει το ιντερνετ μου και κολλάει απίστευτα πολύ!!Πόσο χαίρομαι που επέστρεψα,μου λείψατε... Αγάπη μου πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για την αφιέρωση!! Όσο για αυτό το κεφάλαιο δεν φαντάζεσε πόσο χάρηκα όταν είδα πως είχες βάλει συνέχεια... Λοιπόν ας το πάρω από το μάθημα του Έντουαρντ,τι γλυκός και τι ωραία σκέψη από μέρους σου να κάνουν αυτή την άσκηση!Οι εικόνες που διηγήθηκε η Μπέλλα ότι έβλεπε στον Έντουαρντ ανεπανάληπτες... Είμαι πολύ συγκινημενη!!! Όσο για την γραφή σου δεν έχω να πω τίποτα άψογη. Καλά η μάνα της Μπέλλας τι έπαθε ξαφνικά;Εντάξει άνησυχεί αλλά ίσως είναι και λιγάκι υπερβολική. Γιατί κάτι μου λέει ότι θα μπλεχτεί στο παιχνίδι; Μπράβο ,Μπράβο....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για μια ακόμη φόρα.Δεν θα πάψω να σου λέω καλά λόγια γιατί τα αξίζεις!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 18 Μαρ 2011 - 22:41 | |
| | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 18 Μαρ 2011 - 22:41 | |
| βολτερα πηγες????? | |
|
| |
alkioni Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 15/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 25 Μαρ 2011 - 17:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 19:37 | |
| Κορίτσια, καλησπέρα!!! Τελευταία, έχω "χαθεί" λίγο με τις ιστορίες μου και έχω καιρό να ανεβάσω κεφάλαιο. Το ξέρω και στενοχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό, αλλά έτυχαν διάφορα, μεσολάβησαν κι οι εξετάσεις και έμειναν πίσω. Θα ξεκινήσω με το "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" το οποίο έχω παραμελήσει εξαιρετικά πολύ. Η έμπνευση που είχα με αυτήν την ιστορία στην αρχή και οι ιδέες, με έχουν αφήσει κατά πολύ και προσπαθώ να βρω μια άκρη. Μόλις καταφέρω να ολοκληρώσω το κεφάλαιο, θα σας ενημερώσω αμέσως! Συνεχίζω με το "Broken Tango", στο οποίο δεν έχω στερέψει από ιδέες! Έχω πολλα πράγματα στο μυαλό μου, αλλά θέλει να κάτσω, να τα βάλω σε μια σειρά και να στρωθώ στο γράψιμο με αυτήν την ιστορία. Ο λόγος που "παραμέλησα" όμως αυτό το φάνφικ είναι πως άξαφνα μου ήρθε η ιδέα για ένα καινούριο. Η αλήθεια είναι πως θεωρώ πολύ δύσκολο να ασχολείται κάποιος με παραπάνω από μία-δύο ιστορίες και δίσταζα να κάνω κι εγώ κάτι τέτοιο, αλλά αυτόν τον καιρό επιδόθηκα στο γράψιμο της καινούριας, μιας και είχα πολύ ενθουσιασμό γι αυτή και δεν ήθελα με τίποτα να μου φύγει. Έχω γράψει ήδη κάποια κεφάλαια, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τίτλο. Πιστεύω πως αυτό το fanfiction από εμένα, θα είναι σχετικά πιο οργανωμένο, επειδή έχω βρει από τώρα το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα παρακάτω κι έτσι το άγχος μου για τη συνέχεια θα είναι λιγότερο (όσο γίνεται βέβαια ). Μόλις θα έχω νεότερα, θα σας ειδοποιήσω! Σας ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 19:59 | |
| Ερμιονη μου επιτελους μου ειχε λειψει το ''εγω θα σε μαθω να υποκρινεσαι και εσυ θα μ'αγαπας'' οπως και το broken tango.... Σαν τρελο κανω αλλα ειναι απο την χαρα μου... Δεν λεγεται ποσο θελω να δω καινουριο κεφαλαιο.... Οσο για την καινουρια ιστορια πιστευω οτι ειναι δυσκολο να ασχολειθεις με 3 ιστοριες μαζι σου μιλαω εκ πειρας ολο κατι μου τυχαινει οπως τωρα η εξεταστικη και δεν προλαβαινω για συνεχεια αλλα με προσπαθεια θα τα καταφερεις σου εχω εμπιστοσυνη!!!! Παντως σε οτι βημα και να κανεις θα σε στηριξω...γιατι ολες σου οι ιστοριες ειναι καλογραμμενες και με ενδιαφερον συνεχεια Αναμενω με χαρα οτι καινουριο απο εσενα αγαπη μου!!!! Απο την καινουρια σου ιστορια οταν βρεις τιτλο θα δουμε καμια περιληψη;Πεθαινω απο την αγωνια μου Φιλακια πολλα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 20:17 | |
| Μαρινάκι μου, σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Έχεις απόλυτο δίκιο ότι είναι δύσκολο να έχεις στο μυαλό σου τρεις ιστορίες, αλλά όταν σου έρχεται μια ιδέα δεν μπορείς να την αφήσεις... Είπα, μήπως να ασχοληθώ αργότερα; Αλλά μετά δεν άντεξα... Τον τίτλο δεν τον έχω σκεφτεί ακόμη, αλλά είμαι σε σκέψη. Τι λεξικά έχω ανοίξει σχετικά με το θέμα, τι τίτλους βιβλίων έχω δει, αλλά δεν μπορώ να καταληξω ακόμη. Είναι όμως θέμα χρόνου! Δυστυχώς, και συγχωρέστε με γι αυτό, δε νομίζω ν' αναφέρω κάτι σε περίληψη. Νομίζω πως ίσως να χάσει το θέμα του έτσι. Δεν ξέρω τι να κάνω... Μαρινάκι μου, ειλικρινά σε ευχαριστώ όσο δεν φαντάζεσαι!!!!!!!! Για την εμψύχωση, την ενθάρρυνση, την υποστήριξη κάθε φορά!!!!!!! Χίλια ευχαριστώ με όλη μου την αγάπη!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 20:27 | |
| Αν θελεις καμια βοηθεια με τον τιτλο μην διστασεις να την ζητησεις.... Δεν πειραζει και περιληψη να μην δουμε!!!Την ιστορια να γραψεις και μας φτανει Εσυ ξερεις καλυτερα τι θα κανεις με αυτο το θεμα Καλα εκανες οποτε σου βγαινει γιατι αργοτερα μπορει να το ξεχασεις να το παραμελησεις και να μην εχεις ορεξη να το αρχισεις Οποτε περιμενουμε νεα γλυκο μου Ερμιονακι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 20:34 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 20:35 | |
| ερμιονακι μου ανυπομονω να διαβασω καποια απο τις ιστοριες σου μου εχουν λειψει πολυ !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 20:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 20:39 | |
| θα περιμενουμε με αγωνια - Σπόιλερ:
οποιαδηποτε βοηθεια πες ,
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 20 Ιουν 2011 - 20:41 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|