| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|
+36niki annia evaggelia hlhtwilightmania xrysanthi despina aek dolores!! Niki Patt demi cullen olly lautner Stella Sunlight sisaki nantia01 sandra21 !!!twilight!!! Fay1765 alkioni Bella07 i love edward 2 daisyalicecullen LITSA0089 Bella13 mpellanti21 LaDy_SoVeReigN twilightFOREVER pretty witch izzy cullen evaki mR.Geo ed<3 twilightsagaddicted Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA LadyTaniaXd Emy+Robert 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 30 Οκτ 2010 - 21:58 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 30 Οκτ 2010 - 22:48 | |
| Καλά βρε ΕΜΥ(η γνωστή μετεωρολογική υπηρεσία....έτσι θα σε φωνάζω)θες να με πεθάνεις? Μια βδομάδα περιμένω να δω τι γίνεται με τη Μπέλλα κι εσύ τι κάνεις?Δε λες τίποτα! ΟΚ,παραδέχομαι ότι ξετρελάθηκα που έμαθα την πλευρά του Έντ...είναι ψυχοπονιάρης ο γλυκός μου αλλά μας αφήνεις ξανά σε αναμμένα κάρβουνα! Φτου σου!Φτου σου! Δεν κάνω πλάκα!Αυτή τη φορά δε θα φάω όλο το φαγητό μου και το χέρι μου θα γίνει ένα με τη μύτη μου τη γαλλική.Επανάσταση...ενάντια στην άδικη και άπονη συγγραφέα που μας αφήνει μια ζωή και εις αεί στα κρύα του λουτρού.Στην πυρά!!!! - Σπόιλερ:
(φοβερό κεφάλαιο!αν μπορούσα να περπατήσω θα έκανα κολοτούμπες απο τη χαρά μου!!!!!)
| |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 0:37 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 12:57 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 15:13 | |
| Κορίτσια μου....πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο μα πόσο πολύυυυυυυυ σας ευχαριστώ...δεν περιγράφεται και δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!!!!!!!!!!!!! i love edward 2, Φένια μου, Νίκη μου , Φαίη μου, Μαργαρίτα μου και Μαρίνα μου σας υπερευχαριστώ!!! Είμαι κατενθουσιασμένη για τα σχολιά σας!!! Χάρηκα τόοοοοοοοσο μα τόοοοοοοοσο πολύ που σας άρεσε!!!!!!! Δεν μπορώ να σας πω επακριβώς αν θα βγει εντελώς-εντελώς αληθινό το όνειρο, αλλά ξέρετε ήδη πως κάτι δεν πάει καλά με την Μπέλα εκείνο το βράδυ...Όλες οι απορίες θα σας λυθούν αγάπες μου, στο επόμενο κεφάλαιο!!! Όσο για τη συνέχεια, δεν είμαι σίγουρη το πότε...Αν μπορέσω κι έχω έμπνευση, ίσως να την ανεβάσω σήμερα το απόγευμα...αλλιώς μέσα στην εβδομάδα...και δε με πιέζετε καθόλου όταν ρωτάτε!!! Σας ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι, μία-μία ξεχωριστά!!! - Σπόιλερ:
i love edward 2, θα ήθελες να μου πεις πώς σε λένε? Για να σε φωνάζω με το όνομά σου αν θέλεις! Φαίη μου...μη μου πεις ότι δεν έφαγες τίποτα μέχρι τώρα και ότι ακόμη κρατάς την αναπνοή σου!!! forgive me... | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 15:28 | |
| - Σπόιλερ:
ναι με λενε μαρια και εμεις σε ευχαριστουμε για την πολυ ωραια ιστορια σου
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 15:37 | |
| Χάρηκα πολύ Μαρία!!! Κι εγώ σ' ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια, αλλά και για το ότι διαβάζεις την ιστορία μου!!! Με βοηθάει πάρα πολύ που αναφέρεστε σε σημεία που σας άρεσαν -όπως κάνεις εσύ!!- αλλά και για τυχόν παρατηρήσεις σας!!! Ξέρω πώς να κινηθώ στη συνέχεια και τι να προσέξω!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 15:45 | |
| ναι αυτο που μου αρεσε πιο πολυ απο ολα οπως σου ειπα ειναι οι φωνες του εντι μεσα στο κεφαλι του που συγκρουονταν τα πρεπει και τα θελω εδωσε πολυ δυναμη και παραστατικοτητα στον λογο σου | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 15:47 | |
| Είπα απλά ότι είμαι σε ετοιμότητα Ερμιόνη μου! Σήμερα δεν έφαγα όλα μου τα μακαρόνια!!! Πάντως η ιστορία σου μου αρέσει τόσο,τόσο,τόσο πολύ! Μόνο που σε παρακαλώ,αν γίνεται να γράφεις λίγο περισσότερο...Το έχω ανάγκη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 15:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 15:59 | |
| δλδ παιζει να εχουμε συνεχεια σημερα...............? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 16:05 | |
| Θα το προσπαθήσω...,σε λίγο θα κάτσω να γράψω...κι αν προλάβω...ίσως ναι!!!!!!!!!! Όμως δεν μπορώ υποσχεθώ τίποτα,γιατί σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω...δεν θέλω να σας "κρεμάσω" ή να θεωρήσετε ότι δεν κράτησα το λόγο μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 16:08 | |
| οχι οχι μην ανησυχεις συγκεντρωσου και κατσε και γραψε οσο θες και αν δεν προλαβεις ενταξει δεν πειραζει παντως να ξερεις πως εχεις την αμετρητη στηριξη απο ολους μας | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 16:08 | |
| Βρε Ερμιονη μου,οποτε μπορεις να ανεβασεις.... οχι οτι δεν ανυπομονω για τη συνεχεια και φυσικα θα ηθελα και τωρα αν γινοταν να τη διαβασω αλλα δεν χρειαζεται να πιεζεσαι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 16:09 | |
| τουλαχιστον απο την δικη μου μερια γιατι δεν θελω να πιασω και ολους τους υπολοιπους αν δεν νιωθουν το ιδιο....απο μενα τουλαχισυτον αν θες βοηθεια εδω ειμαι γιατι πραγματικα μου αρεσει πολυ η ιστορια σου | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 16:19 | |
| - Σπόιλερ:
τιποτα μην το συζητας απλα πολλες φορες εχεις πει οτι δεν ειχες εμνευση οποτε μπορω να σου δωσω καποιες ιδεες οποτε κολλησεις αν φυσικα το θελεις δεν θελω να γινομαι πιεστικη προς θεου δικη σου ειναι η ιστορια
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 16:21 | |
| Αυτο που ειπε η Μαρια ισχυει και για μενα.... Αν μπορω να βοηθησω,ευχαριστως!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 16:24 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:16 | |
| Τώρα είδα το καινούριο κεφάλαιο ή μάλλον διόρθωση κεφαλαιάρα. Αχ ο Έντουαρντ είναι ερωτευμένος και πολύ ερωτευμένος. Φόβαμαι πως το συναίσθημα του θα γίνει αλήθεια. Καινούριο κεφάλαιο? | |
|
| |
| |
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:19 | |
| μπουμπου με ανυσιχεις παρα πολυ με αυτο που γινεται. Με εχεισ ανχωσει! μα τι θα γινει με την μπελλα???? Παντως ο εντι πολυ διορατικος. Και ποσο πολυ την αγαπαει!!! αχ περιμενω συνεχεια με τρελη ανυπομονησια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:20 | |
| Αφου το έχεις έτοιμο το κεφάλαιο βρε παιδί μου γιατί δεν το ανεβάζεις να το διαβάσουμε πριν πάμε για νάνι.Σαν γιατρικό για το σκασμένο μου πόδι που πονάει αφόρητα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:22 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:23 | |
| να το βαλεις να το βαλεις!! | |
|
| |
| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|