Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    niki
    annia
    evaggelia
    hlhtwilightmania
    xrysanthi
    despina aek
    dolores!!
    Niki Patt
    demi cullen
    olly lautner
    Stella Sunlight
    sisaki
    nantia01
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Fay1765
    alkioni
    Bella07
    i love edward 2
    daisyalicecullen
    LITSA0089
    Bella13
    mpellanti21
    LaDy_SoVeReigN
    twilightFOREVER
    pretty witch
    izzy cullen
    evaki
    mR.Geo
    ed<3
    twilightsagaddicted
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    ROBELINA
    LadyTaniaXd
    Emy+Robert
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 8 Δεκ 2010 - 20:39

Φενιούλα μου, ευχαριστώ κι εσένα τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ γλυκιά μου!!! kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 465227 kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 465227 kiss
    Όμως...-χωρίς να θέλω να αποκαλύψω τίποτα-...δεν ξέρουμε αν τελικά κρύβεται ο Έντουαρντ πίσω από αυτή τη φωνή...Rolling Eyes
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 8 Δεκ 2010 - 20:41

ιιιιι δεν ειναι ο εντ.????αχ....ανυπομονω να δω ποιος ειναι..!!μακαρι να ναι αυτος.!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 691689
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 8 Δεκ 2010 - 20:45

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην απογοητευτείτε σχετικά με τον Έντουαρντ στο επόμενο κεφάλαιο... Wink kiss
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 22:18

ερμιονακι αν και σου εχω ξανα γραψει σχολιο...σου ξαναγραφω και αυτο γιατι ξανα διαβασα ολη την ιστοριουλα σου ολη μαζι τη συνεχεια (ωσ εκει που εχεισ γραψει).....και πραγματικα ολη η προσπαθεια σου ειναι εκπληκτικη!!!!!!!!εισαι τρομερη τα κειμενα σου τοσο αμεσα γεματα συναισθηματα..εισαι φοβερη!!!!!!!!εχει καταπληκτικη ροη ολη η ιστορια!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 201917 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 201917
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 22:25

Αχ Δημητρά μου, σε ευχαριστώ δεν μπορείς να φανταστείς "ΠΟΣΟ"!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442
    Είμαι.....τόοοοσο μα τόοοοοσο.....πολύ χαρούμενη που δεν μπορώ να το περιγράψω!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 773164
    Ειλικρινά, σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τα υπέροχα σχόλιά σου! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735
    Πάντοτε με στηρίζεις και με ενθαρρύνεις!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 465227 Είναι τόσο τέλειο αυτό! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341 Τη διάβασες όλη???!!!???!!! Ευχαριστώ παααααααααααρα παααααααρα παααααααααααααρα πολυυυυυυυυυυυυ και πάλι!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 906998 kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 382268 kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 382268
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 22:37

ναι τη διαβασα απο τη αρχη ολη για να εχω πια μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα...εχω πολυ αγωνια για το επομενο καφαλαιο....!!εμεισ ευχαριστουμε για την ιστορια που μασ χαριζεισ!!!ειναι φοβερη....μου αρεσει τρελα..εχεισ αποδοσει τελεια ολουσ τουσ χαρακτηρεσ!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 22:41

Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 876749 , αλλά σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ Δήμητρά μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 616544
    Δεν έχω λόγια!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442 Θα βάλω τα δυνατά μου, ώστε στη συνέχεια να μη σας απογοητεύσω με τίποτα!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 22:42

οκ....περιμενουμε με α γ ω ν ι α Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 6512
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 22:44

Και εμενα μου αρεσει παραπαραπαρα πολυ η ιστοριουλα σου αγαπουλα μου!
    Γραφεις τοσο γλυκα, το λεξιλογιο σου ειναι τοσο γεματο και πλουσιο και μπορω να πω οτι γραφεις σαν επαγγελματιας! Η προσπαθεια σου ειναι πολυ τεραστια και αγγιζει την τελειοτητα!
    Πραγματικα θελω να συνεχισεις ετσι ! kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 22:49

Αχ γλυκό μου κοριτσάκι, σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολυυυυυυυυυυ..... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442
    ¶ντε στο καλό, συγκινηθηκα! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 773164 Σισσάκι μου, πάντα έχεις μια ιδέα στο μυαλουδάκι σου και πάντα μου τη λες!!! Wink Με στηρίζεις και διαβάζεις πάντα την ιστορία!!! Σ' ευχαριστώ τοοοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ καρδούλα μου!!! kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 382268 kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 382268
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 23:12

Γλυκια μου οτι αγαπας το στηριζεις!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Δεκ 2010 - 23:14

kiss kiss kiss kiss !!!καλό μου!!! kiss kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 19:51

Μόλις πόσταρα το 16ο κεφάλαιο!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341 Ελπίζω να σας αρέσει και το τραγούδι!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 6512 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 6512
    Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας... kiss kiss kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:04

καλα για αλλη μια φορα εγραψες !! τι κεφαλαιο ηταν αυτό!!απλα θεικο!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:11

Ελίνα μου, σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ γλυκιά μου!!! kisskisskiss
    Χαίρομαι τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ αγάπη μου που σου άρεσε!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 691711 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 620541
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:19

Ερμιονη μου;;;;;; Τι ηταν αυτο;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΕΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 4947
    Και το τραγουδι φανταστικο Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 616544
    Τι να πω;;;; Εχω ξεμεινει απο λεξεις Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 31995 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 31995
    Σε παρακαλω Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 691689 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 551700 Βαλε γρηγορα συνεχεια Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 551700 Χωρις να σε πιεζω ποτε φυσικα Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 906998
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:20

Ναι,δε λέω έγινε ένα βήμα αλλά ως αχόρταγη επαναλαμβάνω για 1,294,359η φορά πως μας αφήνεις στο καλύτερο.Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για μια συγγραφέα αλλά είναι οπωσδήποτε βάσανο για τον αναγνώστη!Έχουμε μια εξέλιξη,έχουμε κάτι να ελπίζουμε,ήταν ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο αλλά αν δεν τα πω θα σκάσω.
    Δηλαδή αυτό τι ήταν;Η guest εμφάνιση του Έντουαρντ; Ούτε μια ατάκα να ακούσουμε τη φωνούλα του;(που λέει ο λόγος)Με ένα ξερο χαμόγελο πας να τη βγάλεις καθαρή;Ε,λοιπόν μάθε πως δε μας ρίχνεις με τέτοια Evil or Very Mad
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:24

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341
    τι τελιο το κεφαλαιο! Αχ τι ωραια που τα περιγραφεις ολα!
    Ενα παραπονο εχω μονο . . . Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 876749
    Τον Τζεικομπ γιατι τον αναφερεις??? Για να μας συνχισεις???
    Αυτα! ελπιζω να φυγει γρηγορα το κοπροσκυλο απο την ιστορια σου!!
    Συνεχισε ετσι!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:30

Κορίτσια μου, Έμιλύ μου, Φαίη μου και Σισσάκι μου, σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε αυτο κεφάλαιο!!
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 906998 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 906998
    Έμιλύ μου, σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια γλυκιά μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 174341 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 34442 Είσαι απίστευτη!!!Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 465227
    Επίσης Φαίη μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύυυυυυ!!! kiss kiss Όσο για την γκεστ εμφάνιση που λες και στο επόμενο κεφάλαιο δεν θα αναφέρεται και πολύ αλλά θα κάνει κάτι καλό στο τέλος!!! Wink Στο μεθεπόμενο κεφάλαιο, θα χορτάσετε πολύ ΠΟΛΥ Έντουαρντ!!! giggle
    Σισσάκι μου, αγάπη μου όμορφη, σε ευχαριστώ τόοοσο πολύ καλό μου!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 737142 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 98735 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 737142 Σε ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σου σχόλια!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 616544 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 620541 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 616544 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 620541
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:31

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 49192
    Ευτυχισμένο το νέο έτος 2011 δηλαδή!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:32

Όχι!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 403120 Πιο νωρίς θα το βάλω!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 4947
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:34

Α!Πάλι καλά!Πότε?Παραμονή Πρωτοχρονιάς;
    Τι ώρα θα το ανεβάσεις, κατά τις 23:59?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:37

Χαχαχα!!! Όχι!!! Το επόμενο κεφάλαιο θα μπει γρήγορα, μέσα σε αυτές τις μέρες,γιατί ήδη το έχω μισοτελειώσει!!! Wink
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 20:54

Ανασταση Χριστουγενιατικα!!!
    Χαχαχα πλακα κανω!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 16 Δεκ 2010 - 21:21

Δεν θα το αργήσω Σισσάκι μου!!! kiss

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 21 από 28Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: