Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 8 Οκτ 2010 - 19:52
στο κατ??? Είσαι απίστευτη!!! Ζωούλα μου...ευχαριστώ πάρα πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! Όσο για τη συνέχεια...δεν ξέρω ακόμη!!! Δεν έχω και πολύ χρόνο για να γράψω κάτι...Και θέλω να μου έρθει για τα καλά η έμπνευση!!! Σ'ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυ πολύυυυυυυυ πολύυυυυυυυυυ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 8 Οκτ 2010 - 20:24
αγαπη μου εισαι απιστευτη!!!
olly lautner Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 12/10/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 12 Οκτ 2010 - 21:38
Ερμιονη μου χιλια συγννωμη σφαξε με βρισε με κανε με οτι θες εχω υποσχεθει μερες τωρα να διβασω την συνεχεια αλλα δεν εχω βρει χρονο...εχω διαβασει το ενα απο τα δυο κεφαλαια που εχω χασει και οσο και συνταρακτικο και να ηταν και οσο και να ευχομουν να μπορουσα το επομενο λεπτο να διβασω και το δευτερο που εχω χασει επρεπε να παω αγγλικα...ια τα διβασω και θα σουκανω σχολια i promise...αντε να δουμε τι θα γινει....
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 12 Οκτ 2010 - 21:50
Γεράσιμέ μου τι λες??? Κατανοώ απόλυτα ότι έχεις μαθήματα και άλλες υποχρεώσεις!!! Όποτε βρεις χρόνο φυσικά!!!! Και μη...μου...ξαναζητήσεις συγγνώμη...γιατί τότε...ναι!!! Θα σε σφάξω!!! Όποτε ευκαιρήσεις!!!!!!!! Και εννοείται...!!! Δεν με πειράζει καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Δευ 15 Νοε 2010 - 21:45, 1 φορά
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 12 Οκτ 2010 - 22:48
Ερμιονάκι είμαι γαιδούρα το ξέρω.Σου ζητάω χίλια συγγνώμη είμαι επικός απαράδεκτη αλλά δεν πρόλαβενα .Είναι τέλεια τα καινούρια κεφάλαια πάρα πολύ ωραία.Θα έχουμε σύντομα συνέχεια?
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 14 Οκτ 2010 - 19:43
Λίτσα μου σ'ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Και θα το πω και σε σένα!!! Μη μου ζητάς συγγνώμη!!! Γιατί αν το ξανακάνεις... Κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν προλαβαίνεις και δεν μπορείς!!! Και φυσικά δε χρειάζεται να απολογείσαι!!! Εγώ χαίρομαι τόοοοοσο πολύ που σου αρέσει γενικότερα όποτε κι αν τη διαβάζεις!!! Ξεκίνησαν για τα καλά τα μαθήματα και δεν έχουμε πολύ ελέυθερο χρόνο όλοι μας...!!! Όσο για τη συνέχεια...κι εγώ πιέζομαι λιγάκι και δεν προλαβαίνω να γράψω...Ελπίζω όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο να την έχω έτοιμη τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!! Σε υπερευχαριστώ και πάλι πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 19:55
Αχ,συγκλονιστικό!!! Όσο για το σημείο που μας άφησες θέλω να πιστεύω πως αυτός ο περαστικός είναι ο Edward... Θα κάνει μαύρο στο ξύλο τον αλητάμπουρα και εν συνεχεία θα έχουμε και καμιά μικρή εξομολόγηση....
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 20:03
TEΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Εγώ πάλι θέλω να πεταχτεί ο Τζέικ! Όλο ο εντ θα βγαίνει ο καλός;;;;; Δεν θα με χαλάσει να είναι και ο Εντ ,αλλά θέλω να μπλεχτεί κάπως και ο Τζέικ! Ζητάω πολλά εε;;; ...!!! Πάντως έχω αγωνία να δω τι θα γίνει! μακάρι να βάλεις γρήγορα συνέχειαα!!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 20:12
Τωρα διαβασα την συνεχεια και ηταν υπεροχη με νευριασε πολυ ο Εντουαρντ εκανε τον αδιαφορο....μου ασπασε τα νευρα την λυπηθυκα την καημενη την Μπελλααπο την συμπερηφορα τον Εντουαρντ...αλλα το τελος με αφησε με κομη την ανασα μακαρι να μην παθει κατι η Μπελλα........θα ηθελα να κανει την ενφανηση του εκει ο Εντ ....περημενω συνεχεια...και μπραβο σου αγαπη μου γραφεις υπεροχα....
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 20:26
Εμιονη μου εκει που ελεγε ο Εντουαρντ τα λογια συγκηνηθηκα παρα ππολυ μου την σπαει που δεν της δινει πολυ σημασια!καλα ε στο τελος εμεινα δεν πιστευω να πειραξουν την Μπελλα;ας εμφανιστει ο Εντουαρντ ελπιζω να μην αργησεις να βαλλεις κεφαλαιο.............. ΤΕΛΕΙΟ
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 21:03
Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες όλες όλες πάρα μα πάρα μα πάρα πολύυυυυυυυ!!!!!!!!!!! Φαίη μου, Ζωίτσα μου, Στέλλα μου και Μαρίνα μου, σας υπερευχαριστώ!!!!!!!!!
Στελλίτσα μου, πληροφοριακά το επόμενο κεφάλαιο είναι από τη μεριά του Εντ κι έτσι θα δείτε λίγο πώς βλέπει κι αυτός τα πράγματα!! Και πώς νιώθει και ο ίδιος...! Όσο για τα λόγια Μαρινάκι μου...μέρες τώρα προσπαθώ να βρω ένα θεατρικό έργο που να έχει ανάλογη σκηνή και μάλιστα κι ένα απόσπασμά του!!! Το τι θεατρικό έχω διαβάσει τελευταία δεν περιγράφεται!!!! Χαίρομαι πολύ που το σημείο αυτό σου άρεσε!!! Ήλπιζα να μη βγει βαρετό...!!! Φαίη μου!...αν θα είναι ο Έντουαρντ...δεν ξέρω....καθώς η τελευταία φράση....δίνει ένα στοιχείο!!! Επίσης...Ζωή μου...θα παίξει κι ο Τζέικ το ρόλο του , μη στενοχωριέσαι!!! Κάπου θα μπει κι αυτός!!!!!!!!!
Κορίτσια μου για μία ακόμη φορά σας σας ευχαριστώ πάαααααααρα πολύυυυυυυυυυυυυυ για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!!!! Μου δίνεται έτσι το έναυσμα να συνεχίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 21:09
πραγματικα πολυ ωραιο μπραβο σου και παλι μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!να σου πω την αληθεια με νευριασε και μενα ο εντ.....και το επομενο κεφαλαιο κατι μου λεει οτι θα πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 21:12
Στο στοιχείο που δίνεις αγάπη μου ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Μπορεί να είναι ένας απλός περαστικός,κάποιος φίλος του επονομαζόμενου αλητάμπουρα ή ο Edward ο οποίος με το θεατρικό στυλ που τον κυριεύει αιφνιδιάζει τον αλητάμπουρα και το χώνει ένα ωραιότατο μπουκέτο. Κάτι με έπιασε και θέλω να πέσει ξύλο στο επόμενο κεφάλαιο...Είμαι λίγο αιμοχαρής?
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 21:39
Η συνέχεια θα μπει μέσα στη βδομάδα σίγουρα!!! Το έχω γράψει μισό το επόμενο!!!! Δήμητρά μου δεν μπορώ να μη σε ευχαριστήσω!!!!! Χαίρομαι τόσο πολύ που είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"