Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 4 Οκτ 2010 - 18:47
Αγαπουλα μου δεν χρειαζετε να ανχωνεσε μονο και μονο για να μας ευχαριστεισεις!! Οπως ειχα πει και στην Εμιλυ το μονο που θα καταφερεις ειναι να βγαλεις λιγοτερο καλο αποτελεσμα με το! να ανχωνεσαι Και στο κατω κατω ολοι μας ειμαστε πιεσμενοι αυτο τον καιρο ολα θα στρωσουν με τον χρονο!! Οσο για την εμπνευση σου προσπαθησε να βρεις την πηγη της! Δηλαδι απο που εμπνευστικες και εγραψες αυτην την ιστορια, απο εκει θα εμπνευστεις και παλι!!!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 4 Οκτ 2010 - 18:51
Αχ ευχαριστώ πολύ πολύ γλυκό μου ζουζουνάκι!!! Θέλω να γράψω κάτι καλό για το επόμενο κεφάλαιο!!! Και χρειάζομαι πραγματικά έμπνευση για να έχω ένα επιθυμητό και καλό απότελεσμα για να είμαι και εγώ σίγουρη αλλά και να το ευχαριστηθείτε και εσείς φυσικά πάνω απ'όλα!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 5 Οκτ 2010 - 17:16
Διαβασα την συνεχεια και πραγματικα εμεινα....ειναι τελεια η σενεχεια μου αρεσει πολυ και ειναι μια απο της αγαπημενες μου ιστοριες..απο το φορουμ..πραγματικα μου την σπαει η Μπελλα δεν βλεπει οτι Εντουαρντ την αγαπαει...... ....δεν εχω κατι αλλο να πω ειναι απιστευτη η ιστορια σου και περημενο συνεχεια......
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 5 Οκτ 2010 - 18:18
Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ Ελινάκι μου και Σίσσυ μου για ακόμη μία φορά!!!!!!!!!!! Ke_lly μου χαίρομαι τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ που σου άρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 5 Οκτ 2010 - 20:45
αγαπη μου ειναι πολυ προτυπο και ξεχωριστο αυτο που γραφεις!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 7 Οκτ 2010 - 22:59
ερμιονη μου τελεια η συνεχεια!!!πολυ αποτομος ειναι ο εντουαρντ!!αμαν τι φταιει η μπελλα;;ειπαμε μαθητρια του αλλα εε.... παντως και οι δυο το ιδιο σκεφτονται..να ξεχασουν ο ενας τον αλλο...απο αυτο καταλαβαινεις ποσο μοιαζουνε!!! ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει γιατι δεν κρατιεμαι!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Πεμ 7 Οκτ 2010 - 23:17
φαντασου ποσο ερωτευμενα εινα τα παιδια για να σκεφτονται τα ιδια πραγματα!! παντως η σταση που κρατησε ο εντουαρντ στο μαθημα δεν δυσκολεψε και την μπελλα στο νακρατησειτην αποφαση που πηρε, να μην το βλεπει δηλαδη με αλλο τροπο εκτος αυτου του δασκαλου της!!!!τωρα θα παρεμβει/μπει η μπελλα στην συζητηση της αλις και του εντουαρντ;;;
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 8 Οκτ 2010 - 14:02
παρα πολυ ωραια η συνεχεια κριμα που μαλωσαν μεταξυ τους μακαρι να παραδεχτουν τα αισθηματα τους ολο αυτο ειναι τοσο ψυχοφθορο γι αυτους και ειναι κριμα
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 8 Οκτ 2010 - 14:20
μολις διαβασα την συνεχεια εμεινα με αυτα που διαβασα , ο εντουαρτ αν καταλαβα καλα νομιζει οτι τα εχει με αλλον η μπελλα , και το μαθημα χειροτερα δεν θα μπορουσε να παει!
sisaki Midnight Sun Vampire
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 8 Οκτ 2010 - 15:12
Αγαπολα μου ειναι τελειο!!! Μολοις διαβασα την συνεχεια και ειναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-ΚΗ!!!!!! Ειδικα η τελευταια φραση ειναι ειναι ολα τα λεφτα!! Ποσο πολυ χαρηκα που τα ξαναβρηκαν η Αλις με την Μπελλα!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 8 Οκτ 2010 - 15:59
Aχ κορίτσια...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μα πόσο σας ευχαριστώ!!! Χάρηκα πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ που σας άρεσε!!! ¶ργησα λίγο να το γράψω το κεφάλαιο και δεν ήμουν πολύ σίγουρη... Σας ευχαριστώ...........τόοοοοοοοοοοσο πολύ i love edward 2, Φαίη, Ελίνα, Σίσσυ και Μαρίνα!!!!!!!!!!!!!!
Μαργαρίτα μου...όσο για την ερώτησή σου...δεν το έχω σκεφτεί ακόμη...
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 8 Οκτ 2010 - 19:48
πω πω!!! τελειο τελειο τελεο! δεν εχω λογια μιλαμε!!! ειναι φανταστικο!!! η Μπελλα μου την εχει δωσει ειναι η αληθεια!!! τι απροσεξια ειναι αυτη θεε μου!! εγω στη θεση του εντουαρτ αν της ελεγα να βγουμε πρωτο ραντεβου θα την πήγαινα στο κατ!!!!! τον εντ τον εχω λατρεψειιιιι! οπως επεισης και την Αλις! θεα η κοπελα!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"