Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 20:56
καταργηθηκε,εεε?πολυ κριμα!!! σισακι προσφερομαι για συνεργος!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:00
Να συναντιθουμε να την οργανοσουμε την δολοφονια!!! Πω πω απο τωρα φανταζομαι τι θα γραφουν οι εφημεριδες . . . Δολοφονια γνωστου λογοτενικου ηρωα , απο 2 τρελες μανιακες με την Twilight saga!!!!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:02
Πω πω ορέξεις κορίτσια!!! Τόοοοοοσο μισος για τον Τζεικομπ!?!?!?!? Θα τη σκεφτώ σοβαρά τη φυλακή!!! Α!!!! Κι εγώ θα έρθω Μαργαριτα και Σίσσυ!! Μη με ξεχνάτε!!! Τσάμπα τόσο καιρό τον βρίζω στο φανφικ της Μαρίας??? Το τι έχω πει...δε λέγεται!!! ( ) Σε μενα δεν έκανε τίποτα ακόμη όμως...-στην ιστορία-....Σε λίγο καιρό....δε λέει...θα μπλεχτεί!!!! Όλο χώνεται!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:03
Τι θα κανει παλυ το κοπροσκυλο???
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:16
ωωωωχχχχ..μωρε τον ανακατοσουρα!!!ολο χωνει τη μυτη του!!!αντε απο εκει!!!! ναι και εμενα πιο πολυ στη ιστορια της μαριας μου την εχει δωσει!!! εδω ακομα δεν εχει κατι το σημαντικο...ομως και μονο η υπαρξη του ειναι ενα εγκλημα!!! ΦΥΛΑΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:36
Χαχαχα!!! ΦΥΛΑΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
Νίκη μου, σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!!!! Χαίρομαι τόοοοοοοοοσο πολύ που σου άρεσαν αγάπη μου γλυκιά!!! Όπως είπα πιο πάνω, δεν θα είναι ο Τζέικομπ!!! Δεν θα τους διακόψει αυτός!!! Ευχαριστώ και πάλι πολύ πολύ πολύ καλή μου!!!
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:40
προσωπικα προτιμω το ΘΑΝΑΤΟΣ.... και η φυλακη ομως ωραια ειναι!!!μου κανει!!!! θα ηταν ακομα καλυτερη αν ειχε και την θανατικη ποινη οπως ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω αλλα και παλι ειναι ενταξει...αφου θα τον κραταει μακρια απο τον εντουαρντ και την μπελλα! Υ.Γ:νικη θα πρεπει να περιμενεις στη σειρα αμα θελεις να τον σκοτωσεις!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:43
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Βλέπω.......όλες.....τον αγαπάμε πολύ!!! Φυλακή και πάλι φυλακή!!!!!!! Το θάνατος είναι λιγάκι μακάβριο....!! Εκτός κι αν κάνει τίποτα......χαζό!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:45
οοουυυυυυ...απο η αγαπη που τρεφω για τον τζεικομπ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ναι εχεις δικιο...ο θανατος ειναι λιγο βαρυς! αντε με επεισες...ψηφιζω και εγω φυλακη!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:47
κοριτσακια μου πραγματικα βλεπω οτι θα τους σκοτωσετε και στις 2 ιστοριες δεν με χαλαει καθολου και εγω θα ειμαι συνεργος να το ξερετε να με υπολογιζεται....... και να το ξανα σκεφτεις για την φυλακη και ας μην κανει τιποτα δεν πειραζει ετσι για ολες τις ιστοριες που ειναι παλιανθρωπος.........
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:53
Χαχαχα!!! Ναι!!! Κάτι θα κάνω!!! Στη δική σου Μαρία μου θα τον ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΓΩ!!! Τα βασικά θέλω να κάνω...σας παρακαλώ!!! Σαν χάρη!!! Δεν αντέχεται!!!!! Στη δική μου...σίγουρα κάτι θα κάνει...και θα ήθελα να ειναι και βαρύ!!! Αχ με επηρεάσατε τώρα....! Θα δούμε στο επόμενο κεφάλαιο όμως...
Οκ Φαίη μου!!!
olly lautner Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 12/10/2010