Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 6 Δεκ 2010 - 21:52
Για άκου δω πιτσιρίκι!Δεν ξέρω τι έχεις βαλθεί να καταφέρεις με αυτά που κάνεις σε κάθε κεφάλαιο...ένα σου λέω μόνο.Μου άρεσε όπως κάθε φορά αλλά πάντα το αφήνεις στο καλύτερο σημείο. Αυτή η φωνή τώρα τι είναι; Τζέικομπ ή Εντουαρντ ή κάποιου άλλου. Το καλό που σου θέλω να είναι Έντουαρντ!!!!! Και για να πάρω εκδίκηση έκατσα και έγραψα ένα fanfic χριστουγεννιάτικο και λεμονάτο....έτσι ρε για να μάθεις πως είναι αυτό που μας κάνεις εσύ!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 6 Δεκ 2010 - 22:49
αχ μακαρι να ειναι ο Εντουαρντ μακαρι μακαρι μακρι χιλια μακαρι κοριτσακι μου το κεφαλαιακι ηταν τελειο υπεροχο συγκλονιστικο θελω να ξαναγυρισει το καμαρι μας ο παλιο Τζεικ γιατι ανακατεβεται γιατι μας τα χαλαει αντε γιατι παρα πολυ με νευριασε στεναχωρηθηκα παρα πολυ για την Μπελλα η καημενουλα ειναι χαλια πολυ την λυπηθηκα εχεις εξελιχθει παρα πολυ στον τροπο γραφης σου μπραβο γλυκια μου ετσι μπραβο συνεχισε ετσι ηταν αλλο ενα μαγευτικο κεφαλαιο...............
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 7 Δεκ 2010 - 1:06
aaaaaaaaaaaaaaaaaa....ερμιονη!!! τωρα ποιον να σκοτωσω πρωτα??μου λες???εσενα που το σταματησες εκει(μια φωνη?ποια φωνη χρυση μου???...τοσο πολυ μας αγαπας?καθολου οικτος?τιποτα?) ή τον τζεικομπ που ειπε περιττο τον εντουαρντ...ποιον τον εντουαρντ?ΕΛΕΟΣ!! αυτος τι ειναι τοτε?η ακυροτητα!!που παει και μπλεκεται και ανακατευεται σε ξενες υποθεσεις και τα κανει σαν τα μουτρα του!!!αμα δεν ηταν ο εντουαρντ κυριος τωρα η μπελλα θα εβλεπε τα θυμαρακια!και στο κατω κατω αυτος θεωρηται οικογενεια?απλα καλος φιλος ειναι!!!!με συνχυσες βραδιατικα!!!! και μετα απο αυτα ακολουθουν τα συνχαρητηρια!!! αγαπη μου η συνεχεια φανταστικοτατη,καταπληκτικη,υπεροχη...με λιγα λογια ΘΕΙΚΗ!!!! μπραβο σου εμυ μου!!!! η συζητηση που ειχαμε κανει πριν λιγο καιρο για το τι πρεπει να παθει ο τζεικομπ?!?!?!εεεε...ναι τωρα πλεον δεν πιστευω να νομιζεις οτι προτιμω την φυλακη?μονο αν ισχυει η θανατικη ποινη!!! ερμιονακι μου μην το ξανα κοψεις σε τετοιο σημειο σε ικετευω!!!! λυπησου τα νιατα μου και την...ομορφια μου!!! δεν κρατιεμαι...μεχρι να μπει η συνεχεια καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!!και κατι μου λεει οτι και αφου το συνεχισεις παλι στην ιδια θεση θα ειμαι!!!!αλλα τεσπα!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 7 Δεκ 2010 - 20:05
ερμιονακι σορι που αργησα να διαβασω τη συνεχεια...τωρα ομωσ τη διαβασα τι να πω πραγματικα!!!!!!αλλη μια φορα εδωσεσ ρεστα!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!! απλα εκπλητικο..αυτο που μου αρεσει στα κειμενα σου ειναι οτι δινεισ ζωντανια και ειναι λεσ και τ ζω εγω!!!!!!!!!!!!μπαβο!!!!!!!!!!!!!
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 7 Δεκ 2010 - 22:02
Yποκληνομαι!!!! Λοιπον αρχιζω!!!Χρησιμοποιησες πολυ ξεχωριστο λεξιλογιο!!!ΜΠΡΑΒΟ!!! Αχ πως μου αρεσουν οι δυσκολοι και απαγορευμενοι ερωτες!!!! (ναι ειμαι μαζωχα!τι να κανω???) Αχ ο καημενος ο Εντι!πως να ενιωσε αραγε????? Πολυ μα πολυ συγκινητικη η αντιδραση της Μπελλα αλλα καρφωνεται στους γυρω της!!! Την καταλαβαινω ομως,κι εγω καποτε εκανα τα ιδια και χειροτερα! Ε ρε πουθενα να μη συμπαθω τον Τζεικομπ? Ειναι για σκοτωμα! Με ποιο δηκαιωμαδιωχνει τον Εντι ε????Πεταγεται παντα σα να μην πω τι...! Ειναι και πολυ Μ***Σ!!!! Αχ η σκηνη με την Εσμι και την κορη της μ εκανε να δακρυσω οπως κι οταν Μπελλα σηκωθηκε απο το κρεβατι!!! Περιμενω με ανυπομονησια τη συνεχεια!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 7 Δεκ 2010 - 23:04
Κορίτσια μου, δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω...!!! Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, αλλά τώρα μπήκα, γιατί πριν λίγο τελείωσα με τα μαθήματα. Ειλικρινά με συγκινήσατε με τα μοναδικά σχόλιά σας! Το να κάνεις κάτι, και να βρίσκει ανταπόκριση είναι από το ωραιότερα πράγματα που μπορεί να έχει κανείς! Σας χιλιοευχαριστώ! Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ για την υποστήριξή σας Μαργαρίτα μου, Μαρίνα μου, Ελίνα μου, Σίσσυ μου, Δήμητρά μου και dolores μου!!! Τα σχόλια σας είναι υπέροχα! Το "ευχαριστω" πιστεύω πως είναι πραγματικά ελάχιστο σε σχέση με αυτά που που νιώθω και θέλω να πω αγάπες μου!! Σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!!!
Υ.Γ: Όχι θα μου ξέφευγε ο Τζέικ...
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 8 Δεκ 2010 - 18:56
Είναι να μην τον έχουμε με όοοοολα αυτά που κάνει??? Δήμητρά μου, σ'ευχαριστώ τόσο τόσο τόσο πολύ...!!! Ξεκίνησα και το επόμενο κεφάλαιο κι ελπίζω να μην το αργήσω!!! Σ'ευχαριστω!!!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 8 Δεκ 2010 - 19:05
Χιχι..!! Ελπίζω να σας αρέσει!!! Φυσικά και δεν πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Μία μερα μετά ήταν!!! Αν ήταν παραπάνω,τότε ναι!! Χαχα!! Πλάκα κάνω!!! Εννοείται πως ούτε λόγος!!! Χαίρομαι που τη διαβάζεις! Και τη στηρίζεις!!!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τετ 8 Δεκ 2010 - 20:34
ερμιονακι μ πολυ πολυ πολυ ωραιο το κεφαλαιο.!ενιωσα μια ανακουφιση στ τελος που τλκ ηρθε ο εντ.!!!οντως μακαρι να τν σαπισε στ ξυλο...! ακου εκει θα μας πει και αν πρεπει να ειμαστε στ νοσοκομειο.!!!ανυπομονω για τη συνεχεια κουκλιτσα μ.!!!!
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"