| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|
+36niki annia evaggelia hlhtwilightmania xrysanthi despina aek dolores!! Niki Patt demi cullen olly lautner Stella Sunlight sisaki nantia01 sandra21 !!!twilight!!! Fay1765 alkioni Bella07 i love edward 2 daisyalicecullen LITSA0089 Bella13 mpellanti21 LaDy_SoVeReigN twilightFOREVER pretty witch izzy cullen evaki mR.Geo ed<3 twilightsagaddicted Mrs.Christina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA LadyTaniaXd Emy+Robert 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 20 Νοε 2010 - 20:20 | |
| Χχαχαχα αγαπη μου! Περιμενουμε με αγωνια!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 26 Νοε 2010 - 21:58 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 26 Νοε 2010 - 22:00 | |
| Παω να διαβάσω και επιστρέφω. Μας αιφνιδιάζεις!¶σε...ξέχασα και που είχε μείνει η ιστορία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 26 Νοε 2010 - 22:00 | |
| Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Οκ!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 26 Νοε 2010 - 22:19 | |
| ΑΑΑ!!!!!!!!Θα τα πάρω άσχημα... Μια ζωή,αυτό το κουσούρι να μας αφήνεις στο καλύτερο σημείο! Θα σου πω τίποτα και θα μαλλιοτραβηχτούμε στο τέλος! Τα νεύρα μου έχουν γίνει μπιφτέκια(όπως λέμε και στην παρέα μου) Καλά παιδάκι μου...Τους έχεις μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου- Μόνουςκαι οι δυο πλημμυρισμένοι με τόσα συναισθήματα και μετά απο αυτή την αγκαλιά βάζεις αυτό το καταραμένο τακ τακ της πόρτας να τα καταστρέψει όλα; Είσαι με τα καλά σου? Κι αυτό το άλλο με το "Θα φύγω απο τη Σχολή!" και τρίχες κατσαρές? Κάτσε μαντάμ,εδώ θέλουμε να βλέπουμε έναν έρωτα ανάμεσά σας,να αναπτυχθεί... Πότε θα γίνει αυτό όταν θα πάω Εγώ στη Δραματική Σχολή; Θα μου πεις βιάζομαι...εμ,μα τοσο καιρό μας έχεις στο περίμενε!Μπάφιασα!!! Γενικά ήταν ένα παρα πολύ ωραίο κεφάλαιο όπως πάντα.Τα είπα και ξαλάφρωσα!Ε,δεν παίζεσαι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 26 Νοε 2010 - 22:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 26 Νοε 2010 - 22:35 | |
| Καλά,εννοείται ότι δεν θα φύγει απο την Σχολή και πως όλα θα έχουν αίσιο τέλος γιατί αλλιώς θα ψάχνειs για τη σπηλιά που λέγαμε! Αλλά μην αναβεις τα αίματα κι άλλο!Φτάνει.Δείξε λίγο έλεος χριστιανή μου@ Και δεν κατάλαβα τι κακό έχουν τα νοσοκομεία,θες να σου πω ιστορίες να σου φύγει το σαγόνι;Δεν είπαμε να κάνεις τη σκηνή αλλά μια θα τη δεχόμουν ευχαρίστως!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fay1765 στις Παρ 26 Νοε 2010 - 22:44, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 26 Νοε 2010 - 22:40 | |
| Μμμμμμ....θα το σκεφτώ το... αλλά δεν το εγγυώμαι για το επόμενο κεφάλαιο... Χαχαχα!!! Θα γίνει όμως!!! Για τις ιστορίες που λες...άσε...φαντάζομαι!!! Χαχαχαχα!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Παρ 26 Νοε 2010 - 23:39 | |
| τι συνεχεια ηταν αυτη γλυκια μου βομβα πηγα να πεσω απο τα παραθυρια αμαν πια και αυτος ο εντι συγνωμη κιολας αλλα ειναι χαλβας το παλικαρι <μην το κανεις θεμα> μα ελεος τιποτα αλλο δεν μπορουσε να πει γιατι τα καταστρεφεις ολα γλυκε μου την εκανε την Μπελλα κομματια οσο για αυτη στεναχωρηθηκα παρα πολυ ηταν κομματια ενα ρακος και εκει που πηγε να κανει ο εντι κατι και την ειχε αγκαλια χτυπησε ενας ας μην τον κατονομασω τωρα και χτυπησε την πορτα εκει που πηγαν να ζαχαρωσουν τα παιδια μα να μην μπορουν να βρουν χαιρι αυτα τα κακομοιρα....κοριτσακι μου το κεφαλαιο ηταν ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ με βλεπεις εχω πορωθει θελω να τα βρουν οπωςδηποτε τα καημενα τα παιδια δωσε τους λιγη χαρα σε παρακαλω............... ο τροπος γραφης σου ηταν μαγικος και η μουσικη επιλογη απο τα αγαπημενα μου κομματια | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 27 Νοε 2010 - 1:02 | |
| καλά έγραψες ήταν πολύ καλό και η περιγραφές των συναισθημάτων της Μμπέλας τι να πω άλλα μια χάρη βρε καρδιά μου είναι απο τις αγαπημένες μου ιστορίες μη μας το καθυστερείς τόσο πολύ πως και πως περιμένω κάθε φορά για την συνέχεια | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 27 Νοε 2010 - 2:04 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 27 Νοε 2010 - 10:06 | |
| | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 27 Νοε 2010 - 11:38 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 27 Νοε 2010 - 11:47 | |
| καλα εχω μεινει αφωνη τι θεικο κεφαλαιο δεν εχω λογια , αυτη η αγκαλια εμενα με έκανε να νιώσω πραγματικη αγαπη , δεν ξερω πως αλλα ετσι ενιωσα , αντε περιμενω συνεχεια | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 27 Νοε 2010 - 12:06 | |
| ερμιονακι μ αλλο ενα συγκλονιστικο κεφαλαιο.!!καλα αυτη η αγκαλια ηταν οντως αποκορυφωμα....τοσο μεγαλο συναισθημα αυτος της αγαπης.!!και πολυ εντονο...πραγματικα ο πονος που βιωνουν και οι 2..πωπω τους λυπηθηκα!μπραβο αγαπη μου.!!!ανυπομονω για τη συνεχεια.! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 27 Νοε 2010 - 12:53 | |
| | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 1:25 | |
| ερμιονακι μου θεικο κεφαλαιο!!!!ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!! τη λυπηθηκα την μπελλα...και τον εντουαρντ!! και εννοειται πως συνφωνω με το θεμα της αγκαλιας!!!οντως ηταν τελεια σκηνη!!!! αν ειναι ο τζεικομπ αυτος που τους εκανε να χωριστουν απο αυτη την τρυφερη αγκαλια τοτε τον σκοτωνω επιτοπου!!!! αγαπη μου μπραβο σου και παλι!!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 19:02 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 19:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 19:50 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 28 Νοε 2010 - 19:57 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" | |
|