Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    niki
    annia
    evaggelia
    hlhtwilightmania
    xrysanthi
    despina aek
    dolores!!
    Niki Patt
    demi cullen
    olly lautner
    Stella Sunlight
    sisaki
    nantia01
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Fay1765
    alkioni
    Bella07
    i love edward 2
    daisyalicecullen
    LITSA0089
    Bella13
    mpellanti21
    LaDy_SoVeReigN
    twilightFOREVER
    pretty witch
    izzy cullen
    evaki
    mR.Geo
    ed<3
    twilightsagaddicted
    Mrs.Christina
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    ROBELINA
    LadyTaniaXd
    Emy+Robert
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 21:56

ωραια ωραια αντε μεχρι τοτε θα περιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 study study
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 23:05

ερμιονη μ η συνεχεια με καθηλωσε.!πωπω τι γινεται.!ελπιζω να τη σωσουν την μπελλα.!κι ελπιζω αυτος που θα τη ωσει να ειναι ο εντουαρντ.!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!μπραβο κοπελαρα μ.!!!!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 23:22

πραγματικα ηταν παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο...το θεατρικο οχι μονο δεν ηταν βαρετο ηταν καταπληκτικο εγω ενθουσιαστηκα τα λογια ηταν παρα πολυ ρομαντικα αλλα με χαλασε η σταση του αντι παρα πολυ βεβαια δεν δινεις και πολλα στοιχεια για την εκφραση του προσωπου του οταν τα ελεγε αλλα εφοσον το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο την μερια του θα εχουμε μια σφαιρικη εικονα για το τι γινεται...καλα οσο αναφορα για την επιθεση κατα της μπελλας εχω μεινει το αφησες σε παρα πολυ κρισιμο στοιχειο και εγω ελπιζω να ειναι ο εντι αυτος ο περαστικος που θα την σωσει και οχι ο τζεικ μην μου το κανεις αυτο θα πηδηχτω απο το παραθυρο. όσο για το ξυλο πραγματικα ελπιζω να πεσει αλλα παντα απο την μερια του εντι και να μην παθει τπτ τ παιδακι μας....ουφ τα ειπα ολα εκτος απο τα συγχαρητηρια μου φυσικα και τα μπραβο που σου αξιζουν γιατι η ιστορια σου ειναι καταπληκτικη και ο τροπος γραφης σου επισης...ανυπομονουμε για την συνεχεια Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 465227 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 603117
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 23:34

τι κεφαλαιο ηταν αυτο??τελειο!!!ο εντ θεος!!!τον πονηρουλη!!μηπως αυτο ειχεστο μυαλο του να κανει απο την αρχη?? tongue
    την μπελλα τωρα ποιος θα την σωσει??ελπιζω να μην ειναι ο τζεικομπ μονο γιατι δεν θα το αντεξω!! giggle
    kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 19:35

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες όλες όλες πάααααααααρα μα πάααααααααρα πολύ!!! kiss
    Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που σας άρεσε Φενιούλα μου, i love edward 2 και Μαργαριτούλα μου!!! boogie Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 577643 boogie Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 577643
    Στο επόμενο κεφάλαιο όπως έχω ήδη αναφέρει,θα δείτε πώς βλέπει και Έντι τα πράγματα γιατί μόνο από της Μπέλα τη μεριά...είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει αλλά και πώς νιώθει ο ίδιος!!! Όσο για το αν θα είναι ο Τζέικ...Rolling Eyes...δεν θα είναι!!! Δε σημαίνει ότι θα είναι ο Έντουαρντ...αλλά ο Τζέικ πάντως...δεν θα βρεθεί εκεί!!!giggle
    Σας ευχαριστώ πολύ πολύ και πάλι αγάπες μου!!!Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 382268 kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 382268 kiss
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 20:43

ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΟΥ............. Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 4947 Δεν εχω λογια!!!Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 879660 Πραγματικα το κεφαλαιο αυτο με αφησε αφωνη Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 630836 Το μονο που μπορω να πω ειναι πως το λατρεψα, το αγαπησα, ξετρελαθηκα μαζι του... Μα το θεμα ειναι πως τωρα θελω η μαλλον απαιτω συνεχεια οσο το δυνατον πιο γρηγορα Smile Ελπιζω να μην γινομαι κουραστικη Razz Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 20:50

Αγάπη μου γλυκιά σ' ευχαριστώ τόοοοοσο μα τόοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 630836 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 630836
    Το έχω σχεδόν τελειώσει το κεφάλαιο!!! Ανάλογα πώς θα πάει και το μεθεπόμενο...θα το ανεβάσω σίγουρα μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη!!!
    Εννοείται πως δε γίνεσαι κουραστική!!!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 34442 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 98735
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πόλύ πολύ πολύ και πάλι!!!!!!!!!!!! kiss Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 174341
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 20:53

Αν δε ζητάω πολλά δε γίνεται να το ανεβάσεις σήμερα???????
    Όλο στην αναμονή μας έχετε εσείς οι δημιουργεί.¶ντε!!!(τώρα κάνω μούτρα και ως ένδειξη διαμαρτυρίας δε θα φάω όλο μου το φαγητό και... και ...και....θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να μελιτζανίσω... cry )
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 20:58

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 403120
    Ωχχχχ! Μην μου πάθεις τίποτα!!!!!!!!Shocked
    Βαθιές αναπνοές...βαθιές αναπνοές......!!!!!!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 403120
    Σήμερα...??? Δεν το έχω τελειώσει όλο ακόμη...και θέλω να γράψω λίγο και από το μεθεπόμενο ώστε να τα συνδέσω κάπως...
    Πάρε κι ένα παγωτάκι μην μου μείνεις νηστική!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 416168
    Θα το προσπαθήσω πάντως...!!!!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 21:00

Καλά...θα φάω το παγωτάκι γιατί μου αρέσουν τα λεμόνια...αλλά το χέρι μου είναι ΄πάνω στη μύτη μου...και δεν παραιτούμαι...Α!Θα το πω και στη μαμά μου και θα δεις εσύ!! Crying or Very sad
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 21:01

Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral
    Γιατί..................................?????????????
    Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 206202 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 206202
    Μην της πεις τίποτα!!! Σε παρακαλώωωωωωω.................... Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 551700
    Θα κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ!!! Sad
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 21:03

Έτσι... Cool
    Αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 21:07

Καλά...Neutral αλλά μην κρατάς άλλο την αναπνοή σου!!! Neutral
    Γιατί θα "μελιτζανιάσεις" όπως είπες ή θα πάθεις τίποτα άλλο και μετά...................δεν θα μπορέσεις να διαβάσεις τη συνέχεια!!! lol!
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 21:10

Δεν την κρατάω ακόμα...είμαι σε ετοιμότητα...
    Αλλά ας πω τώρα που σε βρήκα ότι ειλικρινά έχει πολύ ενδιαφέρον η ιστορία σου!
    Έχω κολλήσει τόσο.¶λλωστε είμαι και ηθοποιός(τρομάρα μου)οπότε με ελκύει ακόμα πιο πολύ.
    Με παρασέρνεις βρε παιδι μου...Μπράβο!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 21:16

Αχ ευχαριστώ πολύ Φαίη μου για ακόμη μία φορά!!! huggie kiss huggie
    Ηθοποιός??? Wink Αλήθεια??? Κι εγώ κάτι κάνω πάνω στο θέμα αυτό!!! Razz
    Εσύ σε ομάδα είσαι???
    ¶ρα...καταλαβαίνω που λες ότι σε ελκύει!!!!! Wink Wink
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 21:18

Είμαστε Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 41616
    Σπόιλερ:
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 21:26

Σπόιλερ:
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 23:31

ενταξει αφου δεν θα ειναι ο τζεικ αυτος που θα την σωσει,παλι καλα!!προσωπικα ο εντ ηθελα να ειναι αλλα δεν πειραζει αν δεν ειναι και αυτος...νομιζω!! tongue
    θελω παρα πολυ να δω πως βλεπει τα πραγματα ο εντουαρντ..
    ελπιζω η συνεχεια να μπει οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι δεν με βλεπω καλα!!! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 6626 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 835489 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 6626 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 835489 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 6626 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 835489 Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 6626
    χωρις να σε πιεζω ομως!! kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 26 Οκτ 2010 - 17:13

Μαργαρίτα μου....ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για την υποστήριξη!!! huggie huggie
    Δεν έχω πει βέβαια αν θα τη σώσει κανείς.... Wink giggle
    ¶σχετο από το τι έχετε καταλάβει εσείς πονηρούλια!!!!!!Wink Wink
    Μπορεί όντως να βρεθεί κάποιος εκεί.....giggle giggle
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 26 Οκτ 2010 - 17:25

αυτο λεω και εγω παλι καλα δεν θα ναι ο τζεικ ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 20:01

Μόλις ανέβασα τη συνέχεια!!! Smile Smile Smile
    Το κεφάλαιο είναι από τη μεριά του Έντουαρντ!!! Wink
    Περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας!!! study study study
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 20:12

καλα εχω μεινει καπως ετσι Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 558691
    καλα και οι δυο ειναι στον κοσμο τους κανενας δεν εχει καταλαβει οτι ο ενας αγαπαει τον αλλον

μην μου πεις οτι το ονειρο του εντουαρτ θα βγει αληθινο περιμενω συνεχεια

α ! ηταν θεικη συνεχεια! Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 201917
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 20:18

Ελινάκι μου σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!! huggie kiss
    Όσο για το όνειρο.........θα δείτε στη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink
    Ευχαριστώ πάααααααααααααρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυ και πάλι!!!!!!!!!!!!! kiss kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 20:27

πραγματικα περιμενα την συνεχεια της ιστοριας σου με πολυ αγωνια και τωρα που την διαβασα με εχει αφησει καπως Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 558691 τα αισθηματα του εντι ηταν τοσο εντονα σε αυτη την σκηνη...ειδικα εκει στο θεατρικο τα ειδα ολα γιατι ενω αισθανοταν τοσο πολλα και εντονα συναισθηματα η μπελλα δεν καταλαβε τιποτα ποσο τυφλη μπορει να ειναι χριστε μου αυτος πεθαινει για χαρη της γιατι δεν το βλεπει...??οσον αφορα για την σκηνη που εσπασε το ποτηρι ηταν το αποκορυφωμα οι φωνες που παλλονταν μεσα του και δεν τον αφηναν σε ησυχια ηταν παρα πολυ καλος τροπος να εκφρασεις τα συναισθηματα του και τον προβληματισμο του και η σκηνη με το ποτηρι ηταν πολυ παραστατικη ενιωθα οτι ημουν απο μια μερια και τον εβλεπα να υποφερει....ποσο πολυ στεναχωρηθηκα για αυτον....καλα το ονειρο ειναι ενα αλλο πολυ μεγαλο θεμα επισης καταρχας οτι την ειδε στον υπνο του πως βρισκεται σε κινδυνο δειχνει ποσο πολυ δεμενος συναισθηματικα ειναι μαζι της και ποσο πολυ την αγαπαει το θεμα ειναι να την προλαβει και να μην παθει κακο.....μακαρι να την σωσει ο εντι γιατι αν δεν το κανει και μαθει μετα πως επαθε οτι ειδε στον υπνο του νομιζω πως θα νιωθει αμετρητες τυψεις που δεν την προστατεψε οπως επρεπε και αυτο δεν το θελω με τιποτα αλλα το θεμα ειναι πως μας αφησες αλλη μια φορα σε αγωνια για το τι θα γινει με την μπελλα......ουφ τα ειπα ολα νομιζω....σορυ για το μεγαλο post αλλα μου αρεσε τρελα το κεφαλαιακι που ανεβασες μακαρι να βαλεις γρηγορα συνεχεια γιατι πεθαινω να δω τι θα γινει μετα.....βεβαια δεν σε πιεζω και παλι συγχαρητηρια Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 201917
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"   Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 21:50

ερμιονη μ τελειο κεφαλαιο.!γνκ μου αρεσει πολυ να μαθαινω και τις σκεψεις του εντ σε αυτην την ιστορια.!!!ομολογω οτι η αγαπημενη μου σκηνη ειναι εκει που τα πηρε εσπασε το ποτηρι κι αρχισε να φωναζει.!για τον εμ μπραβο.1δεν περιμενα τοση σοβαροτητα.!χιχι.!αυτο με το ονειρο που ειχε ουσιαστικα πορασιθημα για την μπελλα φαντστιο.!ελπιζω ομως να μην βγει παγματικοτητα.!γνκ μπραβο αγαπη μ.!εσκισες.1ανυπομονω για τη συνεχεια.!

Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 13 από 28Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: