Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 23:05
ερμιονη μ η συνεχεια με καθηλωσε.!πωπω τι γινεται.!ελπιζω να τη σωσουν την μπελλα.!κι ελπιζω αυτος που θα τη ωσει να ειναι ο εντουαρντ.!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!μπραβο κοπελαρα μ.!!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 23:22
πραγματικα ηταν παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο...το θεατρικο οχι μονο δεν ηταν βαρετο ηταν καταπληκτικο εγω ενθουσιαστηκα τα λογια ηταν παρα πολυ ρομαντικα αλλα με χαλασε η σταση του αντι παρα πολυ βεβαια δεν δινεις και πολλα στοιχεια για την εκφραση του προσωπου του οταν τα ελεγε αλλα εφοσον το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο την μερια του θα εχουμε μια σφαιρικη εικονα για το τι γινεται...καλα οσο αναφορα για την επιθεση κατα της μπελλας εχω μεινει το αφησες σε παρα πολυ κρισιμο στοιχειο και εγω ελπιζω να ειναι ο εντι αυτος ο περαστικος που θα την σωσει και οχι ο τζεικ μην μου το κανεις αυτο θα πηδηχτω απο το παραθυρο. όσο για το ξυλο πραγματικα ελπιζω να πεσει αλλα παντα απο την μερια του εντι και να μην παθει τπτ τ παιδακι μας....ουφ τα ειπα ολα εκτος απο τα συγχαρητηρια μου φυσικα και τα μπραβο που σου αξιζουν γιατι η ιστορια σου ειναι καταπληκτικη και ο τροπος γραφης σου επισης...ανυπομονουμε για την συνεχεια
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Κυρ 24 Οκτ 2010 - 23:34
τι κεφαλαιο ηταν αυτο??τελειο!!!ο εντ θεος!!!τον πονηρουλη!!μηπως αυτο ειχεστο μυαλο του να κανει απο την αρχη?? την μπελλα τωρα ποιος θα την σωσει??ελπιζω να μην ειναι ο τζεικομπ μονο γιατι δεν θα το αντεξω!!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 19:35
Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες όλες όλες πάααααααααρα μα πάααααααααρα πολύ!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που σας άρεσε Φενιούλα μου, i love edward 2 και Μαργαριτούλα μου!!! Στο επόμενο κεφάλαιο όπως έχω ήδη αναφέρει,θα δείτε πώς βλέπει και Έντι τα πράγματα γιατί μόνο από της Μπέλα τη μεριά...είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει αλλά και πώς νιώθει ο ίδιος!!! Όσο για το αν θα είναι ο Τζέικ......δεν θα είναι!!! Δε σημαίνει ότι θα είναι ο Έντουαρντ...αλλά ο Τζέικ πάντως...δεν θα βρεθεί εκεί!!! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ και πάλι αγάπες μου!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 20:43
ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΟΥ............. Δεν εχω λογια!!! Πραγματικα το κεφαλαιο αυτο με αφησε αφωνη Το μονο που μπορω να πω ειναι πως το λατρεψα, το αγαπησα, ξετρελαθηκα μαζι του... Μα το θεμα ειναι πως τωρα θελω η μαλλον απαιτω συνεχεια οσο το δυνατον πιο γρηγορα Ελπιζω να μην γινομαι κουραστικη
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 20:50
Αγάπη μου γλυκιά σ' ευχαριστώ τόοοοοσο μα τόοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω σχεδόν τελειώσει το κεφάλαιο!!! Ανάλογα πώς θα πάει και το μεθεπόμενο...θα το ανεβάσω σίγουρα μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη!!! Εννοείται πως δε γίνεσαι κουραστική!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πόλύ πολύ πολύ και πάλι!!!!!!!!!!!!
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 20:53
Αν δε ζητάω πολλά δε γίνεται να το ανεβάσεις σήμερα??????? Όλο στην αναμονή μας έχετε εσείς οι δημιουργεί.¶ντε!!!(τώρα κάνω μούτρα και ως ένδειξη διαμαρτυρίας δε θα φάω όλο μου το φαγητό και... και ...και....θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να μελιτζανίσω... )
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 20:58
Ωχχχχ! Μην μου πάθεις τίποτα!!!!!!!! Βαθιές αναπνοές...βαθιές αναπνοές......!!!!!!!! Σήμερα...??? Δεν το έχω τελειώσει όλο ακόμη...και θέλω να γράψω λίγο και από το μεθεπόμενο ώστε να τα συνδέσω κάπως... Πάρε κι ένα παγωτάκι μην μου μείνεις νηστική!!! Θα το προσπαθήσω πάντως...!!!!!!!!!!!!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 21:00
Καλά...θα φάω το παγωτάκι γιατί μου αρέσουν τα λεμόνια...αλλά το χέρι μου είναι ΄πάνω στη μύτη μου...και δεν παραιτούμαι...Α!Θα το πω και στη μαμά μου και θα δεις εσύ!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 21:07
Καλά... αλλά μην κρατάς άλλο την αναπνοή σου!!! Γιατί θα "μελιτζανιάσεις" όπως είπες ή θα πάθεις τίποτα άλλο και μετά...................δεν θα μπορέσεις να διαβάσεις τη συνέχεια!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 21:10
Δεν την κρατάω ακόμα...είμαι σε ετοιμότητα... Αλλά ας πω τώρα που σε βρήκα ότι ειλικρινά έχει πολύ ενδιαφέρον η ιστορία σου! Έχω κολλήσει τόσο.¶λλωστε είμαι και ηθοποιός(τρομάρα μου)οπότε με ελκύει ακόμα πιο πολύ. Με παρασέρνεις βρε παιδι μου...Μπράβο!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 21:16
Αχ ευχαριστώ πολύ Φαίη μου για ακόμη μία φορά!!! Ηθοποιός??? Αλήθεια??? Κι εγώ κάτι κάνω πάνω στο θέμα αυτό!!! Εσύ σε ομάδα είσαι??? ¶ρα...καταλαβαίνω που λες ότι σε ελκύει!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 21:18
Είμαστε
Σπόιλερ:
Απο 9 χρονών "σπουδάζω"σε μια θεατρική σχολή και έχω συμμετάσχει σε διάφορα events,το καλοκαίρι παρουσιάζουμε την παράσταση που ετοιμάζουμε όλη τη χρονιά,έχω κάνει διαφημίσεις στο ραδιόφωνο...
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Δευ 25 Οκτ 2010 - 23:31
ενταξει αφου δεν θα ειναι ο τζεικ αυτος που θα την σωσει,παλι καλα!!προσωπικα ο εντ ηθελα να ειναι αλλα δεν πειραζει αν δεν ειναι και αυτος...νομιζω!! θελω παρα πολυ να δω πως βλεπει τα πραγματα ο εντουαρντ.. ελπιζω η συνεχεια να μπει οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι δεν με βλεπω καλα!!! χωρις να σε πιεζω ομως!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Τρι 26 Οκτ 2010 - 17:13
Μαργαρίτα μου....ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για την υποστήριξη!!! Δεν έχω πει βέβαια αν θα τη σώσει κανείς.... ¶σχετο από το τι έχετε καταλάβει εσείς πονηρούλια!!!!!! Μπορεί όντως να βρεθεί κάποιος εκεί..... Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 30 Οκτ 2010 - 20:18
Ελινάκι μου σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!! Όσο για το όνειρο.........θα δείτε στη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ πάααααααααααααρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυ και πάλι!!!!!!!!!!!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 30 Οκτ 2010 - 20:27
πραγματικα περιμενα την συνεχεια της ιστοριας σου με πολυ αγωνια και τωρα που την διαβασα με εχει αφησει καπως τα αισθηματα του εντι ηταν τοσο εντονα σε αυτη την σκηνη...ειδικα εκει στο θεατρικο τα ειδα ολα γιατι ενω αισθανοταν τοσο πολλα και εντονα συναισθηματα η μπελλα δεν καταλαβε τιποτα ποσο τυφλη μπορει να ειναι χριστε μου αυτος πεθαινει για χαρη της γιατι δεν το βλεπει...??οσον αφορα για την σκηνη που εσπασε το ποτηρι ηταν το αποκορυφωμα οι φωνες που παλλονταν μεσα του και δεν τον αφηναν σε ησυχια ηταν παρα πολυ καλος τροπος να εκφρασεις τα συναισθηματα του και τον προβληματισμο του και η σκηνη με το ποτηρι ηταν πολυ παραστατικη ενιωθα οτι ημουν απο μια μερια και τον εβλεπα να υποφερει....ποσο πολυ στεναχωρηθηκα για αυτον....καλα το ονειρο ειναι ενα αλλο πολυ μεγαλο θεμα επισης καταρχας οτι την ειδε στον υπνο του πως βρισκεται σε κινδυνο δειχνει ποσο πολυ δεμενος συναισθηματικα ειναι μαζι της και ποσο πολυ την αγαπαει το θεμα ειναι να την προλαβει και να μην παθει κακο.....μακαρι να την σωσει ο εντι γιατι αν δεν το κανει και μαθει μετα πως επαθε οτι ειδε στον υπνο του νομιζω πως θα νιωθει αμετρητες τυψεις που δεν την προστατεψε οπως επρεπε και αυτο δεν το θελω με τιποτα αλλα το θεμα ειναι πως μας αφησες αλλη μια φορα σε αγωνια για το τι θα γινει με την μπελλα......ουφ τα ειπα ολα νομιζω....σορυ για το μεγαλο post αλλα μου αρεσε τρελα το κεφαλαιακι που ανεβασες μακαρι να βαλεις γρηγορα συνεχεια γιατι πεθαινω να δω τι θα γινει μετα.....βεβαια δεν σε πιεζω και παλι συγχαρητηρια
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!" Σαβ 30 Οκτ 2010 - 21:50
ερμιονη μ τελειο κεφαλαιο.!γνκ μου αρεσει πολυ να μαθαινω και τις σκεψεις του εντ σε αυτην την ιστορια.!!!ομολογω οτι η αγαπημενη μου σκηνη ειναι εκει που τα πηρε εσπασε το ποτηρι κι αρχισε να φωναζει.!για τον εμ μπραβο.1δεν περιμενα τοση σοβαροτητα.!χιχι.!αυτο με το ονειρο που ειχε ουσιαστικα πορασιθημα για την μπελλα φαντστιο.!ελπιζω ομως να μην βγει παγματικοτητα.!γνκ μπραβο αγαπη μ.!εσκισες.1ανυπομονω για τη συνεχεια.!
Σχόλια: "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς!"