Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: The Uglies Series Παρ 11 Μαρ 2011 - 22:15
Την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα επισκεφθει το βιβλιοπωλειο ειδα το πρωτο βιβλιο και επειδη κατι ειχα ακουσει απο εδω σχετικα το ξεφυλλισσα λιγο και διαβασα το πρωτο κεφαλαιο. Φενεται πολυ ενδιαφερον και το σκεφτομαι για το καλοκαιρι γιατι μου φενεται ελαφρυ. Στην αμερικη σε πια κατηγορια ειναι στην ΥΑ ; Και κατι τελευταιο επειδη δεν υπαρχουν παρα μονο ελαχιστες γνωμες στο τοπικ σχετικα με το βιβλιο μπορει καποιος που το εχει διαβασει να μου πει καποια κριτικη για αυτο χωρις spoiler ομως.
P.S. Γιωργο επειδη το ψαχνω ειδα με μια γρηγορη αναζητηση οτι εχουν αγορασει τα δικαιωματα οι Davis Entertainment,Lionsgate και Twentieth Century Fox Film Corporation με πιθανη ημερομηνια εναρξης της παραγωγης το 2011...
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Θέμα: Απ: The Uglies Series Παρ 11 Μαρ 2011 - 22:35
Τιποτα εμενα μου κανει εντυπωση που αγορασαν τα δικαιωματα τρεις εταιριες...
Τι να πω τοσο καλη ειναι αυτη η σειρα; Και μια τελευταια ερωτηση διαβασα στο site των εκδοσεων οτι αρχικα ηταν τρια βιβλια αν και μετα κυκλοφορησε και ενα τεταρτο. Τι ενοουν στα πρωτα ολοκληρωνεται η μεχρι τωρα ιστορια και το τελευταιο ειναι απλα προσθηκη στην ιστορια;
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: The Uglies Series Σαβ 12 Μαρ 2011 - 2:49
Aς πουμε πως ναι ολοκληρωνεται στο τριτο μιας και στο τεταρτο αλλαζει η πρωταγωνηστρια....Αν και απο οτι εχω διαβασει υπαρχουν και οι πρωταγωνιστες απο τα προηγουμενα βιβλια....Και ναι ειναι πολυ καλη σειρα....
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Θέμα: Απ: The Uglies Series Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:28
Απο οτι ξερω εχουν περασει καποια χρονια απο τα γεγονοτα του τριτου βιβλιου και ναι η πρωταγωνηστρια ειναι αλλοι αλλα η Ταλι οπως και ολοι οι υπολοιποι παιζουν τεραστιο ρολο....Εχει καιρο που το εψαξα και δεν εκανα τον κοπο να φρεσκαρω την μνημη μου μιας και το βιβλιο βγαινει σε λιγες εβδομαδες....
Θέμα: Απ: The Uglies Series Τετ 23 Μαρ 2011 - 21:41
Αχ, κρίμα και δεν τους χονεύω ;ρ Άσε και το άλλο! Είχα φαγητό Μακαρόνια με κυμαδάκο το μεσημέρι, και διαβάζω πως σταμάτησε για να φάει (η Τάλι) και βγάζει και τρώει μακαρόνια! Κι εγώ ήμουν στο σχολείο και πεινούσαααααα! (αλλά ανταμείφθηκα μετά :Ρ)
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: The Uglies Series Τετ 23 Μαρ 2011 - 22:50
Πιστεψε με θα κανει πολλα πραγματα που θα σου την σπασουν.Ακομη εισαι στο πρωτο.Στο δευτερο μπαινει κι αλλος στο παιχνιδι και εγω προσωπικα συμπαθουσα εκεινον περισσοτερο απο ολους σε χαρακτηρα.Και μεχρι το τελος αλλαζουν πολλα...
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Θέμα: Απ: The Uglies Series Τρι 9 Αυγ 2011 - 20:07
Tα δυο πρωτα ειναι θεικα...το τριτο λιγο στο χαλαει...και γινεται κατι σε καποιον αγαπημενο μου χαρακτηρα και απο εκεινη την στιγμη ουσιαστικα απογοητευτηκα...το τεσσερα ηταν απλως αδιαφορο....
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: The Uglies Series Τρι 9 Αυγ 2011 - 20:22
Μια απο τα ιδια και εγω.Το πρωτο και το δευτερο ειναι αρκετα καλα.Ειδικα το δευτερο.Στο τριτο ομως μας το χαλαει.Εγω μετα απο την εξελιξη του τριτου δεν ηθελα καν να διαβασω το τεσσερα.Και απο οτι μου ειπανε ειναι στην ουσια αλλοι οι πρωταγωνιστες οποτε δεν με ενδιεφερε.Βασικα ξενερωσα αφανταστα!
evi The Volturi