Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 14:21
να σου πω αυτό είναι πιο ωραίο από τους πραγματικούς που έχουν φωτογραφίσει και τώρα που βλέπω έτσι τον Πουκ μπορώ να πω περισσότερο ότι τον αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Πουκκκκκκκκκ μην τους ακούς καρδιά μου εγώ είμαι εδώ να σε υποστηρίζω
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 14:26
ο Πουκ στην φωτό που έβαλες δεν μοιάζει με τον πιτερ παν;;;; κούκλος ο άτιμος καλύτερος από αυτόν που διαλέξανε στο βιβλίο πάλι καλά που έχουν βάλει την μισή του φάτσα γιατί ολόκληρη είναι μαύρο χάλι εγώ τον έχω αλλιώς στο μυαλό μου όχι ότι αυτός που βάλανε για Ας δεν είναι σαν κ----ς σαν το όνομα του αλλά λέμε τώρα
αλλά όταν διαβάζεις το βιβλίο είναι διαφορετικά εκεί μπορείς να τους εικονογραφήσεις όπως γουστάρεις
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 14:29
δε με ενδιαφερει το κορακι!!!
Σπόιλερ:
εκει που τον πυροβολησανε(η σφαιρα ειναι απο σιδηρο)και ειναι ετοιμοθανατος και πεφτει σε κωμα και μετα τον βλεπουμε στο 2ο βιβλιο παιζει και η καλυτερη στιγμη
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 14:30
EliRose έγραψε:
δε με ενδιαφερει το κορακι!!!
Σπόιλερ:
εκει που τον πυροβολησανε(η σφαιρα ειναι απο σιδηρο)και ειναι ετοιμοθανατος και πεφτει σε κωμα και μετα τον βλεπουμε στο 2ο βιβλιο παιζει και η καλυτερη στιγμη
δεν κατάλαβα Χριστόοοοοοο
EliRose The Volturi
Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 14:37
πιο το παραπάνω;;; σιγά βασικός χαρακτήρας και να φύγει από το πρώτο βιβλίο δεν λέει σε αυτά είμαι ατσίδα αφού όσα μου έχεις πει μέχρι τώρα τα έχω πιάσει τα περισσότερα ήδη απλά μου τα επιβεβαιώνεις
άσχετο αλλά τελικά είμαι σίγουρη η άλλη έφταιγα δεν έβλεπε που πάταγε και που βρισκόταν όχι ο Πουκ κόβω το κεφάλι μου θα δεις ότι θα το αποδείξει στο τέλος γι αυτό και θα τον συγχωρήσει
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 14:57
ειναι σουπερ βιβλιο Ευη!!!Δεν ειναι τοσο φιλοσοφημενο οσο το Ο αγγελος και ο δαιμονας αλλα αν ψαξεις βαθια μπορεις να βρεις!!Σε κραταει απο την αρχη μεχρι το τελος!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 15:06
το είδα και σου απάντησα και πριν φύγω για τα καλά γιατί το παράκανα και οι δουλειές δεν γίνονται μόνες τους μια απορία
αργώ να πάρω μπρος αλλά όταν παίρνω ποιος με πιάνει
Σπόιλερ:
από όσα είδα και κατάλαβα πράγματι είναι ίδιος με την ΜΠ μου, την ΜΠ μου όμως την συχαίνεσαι αυτόν γιατί όχι;;;;; εεεε;;; εδώ σε θέλω... Περιττό να σου πω ότι ξέρω ήδη την απάντηση απλά το έχω απορία