| Iron Fey - The Series | |
|
+4evi AspaKorth EliRose xrysanthi 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 20:55 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 21:07 | |
| ποσο τουβλο ειμαι!!!το 4.5 βγαινει την 1η Σεπτεμβριου και εγω καθομαι και το ψαχνω!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 21:34 | |
| συγνώμη σε μπέρδεψα | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 21:48 | |
| δεν φταις εσυ Χρυσανθη το δικο μου συστημα μπλοκαρε...ενα το'χω χειμωνα καλοκαιρι!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Παρ 6 Ιουλ 2012 - 9:57 | |
| Να ρωτησω κατι...2.5 δεν εχει? Ειδα οτι ολα εχουν εκτος απο το 2. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Παρ 6 Ιουλ 2012 - 11:38 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 12:54 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 19:29, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 14:30 | |
| Το δευτερο δαγκωτό...όσο να πεις έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στους μελαχροινούς... ανυπομονώ για τα άβαταρ, μακάρι να΄μεταφερθούν κι στα ελληνικά τα βιβλία... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:02 | |
| Τελειωνω με την Νοελια κι απο αυριο ξεκιναω κι εγω.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:07 | |
| Είναι στα αγγλικά δυστυχώς... εκτός του ότι δεν θα καταλάβω σχεδόν τπτ... θα με κουράσει κι η αναγνωση στον υπολογιστή δυστυχώς... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:32 | |
| ηρθα και εγω!!!Χρυσανθη αρχισα το 4ο...εχω πεθανει στα γελια θα σου πω αναλυτικα!!!
Κοριτσια για οσες θελετε να τα διαβασετε σας προειδοποιω οτι σε καποια σημεια εινα σχεδον ιδιο λυκοφως αλλα ειναι τοσο εντονη η πλοκη που δε σε χαλαει τουλαχιστον εμενα!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:34 | |
| και η Μέγκαν ΥΓ περιμένω Ελίνα μου | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 23:13 | |
| Θα επανελθω συντομα με αναλυτικα σχολια γιατι δυστηχως τωρα δεν εχω χρονο.Μπαινω στο τριτο και θα πω το εξης.... - Σπόιλερ:
αγαπω παρα πολυ τον puck ειναι γλυκος,τρυφερος και με πολυ χιουμορ αλλα ο Ash ειναι αλλο πραμα.Η Μεγκαν ανηκει στον Ash.Αυτο που νιωθει για αυτον δεν μπορει να συγκριθει με τα συναισθηματα της για τον Puck.Τον αγαπαει και αυτον αλλα οχι τοσο δυνατα.Ο Αsh ειναι το παθος και η φωτια ενω ο Puck ειναι η ασφαλεια της συντροφιας και της χαλαρωσης.Αυτος που θα την κανει να γελασει και να χαλαρωσει.Τεam Ash λοιπον και ευχομαι ο Puck να βρει καποια που θα τον εκτιμησει πραγματικα!!
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 0:13 | |
| - Σπόιλερ:
πόσο σας ζηλεύω που διαβάζετε τόσο γρήγορα εγώ ακόμα δυστυχώς είμαι στο πρώτο αλλά δεν το βάζω κάτω με την ησυχία μου θα το απολαύσω στο έπακροοοοοοοοο | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Δευ 9 Ιουλ 2012 - 13:06 | |
| Επιτέλουςςςςςςςςςςςςς τελείωσα το πρώτο βιβλίο πραγματικά με άφησε άφωνη, οι απίστευτες εικόνες του, το υπέροχο γράψιμο του, το αψεγάδιαστο στόρι του που δεν άφησε το παραμικρό κενό... ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω. - Σπόιλερ:
ξέρω ότι θα σας φανεί κουλό αλλά μετά το τέλος της ανάγνωσης του πρώτου βιβλίου εγώ προσωπικά είμαι TEAM Μέγκαν. ναι πολύ καλά διαβάσατε αυτή η κοπέλα απλά δεν υπάρχει, με κέρδισε από τα πρώτα κεφάλαια και όσο το βιβλίο προχωρούσε με έκανε να την αγαπώ περισσότερο. αυτή της η αυτοθυσία, τα λόγια της, οι πράξεις της, ρίζωσαν βαθιά μέσα στην καρδιά μου και με έκανε να ταυτιστώ μαζί της, να παρακαλάω να πάνε όλα καλά να καρδιοχτυπήσω για να μην πάθει τίποτα όσο και να ήξερα ότι δεν θα πάθαινε ούτως ή αλλιώς λόγο του ότι είναι η πρωταγωνίστρια. όσο αφορά τον Πουκ και τον Ας η γνώμη μου δεν αλλάζει και όχι γιατί δεν συμπαθώ τον πρίγκιπα αλλά γιατί με τον Πουκ δέθηκα από την πρώτη στιγμή και ο πρίγκιπας απλά ακόμα δεν με έχει πείσει, ούτε καν με έχει συγκινήσει. έπιασα τον εαυτό μου να τον λυπάται κλπ αλλά μόλις πέταξε την θεϊκή ατάκα "Τις μοιάζεις τόσο πολύ" με αποτελείωσε. Ρε Μπιπ να μην σου πω, αντί να ανοίξεις τα στραβά σου και να δει αυτό το απίστευτο κορίτσι που ακόμα και όταν εσύ της απειλούσες την ζωή εκείνη σε υπερασπιζόσουν, το μόνο που έχεις να πεις είναι αυτό;;;; Όχι δεν της αξίζεις της Μέγκαν κάτι τέτοιο, τις αξίζουν πολλά περισσότερα και ελπίζω να καταφέρει στο τέλος να κερδίσει την ευτυχία όπως την έχει ονειρευτεί. δεν τίθεται θέμα διλήμματος όσο αφορά την Μέγκαν η καρδιά της χτύπησε για εκείνον από τον πρώτο χορό που μοιραστήκανε και κλειδώθηκε εκεί δεν την αδικώ απλά ελπίζω ο πρίγκιπας να φανεί αντάξιος της και να την κάνει ευτυχισμένη. όσο αφορά το στόρι τι να πω... απλά προσκυνώ, δεν έχω βαρεθεί ούτε δευτερόλεπτο, δεν σκέφτηκα να πηδήξω ούτε μια σελίδα λόγο του ότι τα Αγγλικά μου είναι τόσο χάλια που με κάνουν να κουράζομαι γρήγορα λόγο της αργής μου ανάγνωσης, χάνω πολλά αυτή είναι η αλήθεια αλλά δεν το βάζω κάτω και ελπίζω απλά κάποια στιγμή να το διαβάσω ξανά στα Ελληνικά για να το δω σε όλο του το μεγαλείο.
τώρα τρέχω για το δεύτερο | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Δευ 9 Ιουλ 2012 - 14:42 | |
| χρυσανθη αν φτασεις στο 3ο θα νιωσεις πραγματικα τον Ας και θα γινεις φανατικη team Μεγκαν!!! Ξερω οτι ο,τι και αν πω δε θα σου αλλαξω γνωμη για τον Ας που στο τελευταιο βιβλιο θα θες να τον στραγγαλισεις αλλα εγω τον αγαπω!!! Btw τα ματια μου εχουν λιωσει απο το λαπτοπ και παλευω να τελειωσω το 4ο!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Δευ 27 Αυγ 2012 - 2:03 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Δευ 27 Αυγ 2012 - 2:26 | |
| καλή ανάγνωση και μην ξεχάσεις να μου κάνεις μια περίληψη γιατί αν περιμένεις να το τελειώσω σώθηκες και είναι τόσο κρίμα γιατί είναι πραγματικά καλό αλλά είπαμε τα άτιμα τα αγγλικά μου δεν με βοηθάνε καθόλου | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 30 Αυγ 2012 - 10:54 | |
| Το βρηκα!!!!!!!!!!! Πεφτω με τα μουτρα στο διαβασμα!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 30 Αυγ 2012 - 11:56 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 30 Αυγ 2012 - 12:04 | |
| θες περιληψη μονο απο αυτο ή γενικα απο τη σειρα;; αν θυμαμαι καλα μεχρι το δευτερο ειχες διαβασει... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 30 Αυγ 2012 - 12:14 | |
| από αυτό ... τα άλλα τα έχουμε ήδη αναλύσει | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Iron Fey - The Series Πεμ 30 Αυγ 2012 - 12:19 | |
| τα δυο πρωτα τα εχω διαβασει ηδη οποτε θα παω βουρ στο 3ο που με αυτο θα χτιστει το υποβαθρο να ξεκινησει την αλλη σειρα με τον Ιθαν!! | |
|
| |
| Iron Fey - The Series | |
|