Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...

Πήγαινε κάτω 
    +21
    d@n@e twilight!
    niki
    izzy cullen
    xrysanthi
    pretty witch
    Zafrina
    despina aek
    dolores!!
    daisyalicecullen
    Stella Sunlight
    Niki Patt
    Emy+Robert
    ROBELINA
    !!!twilight!!!
    mpellanti21
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    mR.Geo
    LITSA0089
    i love edward 2
    twilightsagaddicted
    ed<3
    25 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Stella Sunlight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 837
    Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Project Thoughts

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 19:07

Μαρινα μου διαβασα την συνεχεια απο την ιστορια σου και εμεινα ετσι Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 558691 εντυπωσιαστηκα μου αρεσε πολυ ο Εντουαρντ το πως φαιροτανε στην Μπελλα με τοση αγαπη σαν να ειναι πολυτημο..... Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Δεν βρισκω λογια να πω κατι αλλο το μονο που θελω ειναι συνεχεια......περημενω.... Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 34442
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 19:08

Μαρινάκι μου!!! Εξαίσιο κεφάλαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 4947
    Ο Έντουαρντ τόσο απισιόδοξος??? Συγκινήθηκα και τον λυπήθηκα... Sad
    Ελπίζω πάντως όλα να φτιάξουν!!!!!!!!!!!!!!!!Smile Smile Smile
    Τέλειο το κεφάλαιο!!!!!!!!!!! Γράφεις εξαιρετικά και η αρχή ήταν όλα τα λεφτά!!!!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 558691
    Τέλειο το σκηνικό!!!!!!!!!!!!Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 150320 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 150320 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 150320
    Κορίτσια μπράβο και στις δυο σας!!!!! Είστε και οι δυο φανταστικές!!!!Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 737142 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 98735
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 19:09

μαρινακι μου θεικο , μου αρεσει και εμενα το λουνα παρκ πολυ μακαρι να πανε ολα καλα
    pretty witch
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 518
    Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 19:12

Τελικά άξιζε η αναμονή!!!! Πολύ γλυκό κεφάλαιο!Και εγώ έχω αρχίσει να τον λυπάμαι τον Έντ Sad Μακάρι να πάνε όλα καλά!! Και τι καλή που είναι η Μπέλλα! Τόσο καιρό του στέκεται και στα καλά και στα άσχημα! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 603117 Αχ! Αυτο είναι έρωτας!Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 620541 Περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!!!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 19:20

Στελλιτσα μου ,Ερμιονη μου Ελινακι μου και Ζωιτσα μου σας ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ
    τα σχολια σας με συγκινησαν παρα πολυ huggie huggie
    Αγαπες μου εχουν μεγαλη σημασια. kiss kiss
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 17:36

κοριτσια φοβερη η συνεχεια!!!ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!
    και οι δυο ους ειναι πολυ....ερωτευμενοι!!την λατρευω αυτην την ιστορια!!! tongue αν και με στεναχωρει πολυ που ο εντ ειναι ετσι!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 773164 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 773164 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 773164 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 773164
    ελπιζω να γινει καλα!!!
    μπραβο κοριτσακια μου!!!!ειστε φοβερες!!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941
    kiss kiss kiss kiss
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 20:37

Καταπληκτικο κεφαλαιο!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 4947 Το λατρεψα!!! Ανυπομονω για τη συνεχεια Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 382268 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 630836 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 620541 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 27 Οκτ 2010 - 0:39

Μαργαριτα μου και Εμιλυ μου σας ευχαριστουμε πολυ πολυ πολυ ...........
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 691711
    αγαπες μου εσεις!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 630836
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 27 Οκτ 2010 - 0:41

κοριτσαρες μ καταπληκτικη συνεχεια.!ηταν τοσο ρομαντικο κεφαλαιο.!!εκει στ λουνα παρκ.!κλιμα ομως που ο εντ αποδυναμωθηκε με ολα αυτα.!πολυ λυπαμαι.!ανυπομονω γαι τη συνεχεια.!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 27 Οκτ 2010 - 17:05

αχ πραγματικα μου ειχε λειψει η ιστορια σας και χαρηκα παρα πολυ που βαλατε συνεχεια η οποια ηταν καταπληκτικη περιττο να το πω ηταν παρα πολυ ρομαντικο κεφαλαιο. χαιρομαι που ειναι τοσο αγαπημενοι και ερωτευμενοι ......μακαρι ο εντι να μην πεθανει στο τελος
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 27 Οκτ 2010 - 17:56

Ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ Φενια μου και Μαρια μου..........
    Τα σχολια σας μας ενθαρρυνουν Wink huggie
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 27 Οκτ 2010 - 22:02

καλα η συνεχεια τελεια.!καλα αυτοι οι 3 εχουν ΤΗ φαση ομως.!εχω ξεκαρδιστει..φοβερο μπραβο κοριτσια.!μονο ενα εχω ν πω :I just love this story.! kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 27 Οκτ 2010 - 22:58

αχ τωρα διαβασα την συνεχεια καλα το γελιο που εριξα με τις ατακες και τα φασκελωματα δεν περιγραφεται προσκυναω...........οσο για την βολτα στον κηπο ηταν πολυ συγκινητικο μου αρεσε τοσο πολυ η υποσχεση του εντι η ιστορια σας ειναι καταπληκτικη μπραβο κοριτσια
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 27 Οκτ 2010 - 23:10

κοριτσια μπραβο ηταν τελεια η συνεχεια!!!μπορω να πω οτι γελασα με την ψυχη μου με τισ ατακες τους!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 27 Οκτ 2010 - 23:13

Να σας ευχαριστώ και εγώ όλες σας για τα πάρα πολύ καλά σας λόγια.
    Είστε πολύ γλυκιές και πραγματικά χωρίς τα σχόλια σας τώρα που το πρόγραμμα είναι πιεστικό δεν ξέρω αν θα γράφαμε.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 691711
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 14:01

τωρα διαβασα την συνεχεια αχ κοριτσακια μου μου ειχε λειψει να πω η ιστορια αυτη, καλα ηταν θεικη
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 15:23

Κορίτσια....τέλεια τέλεια ΤΕΛΕΙΑ η συνέχεια!!!!!!!!!!! Λίτσα μου....μπράβο σου!!!!!!!!!!!!
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 388681
    Πολύ χιούμορ!!!!!!!! Πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 201917
    Την έριξε στο γκαζόν ε???????? giggle giggle Τι θα επακολουθήσει?????????
    Ανυπομονώ για το επόμενο κεφαλαιάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss huggie
    mpellanti21
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    mpellanti21

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : forks
    Αριθμός μηνυμάτων : 471
    Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 2:11

το αγαπημενο μου διδυμο συνεχιζει βλεπω ακαθεκτο!!
    οι επιλογες που κανετε μου αρεσουν και τα πατε καλα σε αυτο...
    τα τελευταια κεφαλαια τα λατρευψα και προς θεου μην παθει κατι ο εντι..
    λατρευω το χιουμορ σας ειναι απιστευτο δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω κατι δικο σας και μην γελασω με το αστηρευτο χιουμορ σας!!!
    μπραβο κοπελαρες μου!!!!! kiss
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 8 Νοε 2010 - 14:24

Τελειο το κεφαλαιο Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 630836
    Με πολυ γελιο και υπεροχες ατακες που θα μου μεινουν αξεχαστες Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 403120
    Το λατρεψα Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 620541
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 15:54

Ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ κοριτσακια!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 382268 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 382268
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 17:21

αχ θεικη η συνεχεια !!
    πολυ συγκινητικη η υποσχεση
    αλλα επειτα με τα σαλιγκαρια και με τους αναστεναγμους και τα βογγητα απο το διπλανο δωματιο
    θεικες οι ατακες μπραβο!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 18:36

Αχχχχχχχχχχχχχ....Μαρινάκι υπέροχη η συνέχεια!!!!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 31995 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 31995
    Πολύ πολύ ρομαντικά και συγκινητικά τα λόγια της Μπέλα...!!! Είναι τόοοοοσο ερωτευμένοι κι οι δυο τους...!!!! Μπράβο!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!! boogie Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 6512 boogie Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 6512
    Αδημονώ για το γάμο που απ'οτι φαίνεται...όλα θα είναι στην εντέλεια!!!!! Smile Smile Μπράβο σου και πάλι!!! kiss kiss kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 19:03

Αχ Ελινακι μου και Ερμιονη μου σας ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!!!! huggie huggie

Ειστε τοσο γλυκες boogie
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 20:26

κοριτσακια μου η συνεχεια ηταν θεικη το κεφαλαιακι ηταν τοσο ρομαντικο στην αρχη αλλα πραγματικα μετα με τα σαλιγκαρια ελιωσα στα γελια μπραβο και παλι μπραβο περιμενουμε με αγωνια συνεχεια kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 20:39

Ευχαριστουμε Μαρακι μου!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 382268 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 5 382268

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 17Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: