| Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... | |
|
+21d@n@e twilight! niki izzy cullen xrysanthi pretty witch Zafrina despina aek dolores!! daisyalicecullen Stella Sunlight Niki Patt Emy+Robert ROBELINA !!!twilight!!! mpellanti21 ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 mR.Geo LITSA0089 i love edward 2 twilightsagaddicted ed<3 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 13:42 | |
| Τι καταπληκτκο κεφαλαιο!!!Συγχαρητηρια!!! Χαρηκα παρα πολυ που η Bella ειναι καλα!!!Και κυριως που δεν θα υπαρξουν αλλα προβληματα!!! Τωρα για το τελος τι να σας πω δεν θελω να τελειωσει... Και παλι συγχαρητηρια!!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 14:04 | |
| Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια...
Όχι καλέ ο Έντουαρντ είναι πολύ καλύτερα μετά την θεραπεία ...
Τι να κάνουμε βρε κορίτσια;Έπρεπε να τελειώσει γιατί οι ήρωες έχουν τραβήξει πάρα πολλά και θα γινόταν μετά σαν μεξικάνικο.. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 18:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 19:01 | |
| | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 7 Αυγ 2011 - 21:33 | |
| τι τελειο το τελευταιο κεφαλαιο πολυ ωραιο αυτο με το μωρο..και τελικα τα ξεπερασανε ολα.. δε μας ειπατε ομως κοριτσια μου ηταν τελικα εγκυος η μπελλα????? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 7 Αυγ 2011 - 21:46 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 7 Αυγ 2011 - 21:51 | |
| Βασια μου σε ευχαριστουμε πολυ Δεσποινακι μου ναι η Μπελλα ειναι δευτερη φορα εγκυος σας δωσαμε ολα τα συμπτωματα για να το καταλαβεται και ειπαμε να αφησουμε την φαντασια σας να καλπασει Χρυσανθη μου ποσο χαιρομαι που σου αρεσε ηθελα τοσο πολυ να σε κανει να νιωσεις ετσι το τελευταιο κεφαλαιο(ξερεις εσυ) Πραγματικα ειστε ΥΠΕΡΟΧΕΣ | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 7 Αυγ 2011 - 21:57 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 7 Αυγ 2011 - 23:27 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 8 Αυγ 2011 - 0:20 | |
| Κατερινακι μου σε ευχαριστουμε πολυ Ναι ηταν ενα happy end οπως θα επρεπε να εχει αυτη η ιστορια γιατι οι ηρωες της ειχαν παιδευτει πολυ Με συγκινεις απιστευτα ποσο χαιρομαι που σου αρεσε! Νιωθω και εγω πολυ ασχημα που τελειωσε αφου καθυστερουσα να γραψω μαζι με την Λιτσα γιατι δεν ηθελα να τελειωσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 8 Αυγ 2011 - 9:59 | |
| Κορίτσια μου σας ευχαριστούμε όλες παρα πολυ...και όχι μόνο για τώρα αλλα για ολοαυτοτον καιρό που μας δώσατε την υποστήριξη και την αγάπη σας...Χωρίς αυτά δεν θα μπορουσαμενα συνεχίσουμε .
Όσο για το τέλος θέλαμε οι ήρωες μας να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους καινα ζήσουν ευτυχισμένα μετά από τόση ταλαιπωρία καίρια αυτούς και για μας.
Επίσης για την εγκυμοσύνη της Μπελλας , όπως ειπε και η Μαρίνα μου , σας δείξαμε όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της οπότε είναι σίγουρο ότι τους συμβαίνει αυτό.Δεν ξέρω αν θα κάνουν το διάδοχο ή δίδυμα ή τριδυμα ή τετραδυμα -και δεν λέω αλλα γιατί δεν είναι και κουνελα- όμως κάτι θα κάνουν.
Και μας , μας φαίνεται λίγο περίεργο το ότι δεν θα ξαναγραψουμε αυτή την ιστορία αλλα νομίζω πως αν συνεχίσαμε θα γινόταν σαπουνοπετρα κάτι που δεν θέλαμε ...
Σας ευχαριστούμε παρα πολυ για όλο αυτο το διάστημα πως μας υποστηριξατε.
Και δεν στεναχωριομαστε γιατί όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ...
Πολλά φιλία !!!
| |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 8 Αυγ 2011 - 12:10 | |
| κοριτσια μολις διαβασα το τελευταιο κεφαλαιο .. κανατε εξαιρετικη δουλεια .. ενα χαογελο απλωθηκε στο προσωπο μου καθώς το διαβαζα.. χαιρομαι που πηγαν ολα καλα .. τοσες ομορφες εικονες .. μπραβο κοριτσια .. κριμα που εφτασε στο τελος , αλλα καθε καλο φτανει στο τελος ..συγχαρητηρια και παλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 8 Αυγ 2011 - 19:16 | |
| Αχ κορίτσια μου...διαβάζοντας την τελευταία ατάκα ένιωσα ένα αμυδρό τσίμπημα που τελείωσε η ιστορία αυτή. Κάθε φορά που τελειώνει μία ιστορία νιώθω τόσο συγκινημένη. Όπως και να ΅χει δέθηκες για κάποιο καιρό με τους συγκεκριμένους ήρωες, τα παθήματά τους και τα βιώματά τους. Αισθάνθηκες τη χαρά, τη λύπη τους, τον έρωτά τους. Νομίζω πως ένα ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο στην υπέροχη ιστορία που δημιουργήσατε! Χάρηκα πολύ που ο Έντουαρντ επέστρεψε στις παλιές εκείνες μέρες με τους αγώνες ταχύτητας στους οποίους συμμετείχε. Όπως άλλωστε θα συνέβαινε, διότι πάντα είναι πρώτος, κέρδισε! Ήταν πολύ συγκινητική και παράλληλα μαγική η σκηνή στην οποία ο Έντουαρντ παρακολουθούσε την Μπέλα και την κορούλα του. Φαινόταν πως ο ίδιος έλαμπε από ευτυχία. Ερωτευμένοι όπως ήταν κι οι δυο τους, αφέθηκαν στο πάθος και στον έρωτά τους. Πολύ γλυκιά λεμονάδα υπό τους ήχους ενός φανταστικού τραγουδιού! Το χιούμορ φυσικά δεν έλειπε καθόλου και έδινε μια εκπληκτική αίσθηση! Οι ατάκες της Λίτσας, συγγνώμη της Ρεμπέκας, ήταν φοβερές!!! Επίσης, εύχομαι η Μπέλα να είναι έγκυος!!! Τα συμπτώματά της αυτό υποδηλώνουν κι έτσι είμαι σίγουρη πως τελικά είναι! Είμαι τόσο χαρούμενη με την κατάληξη και το τέλος! Κλάψαμε πολύ με τα βιώματα αυτών των ηρώων, όμως περάσαμε και υπέροχες στιγμές μαζί τους. Πέρασαν πολλά στο θέμα της υγείας τους και οι δύο, αλλά τελικά βγήκαν νικητές! Μακάρι να γίνεται πάντα έτσι... Αγάπες μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Έχετε μια ανεπανάληπτη συνεργασία και πάντοτε μας εκπλήσσεται με τις ιδέες και τη φαντασία σας, καθώς η κάθε μια σας δίνει κάτι ξεχωριστό!!! Μπράβο για μία ακόμη φορά!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 10 Αυγ 2011 - 16:00 | |
| Ελινακι μου και Ερμιονάκι μου σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ. Ερμιονάκι μου με συγκίνησες βρε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 10 Αυγ 2011 - 17:16 | |
| Ελινακι μου, Ερμιονακι μου .... Αγαπες μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολυ Επαθα οτι και η Λιτσα συγκινηθηκα πολυ πολυ πολυ!! Αχ Ερμιονακι μου με τα εκπληκτικα σχολια σου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 10 Αυγ 2011 - 17:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 10 Αυγ 2011 - 17:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 10 Αυγ 2011 - 17:35 | |
| Συμφωνω συμφωνω(σαν την κοτα πεταγομαι ) Κουμπαρακι μου αξιζεις τα παντα!!! Το ξερεις.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 10 Αυγ 2011 - 17:43 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Πεμ 11 Αυγ 2011 - 1:19 | |
| κοριτσακια μου μπραβο το τελευταιο κεφαλαιο ηταν πολυ γλυκο και συγκινητικο θα μου λειψει πολυ αυτη η ιστορια...αλλα χαρηκα πολυ που ειχε happy end γιατι οι ηρωες περασαν πολλα και τους αξιζε αυτη η καταληξη...μπραβο ηταν μια εξαιρετικη δουλεια που εφτασε στο τελος της... | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 8 Απρ 2012 - 16:18 | |
| Kορίτσια μου τέλεια ιστορία !!!!μου άρεσε πάρα πολύ !!!τελικά μετά από τόσες δυσκολίες που περάσανε ο Έντουαρντ με την Μπέλα ήταν μαζί και ευτυχισμένοι | |
|
| |
| Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... | |
|