Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 16 Ιαν 2011 - 19:58
Αχχχχχχχχχχχχ τι υπέροχο κεφάλαιο Μαρινάκι μου! Το τέλος, δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά το βρήκα πολύ συγκινητικό και ρομαντικό! Όταν η Μπέλα δεν πιστεύει αυτό που της συμβαίνει και σκέφτεται τον Εντουαρντ λέγοντας πως αγαπάει (λατρεύει) το οτιδήποτε επάνω του αλλά και η σκηνή με τον Τσάρλι και η συνομιλία τους! Αυτό το σημείο ειδικά...Πάτησα το πόδι μου στην άσφαλτο και ύστερα και το άλλο!!! Η καινούρια μου ζωή με περίμενε… μου έδωσε μια νότα αισιοδοξίας και με γέμισε με αισθήματα χαράς και ανυπομονησίας! Αν και είναι απλοί φανταστικοί ήρωες ο Εντ και η Μπέλα σε αυτήν την ιστορία (αλλά και γενικά), με ό,τι κι αν τους συμβαίνει εγώ "δένομαι" κατά καποιο τρόπο μαζί τους! Ειδικότερα σε αυτή τη φάση της ζωής τους που ενώνονται με τον γάμο! Η αντίδρασή μου ίσως είναι υπερβολική και να ειμαι λιγάκι , αλλά έτσι αισθάνομαι...
Εκτός από όλα αυτά, Μαρινάκι μου συγχαρητήρια! Σου έχω πει ότι γράφεις μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ά, γι αυτό και έμεινα στην πλοκή! Οι περιγραφές ήταν τέλειες και οι εικονες πολύ παραστατικές! Μπράβο κορίτσια μου, και στις δυο σας! Μπράβο!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 16 Ιαν 2011 - 20:20
Ερμιονακι μου ,
Μολις ειδα το πλουσιο σχολιο σου και πραγματικα δεν ξερω τι να πω!! Μην ανησυχεις και εγω δενομαι απιστευτα πολυ με αυτους τους δυο ηρωες... ειναι κολλητικο!
Σε ευχαριστουμε αγαπη μου για τα καλα σου λογια πραγματικα... καθε φορα μου προκαλεις διαφορα συναισθημα , χαρα και συγκινηση . Χαιρομαι που αυτο που κανουμε εχει ανταποκριση...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 18 Ιαν 2011 - 0:19
Λιτσάκι μου γλυκό χίλια συγνώμη που έγραψα στον ενικό εννοείτε ότι τα συγχαρητήρια είναι και για τις δύο σας το Μαρινάκι μας ξέρει ακριβός για πιο λόγο έγραψα τα σχόλια αυτά και γι αυτό και απευθύνθηκα σε εκείνη
για άλλη μια φορά ήταν τέλεια συνέχεια
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 18 Ιαν 2011 - 22:36
xrysanthi έγραψε:
Λιτσάκι μου γλυκό χίλια συγνώμη που έγραψα στον ενικό εννοείτε ότι τα συγχαρητήρια είναι και για τις δύο σας το Μαρινάκι μας ξέρει ακριβός για πιο λόγο έγραψα τα σχόλια αυτά και γι αυτό και απευθύνθηκα σε εκείνη
για άλλη μια φορά ήταν τέλεια συνέχεια
Χρυσάνθη μου αλήθεια ούτε καν παρατήρησα ότι έγραψες στον ενικό.Αλλώστε η Μαρίνα το έγραψε το κομμάτι δεν το έγραψα εγώ, και η κολλητούλα μου έγραψε πολύ ωραία-όπως πάντα-.
Α και κάτι που είπες στο προηγούμενο σχόλιο. Στο επόμενο κεφάλαιο δεν νομίζω να έχει πολλά χαρτομάντιλα γιατί το γράφω εγώ οπότε χαζομάρα και γέλιο θα έχει.Να το κάνουμε κια λίγο πιο χαλαρό γιατί αρχίζει γενικά να σοβαρεύει η κατάσταση μετά το γάμο.
Σπόιλερ:
Πάλι πολλά είπα και σε κούρασα Χρυσάνθη μου συγγνώμη. Που είναι η Μαρίνα να με μαζέψει?
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Σαβ 22 Ιαν 2011 - 19:38
κοριτσακια μου αλλο ενα συγκινητικο κεφαλαιο...αχ τι καλα επιτελους ηρθε η μερα του γαμου επλιζω να πανε ολα καλα και να μην βγουν αληθινες οι ανησυχιες της μπελλα ηταν απιθανο μπραβο και παλι μπραβο δεν εχω λογια για αυτη την ιστορια ειναι κατπληκτικη εχετε κανει πολυ καλαη δουλεια......το οτι μετα το γαμο θα σοβαρεψουν τα πραγματα ειναι καλο ή κακο???ελπιζω να μην επιδεινωθει η κατασταση του εντι....ε???
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 25 Ιαν 2011 - 18:32
Ααααααχχχχχχχχχχχχ..............παντρεύτηκαν... Τι υπέροχη και συγκινητική συνέχεια Λιτσάκι μου! Μην κλαίτε κοριτσάκια μου! Πολύ όμορφες στιγμές, αλλά παράλληλα πολύ πολύ γέλιο! Πάντοτε Λιτσάκι μου ο τρόπος που γράφεις κάποιες ατάκες είναι απλά μοναδικές! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α συνέχεια! Μπράβο σας κορίτσια μου!
Σπόιλερ:
Εμένα γιατί δεν με καλέσατε στο γάμο???
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 25 Ιαν 2011 - 18:48
Emy+Robert έγραψε:
Ααααααχχχχχχχχχχχχ..............παντρεύτηκαν... Τι υπέροχη και συγκινητική συνέχεια Λιτσάκι μου! Μην κλαίτε κοριτσάκια μου! Πολύ όμορφες στιγμές, αλλά παράλληλα πολύ πολύ γέλιο! Πάντοτε Λιτσάκι μου ο τρόπος που γράφεις κάποιες ατάκες είναι απλά μοναδικές! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α συνέχεια! Μπράβο σας κορίτσια μου!
Σπόιλερ:
Εμένα γιατί δεν με καλέσατε στο γάμο???
Σε ευχαριστούμε Ερμιονάκι πάρα πολύ.
Αχ αυτές οι ατάκες!Μέρικες από αυτές ι λέω και στην καθημερνή μου ζωή ίσως γι ατό να είναι ξεκαρδιστικές γιατί είναι αληθινές από γεγονότα χαρούμενα που συνέβησαν.
Σε καλέσαμε αγάπη μου εγώ μαζί σου χόρευα όταν ο Έντουαρντ έφυγε αλλά ήσουν διακριτική παρουσία για να μην ζηλέψει η Μπέλλα.
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 25 Ιαν 2011 - 18:58
Αααααααα...ήμουν στο γάμο! Λέω κι εγώ! Ήταν πολύ όμορφος γάμος! Και η νυφη πανέμορφη ήταν και η ατμόσφαιρα μετά στη διασκέδασή μας, εκπληκτική!!! Μπράβο στις διοργανώτριες! Οι ατάκες όντως θεϊκές! Έχω ρίξει ΤΟ γέλιο!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 25 Ιαν 2011 - 19:00
Emy+Robert έγραψε:
Αααααααα...ήμουν στο γάμο! Λέω κι εγώ! Ήταν πολύ όμορφος γάμος! Και η νυφη πανέμορφη ήταν και η ατμόσφαιρα μετά στη διασκέδασή μας, εκπληκτική!!! Μπράβο στις διοργανώτριες! Οι ατάκες όντως θεϊκές! Έχω ρίξει ΤΟ γέλιο!
Μας γράψαν και οι τηλεοράσεις ως ο καλύτερος γάμος της χρονιάς !!!