Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:06
Νέα στοιχεία, νέα δεδομένα! Ο παππούς του, με τη γιαγιά της? Αυτό κι αν ήταν! Και....Ρένσμι το κοριτσάκι που πέθανε...? Αχ μπράβο Λιτσάκι μου! Μπράβο! Πώς γίνεται κάθε φορά...κάθε κεφάλαιό σας να μας κόβει την ανάσα??? Το βρήκα πολύ συγκινητικό...τρελαίνομαι να τους βλέπω αγαπημένους...ερωτευμένους! Ηταν ένα Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο & Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο κεφάλαιο αγάπες μου!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 29 Δεκ 2010 - 21:07
ηταν παρα πολυ ωραια μολις το διαβασα μπραβο κοριτσακια μου τι συγκινητικο κεφαλαιο ειδικα τα λογια στο γραμμα πολυ πολυ τελεια γεματα συναισθηματα αλλα το εχασα λιγο απο το γραμμα ακουστηκαν οι φωνες.....?????παντως ηταν τελειο....
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 11 Ιαν 2011 - 21:44
μολις διαβασα την συνεχεια καλα το νυφικο θεικο αλλα και τα φορεματα τελεια σο για το αγαπημενο μας ζευγαρακι αχου τοσο γλυκες μακαρι να πανε ολα καλα !μπραβο γλυκια μου πολυ ωραια η συνεχεια
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 11 Ιαν 2011 - 21:54
Αχ συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μαρινάκι..."έγραψες πάλι"!!! ΘΕΪΚΟ κεφάλαιο!!! Το νυφικό από τις υπέροχες περιγραφές φαίνεται ονειρικό... Καλά, τα δικά σας φορέματα...σέξυ κι όποιος αντέξει... ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο!!! Είναι αγαπημένοι και είναι υπέροχοι μαζί!!! Η χημεία μεταξύ τους κι η αγάπη είναι ολοφάνερη... Μπράβο Μαρινάκι μου!!! Απίστευτη συνέχεια!!! Ανυπομονώ για τις μετέπειτα εξελίξεις!!! Μπράβο και πάλι κορίτσια μου καλά!!!
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 11 Ιαν 2011 - 22:42
δεν έχω λόγια έχω μείνει κάγκελο
το προτελευταίο κεφάλαιο σκέτη ανατριχίλα ο ανεκπλήρωτος έρωτας που ζει μέσα απο τα εγγόνια απίστευτη σκέψη
όσο για περιγραφές και κείμενο τι να πω έχετε εξελίξει πάρα πολύ το συγγραφικό σας ταλέντο και στην γραφή αλλά και στην σκέψη ακόμα και οι διάλογοι πολύ πιο ώριμοι απο πριν
καταπληκτική δουλειά και φοβερή συνέχεια
περιμένω με αγωνία την συνέχεια
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Πεμ 13 Ιαν 2011 - 19:02
Λιτασα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!μαριναααααααααααα τι τελεια ισοτιρια ειναι αυτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχω καιρο να διαβασω τις την ιστορια αυτη την ρουφηξα τωρα ολη τη συνεχειααααααα τελειαααααααααα μπραβο κοριτσιααααααααααααα λιτσακι μου οταν βρω χρονο θα διαβασω και τις αλλες ιστοριες εχεις βαλει και καινουργιες ειδα μπραβο κοριτσαραααααααααα!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Πεμ 13 Ιαν 2011 - 22:40
Μαργαριτα μου , αγαπη μου!! Φυσικα και να ερθεις εσυ στην θεση της Μπελλας... χαχα θα το ηθελα χιλιες φορες και το ξερεις Ευχαριστουμε και εσυ εισαι θεα μην ξεχνιομαστε !!!!
Μπελλα μου χαιρομαι που σου αρεσε! δεν πειραζει που ειχες καιρο να την διαβασεις πιστευω την ευχαριστηθηκες τωρα Ευχαριστουμε
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Πεμ 13 Ιαν 2011 - 23:12
Μαργαριτούλα μου σε ευχαριστούμε πολύ Ναι ε και εμένα θα με αφήνετε μόνη μου>να δω κανένα κακό όνειρο και να τρομάξω?Η κολλήτη μου με προσέχει πολύ! Μου είπε παραμύθι και έφυγε δήθεν να φιλάει την Μπέλλα και την άφησε να πάει κ στον Εντ. Μπέλλα μου που είσαι εσύ βρε?Μας έλειψες πολύ!!Σε ευχαριστούμε πολύ.Μην αγχώνεσαι όποτε προλάβεις διάβασε τα όποτε προλάβεις.Έχει γράψει και το μαρινάκι μας συνέχει από το δικό του αν θες να διαβάσεις κι αυτό.
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010