Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 15 Δεκ 2010 - 0:25
!!!!Βασικα θελαμε να βρουμε μια αρρωστια που να παλευεται! η Λιτσα προτεινε αυτη!Και εγω θυμομουν ενα εργο με το γεωργουλη ''την κινουμενη αμμο'' που ειχε αυτη την αρρωστια και την παλεψε και στο τελος την νικησε !!θεωρησαμε οτι ειναι καταλληλο αυτο γιατι αν πιστεψει κανεις οπως και καλα ο ηθοποιος πιστεψε στο εργο οτι θα γινει καλα κ εγινε!φυσικα τον βοηθησαν κι αλλοι παραγοντες οι οικογενεια του.... και θελουμε μεσα απο την ιστορια μας να περασουμε αυτο το μνμ οτι αν παλευεις καταφερνεις πολλα πραγματα , μερικες φορες η ζωη δεν ειναι δικαιη!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 15 Δεκ 2010 - 0:37
δεν έχω λόγια με κάλυψες πλήρως όπως είπα και πιο πάνω είναι η ασθένεια που παλεύει χρόνια τώρα ο άντρας μου και είμαι πολύ ευαίσθητη σε αυτό αλλά έχεις 100% δίκιο όσοι τον βλέπουν και τους το λέει κανείς δεν το πιστεύει το αντιμετωπίζει απο την αρχή τόσο ψύχραιμα και τόσο απο κοντά που παρόλα τα χρόνια το εχει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και το συντηρεί εκεί αλλά απο περίπτωση που είδα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν όταν το αφήνεις τότε φτάνεις σε παράλυση μέχρι και στις φωνητικές χορδές δηλ δεν μπορείς στο τέλος ούτε να μιλήσεις κλπ αυτό θα μου πεις είναι το λιγότερο, αλλά φαντάσου το σοκ που έπαθα εγώ και ήμασταν μόνο αρραβωνιασμένοι, το δικό του ψυχολογικό άστο να μου σου πω καλύτερα. μπορεί να μην μίλαγε άλλα ο μεγαλύτερος του φόβος ήταν να μην με χάσει. άλλα όπως και η Μπέλα μας όταν βρεις τον θησαυρό παλεύεις μαζί του μέχρι τελικής πτώσης
αχ τι μου θύμησες τώρα
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 15 Δεκ 2010 - 0:43
Χρυσανθη αυτο ειναι τον παν!να βρεις την αγαπη κατι να παλευεις και συγχαιρω εσενα και τον αντρα σου που δεν το βαζει κατω για εμενα αυτοι οι ανθρωποι ειναι για να τους επιβραβευεις... οχι να τους λυπασε , δεν χρειαζονται την λυπηση μας αλλα την αγαπη μας εξαλλου οπως ειπα αν το παλεψεις ειναι σαν να μην το εχεις ακομα και ο αντρας σου ειναι σε τετοια κατασταση που δεν το καταλαβαινει κανεις.
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 15 Δεκ 2010 - 0:46
ναι είναι σε πάρα πολύ κατάσταση και ανα 6 μήνες κάνουμε μαγνητική για να το παρακολουθούμε και φυσικά θεραπεία απο την ημέρα που το ανακάλυψε σε κρίση πάμε νοσοκομείο για ενδοφλέβια θεραπεία άλλα μην τον ματιάσω είναι μια χαρά και δεν του έχει αφήσει ακόμα σημάδια, πχ κινησιολογικά κλπ ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει άλλα όσο το συντηρεί έχει πολλές πιθανότητες να γίνει σε πολύ μεγάλη ηλικία ή και καθόλου
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 15 Δεκ 2010 - 0:52
Πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ γι αυτο μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου!!!Μπορει να μην γνωριζομαστε αλλα τους περισσοτερους στο φορουμ τους θεωρω φιλους μου , μοιραζομαστε κατι που αγαπαμε...το twilight! Ναι!!Φτου φτου μην το ματιασουμε.
xrysanthi The Volturi
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Πεμ 16 Δεκ 2010 - 23:40
κοριτσακια μου πολυ τελεια η συνεχεια ειχε πολυ πλακα αλλα με εχει φαει η αγωνια τι ειναι αυτο που ξυπνησε τα καμαρια μας???ελπιζω να μπει γρηγορα η συνεχεια παντως πιστευω πως η Μπελλα για να κοιμαται τοσο πολυ κατι μας ετοιμαζει στην κοιλιτσα αλλα θα δουμε μπραβγο κοριτσακια μου και παλι μπραβο ηταν θεικη συνεχεια
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 19 Δεκ 2010 - 22:33
Συγγνώμη που έχω εξαφανισθεί τόσο καιρό. Σας ευχαριστούμε όλες μία προς μία για τα πολύ καλά σαςλόγια. Χρυσάνθη όπως σου είπε και η Μαρίνα εγώ το σκέφτηκα γι αυτήν την αρρώστια. Παλεύεται αυτή η αρρώστια και χαίρομαι που ο σύζυγος συ είναι καλά η αγάπη είναι το παν. Μία φίλη μου την έχει αυτήν την ασθένεια και μερικές φορές είναι ζόρι αλλά τραβάει το δρόμο της και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτή.
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 26 Δεκ 2010 - 17:47
Κοριτσάκια μου, χίλια συγγνώμη ....αλλά τώρα είδα πως δεν είχα διαβάσει τη συνέχεια!!! Μετά από τόοοοοοσο καιρό είμαι ολίγον γαϊδουρίτσα... Λοιπόν....μου άρεσε πάρα πάρα πάρα πολύ!!! Λιτσάκι.."έγραψες" πάλι με το χιούμορ σου!!! Έσκασα στα γέλια... Το τέλος ομως...με προβλημάτισε... -Αγάπη μου συγγνώμη αλλά τι είναι αυτό?<<<<τι είναι αυτό ντε??? Τι έγινε??? Περιμένω τη συνέχεια με πολλήηηηηηηηηη αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 27 Δεκ 2010 - 19:48
κοριτσακια μου μολις διαβασα την συνεχεια και ηταν παρα πολυ ωραια απροσμενη τι σκαρφιστηκατε παλι ανυπομονω να δω πραγματικα με αφησατε σε πολυ μεγαλη αγωνια ειδικα αυτο το γραμμα ηταν παρα πολυ φορτισμενο συναισθηματικα με συγκινησε αλλα πραγματικα προοριζεται για την μπελλα?ελπιζω η συνεχεια να μπει γρηγορα........ηταν εκπληκτικη.....μπραβο κοριτσακια μου
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 27 Δεκ 2010 - 21:52
Τι να πω.......??? Δώσατε ρέστα ξανά κορίτσια μου!!! Ήταν ΤεΛεΙο το κεφάλαιο! Το γράμμα αυτό...?!?!?!?!?!?!?!? Για μια στιγμή νόμιζα, ότι διάβαζα το "Τα όνειρα οδηγούν στην αλήθεια" Μαρινάκι μου, με αυτήν την αναδρομή! Τι να είναι άραγε? Αγχώθηκα! Μπράβο αγάπες μου!