| Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... | |
|
+21d@n@e twilight! niki izzy cullen xrysanthi pretty witch Zafrina despina aek dolores!! daisyalicecullen Stella Sunlight Niki Patt Emy+Robert ROBELINA !!!twilight!!! mpellanti21 ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 mR.Geo LITSA0089 i love edward 2 twilightsagaddicted ed<3 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 12 Ιουν 2011 - 21:02 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Σαβ 25 Ιουν 2011 - 23:45 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 26 Ιουν 2011 - 1:13 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 26 Ιουν 2011 - 12:26 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια !!εγω τωρα τι να πω !!! οι ελπιδες λιγες ?ως δεν θα αντεξω ανυπομονω για την συνχεια! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 26 Ιουν 2011 - 15:11 | |
| εχω παθει σοκ!οι ελπιδες λιγες????????κοριτσια γρηγορα τη συνεχειααα!!!!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 26 Ιουν 2011 - 17:20 | |
| Ερμιονάκι μου , Χρυσανθεμάκο μου ,Δεσποινάκι μου ,Ελινάκι μου και d@n@e twilight! (ονοματάκι;αν θες..) σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ. Το ξέρω πω εν είναι και τόσο εύκολο αυτό που συμβαίνει στον Έντουαρντ αλλά μην ξεχνάτε πως η Μπέλλα ήταν έγκυος και την πάτησε αυτοκίνητο. Ερμιονάκι σε ευχαριστώ για α σχόλια για την μουσική.Έψαχνα τραγούι πολύ ώρα αλλά στο τέλος κατέληξα σ αυτό. Και πάλι ευχαριστούμε πολύ!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 26 Ιουν 2011 - 20:48 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 21:02 | |
| μαρινακι μολις διαβασα την συνεχεια και εχω μεινει ειλικρεινα με το στομα ανοιχτο !! πρωτον χαιρομαι που το παιδι ειναι καλα , δεν μας φταει σε τιποτα μια νεα ζωη που ερχεται στο φως !! δευτερον η μπελλα σε κομμα ?? οχι !!!!!!!!!!!!! πειτε μου οτι μου κανετε πλακα !! πω πω , δεν θα αντεξω αν θα την χασουμε !! - Σπόιλερ:
Ζωή μου ,ο Έντουαρντ είμαι. Ξέρω ότι με ακούς» ένα δάκρυ κύλησε από το πρόσωπο μου και κατέληξε πάνω στα δάχτυλα της. «Συχώρεσε με που ήμουν μακριά τόσο καιρό και έχασα τόσο χρόνο μαζί σου» της έσφιξα περισσότερο το άψυχο χέρι της.
«Δώσε μου ένα σημάδι ζωής αγάπη μου, μου λείπεις. Γιατί να συμβεί αυτό σε εμάς; Δώσε μου μια ευκαιρία να επανορθώσω… Το μωρό είναι καλά ήθελα να το ξέρεις. Πρέπει να παλέψεις για μας, ξέρω ότι με ακούς. Βγες από το σκοτάδι που σε τυλίγει… Μην σταματήσεις να παλεύεις. Θα έρχομαι να σε βλέπω κάθε μέρα μέχρι να φύγουμε από εδώ μέσα αγκαλιασμένοι , σαν μια ευτυχισμένοι οικογένεια» χάιδεψα για τελευταία φορά το μάγουλο της γιατί ο χρόνος που μου έδωσε η νοσοκόμα τέλειωνε.
«Πρέπει να φύγω, δεν με αφήνουν να μείνω πολύ ώρα μαζί σου. Όμως θα επιστρέψω… Να ξέρεις πως σΆ αγαπώ άγγελε μου…» είπα και άφησα ένα μικρό φιλί στα απαλά της χείλη. Όμως δεν είδα καμία αντίδραση…
αυτα τα λογια με εκαναν να καταρευσω !!!!!! αλλα και στο σημειο με την ηχω εμεινα του αλαλου .για αλλη μια φορα κοριτσια κανατε εξαιρετικη δουλεια !! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 21:07 | |
| πωπω μαρινακι μου με εκανες να κλαψω..τι κεφαλαιο ηταν αυτο?????
ελπιζω να μην αργησει η συνεχεια.....πρεγματικα ηταν συγκλονιστηκο | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 21:51 | |
| Μαρινα μου περιμενα πως και πως καινουριο κεφαλαιο!!!Ηταν απιστευτο για μια ακομη φορα!!!Πολυ συγκηνιτικο με πολλα συναισθηματα!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια...!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 22:23 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 23:01 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 23:37 | |
| ΔΕΝ το δεχομαι.!!!οχι, οχι, οχι, εχουν να πεσουν μηνυσεις σε αυτον τον μ%$# που την πατησε σε αυτους τους αχρηστους τους γιατρους που δεν ξερουν να σωζουν εναν ανθρωπο.... ενταξει σοβαρα τωρα...κι εγω δακρυσα με αυτο το κεφαλαιο...τοσος πονος για τον εντουαρντ...κριμα του αξιζει κατι πολυ καλυτερο...μακαρι να γινει καλα η Μπελλα.!!! ανυπομονω για τη συνεχεια.!! κοριτσαρες μ μπραβο για αλλη μια φορα.!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 23:49 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 23:52 | |
| Μαρινα μου Κατερινα με λενε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 23:55 | |
| Χαρηκα παρα πολυ Κατερινα μου!! Καλωσηρθες στο φορουμ μας...χαιρομαι που προστεθηκε κι αλλο ενα μελος στην παρεα μας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 23:58 | |
| Και εγω χαρηκα Μαρινα μου!!!Σε ευχαριστω πολυ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 4 Ιουλ 2011 - 12:23 | |
| Κορίτσια μου σας ευχαριστούμε όλες πάρα πολύ!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 10:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 12:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 12:14 | |
| συγκινηθηκα ! τι γλυκο , τι ομορφο κεφαλαιο !!!!!!!!! το τραγουδι ταιριαζε τοσο πολυ με το κεφαλαιο !!!!! χαρηκα που η μπελλα συνηλθε !!!!!!! αλλα μου αρεσε οταν ακομα και αν εκεινη εχει προβλημα τον σκεφτεται απολυτα , τον φροντιζει !!!!!!!! για αλλη μια φορα εξαιρετικη δουλεια !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 12:18 | |
| λιτσακι για ακομα μια φορα μας εκανες να συγκινηθουμε....παρα πολυ γλυκο το κεφαλαιο...φανταζομαι πως θα ειναι το μωρακι....
ελπιζω απο δω και περα να μην εχουν αλλα προβληματα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 12:22 | |
| - despina aek έγραψε:
- λιτσακι για ακομα μια φορα μας εκανες να συγκινηθουμε....παρα πολυ γλυκο το κεφαλαιο...φανταζομαι πως θα ειναι το μωρακι....
ελπιζω απο δω και περα να μην εχουν αλλα προβληματα... Όχι Δεσποινάκι μου τέλος τα προβλήματα! ¶λλωστε φτάνουμε στο τέλος... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 13:11 | |
| Τέλος? Πφφφ .. Πάντως σίγουρα όχι άλλα προβλήματα έτσι; Πρέπει να ομολογήσω ότι έτσι όπως διάβαζα το τέλος αυτου του κεφαλαίου μου φαινόταν λες και θα πεις οτι ο Εντουαρντ δεν θα ... πως να το πω... δε θα τα καταφέρει με την αρρώστια του | |
|
| |
| Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... | |
|