Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...

Πήγαινε κάτω 
    +21
    d@n@e twilight!
    niki
    izzy cullen
    xrysanthi
    pretty witch
    Zafrina
    despina aek
    dolores!!
    daisyalicecullen
    Stella Sunlight
    Niki Patt
    Emy+Robert
    ROBELINA
    !!!twilight!!!
    mpellanti21
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    mR.Geo
    LITSA0089
    i love edward 2
    twilightsagaddicted
    ed<3
    25 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 18:33

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202

Κορίτσια μου αυτά τα δύο τελευταία κεφάλαια είναι άκρως ψυχοφθόρα!!!
    Δεν αντέχω τον Έντουαρντ σε αυτήν την κατάσταση και δεν μπορώ να σκέφτομαι
    την Μπέλλα έγκυο και μόνη της!!! Sad Είνα πολύ κρίμα!
    Μαράκι ο Εντ να γίνει γρήγορα καλά και να πάει να την βρει αμέσως!!!

Σημ. Τι τέλεια λόγια που έγραφε στο τετράδιο! Τόσο συγκινητικά και τόσο από καρδιάς!!! cry

Υπέροχα κεφάλαια... άψογη γραφή. Πολλά μπράβο αγάπες!!!
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917

Περιμένω την συνέχεια... επλίζω όλα να πάνε καλά!
    kiss Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 kiss Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442
    Ν.
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 18:43

Νίκη μου σε ευχαριστουμε πολυ! Smile
    Θα προσπαθησουμε η συνεχεια να εχει και κατι αισιοδοξο!
    Το ξερουμε οτι ειναι ψυχοφθορα κεφαλαια αλλα ετσι επρεπε να ειναι
    αν σκεφτεις ολα αυτα που εχουν συμβει!! huggie kiss kiss
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 382268
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 18:59

Σάκηηηηηηηη! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 480860

Μαρινάκι μου, μόνο ο συνδυασμός Σάκη(χωρίς καρδιά) και Έντουαρντ να λέει τα τελευταία λόγια με ισοπέδωσαν! Sad Crying or Very sad Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 773164 cry Πώς γίνεται να είναι τόσο τέλειος? Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 773164 Αυτό αναρωτιέμαι κάθε φορά που βλεπω τα συναισθήματά του. Είναι απλά ο καλύτερος όλων! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 616544
    Το μυαλό και η καρδιά του είναι σ' εκείνη!Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 603117
    Θέλω να γίνει η θεραπεία του γρήγορα και να επιστρέψει στην Μπέλα, στην εγκυμονούσα Μπέλα! Αχχχχ αν το μάθει θα τρελαθεί από τη χαρά του! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 773164
    Ανυπομονώ γι αυτή τη στιγμή, αλλά και για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442

Μπράβο σου Μαρινάκι!!! Καταπληκτικό, συγκινητικό κεφάλαιο!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Αξεπέραστες περιγραφές...!!!Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 31995 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 31995 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 31995
    Σπόιλερ:
    Μπράβο σας αγάπες μου!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 620541 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 620541 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 620541
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 19:03

Ερμιονακι μου σακηηη και παλι σακηηη giggle
    Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ,αληθεια!!
    Καθε φορα οι παρατηρησεις σου και τα λογια σου με συγκινουν απιστευτα Sad
    Για το παρακατω δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει θα επιστρεψει ή οχι; Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 6512
    Θα δουμε... boogie
    Δεν εχω λογια για τα σχολια σου γλυκια μου kiss Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 382268
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 19:29

Emy+Robert έγραψε:
    Σάκηηηηηηηη! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 480860

Μαρινάκι μου, μόνο ο συνδυασμός Σάκη(χωρίς καρδιά) και Έντουαρντ να λέει τα τελευταία λόγια με ισοπέδωσαν! Sad Crying or Very sad Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 773164 cry Πώς γίνεται να είναι τόσο τέλειος? Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 773164 Αυτό
    καλύτερα δεν θα τα έλεγα Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202
    τι κλάμα έριξα στο τέλος δεν λέγετε.... αχχχχ Εντ μας έχεις κάψει τελείως Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202

Κοριτσάρες μου τι να πω... με ισοπεδώσατε... πολύ καλή και προσεγμένη συνέχεια... τα λόγια του Εντ Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 40135 με έλιωσαν Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 19:37

τελειο το νεο κεφαλαιο μαρινακι μου..τον λυπηθηκα τον καημενο τον εντουαρτ....
    και σε συνδιασμο με το τραγουδι του Σακηηηηηηηηηη ειναι ολα τα λεφτα...

αντε να δουμε θα μαθει ο εντουαρτ για τη μπελλα??????
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 20:00

Χρυσανθη μου σε ευχαριστω πολυ! huggie Δινω μεγαλη σημασια στα
    σχολια σου!Οπως και στα αλλα κοριτσια βεβαιως... lol!
    Χαιρομαι που σου αρεσε!

Ευχαριστω και εσενα Δεσποινακι μου,να σε καλα!Η συνεχεια αναμενεται απο το Λιτσακι μας! kiss kiss kiss
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 20:15

περιμένουμε με αγωνία boogie boogie boogie
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 620541
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 16 Απρ 2011 - 13:31

κοριτσια μου παρα πολυ ωραια η συνεχεια με συγκινησε παρα πολυ ηταν καταπληκτικα...συγνωμη που αργησα να την δω αλλα ημουν εκδρομη....αχ τι συγκινητικο που ηταν ο εντι την λατρευει και η καημενη η μπελλα ειναι μονη της ελπιζω παντα να γυρισει και να ειναι πολυ ευτυχισμενοι.....
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 18 Απρ 2011 - 10:17

μολις διαβασα την συνεχεια !!!!! τι να πω παραλιγο να βαλω τα κλαματα !!!!! τι συγκινητικο κεφαλαιο και σε συνδυασμο με το τραγουδι , επεσα στα πατωματα!!!!!!!!!!!για αλλη μια φορα η συνεχεια ηταν εκπληκτικη
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 18 Απρ 2011 - 11:03

Σε ευχαριστούμε Ελινάκι μου Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 691711
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 18 Απρ 2011 - 12:30

τελεια η συνεχεια λιτσακι μου....ποτε επιτελους θα παει να τον βρει??να του πει και για το μωρο......
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 18 Απρ 2011 - 15:03

despina aek έγραψε:
    τελεια η συνεχεια λιτσακι μου....ποτε επιτελους θα παει να τον βρει??να του πει και για το μωρο......

Δεσποινάκι μου σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου kiss

Δεν ξέρω... Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 686606 έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να μην ειδοθούν ποτέ η μετά από πολλά χρόνια?πως θα σας φαίνονταν;

Σπόιλερ:
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011 - 18:42

Κορίτσια μου συγγνώμη που άργησα να διαβάσω τη συνέχεια, αλλά έχω να μπω από την Κυριακή.Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 577643
    Πω πω...τι κομματάρα επιλέξατε!Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 737142 Το τραγούδι είναι θεϊκό και ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του κεφαλαίου. Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Καταχάρηκα που μίλησαν και "κάπως" ηρέμησαν τα πράγματα. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα. Sad Το τέλος όμως...αχ Λιτσάκι μου, μας το έκοψες στο καλύτερο και κρισιμότερο σημείο. Neutral

Μόνο που το τηλέφωνο είχε κλείσει.

Αχ τώρα? Crying or Very sad Έχω πολλή αγωνία για τη συνέχεια!!! Περιμένω να δω την εξέλιξη των πραγμάτων!!!
    Μπράβο κορίτσια μου!!!! Μπράβο!!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 616544 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 616544 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 465227 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 465227
    Σπόιλερ:
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011 - 19:22

Emy+Robert έγραψε:
    Κορίτσια μου συγγνώμη που άργησα να διαβάσω τη συνέχεια, αλλά έχω να μπω από την Κυριακή.Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 577643
    Πω πω...τι κομματάρα επιλέξατε!Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 737142 Το τραγούδι είναι θεϊκό και ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του κεφαλαίου. Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Καταχάρηκα που μίλησαν και "κάπως" ηρέμησαν τα πράγματα. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα. Sad Το τέλος όμως...αχ Λιτσάκι μου, μας το έκοψες στο καλύτερο και κρισιμότερο σημείο. Neutral

Μόνο που το τηλέφωνο είχε κλείσει.

Αχ τώρα? Crying or Very sad Έχω πολλή αγωνία για τη συνέχεια!!! Περιμένω να δω την εξέλιξη των πραγμάτων!!!
    Μπράβο κορίτσια μου!!!! Μπράβο!!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 616544 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 616544 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 465227 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 465227
    Σπόιλερ:

Ερμιονάκι μου σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ. huggie huggie huggie huggie huggie

Δεν πειράζει καλό μου! Wink Οπότε προλαβαίνεις! study Μην αγχώνεσαι!! Rolling Eyes lol! Embarassed Cool

Σου άρεσε το κομμάτι?Χαίρομαι πολ΄γι αυτό! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 630836 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 630836 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 879660 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 879660

Ηρέμησαν τα πράγματα? Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 686606 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 686606

Γιατί βρε αγάπη μου το άφησα σε κρίσιμο σημείο? Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 835489 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 835489

Δεν πέταξα βόμβα αυτή την φορά!! boogie

Σπόιλερ:
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 2 Μάης 2011 - 23:24

βρε κοριτσάρες μου τι μου κάνατε βραδιάτικα Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202
    και με την τραγουδάρα αυτή με αποτελειώσατε Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202
    σπάραξα με τις κραυγές τους Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202
    και οι δύο μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202
    αλλά αυτά με στείλανε Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202
    Σπόιλερ:
    Σπόιλερ:
    ήμουν που ήμουν εδώ σπάραξα Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917

Παράθεση :
    Δεν ξέρω... έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να μην ειδοθούν ποτέ η μετά από πολλά χρόνια?πως θα σας φαίνονταν;
    μην κάνεις κανένα αστείο θα έρθω και θα σε κρεμάσω ανάποδα Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 951556 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 951556 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 951556
    τους θέλουμε μαζί Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 551700 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 551700 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 551700
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μάης 2011 - 14:24

πες μου οτι μου κανεις πλακα !!!!!!! πρωτα απο ολα χαιρομαι που αποκατασταθηκε εστω και το μεγαλυτερο μερος της υγειας του εντουαρτ αλλα αυτο στο τελος τι ηταν ?? δεν νομιζω να την χτυπησε με το αυτοκινητο ο εντουαρτ!!?????????? τελεια η συνεχεια!!
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μάης 2011 - 14:37

και εγω θα πω το ιδιο με τηο ελινακι...απο κει που χαρηκαμε μας το παιρνεις πισω....ελπιζω τουλαχιστον να μην επαθε τιποτα...
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μάης 2011 - 14:39

πες μου ότι μου κάνεις πλάκα Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 206202 αν πάθει τίποτα το μωρό βρες καράβι να φύγεις... Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 951556 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 951556 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 951556
    τι απίστευτη συνέχεια ήταν αυτή... πραγματικά ανατρίχιασα... αλλά και το ένστικτο του Εντ τι να πω... μόνο ότι νιώθει ότι η μπ είναι έγκυος δεν ξεφούρνισε να πέσουμε στα πατώματα... αμάν και αυτός ο μήνας πότε θα περάσει??
    μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει... πόσο μηνών είναι η Μπέλα μας??? Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 876749

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 388681 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 620541 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 150320 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 620541 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 150320 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 620541 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 150320 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 620541
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μάης 2011 - 15:11

Αγαπες μου σας ευχαριστουμε πολυ!Ελινακι και Δεσποινακι οχι δεν ειναι
    ο Εντουαρντ αυτος που την χτυπησε...

Χρυσανθη μου οι απειλες σου λιγο με φοβιζουν Sad Sad
    Εχουν περασει πολλα ως ζευγαρι και το μονο που μενει ειναι να δουμε πως θα καταληξει Wink
    Ειναι καπου 7 μηνων!Εχουμε κανει ενα λαθακι σε ενα κεφαλαιο μαλλον δεν το μετρησαμε καλα!
    θα το διορθωσουμε ομως....
    Ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ κοριτσακια μου kiss kiss kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μάης 2011 - 15:59

τωρα κατα ενα τροπο ανακουφστηκα μακαρι να πανε ολα καλα
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 16 Μάης 2011 - 0:04

ed<3 έγραψε:
    Αγαπες μου σας ευχαριστουμε πολυ!Ελινακι και Δεσποινακι οχι δεν ειναι
    ο Εντουαρντ αυτος που την χτυπησε...

Χρυσανθη μου οι απειλες σου λιγο με φοβιζουν Sad Sad
    Εχουν περασει πολλα ως ζευγαρι και το μονο που μενει ειναι να δουμε πως θα καταληξει Wink
    Ειναι καπου 7 μηνων!Εχουμε κανει ενα λαθακι σε ενα κεφαλαιο μαλλον δεν το μετρησαμε καλα!
    θα το διορθωσουμε ομως....
    Ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ κοριτσακια μου kiss kiss kiss
    καρδιά μου γλυκιά Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 80711 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 80711 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 80711
    δεν το είπα για να σε στεναχωρήσω... αλλά ακριβός γι αυτό που γράφεις είναι άδικο να χάσουν και το παιδί Sad Sad Sad
    φυσικά είναι δική σας ιστορία και την διαμορφώνετε όπως εσείς την έχετε πλάσει στο μυαλό σας
    αλλά ότι έχει να κάνει με παιδιά και εγκυμοσύνες με τρελαίνει και με στεναχωρεί πάρα πολύ... όταν βλέπω ότι κάτι πάει στραβά... ελπίζω να μην σε πλήγωσα ξέρεις πόσο σ' αγαπώ και σε υποστηρίζω
    Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 80711 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 80711 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 80711 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουν 2011 - 20:45

αξιζε νομιζω η κιαθυστερηση !! ηταν εξαιρετικο το κεφαλαιο !!!! ο εντουαρτ καταλαβε αμεσως ότι κατ επαθε η Μπέλλα , η αγαπη τους ειναι τοσο δυνατη!!Ελπιζω λιτσακι να ειναι καλυετρα το χερι σου!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουν 2011 - 20:55

Ένα κεφάλαιο με πολλή αγωνία!Neutral ¶λλο περιμέναμε και άλλο έγινε.Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 691775 Ο Έντουαρντ την αγαπάει τόσο μα τόσο πολύ, που διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την Μπέλα.Sad Αχ ελπίζω να είναι καλά και να μη διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Neutral Ο Έντουαρντ δεν θα το αντέξει αυτό και ειδικά αν μάθει και για την εγκυμοσύνη!

Λιτσάκι μου, μη στενοχωριέσαι. Πρώτα απ' όλα η υγεία σου! huggie Ένα μεγάλο μπράβο σου γι αυτό το κεφάλαιο!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 201917 Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!! kiss
    Μπράβο κορίτσια μου, για συνεχή φορά!!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 577643 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 98735 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 616544 :
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...   Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011 - 17:47

Ελινάκι μου kiss και Ερμιονάκι μου kiss σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 691711

Ελίνα μου ο Έντουαρντ με την Μπέλλα αγαπιούνται πάρα πολύ και θέλαμε να δείξομε πως ακόμα και όταν είναι μακριά έχουν προαίσθημα ο ένας για τον άλλο γιατί νοιάζονται πάνω από όλα γαι την "αγάπη" τους.Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 150320

Το χέρι μου είναι καπως καλύτερα γι αυτό και έγραψα κεφάλαιο.. Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 174341

Ερμιονάκι μου σ ευχαριστώ για τα περαστικά και για όλα πάρα πολύ. Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 906998
    Δεν μπορούμε να σου αποκαλύψουμε ακόμα τι θα γίνει όταν το μάθει ο Έντουαρντ και αν η Μπέλλα είναι καλά αλλά στα επόμενα κεφάλαια θα μάθεις,αυτό είναι σίγουρο. Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 252380 Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 388681 Wink

Κοριτσάκια μου Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 34442 και πάλι ευχαριστούμε πολύ huggie για όλη σας την αγάπη Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... - Σελίδα 15 630836

Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου...
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 15 από 17Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: