Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 10 Απρ 2011 - 18:33
Κορίτσια μου αυτά τα δύο τελευταία κεφάλαια είναι άκρως ψυχοφθόρα!!! Δεν αντέχω τον Έντουαρντ σε αυτήν την κατάσταση και δεν μπορώ να σκέφτομαι την Μπέλλα έγκυο και μόνη της!!! Είνα πολύ κρίμα! Μαράκι ο Εντ να γίνει γρήγορα καλά και να πάει να την βρει αμέσως!!!
Σημ. Τι τέλεια λόγια που έγραφε στο τετράδιο! Τόσο συγκινητικά και τόσο από καρδιάς!!!
Υπέροχα κεφάλαια... άψογη γραφή. Πολλά μπράβο αγάπες!!!
Περιμένω την συνέχεια... επλίζω όλα να πάνε καλά!
Ν.
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 10 Απρ 2011 - 18:43
Νίκη μου σε ευχαριστουμε πολυ! Θα προσπαθησουμε η συνεχεια να εχει και κατι αισιοδοξο! Το ξερουμε οτι ειναι ψυχοφθορα κεφαλαια αλλα ετσι επρεπε να ειναι αν σκεφτεις ολα αυτα που εχουν συμβει!!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 10 Απρ 2011 - 18:59
Σάκηηηηηηηη!
Μαρινάκι μου, μόνο ο συνδυασμός Σάκη(χωρίς καρδιά) και Έντουαρντ να λέει τα τελευταία λόγια με ισοπέδωσαν! Πώς γίνεται να είναι τόσο τέλειος? Αυτό αναρωτιέμαι κάθε φορά που βλεπω τα συναισθήματά του. Είναι απλά ο καλύτερος όλων! Το μυαλό και η καρδιά του είναι σ' εκείνη! Θέλω να γίνει η θεραπεία του γρήγορα και να επιστρέψει στην Μπέλα, στην εγκυμονούσα Μπέλα! Αχχχχ αν το μάθει θα τρελαθεί από τη χαρά του! Ανυπομονώ γι αυτή τη στιγμή, αλλά και για τη συνέχεια!!!
Καθόμουν σκεφτικός , το μόνο που ακούγονταν στην ατμόσφαιρα της ψυχρής και άχαρης κλινικής, ήταν η ανάσα μου που έβγαινε με δυσκολία. Τα απαλά χρώματα που συνήθιζαν να βάφουν τα νοσοκομεία μου προκαλούσαν τρόμο. Η σκέψη μου γυρνούσε πάντα σε εκείνη… Τι να έκανε τώρα; Ένα άσχημο προαίσθημα με ταλάνιζε από το πρωί, προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι , όμως δεν γινόταν να το εξαλείψω εντελώς. Η Μαρίνα φαινόταν νευρική από το πρωί και όλο μιλούσε στο τηλέφωνο. Γιατί με κρατάει στο σκοτάδι; Τι είναι αυτό που δεν θέλει να μάθω; Ίσως η Μπέλλα με παράτησε, έφυγε… Που να αντέξει αυτό που της έκανα.
Μπράβο σας αγάπες μου!!!
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 10 Απρ 2011 - 19:03
Ερμιονακι μου σακηηη και παλι σακηηη Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ,αληθεια!! Καθε φορα οι παρατηρησεις σου και τα λογια σου με συγκινουν απιστευτα Για το παρακατω δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει θα επιστρεψει ή οχι; Θα δουμε... Δεν εχω λογια για τα σχολια σου γλυκια μου
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Σαβ 16 Απρ 2011 - 13:31
κοριτσια μου παρα πολυ ωραια η συνεχεια με συγκινησε παρα πολυ ηταν καταπληκτικα...συγνωμη που αργησα να την δω αλλα ημουν εκδρομη....αχ τι συγκινητικο που ηταν ο εντι την λατρευει και η καημενη η μπελλα ειναι μονη της ελπιζω παντα να γυρισει και να ειναι πολυ ευτυχισμενοι.....
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 18 Απρ 2011 - 10:17
μολις διαβασα την συνεχεια !!!!! τι να πω παραλιγο να βαλω τα κλαματα !!!!! τι συγκινητικο κεφαλαιο και σε συνδυασμο με το τραγουδι , επεσα στα πατωματα!!!!!!!!!!!για αλλη μια φορα η συνεχεια ηταν εκπληκτικη
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 20 Απρ 2011 - 18:42
Κορίτσια μου συγγνώμη που άργησα να διαβάσω τη συνέχεια, αλλά έχω να μπω από την Κυριακή. Πω πω...τι κομματάρα επιλέξατε! Το τραγούδι είναι θεϊκό και ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του κεφαλαίου. Καταχάρηκα που μίλησαν και "κάπως" ηρέμησαν τα πράγματα. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα. Το τέλος όμως...αχ Λιτσάκι μου, μας το έκοψες στο καλύτερο και κρισιμότερο σημείο.
Μόνο που το τηλέφωνο είχε κλείσει.
Αχ τώρα? Έχω πολλή αγωνία για τη συνέχεια!!! Περιμένω να δω την εξέλιξη των πραγμάτων!!! Μπράβο κορίτσια μου!!!! Μπράβο!!!!
Σπόιλερ:
Λιτσάκι μου πες μου ότι αστειεύεσαι!?!?!?!?!?!?!?!?! Δεν είμαι καλάααααααααα
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 20 Απρ 2011 - 19:22
Emy+Robert έγραψε:
Κορίτσια μου συγγνώμη που άργησα να διαβάσω τη συνέχεια, αλλά έχω να μπω από την Κυριακή. Πω πω...τι κομματάρα επιλέξατε! Το τραγούδι είναι θεϊκό και ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του κεφαλαίου. Καταχάρηκα που μίλησαν και "κάπως" ηρέμησαν τα πράγματα. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα. Το τέλος όμως...αχ Λιτσάκι μου, μας το έκοψες στο καλύτερο και κρισιμότερο σημείο.
Μόνο που το τηλέφωνο είχε κλείσει.
Αχ τώρα? Έχω πολλή αγωνία για τη συνέχεια!!! Περιμένω να δω την εξέλιξη των πραγμάτων!!! Μπράβο κορίτσια μου!!!! Μπράβο!!!!
Σπόιλερ:
Λιτσάκι μου πες μου ότι αστειεύεσαι!?!?!?!?!?!?!?!?! Δεν είμαι καλάααααααααα
Ερμιονάκι μου σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ.
Δεν πειράζει καλό μου! Οπότε προλαβαίνεις! Μην αγχώνεσαι!!
Σου άρεσε το κομμάτι?Χαίρομαι πολ΄γι αυτό!
Ηρέμησαν τα πράγματα?
Γιατί βρε αγάπη μου το άφησα σε κρίσιμο σημείο?
Δεν πέταξα βόμβα αυτή την φορά!!
Σπόιλερ:
Ερμιονακι μου εσυ να είσαι καλά και τα υπόλοιπα βλέπουμε.Φιλια πολλά.!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 2 Μάης 2011 - 23:24
βρε κοριτσάρες μου τι μου κάνατε βραδιάτικα και με την τραγουδάρα αυτή με αποτελειώσατε σπάραξα με τις κραυγές τους και οι δύο μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα αλλά αυτά με στείλανε
Σπόιλερ:
-Δεν θέλω ούτε να βγω, ούτε να ψωνίσω , ούτε να συνεχίσω χωρίς αυτόν! Το κατάλαβες; Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από εκείνον! Θέλω να πεθάνω! Το μόνο που με κρατάει στην ζωή είναι το παιδί του.
Σπόιλερ:
-Μπέλλα… -Εδώ είμαι εγώ εδώ. -Μην φύγεις!
ήμουν που ήμουν εδώ σπάραξα
Παράθεση :
Δεν ξέρω... έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να μην ειδοθούν ποτέ η μετά από πολλά χρόνια?πως θα σας φαίνονταν;
μην κάνεις κανένα αστείο θα έρθω και θα σε κρεμάσω ανάποδα τους θέλουμε μαζί
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 15 Μάης 2011 - 14:24
πες μου οτι μου κανεις πλακα !!!!!!! πρωτα απο ολα χαιρομαι που αποκατασταθηκε εστω και το μεγαλυτερο μερος της υγειας του εντουαρτ αλλα αυτο στο τελος τι ηταν ?? δεν νομιζω να την χτυπησε με το αυτοκινητο ο εντουαρτ!!?????????? τελεια η συνεχεια!!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 15 Μάης 2011 - 14:39
πες μου ότι μου κάνεις πλάκα αν πάθει τίποτα το μωρό βρες καράβι να φύγεις... τι απίστευτη συνέχεια ήταν αυτή... πραγματικά ανατρίχιασα... αλλά και το ένστικτο του Εντ τι να πω... μόνο ότι νιώθει ότι η μπ είναι έγκυος δεν ξεφούρνισε να πέσουμε στα πατώματα... αμάν και αυτός ο μήνας πότε θα περάσει?? μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει... πόσο μηνών είναι η Μπέλα μας???
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 15 Μάης 2011 - 15:11
Αγαπες μου σας ευχαριστουμε πολυ!Ελινακι και Δεσποινακι οχι δεν ειναι ο Εντουαρντ αυτος που την χτυπησε...
Χρυσανθη μου οι απειλες σου λιγο με φοβιζουν Εχουν περασει πολλα ως ζευγαρι και το μονο που μενει ειναι να δουμε πως θα καταληξει Ειναι καπου 7 μηνων!Εχουμε κανει ενα λαθακι σε ενα κεφαλαιο μαλλον δεν το μετρησαμε καλα! θα το διορθωσουμε ομως.... Ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ κοριτσακια μου
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 16 Μάης 2011 - 0:04
ed<3 έγραψε:
Αγαπες μου σας ευχαριστουμε πολυ!Ελινακι και Δεσποινακι οχι δεν ειναι ο Εντουαρντ αυτος που την χτυπησε...
Χρυσανθη μου οι απειλες σου λιγο με φοβιζουν Εχουν περασει πολλα ως ζευγαρι και το μονο που μενει ειναι να δουμε πως θα καταληξει Ειναι καπου 7 μηνων!Εχουμε κανει ενα λαθακι σε ενα κεφαλαιο μαλλον δεν το μετρησαμε καλα! θα το διορθωσουμε ομως.... Ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ κοριτσακια μου
καρδιά μου γλυκιά δεν το είπα για να σε στεναχωρήσω... αλλά ακριβός γι αυτό που γράφεις είναι άδικο να χάσουν και το παιδί φυσικά είναι δική σας ιστορία και την διαμορφώνετε όπως εσείς την έχετε πλάσει στο μυαλό σας αλλά ότι έχει να κάνει με παιδιά και εγκυμοσύνες με τρελαίνει και με στεναχωρεί πάρα πολύ... όταν βλέπω ότι κάτι πάει στραβά... ελπίζω να μην σε πλήγωσα ξέρεις πόσο σ' αγαπώ και σε υποστηρίζω
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Πεμ 9 Ιουν 2011 - 20:45
αξιζε νομιζω η κιαθυστερηση !! ηταν εξαιρετικο το κεφαλαιο !!!! ο εντουαρτ καταλαβε αμεσως ότι κατ επαθε η Μπέλλα , η αγαπη τους ειναι τοσο δυνατη!!Ελπιζω λιτσακι να ειναι καλυετρα το χερι σου!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Πεμ 9 Ιουν 2011 - 20:55
Ένα κεφάλαιο με πολλή αγωνία! ¶λλο περιμέναμε και άλλο έγινε. Ο Έντουαρντ την αγαπάει τόσο μα τόσο πολύ, που διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την Μπέλα. Αχ ελπίζω να είναι καλά και να μη διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Ο Έντουαρντ δεν θα το αντέξει αυτό και ειδικά αν μάθει και για την εγκυμοσύνη!
Λιτσάκι μου, μη στενοχωριέσαι. Πρώτα απ' όλα η υγεία σου! Ένα μεγάλο μπράβο σου γι αυτό το κεφάλαιο!!! Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!! Μπράβο κορίτσια μου, για συνεχή φορά!!! :
Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Παρ 10 Ιουν 2011 - 17:47
Ελινάκι μου και Ερμιονάκι μου σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!
Ελίνα μου ο Έντουαρντ με την Μπέλλα αγαπιούνται πάρα πολύ και θέλαμε να δείξομε πως ακόμα και όταν είναι μακριά έχουν προαίσθημα ο ένας για τον άλλο γιατί νοιάζονται πάνω από όλα γαι την "αγάπη" τους.
Το χέρι μου είναι καπως καλύτερα γι αυτό και έγραψα κεφάλαιο..
Ερμιονάκι μου σ ευχαριστώ για τα περαστικά και για όλα πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να σου αποκαλύψουμε ακόμα τι θα γίνει όταν το μάθει ο Έντουαρντ και αν η Μπέλλα είναι καλά αλλά στα επόμενα κεφάλαια θα μάθεις,αυτό είναι σίγουρο.
Κοριτσάκια μου και πάλι ευχαριστούμε πολύ για όλη σας την αγάπη