| Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... | |
|
+21d@n@e twilight! niki izzy cullen xrysanthi pretty witch Zafrina despina aek dolores!! daisyalicecullen Stella Sunlight Niki Patt Emy+Robert ROBELINA !!!twilight!!! mpellanti21 ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 mR.Geo LITSA0089 i love edward 2 twilightsagaddicted ed<3 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 13 Μαρ 2011 - 19:49 | |
| μμμ μην μου βαζεις ιδεες!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 13 Μαρ 2011 - 19:51 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 13 Μαρ 2011 - 21:05 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 13 Μαρ 2011 - 21:09 | |
| πολύ μικρή συνέχεια αλλά είμαι με την Μπ είναι καλύτερα να μην το μάθει τώρα... για να μην ταραχτεί και χαλάσει την θεραπεία του αλλά απο την άλλη ίσως αυτό τον κάνει πιο δυνατό... τι να πω κομφούζιο περιμένω με αγωνία την συνέχεια μπράβο κοριτσάρες μου για άλλη μια φορά μας περάσατε δυνατά συναισθήματα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 13 Μαρ 2011 - 21:22 | |
| Ερμιονη μου και Χρυσάνθη μου σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Μας συγκινείτε πάντα με τα σχόλια σας. Ερμιονάκι, αμα θες μπορεις να ξανα υπάρξεις στην ιστορία γλυκιά μου.. Χρυσάνθη μου , δεν ξέρω αν το κατάλαβες και στο φανφικ αλλά όλοι οι γυναικιοί χαρακτήρες βρίσκονται σε σύγχηση γιατί δεν ξέρουν αν πρεπει η όχι να το πουν. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 13 Μαρ 2011 - 21:25 | |
| λοιπον εριξα ΤΟ κλαμα εκει που εγραφε το γραμμα..δεν υπαρχουν δηλαδη αυτα που εγραφε..μπραβο ρε κοριτσια.!!εγκυος.??ωχ εχει να γινει χαμος.!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!!! | |
|
| |
| |
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 13 Μαρ 2011 - 21:46 | |
| κοριτσακια μου τωρα διαβασα την συνεχεια και ηταν καταπληκτικη..στεναχωρηθηκα παρα πολυ για την μπελλα θα ειναι πολυ δυσκολο να περασει ολο το θεμα της εγκυμοσυνης μονη της και κυριως ψυχολογικα ελπιζω ο εντι να το μαθει και να γυρισει....το τραγουδι απο τα αγαπημενα μου μπραβο κοριτσακια μου ηταν καταπληκτικη συνεχεια με πολλα και διαφορετικα συναισθηματα.... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Δευ 14 Μαρ 2011 - 21:28 | |
| panv στο καλυτερο μου το κοψατε παλι...αμυπομονω να δω τι θαγινει τωρα που ο εντι εμφανιστηκε την ωρα της αποκαλυψης.. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 15 Μαρ 2011 - 17:59 | |
| Πολύ πολύ ωραία κορίτσια μου αυτά τα τελευταία κεφάλαια!!!! Έριξα ΤΟ κλάμα στο γράμμα του Εντι.... τα είδα όλα!!!! Κρίμα που δεν είναι κοντά στην Μπέλλα ο Εντ. αλλά εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που εκείνη είναι έγγυος πιστεύω ότι αυτό το μωρό θα εξομαλύνει τα προβλήματα τους και θα φέρει πίσω τον Έντουαρντ.... Υπέροχα κεφάλαια και όσο για τις μουσικές επιλογές δεν το συζητώ... τα σπάνε!!!! Και πάλι μπράβο σας...!!! Υ.Γ Η Μαρίνα λιποθήμισε??? χαχαχαχαχαχαχα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 15 Μαρ 2011 - 18:29 | |
| Μαράκι μου , Δεσποινάκι μου και Νικουλίνι μου σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Χαίρομαι που σας άρεσαν οι μουσικές επιλογές γιατί συνήθως δεν μας βγαίνουν και πολύ εύκολα. Δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω ούτε αν η Μαρίνα λιποθύμησε... ή μάλλον καλύτερα δεν μπορώ να σας πω | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τρι 15 Μαρ 2011 - 23:02 | |
| Χα χα χα Ναι βρε δεν πειράζει, εννοείται εγώ για πλάκα ρώτησα....! Πάντως οι μουσικές επιλογές ειληκρινά δεν υπάρχουν.... έχω φάει κόλλημα με 2 συγκεκριμένες....!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 16 Μαρ 2011 - 17:14 | |
| - niki έγραψε:
- Χα χα χα Ναι βρε δεν πειράζει, εννοείται εγώ για πλάκα ρώτησα....!
Πάντως οι μουσικές επιλογές ειληκρινά δεν υπάρχουν.... έχω φάει κόλλημα με 2 συγκεκριμένες....!!! Ναι όχι τίποτα αλλά αμα σου πω θα με κυνηγάει η Μαρίνα μετά με το πορτατίφ... - Σπόιλερ:
Συγνώμη Μαρινάκι μου ....αλλά έχεις μία αδυναμία στα πορτατίφ
Σοβαρεύομαι!!! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν οι μουσικές επιλογές.Θα με ενδιέφερε να ακούσω και με ποιες από ατές έφαγες το κόλλημα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 16 Μαρ 2011 - 20:01 | |
| Eαφού σε ενδοιαφέρει.... Αρβανιτάκι μετο ίσιο μακό και Μ.Χ. δεν φευγω.... ήταν παλιά αγαπημένα μου κομμάτια και μου τα ξαναθυμίσατε!!! Αλλά γενικότερα όλες οι μουσικές επιλογές μου αρέσουν... φαίνονται πολύ προσεχτικά διαλεγμένες....! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 16 Μαρ 2011 - 21:07 | |
| - niki έγραψε:
- Eαφού σε ενδοιαφέρει.... Αρβανιτάκι μετο ίσιο μακό και Μ.Χ.
δεν φευγω.... ήταν παλιά αγαπημένα μου κομμάτια και μου τα ξαναθυμίσατε!!! Αλλά γενικότερα όλες οι μουσικές επιλογές μου αρέσουν... φαίνονται πολύ προσεχτικά διαλεγμένες....! Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Αν σου πω ότι και μένα αυτά είναι αγαπημένα μου? Αρβανιτάκη μας είχε βγει πιο εύκολα από όλα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 16 Μαρ 2011 - 21:40 | |
| Οοοοο.... Τυχαίο??? -Δεν νομίζω!!!! Χαχαχαχα ε μάλλον ταιριάζουν τα γούστα μας... είναι όντως τέλεια κομμάτια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 16 Μαρ 2011 - 21:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Τετ 16 Μαρ 2011 - 22:16 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| |
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Απρ 2011 - 15:26 | |
| Ερμιονακι μου γλυκο μου σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σου λογια!!! Ενταξει ητανε μικρο το κομματακι αλλα κατι ειναι κ αυτο απο το τιποτα Σε αυτα που λες εχεις απολυτο δικιο....Αυτο θελαμε να περασουμε οτι πονανε και οι δυο εξισου..... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Απρ 2011 - 16:45 | |
| καλα η συνεχεια ηταν εκπληκτικη , τον λυπηθηκα τον εντουαρτ , την αγαπει παρα πολυ!!!!!!!!!! μακαρι8 να πανε ολα καλα !!!!! και το τραγουδι ηταν πολυ ωραιο ειναι απο τα αγαπημενα μου! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 3 Απρ 2011 - 19:48 | |
| εχω μεγαλη αγωνια να δω τι θα γινει.....αντε να δουμε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 10 Απρ 2011 - 18:18 | |
| καλα η συνεχεια ηταν συγκλονιστικη , δεν εχω λογια !!!!!!! ο εντουαρτ ειναι χαλια ψυχολογικα αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα το αφησει κατω θα παλεψει για την μπελλα
Το μόνο φως των ματιών μου ήσουν εσύ… Για πόσο καιρό άραγε θα είμαι ακόμα μισός, χωρίς εσένα. Χωρίς την μυρωδιά σου, τα φίλια και τα χάδια σου. Τα έχω ανάγκη μωρό μου… ‘’Με ακούς;’’ ‘’Τα έχω ανάγκη’’… Ελπίζω να νιώθεις ακόμα όπως και εγώ. Με φοβίζει και μόνη η σκέψη να ξεστομίσω το αντίθετο… Είσαι η ζωή μου!Όλη μου η ζωή! αυτα τα λογια με καταρρευσαν κυριολεχτικα!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... Κυρ 10 Απρ 2011 - 18:20 | |
| Ελινακι μου σε ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ!!! Τα σχολια σας μας δινουν δυναμη να συνεχισουμε... | |
|
| |
| Σχόλια: Μια ζωή μαζί σου... | |
|