| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 19 Ιουν 2012 - 19:44 | |
| Και εγώ στο μυαλό μου έτσι τους έχω άλλα αν πάρεις τους οριτζιναλ χαρακτήρες και αυτούς του fifty shade πέρα από κάποια ψιλά η μέρα με την νύχτα ειναι! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 19 Ιουν 2012 - 19:45 | |
| | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 2 Αυγ 2012 - 0:24 | |
| εχετε να μου προτεινετε ενα καλο ολοκληρωμενο fanfic ?
εχω πεσει σε τελμα... δεν βρισκω τιποτα που να μου αρεσει. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 2 Αυγ 2012 - 0:52 | |
| Το Kidnapped το εχεις διαβασει...? | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 2 Αυγ 2012 - 1:07 | |
| απο τα πρωτα που διαβασα.
μολις τελειωσα το this is not my life κ εχει να κανει κι αυτο με απαγωγη. ο τζειμς απηγαγε απο ενα σουπερ μαρκετ την μπελλα κ την κορη του εντουαρντ νομιζοντας οτι ειναι η γυναικα κ η κορη του. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 2 Αυγ 2012 - 13:30 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:42 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:45 | |
| Ευχαριστω κουκλιτσα
το fridays at noon το εχω διαβασει
λατρευω troublefollows | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:46 | |
| και εγω!!!
διαβασες και τα μινι σικουελ;; | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:49 | |
| οοοοολαααααααα
τα εχω βρει ολα της κ τα εχω στα υποψιν
μου αρεσει πολυ το γραψιμο της | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:50 | |
| ναι ναι!!και η νεα της ιστορια τα σπαει! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:52 | |
| ειναι ταλενταρα η γυναικα...
μακαρι να εγραφαν συνεχεια τετοιες ιστοριες | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:59 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 29 Οκτ 2012 - 0:00 | |
| ναι το εχω δει αλλα δεν το εχω ξεκινησει
καλο? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 29 Οκτ 2012 - 0:04 | |
| σουπερ!! Ο Εντ και η ΜΠ ειναι τραγουδιστες που βρισκονται μαζι σε μια τουρ για συναλειες!Αμεσως υπαρχει ελξη αλλα η δεσποτικη Ρενε μητερα και μανατζερ της ΜΠ που επιβαλεται σε ολα τα θεματα της ζωης της ΜΠ απο τα τραγουδια μεχρι το με ποιον βγαινει δεν θα δεχοταν ποτε τον ΕΝΤ οποτε ειμαι μαζι στα κρυφα...μια σχεση που καταληγει και σε κρυφο γαμο!! Θα σου ελεγα και αλλα ομως θα χαλασω την πλολη...διαβασε το ο Εντ σε κανει να λιωνεις! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 29 Οκτ 2012 - 0:10 | |
| η υποθεση μου αρεσει
κ αν μου λες οτι ο εντουαρντ σε κανει να λιωνεις τι αλλο θελω | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 21 Νοε 2012 - 21:38 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 21 Νοε 2012 - 22:30 | |
| ελινα μου το εκανες το θαυμα σου ακομα μια φορα...
ευτυχως σε εχουμε κ μας τα ξετρυπωνεις | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 22 Νοε 2012 - 12:21 | |
| ακολουθω τη συγγραφεα Ασπα και οι ιστοριες της μεχρι τωρα ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη! | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 29 Δεκ 2012 - 13:52 | |
| Καλημέρα. Έχω να προτείνω σε όσες αρέσουν τα ff μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Λέγεται In Plain Sight, τίτλος που είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, κατά τη γνώμη μου. Η Μπέλλα είναι τυφλή από τα παιδικά της χρόνια, εξ αιτίας ενός ατυχήματος που έχασε τους γονείς της. Ζει σχετικά απομονωμένη και αποκλείει κάθε προσπάθεια να θεραπευτεί, αφού έχει ήδη δοκιμάσει τα πάντα. Γνωρίζει ένα γοητευτικό οφθαλμολόγο, τον Έντουαρντ, ερωτεύονται και ξεκινά μια πορεία αποκάλυψης των χαρακτήρων τους και των φόβων τους. Συγγραφέας είναι η Dishie και αυτή είναι η δεύτερή της ιστορία, η οποία είναι εμφανώς καλύτερη από την πρώτη (που ήταν το Black Diamond). Επειδή η ιστορία γράφεται τώρα (βρίσκεται περίπου στη μέση), αν ξεκινήσετε να τη διαβάζετε μη διστάσετε να κάνετε review με τη γνώμη σας και με τις επιθυμίες σας για την εξέλιξη της ιστορίας. Η Dishie λατρεύει τα σχόλια και την αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες της και προσπαθεί να ικανοποιεί, κατά το δυνατόν, τις επιθυμίες τους όσον αφορά την πλοκή. Give it a try... http://www.fanfiction.net/s/8625307/1/In-Plain-Sight | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 29 Δεκ 2012 - 19:11 | |
| πολυ ενδιαφερουσα φαινεται σαν ιστορια Στελλα...
θα την αποθηκευσω να την εχω στα υποψιν μου | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 16 Ιαν 2013 - 9:34 | |
| Έχω να προτείνω ένα ff που εμένα με συγκλόνισε....δεν μπορούσα να το αφήσω, το "ρούφηξα" κυριολεκτικά!! Και έχω να πω πως γενικά δεν είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος αλλά στο τέλος τα "έμπηξα" τα κλάματα!!! Στην ιστορία έχουμε ένα Εντουαρντ αρκετά προβληματικό και μια Μπέλα που προσπαθεί να τον βοηθήσει με την αγάπη της...... http://www.fanfiction.net/s/7659651/1/Dusty | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 16 Ιαν 2013 - 14:18 | |
| ποιο ειναι το κυριως στορυ?
διαβασα την πειληψη στην αρχη αλλα δεν διευκρινιζει κ πολλα πραγματα | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 16 Ιαν 2013 - 14:40 | |
| O Έντουαρντ και η Μπέλα γνωρίζονται από πολύ μικροί, και φυσικά αγαπιούνται απο εκείνη την ηλικία!! Όμως η σχέση τους πρέπει να μείνει κρυφή για πολλούς λόγους, ο Έντουαρντ είναι ένας νέος εθισμένος σε διάφορες ουσίες και η Μπέλα είναι αυτή που προσπαθεί να τον σώσει με την αγάπη της!Ένα FF που μιλάει για τον εθισμό και των δύο πλευρών! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 16 Ιαν 2013 - 14:42 | |
| αμαν πολυ δραμα βρε κοριτσι!!! το βαζω στα αγαπημενα αμεσως | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|