| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 16:03 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- παιδακια ειμαι ολιγον τι σοκαρισμενη..........
διαβασα ενα φανφιξ οπου ο τζεικ αποτυπονει στον εντ και εχουμε ιστοριες αγαπητες μου................. αφηστε πολυ θα-βαραω-το-κεφαλι-μου-στον-τειχο-κατασταση........................δεν αισθανομαι καλα.......... ΑΧ εχω δει και εγω κατι τετοια φανφικτιον. Οτι ο τζεικομπ ειναι ζευγαρι με τον εντουαρντ Η οτι ο εντουαρντ προρειμαει τον τζεικομπ απο την μπελα Ειπαμε να γραφουν φανφιικτιον αλλα αυτα ειναι παρατραβηγμενα. ελεοςςςςς Εγω δεν αντεχω να διαβασω για Μπελα και Τζεικομπ θα αντεξω να διαβασω για Εντουαρντ και Τζεικομ? | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 16:06 | |
| ελω στειλτε θα πεση το γελιο ρε παιδια ελεοσ | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 16:08 | |
| Θελετε να βρω και νας σας στειλω??? | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 16:12 | |
| ax an ginete sunrise θα εχει φοβερο γελιο αποτυπωση του τζεικ στον εντουαρντ | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 16:15 | |
| Ρε παιδια τι λετε???????ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!Ειναι αστεια στο διαδηκτιο!!!!ετσι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 16:20 | |
| | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 16:21 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- παιδακια ειμαι ολιγον τι σοκαρισμενη..........
διαβασα ενα φανφιξ οπου ο τζεικ αποτυπονει στον εντ και εχουμε ιστοριες αγαπητες μου................. αφηστε πολυ θα-βαραω-το-κεφαλι-μου-στον-τειχο-κατασταση........................δεν αισθανομαι καλα.......... Πως να αισθάνεσαι καλά αγάπη μου !! Μα καλά ποιος έξυπνος είχε την ιδέα για κάτι τέτοιο ?? Ελεος !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 16:24 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- Μα καλά ποιος έξυπνος είχε την ιδέα για κάτι τέτοιο ?? Ελεος !!
Οποιος εχει διαστροφικο μυαλο. Και εχουν γραψει αρκετα αλλα τα πιο πολλα ειναι ακαταλληλα για ανηλικους | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 17:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 17:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 18:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 11 Ιουν 2009 - 18:05 | |
| Ναι , δεν εχαψες τις ιστοριες που γραφουν γι'αυτους? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 12 Ιουν 2009 - 12:25 | |
| καλα εγω που ζω τοσο καιρο και δεν εχω ανακαλυψει αυτο το topic? καλλιο αργα παρα ποτε.τα πηρα απο την αρχη και μερικα ειναι καλα.οσο για το τελευταιο με τον Εντ και τον Τζεικ προτειμω να μην το διαβασω.οχι για κανενα αλλο λογο απλα μου αρεσει πολυ αυτη η ιστορια αγαπης και δεν θελω να την γελοιοποιησω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 13 Ιουν 2009 - 15:59 | |
| αυτοι που γραφουν αυτα τα τρελα σιγουρα δεν ειναι και ΟΙ φανσ απλα να σπανε πλακα και να μασ κανουν με τα καρδιακα και τα σοκ εχουμε ενα[ ] πρεπει να κανουμε και ολουσ οσους μισουν το twilight αι κανουν και σχολιαζουν ασχημα γρρρρ | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 15 Ιουν 2009 - 10:57 | |
| - sunrise έγραψε:
- Λοιπον βρηκα αυτο
Jacob imprints on Edward, and we all learn an important moral from our favorite vampire.
οριστε και η διευθυνση
http://www.fanfiction.net/s/4883446/1/Sharing
ενα κεφαλαιο ειναι Καλα,ε,τελειο!!!Γελιο... | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:22 | |
| Παιδια θα παθω καμια ανακοπη απο το γελιο εαν διαβασω το fanfiction Με το κοπροσκυλο; | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 29 Ιουν 2009 - 0:26 | |
| αν και τα αγγλικα μου δεν ειναι και τελεια διαβασα μερικες σελιδες απο το ημερολογιο της Bella και εχω δυο αποριες. Πρωτον ποιος ή ποια το εχει γραψει ( ειναι παρα πολυ ωραιο) και δευτερον θα μπορουσε καποια απο τις "μεταφραστριες μας" να το μεταφρασει διοτι πιστευω οτι θα κανει ΘΡΑΥΣΗ!!!!!!!!!!! στο forum οπως και η μετεφραση του MS. | |
|
| |
cornel Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 14/07/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 14 Ιουλ 2009 - 1:45 | |
| κορίτσια καλησπέρα... στην αναζήτησή μου για twilight fan fiction στα ελληνικά το μόνο που βρήκα είναι αυτό το φόρουμ. Εάν ενδιαφέρεστε για πραγματικά καλογραμμένα twilight fan fiction μπορείτε να πάτε στο www.twilighted.net οι ιστορίες που δημοσιεύονται είναι όλες ελεγχόμενες, όσον αφορά την ποιότητα της γλώσσας και της γραφής και δεν έχει καμία σχέση με το fanfiction.net όπου ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ότι του κατέβει. Υπάρχουν πολλές ιστορίες για όλα τα γούστα, με lemons ή χωρίς, με βρυκόλακες ή χωρίς, με τους ήρωες των βιβλίων ή τους ηθοποιούς (οι robsessed θα τις εκτιμήσουν). | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
| |
| |
cornel Twilight Human
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 14 Ιουλ 2009 - 3:45 | |
| να τολμήσω να προτείνω 3 ιστορίες "Just This Once" by just_write με κεντρικό ήρωα τον RPatz, "In The Blink of an Eye" by that_wrtr και "A Matter of Time" by duskwatcher.
enjoy... | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 14 Ιουλ 2009 - 3:46 | |
| | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 14 Ιουλ 2009 - 3:48 | |
| Μονο που εχω ενα προβλημα με την εγγραφη....εβαλα σωστα το penname που διαλεξα και προσθεσα τον κωδικο που μου στειλανε για να κανω log in...αλλα δεν μπορω!!
Εβαλα να μου στειλουν αλλο κωδικο και καλα οτι ξεχασα τον προηγουμενο και παλι δεν μου στειλανε...τι μπορει να φταιει??Οι αλλες συνδεθηκατε κανονικα?? | |
|
| |
cornel Twilight Human
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 14 Ιουλ 2009 - 3:59 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Μονο που εχω ενα προβλημα με την εγγραφη....εβαλα σωστα το penname που διαλεξα και προσθεσα τον κωδικο που μου στειλανε για να κανω log in...αλλα δεν μπορω!!
Εβαλα να μου στειλουν αλλο κωδικο και καλα οτι ξεχασα τον προηγουμενο και παλι δεν μου στειλανε...τι μπορει να φταιει??Οι αλλες συνδεθηκατε κανονικα?? χαίρομαι που σας αρέσει και το site είναι αρκετά εύχρηστο εν αντιθέσει με το ff.net. δεν ξέρω κατά πόσο θα ολοκληρωθεί άμεσα η εγγραφή σου μετά από αυτό δεδομένου οτι υπάρχουν δύο θέματα, το πρώτο είναι η διαφορά ώρας και το δεύτερο και σημαντικότερο το τελευταίο διάστημα υπήρχε κάποιο πρόβλημα με μέλη να κάνουν log in στο φορουμ (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και στο υπόλοιπο site), μιάς κ είναι περίοδο διακοπών αλλά και λόγω του οτι κάποιες από τις beta και mod είναι σε ενδιαφέρουσα οπότε το προσωπικό είναι ελλειπές. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, περίμενε μέχρι αύριο και αν δεν γίνει κάτι επικοινώνησε απευθείας με την psymom. Αν χρειαστείς κάτι πες μου | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 14 Ιουλ 2009 - 4:21 | |
| Οταν λες με την psymom?? Σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες... | |
|
| |
cornel Twilight Human
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 14 Ιουλ 2009 - 4:32 | |
| | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|