| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:12 | |
| Ε δεν άντεχα να βλέπω άδεια τα θέματα σχετικά με τα βιβλία και είπα να ξεκινήσω συζήτηση! :D | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:18 | |
| Λοιπόν το λυκόφως για μένα είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς...το κοντράρει λίγο το BD αλλά η γνωριμία και η εξέλιξη της σχέσης του Έντουαρτ και της Μπέλλα είναι κορυφή! Ένα άλλο στοιχείο που το κάνει τόσο ωραίο είναι ότι ο Τζέικομ παίζει πολύ μικρό ρόλο και δεν μας τα πρίζει με τις επιπολαιότητές του! Το έχω διπλό αυτό το βιβλίο με 2 διαφορετικά εξώφυλλα και το εχω διβάσει πάνω από 3 φορές...απλά το λατρεύω! :drunken: :drunken: :drunken: | |
|
| |
touli Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : kozani Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:30 | |
| μονο 3???εγώ το έχω διαβάσει πάνω από 10 φορες...και καθε φορα που το διαβαζω μου φαινεται σαν να ειναι η πρωτη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:32 | |
| 10? Ζηλεύω...που τον βρίσκεις τον χρόνο? | |
|
| |
touli Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : kozani Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:34 | |
| τον κλεβω...λιγο απο το pc, λιγο απο τον υπνο... διαβαζω όμως πολύ γρήγορα...το τελειώνω σε 1,30 ώρες το πάρα πολύ από τη στιγμή που θα το αρχήσω... το breaking dawn στα αγγλικα και 550 σελιδες το διαβασα μεσα σε 4 ωρες | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:35 | |
| - nessie έγραψε:
- Ένα άλλο στοιχείο που το κάνει τόσο ωραίο είναι ότι ο Τζέικομ παίζει πολύ μικρό ρόλο και δεν μας τα πρίζει με τις επιπολαιότητές του!
Το έχω διπλό αυτό το βιβλίο με 2 διαφορετικά εξώφυλλα και το εχω διβάσει πάνω από 3 φορές...απλά το λατρεύω! :drunken: :drunken: :drunken: Όταν είχα διαβάσει για πρώτη φορά τα βιβλία ο Τζέηκομπ μου έσπαγε τα νεύρα! Και χαιρόμουν που στο πρώτο βιβλίο είχε μικρό ρόλο! - Σπόιλερ:
Εδώ που τα λέμε, λίγο έως πολύ όλοι ξέρετε την ιστορία! Δηλαδή, αρχικά η Μέγιερ είχε γράψει το Twilight και μετά έγραψε το Forever Dawn που λίγο έως πολύ είναι παρόμοιο με το Breaking Dawn. Μπορείτε να διαβάσετε γιαυτό αναλυτικά στην ιστοσελίδα της. Έτσι υπήρχαν ορισμένα σημεία στην ιστορία που ήταν πολύ βασικά. Για παράδειγμα, ο Έντουαρντ δεν έφευγε ποτέ να αφήσει τη Μπέλλα μόνη και φυσικά ο Τζέηκομπ έπαιζε πολύ μικρότερο ρόλο στην όλη ιστορία αν και εξ' αρχής η Μέγιερς είχε αποφασίσει ότι θα ερωτευόταν την Ρένεσμι.
Μετά όμως που το πρώτο βιβλίο πήγε πολύ καλά ήθελαν να υπάρχει περισσότερο στόρυ. Και έτσι αναπτύχθηκε και ο ρόλος του Τζέηκομπ. Βέβαια, αυτό δεν με χαλάει. Δηλαδή μετά που ξαναδιάβασα τα βιβλία εκτίμησα τον Τζέηκομπ και τον ρόλο του αν και ποτέ δεν θα μπορούσε η Μπέλλα να αφήσει τον Έντουαρντ για τον Τζέηκομπ, ούτε κατά διάννοια! Δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης...
Κι εμένα όμως είναι το πρώτο βιβλίο το πιο αγαπημένο μου απ' όλα. Επειδή χάρη σε αυτό ξεκίνησαν όλα. Και επειδή και το Midnight Sun είναι επίσης πολύ αγαπημένο μου ειδικότερα επειδή δείχνει την πλευρά του Έντουαρντ. Οπότε αυτό το πρώτο στόρυ είναι το πιο αγαπημένο μου. Αλλά και το Breaking Dawn είναι επίσης πολύ καλό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 16:37 | |
| Καλά με τόσες ώρες που περνάω στο pc θα μπορούσα να το διαβάσω αλλά τόσο γρήγορα όχι! | |
|
| |
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 18:01 | |
| καλα το Λυκοφως ειναι τοπ!αλλα εμενα συνεχιζει να ειναι πρωτα αγαπημενο μου το ΒD.αν και μπορω να πω οτι εστω και μισο το Midnight sun ειναι απο τα αγαπημενα μου!αχ δυσκολο να διαλεξεις.. | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 29 Νοε 2008 - 18:21 | |
| Προσωπικα το αγαπημενο μου ειναι το Λυκοφως,αλλα και το Midnight Sun το λατρεψα!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 30 Νοε 2008 - 11:26 | |
| - nessie έγραψε:
- Λοιπόν το λυκόφως για μένα είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς...το κοντράρει λίγο το BD αλλά η γνωριμία και η εξέλιξη της σχέσης του Έντουαρτ και της Μπέλλα είναι κορυφή!
Ένα άλλο στοιχείο που το κάνει τόσο ωραίο είναι ότι ο Τζέικομ παίζει πολύ μικρό ρόλο και δεν μας τα πρίζει με τις επιπολαιότητές του! Το έχω διπλό αυτό το βιβλίο με 2 διαφορετικά εξώφυλλα και το εχω διβάσει πάνω από 3 φορές...απλά το λατρεύω! :drunken: :drunken: :drunken: Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 30 Νοε 2008 - 11:50 | |
| Όχι που δεν θα συμφωνούσες.... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 30 Νοε 2008 - 14:12 | |
| haha!! κοριτσια ειστε απιστευτες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 14 Δεκ 2008 - 14:17 | |
| κοριτσια....ειδα την ταινια χθες...ειμαι επισημα σε καταθληψη απο τις 11.30 χθες βραδυ...η ταινια με αποτελειωσε...real life sucks!! θελω και εγω... (ηταν τρομερη...διαφερει απο το βιβλιο αλλα ειναι καταπληκτικη...) | |
|
| |
Dimitra_Ony_Edward Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 22/12/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 22 Δεκ 2008 - 21:40 | |
| Είναι το αγαπημένο μου αν και δεν έχω διαβάσει όλο το Breaking Dawn οπότε δεν είμαι σίγουρη αν θα παραμείνει!!!
Αυτό το Midnight Sun ποιό είναι??? 4 δεν είναι τα βιβλία? Το Twilight, to New Moon, to Eclipse και το Breaking Dawn!!! :scratch: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 22 Δεκ 2008 - 22:10 | |
| - Dimitra_Ony_Edward έγραψε:
- Είναι το αγαπημένο μου αν και δεν έχω διαβάσει όλο το Breaking Dawn οπότε δεν είμαι σίγουρη αν θα παραμείνει!!!
Αυτό το Midnight Sun ποιό είναι??? 4 δεν είναι τα βιβλία? Το Twilight, to New Moon, to Eclipse και το Breaking Dawn!!! :scratch: Το midnight sun ειναι το λυκοφως απο τη μερια του Εντουαρντ. Δυστυχως πριν προλαβει να το τελειωσει και να το εκδωσει η Μεγιερ καποιος της το εκλεψε και το εβγαλε στο ιντερνετ. Εκεινη πληγωμενη ανακοινωσε στους φαν πως δεν θα το ολοκληρωσει. Ωστοσο για να μην νιωθουν ενοχοι οι φαν οταν το διαβαζαν στο ιντερνετ εβαλε το κομματι που διανεμιθηκε στην σελιδα της. Σε μια προσφατη συνεντευξη ειπε πως ισως σε 2+ χρονια που θα εχει ξεχαστει το ολο θεμα και θα μπορεσει να νιωσει ξανα ''μονη'' με την ιστορια της θα προσπαθησει να το τελειωσει... Μεχρι τοτε ομως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 23 Δεκ 2008 - 2:08 | |
| Χαχαχαχαχαχα Πόσες φορές θα την πούμε αυτή την ιστορία??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 23 Δεκ 2008 - 22:23 | |
| Thanks που την είπατε πάντως!!! Ήξερα ότι υπήρχε βιβλίο αλλά δεν ήξερα ότι το λέγανε έτσι!!! Εμ, γι'αυτό τα Χάρι Πότερ τα φιλλάγανε λες και ήταν ένας θεός ξέρει τι!!! Ελπίζω να το δημοσιεύσει, θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενδιαφέρον :bounce: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 24 Δεκ 2008 - 14:36 | |
| - Dimitra_Ony_Edward έγραψε:
- Thanks που την είπατε πάντως!!! Ήξερα ότι υπήρχε βιβλίο αλλά δεν ήξερα ότι το λέγανε έτσι!!!
Εμ, γι'αυτό τα Χάρι Πότερ τα φιλλάγανε λες και ήταν ένας θεός ξέρει τι!!! Ελπίζω να το δημοσιεύσει, θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενδιαφέρον :bounce: Αν θες να διαβασεις παντως τα κεφαλαια που εχουν βγει εδω μπορεις να τα βρεις: http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partialdraft3.pdfΕιναι πραγματικα ΤΕΛΕΙΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την danaecullen στις Πεμ 25 Δεκ 2008 - 21:29, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 25 Δεκ 2008 - 19:17 | |
| Thanks θα τα διαβάσω μόλις βρω χρόνο!!! | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 26 Δεκ 2008 - 23:21 | |
| Κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!Σας παρακαλω πειτε μου επειδη αυριο θα παραγγειλω τα δυο πρωτα!! Κυκλοφορουν ολα στα Ελληνικα? Ειναι ωραια !![ναιιιιιιιι οκ αυτο το ξερω ] Να μπω στην παρεα σας γτ εχω πολλες ερωτησεις??? :o | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 26 Δεκ 2008 - 23:49 | |
| - Vampire έγραψε:
- Κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!Σας παρακαλω πειτε μου επειδη αυριο θα παραγγειλω τα δυο πρωτα!!
Κυκλοφορουν ολα στα Ελληνικα? Ειναι ωραια !![ναιιιιιιιι οκ αυτο το ξερω ] Να μπω στην παρεα σας γτ εχω πολλες ερωτησεις??? :o Εννοείτε πως μπορείς να μπεις στην παρέα μας! Όλοι οι καλοί χωράνε! :D Μόνο τα 2 πρώτα έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά! τα επόμενα 2 βγαίνουν μέσα στο 2009! Και εννοείτε πως είναι τέλεια!!!! :cheers: | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 26 Δεκ 2008 - 23:51 | |
| All twilighters are welcome!! :santa: :santa: :santa: :santa: | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 27 Δεκ 2008 - 0:12 | |
| Πω πω με φανταζομαι.. Απο εκει που δεν σηκονομουν απο το διπλο κρεβατι του πατερα μου με το laptop τωρα δεν θα σηκωνομαι απο τα βιβλια! :lol: Μα ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ!ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ!ΤΕΡΜΑ! οκ ...το παρακανα.. :afro: | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 28 Δεκ 2008 - 0:22 | |
| loipon na pw k egw t gnwmi m...emena m arese paara poli t twilight alla episis m arese trela t eclipse!! dn kserw gt ..dn eida kanena na tn entiposiase toso oso emena.. :scratch: alla top st lista m einai t breaking down!!ax...theikaaaaa<3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 28 Δεκ 2008 - 13:44 | |
| - olympia-Mikel-Robert έγραψε:
- loipon na pw k egw t gnwmi m...emena m arese paara poli t twilight alla episis m arese trela t eclipse!! dn kserw gt ..dn eida kanena na tn entiposiase toso oso emena.. :scratch: alla top st lista m einai t breaking down!!ax...theikaaaaa<3
Βασικά συμφωνα με quiz ειναι το πιο αγαπημένο βιβλίο των φαν η Εκλειψη... | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|