| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 0:48 | |
| - Vampire έγραψε:
- δλδ δλδ???????? :afro:
Μα άμα θα σου πω εγώ δεν θα το ευχαριστηθείς πλήρως όταν θα το διαβάσεις. Σε καταλαβαίνω βέβαια αλλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να συνεχίσεις απλά το διάβασμα! | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 0:51 | |
| ρε παραλιγο να σπασω το λαπτοπ π ελεγε πως της αρεσει η παρεα του.... | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| |
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 12:28 | |
| Βασικά εγώ σε κάποια σημεία την καταλάβαινα τη Μπέλλα. Ήταν μόνη και τσακισμένη - απελπισμένη. Ο Τζέηκομπ ήταν ο μόνος που την έκανε να περνάει καλά. Αυτό ήταν όλο. Και δεν σημαίνει πως ξέχασε ποτέ τον Έντουαρντ ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Αχ τι να μας πει κι ο Τζέηκομπ τώρα; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 12:31 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Βασικά εγώ σε κάποια σημεία την καταλάβαινα τη Μπέλλα. Ήταν μόνη και τσακισμένη - απελπισμένη. Ο Τζέηκομπ ήταν ο μόνος που την έκανε να περνάει καλά. Αυτό ήταν όλο. Και δεν σημαίνει πως ξέχασε ποτέ τον Έντουαρντ ούτε για ένα δευτερόλεπτο.
Αχ τι να μας πει κι ο Τζέηκομπ τώρα; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... Ναι ομως για να ερθει η Μπελλα σε σημειο να πρεπει να διαλεξει υπαρχουν 2 μεγαλοι ερωτες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 12:56 | |
| - danaecullen έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- Βασικά εγώ σε κάποια σημεία την καταλάβαινα τη Μπέλλα. Ήταν μόνη και τσακισμένη - απελπισμένη. Ο Τζέηκομπ ήταν ο μόνος που την έκανε να περνάει καλά. Αυτό ήταν όλο. Και δεν σημαίνει πως ξέχασε ποτέ τον Έντουαρντ ούτε για ένα δευτερόλεπτο.
Αχ τι να μας πει κι ο Τζέηκομπ τώρα; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... Ναι ομως για να ερθει η Μπελλα σε σημειο να πρεπει να διαλεξει υπαρχουν 2 μεγαλοι ερωτες... Βασικά δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν τα αισθήματα που νιώθει η Μπέλλα για τον Έντουαρντ σε σχέση με αυτά που νιώθει για τον Τζέηκομπ. Είναι κάπως περίπλοκο γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με την επιλογή που κάνει όσον αφορά τον έναν από τους δύο. Έχει να κάνει κατ' επέκταση και με τη μετέπειτα ζωή της. Η επιλογή του Έντουαρντ της επιβάλλει και κάποια άλλα πράγματα ενώ υποτίθεται πως με τον Τζέηκομπ θα μπορούσε να ζήσει μία νορμάλ - ανθρώπινη ζωή. Αλλά και πάλι το τοπίο ξεκαθαρίζει πολύ γρήγορα και ειδικότερα στο Breaking Dawn μπαίνουν όλα ακόμα καλύτερα στη θέση τους. Για εμένα ο Τζέηκομπ δεν ήταν ποτέ απειλή και ίσως και γιαυτό δεν τον αντιπαθώ. Σε κάποιες φάσεις τον λυπάμαι γιατί είναι και αυτός ερωτευμένος και πάντα έρχεται δεύτερος εδώ που τα λέμε. Οι αντιδράσεις της Μπέλλα για εμένα είναι οι απόλυτα φυσιολογικές αντιδράσεις που θα είχε κάθε ανθρώπινο πλάσμα σε αυτή τη θέση. Δεν είναι κακό να αμφιταλλαντευτείς έστω και για λίγο για να πάρεις μία απόφαση ακόμα και όταν πρόκειται για τον Έντουαρντ. ¶λλωστε αυτή είναι και η σημασία του να είναι κανείς άνθρωπος - θνητός. Ο Έντουαρντ ήταν απόλυτος από την αρχή για τα αισθήματα του γιατί πολυ απλά δεν είναι άνθρωπος, είναι ουσιαστικά πλάσμα ανώτερου επιπέδου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 13:20 | |
| Ax WhiteQueen πραγματικα καταλαβαινω τι εννοεις οπως και καταλαβαινω το λογο που πολλοι συμπαθουν τον Τζεικομπ πιο πολυ απο τον Εντουαρντ... Το θεμα ειναι πως το καταλαβαινω στη θεωρια κ μου ειναι απιστευτο να συμβιβαστω! Καθε ιστορια που διαβαζω θελω οι ερωτευμενοι να μενουν εντελως αφοσιωμενοι ο ενας στον αλλο και συνηθως αντιπαθω φιλικους χαρακτηρες μονο κ μονο επειδη ειναι φιλικοι κ συμπαραστεκονται! Για φαντασου πως μου ηρθε οταν ειδα τη Μπελλα να ανταποκρινεται κ ολας! Μου φαινεται ανηκουστο να παρεμβενει καποιος τριτος σε μια ιστορια αγαπης σαν κ αυτη! Μετα απο τοσα που περασε Ο Εντουαρντ για τη Μπελλα εκεινη να σκεφτεται τν επιλογη καποιου αλλου. Προσπαθω πολυ να καταννοησω τη Μπελλα και να συμπαθησω εστω κ λιγο τον Τζεηκομπ αλλα δεν μπορω! Πως μπορω να συμπαθησω την αιτια που η Μπελλα σχεδον παρατησε τον Εντουαρντ???
Αυτο ομως που με ενοχλει πιο πολυ απο ολα ειναι πως για τη Μπελλα ο Τζεηκομπ ειναι οτι ειναι η Μπελλα για τον Εντουαρντ. (Ο ηλιος) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 13:52 | |
| Κοιταξτε...Για να νιωσουμε και εμεις οπως ενιωθε η Μπελλα που για καποιο χρονικο διαστημα δεν ειχε ουτε συναισθηματα φανταστητε πως ενιωθε αυτη εστω και αν ειναι χαρακτηρας φαντασιας.Ακομα και στην πραγματικοτητα γινονται αυτα. Το τοπιο ομως αλλαζει καθως ο Edward ειναι βαμπιρ και αθανατος.Η Μπελλα ομως δεν νομιζω να τον βλεπει ετσι.Τον βλεπει σαν ενα προσωπο που ειναι πολυυυυυυυυ σημαντικο για την ζωη της.Και οταν τον χανει προσπαθει να καταλαβει... ΤΕΣΠΑ!ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ! ΜΠΕΛΛΑ+EDWARD=LOVE FOR EVER!!!!!! YPARXEI KSEYPARXEI JEYKOB! αληθεια σε αυτο που διαβαζω[new moon] ειναι που θα πεσει στην θαλασσα η μπελλα?? :scratch: | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 14:12 | |
| Ναι σε αυτο ειναι! Αλλα μην φανταστεις οτι ο Jacob ειναι ηρωας που την εσωσε. Απλα την δουλεια του σαν σκηλος εκανε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 14:20 | |
| αυτος την εσωσε???? ακομα και τοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ελεοςςςςςςςςςςςς-.- we just want E-D-W-A-R-D!!!!! εγω θα το τελειωσω σημερα το βιβλιο......δεν αντεχωωωωωωωωω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 14:29 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Ax WhiteQueen πραγματικα καταλαβαινω τι εννοεις οπως και καταλαβαινω το λογο που πολλοι συμπαθουν τον Τζεικομπ πιο πολυ απο τον Εντουαρντ... Το θεμα ειναι πως το καταλαβαινω στη θεωρια κ μου ειναι απιστευτο να συμβιβαστω! Καθε ιστορια που διαβαζω θελω οι ερωτευμενοι να μενουν εντελως αφοσιωμενοι ο ενας στον αλλο και συνηθως αντιπαθω φιλικους χαρακτηρες μονο κ μονο επειδη ειναι φιλικοι κ συμπαραστεκονται! Για φαντασου πως μου ηρθε οταν ειδα τη Μπελλα να ανταποκρινεται κ ολας! Μου φαινεται ανηκουστο να παρεμβενει καποιος τριτος σε μια ιστορια αγαπης σαν κ αυτη! Μετα απο τοσα που περασε Ο Εντουαρντ για τη Μπελλα εκεινη να σκεφτεται τν επιλογη καποιου αλλου. Προσπαθω πολυ να καταννοησω τη Μπελλα και να συμπαθησω εστω κ λιγο τον Τζεηκομπ αλλα δεν μπορω! Πως μπορω να συμπαθησω την αιτια που η Μπελλα σχεδον παρατησε τον Εντουαρντ???
Αυτο ομως που με ενοχλει πιο πολυ απο ολα ειναι πως για τη Μπελλα ο Τζεηκομπ ειναι οτι ειναι η Μπελλα για τον Εντουαρντ. (Ο ηλιος) Καταλαβαίνω απόλυτα όσα λες. Κι εγώ θέλω όταν διαβάζω κάτι τέτοιο, όταν πρόκειται για έναν τόσο απόλυτο έρωτα να μην υπάρχουν παρεμβολές. Είναι κατά κάποιο τρόπο αδιανόητο. Και παραδέχομαι ότι θα μου άρεσε καλύτερα αν η Μπέλλα ήταν πάντα ξεκάθαρη απέναντι στον Τζέηκομπ ότι είναι και θα είναι μόνο φίλος της και τίποτα περισσότερο. Αλλά αυτή είναι και η ανωτερώτητα του Έντουαρντ. Τα δέχεται όλα άνευ όρων. Μήπως θες να σου θυμήσω την πρόταση που έκανε στον Τζέηκομπ στο 4ο βιβλίο; Ο Έντουαρντ είναι ανώτερος χαρακτήρας όλων στο μέγιστο βαθμό. Και τελικά υποφέρει περισσότερο από τη Μπέλλα. Αυτή είναι και η έννοια του μαζοχιστικού λιονταριού! Μόνο που όσο καιρό λείπει εμείς βλέπουμε την πλευρά της Μπέλλα και δεν ξέρουμε ουσιαστικά που είναι ο Έντουαρντ πως νιώθει κ.τ.λ. Από την άλλη πάλι μέσα στην απόγνωση του ο Έντουαρντ κάνει το μέγιστο λάθος - να φύγει. Αυτή του η κίνηση δυστυχώς έχει κάποιες συνέπειες. Δεν είναι ότι αλλάζουν τα αισθήματα της Μπέλλα γιαυτόν΄, ίσα, ίσα. Απλά όταν κάποιος πέσει σε τόσο βαριά συναισθηματική κατάθλιψη όπως η Μπέλλα υπάρχουν δύο πιθανότητες ή να τρελαθείς (κάτι που σχεδόν το έπαθε) ή να γίνεις ευάλωτος συναισθηματικά. Και όταν κατά κάποιο τρόπο η Μπέλλα άρχισε να νιώθει καλύτερα χάρη στον Τζέηκομπ είχε γίνει πια ευάλωτη συναισθηματικά και είχε μπερδευτεί. Και στο τρίτο βιβλίο υπάρχει πια ένα παρελθόν με τον Τζέηκομπ που η Μπέλλα δεν μπορεί να το αφήσει πίσω της έτσι απλά. Και καλώς ή κακώς ο Έντουαρντ έχει μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό όσο και αν οι προθέσεις του ήταν να είναι καλά η Μπέλλα. Καμία φορά οι επιλογές μας για να προστατέψουμε τους άλλους έχουν αντίθετα αποτελέσματα από το επιθυμητό. Στην προκειμένη περίπτωση ο Τζέηκομπ και σαν αποκορύφωμα το σημείο που πέφτει από τον βράχο. Γιατί δεν νομίζω να έπεσε από κει πάνω για κανέναν άλλο λόγο παρά επειδή δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αυτοκτονήσει. Και ο Τζέηκομπ ήταν ήδη εκεί, τη στήριξε αλλά η Μπέλλα αγαπούσε ακόμα τον Έντουαρντ και το ήξερε δηλαδή πως μόνο αυτόν θα μπορούσε να αγαπήσει για όλη την υπόλοιπη ζωή της με αυτόν τον τρόπο. Δεν μισώ τον Τζέηκομπ γιατί όπως είπα δεν είναι απειλή. Η Μπέλλα φυσικά νιώθει αγάπη γιαυτόν, τη γνωστή εγκώσμια, συνηθισμένη αγάπη. Για τον Έντουαρντ όμως νιώθει μία εξωπραγματική, ανεξάντλητη αγάπη. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και νομίζω πως ο Έντουαρντ το ξέρει. P.S. Εννοείται βέβαια πως δεν τίθεται καν θέμα μεταξύ Τζέηκομπ και Έντουαρντ. Απορώ με τους φαν που είναι team Jacob εδώ που τα λέμε. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει το νόημα της ιστορίας. Και τελικά το καλύτερο quote σε όλα τα βιβλία είναι εκεί που ο Έντουαρντ απειλεί ότι θα αφήσει τον Τζέηκομπ με τρία πόδια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 14:34 | |
| ουφφ............. εχε χαρει που ξερω πως θα γυρισει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 14:35 | |
| - Vampire έγραψε:
- αυτος την εσωσε????
ακομα και τοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελεοςςςςςςςςςςςς-.-: Σαν καθε καλο σκυλακι... - Παράθεση :
- we just want E-D-W-A-R-D!!!!!
ΠΕΣΤΑ!!!!!!!!!!!!! Τι μου το βαλανε πρωτο πλανο το κοπροσκυλο????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 14:40 | |
| Η αλήθεια είναι πως στο New Moon παρατράβηξε αυτή η απουσία ρε παιδιά. Εγώ πάντως πολύ αμφιβάλλω ότι ο Έντουαρντ θα μπορούσε να μείνει μακριά από τη Μπέλλα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 14:48 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Η αλήθεια είναι πως στο New Moon παρατράβηξε αυτή η απουσία ρε παιδιά. Εγώ πάντως πολύ αμφιβάλλω ότι ο Έντουαρντ θα μπορούσε να μείνει μακριά από τη Μπέλλα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα...
Οντως! Κ τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να παμε στο σινεμα να δουμε για 2 ωρες τη μουσουδα του Τζεηκομπ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 14:58 | |
| Εγω τελικα θα το παρω σε dvd{οοοοοταν βγειιιιιιιιιιι} για να το σταματω σε σκηνες με τον σκυλο,παταω screen print Και κατευθειαν σε ζωγραφικηηηηηηηηηη | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 15:11 | |
| ειμαι εκει που γυρισε απο τα επειγοντα που επεσε με την μηχανη..ελεος αυτο το κοριτσι..για να ακουσει εκεινη την φωνη[που μαλλον ξερουμε ποιος ειναι.. ]εκανε μ..κιες.. τεσπα....δωσεεεεεεεεεεεεε Btw να σε καλα που χω κι εσενα... :afro: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 15:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 15:33 | |
| lol :lol: Το πολυ πολυ να μην το καταλαβαινα..... | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 15:42 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- olympia-Mikel-Robert έγραψε:
- auto t team switzerland eksigiste to m ligo!!
Έχεις διαβάσει την Έκλειψη;;; Αν ναι λογικά θα καταλάβαινες τι σημαίνει. Αν δεν το έχεις διαβάσει ακόμα δεν θέλω να στο χαλάσω. Θα το μάθεις όταν τη διαβάσεις! k tn eklipsi diavasa k t breaking down alla dn kserw, anaferthike pouthena st vivlio t team switzerland?? vasika katalava oti ennoeite team edward k jacob alla dn katalava gt t onomasate switzerland! :scratch: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 2 Ιαν 2009 - 16:36 | |
| - olympia-Mikel-Robert έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- olympia-Mikel-Robert έγραψε:
- auto t team switzerland eksigiste to m ligo!!
Έχεις διαβάσει την Έκλειψη;;; Αν ναι λογικά θα καταλάβαινες τι σημαίνει. Αν δεν το έχεις διαβάσει ακόμα δεν θέλω να στο χαλάσω. Θα το μάθεις όταν τη διαβάσεις! k tn eklipsi diavasa k t breaking down alla dn kserw, anaferthike pouthena st vivlio t team switzerland?? vasika katalava oti ennoeite team edward k jacob alla dn katalava gt t onomasate switzerland! :scratch: Η Μπελλα το ειπε στην εκλειψη. Ειπε πως ειναι ουδετερη και ανεφερε την Ελβετια,που δεν πηρε θεση στον παγκοσμιο πολεμο και δηλωσε ουδετερη. | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 3 Ιαν 2009 - 22:04 | |
| Ενα εχω να πω: το βιβλιο ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!!!!!
Πιστευω ειναι το αγαπημενο μου απο τη σειρα. Δεν ξερω απο που ν'αρχησω. Η ιστορια, τα προσωπα, οι χαρακτηρες, η πλοκη, το γραψιμο της Meyer ολα ειναι φανταστικα. Και στα 4 βιβλια.
Αυτο το βιβλιο ξεφευγει απο ολα τα αλλα που εχω διαβασει. Ειναι κατι διαφορετικο και γι' αυτο πιστευω οτι κολλησα τοσο μαζι του. Ειναι αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει. Και τα αλλα 3 φυσικα.. | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Crimson Beauty... Twilight Human
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 05/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 5 Ιαν 2009 - 20:39 | |
| - danaecullen έγραψε:
- [
Αν θες να διαβασεις παντως τα κεφαλαια που εχουν βγει εδω μπορεις να τα βρεις: http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partialdraft3.pdf
Ειναι πραγματικα ΤΕΛΕΙΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Το λινκ δεν υπαρχει.... Αχ,θα σου ημουν αιωνιως (hahaha!Yay i am a vampire baby) ευγνωμον αμα μου εβρισκες το κανονικο λινκ! Και τωρα ας πω την αποψη μου σχετικα με κατι που διαβασα παραπανω.... Απορω πως μερικοι ανθρωποι αντιπαθουν τον Τζεικομπ απλα ετσι-διοτι ειναι ο τριτος.... Συγγνωμη που σας το λεω αλλα η ζωη δεν ειναι τοσο ροδινη οπως στα βιβλια και ο Τζεικομπ αποτελει ενα απο τα στοιχεια της πραγματικοτητας οπου φερνουν αυτην την πτυχη στη επιφανεια... Πειτε μου,δεν σας εχει τυχει ποτε να ερωτευτειτε καποιον κι αυτος να μην σας δινει σημασια? Πως νιωθατε?Νιωσατε οτι φταιξατε??? Πειτε μου αμαρτησατε που αγαπησατε?? Εγω εκτιμω τον Τζεικομπ αφανταστα για τα ειληκρινη αισθηματα του.... | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|