| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:27 | |
| Συμφωνω απολυτα!!(Bella Marie,σου εχω πει οτι σε λατρευω???Να και μια που συμφωνει μαζι μου!!!!) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:29 | |
| Μαρια,αν δεν το διαβασεις δεν μπορεις να καταλαβεις!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:31 | |
| :cheers: - Ms Cullen έγραψε:
- Συμφωνω απολυτα!!(Bella Marie,σου εχω πει οτι σε λατρευω???Να και μια που συμφωνει μαζι μου!!!!)
και εγω ms cullen μου σε λατρευω!!! να και ενας ανθρωπος που να εκτιμα το κλαμα που ριχνω καθε φορα που φευγει ο εντουαρντ!!αχ!!καταλαβαινομαστε!!το λυκοφως βεβαια δεν παυει να ειναι η αρχη της ιστοριας μας!!δηλαδη αυτο που μας δενει!!!!!!!!! :cheers: μαρια μου!!διαβασε το και θα δεις!!ειναι μαγεια το βιβλιο!χωρις καμμια απολυτως υπερβολη!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:33 | |
| Καλα εννοειτε πως θα το διαβασω..... αλλα ποιος ανεχετε το ???? | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:39 | |
| Αντεχεται........αλλα μονο στη Νε α Σεληνη........Στην Εκλειψη μου ερχεται να τον πνιξω!! πραγματι καταλαβαινομαστε Bella!!!(παρεμπιπτοντως,πως ειναι το κανονικο σου ονομα???) | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:45 | |
| Χριστινα αλλα με φωναζουν Alice ή Ms Cullen(Tο μισο σχολειο ) | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 1:37 | |
| Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εγώ κόλησα αρχικά με την ταινία και μετά με τα βιβλία!!! Προτιμώ από όλα την Χαραυγή!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:16 | |
| Ναι και εγω αρχικα ειδα την ταινια και εφαγα ΤΟ κολλημα! Μετα πηγα και ηρα το πρωτο βιβλιο το Λυκοφως που το βρηκα απλα ΤΕΛΕΙΟ και μετα ηρθαν και τα επομενα.. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:38 | |
| Ακριβώς έτσι και εγώ!!! Βέβαια ο πατέρας μου είναι θυμωμένος μαζί μου διότι είχα φάει τρελό κόλλημα με τον Χάρι Πότερ και μόλις βγήκε το Λυκόφως έπαθα χειρότερο κόλλημα!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:39 | |
| Και εγώ πρώτα είδα την ταινία και μετά διάβασα τα βιβλία, και μου αρέσει που είδα πρώτα την ταινία γιατί έχω δει ποιοι παίζουν και όταν διαβάζω τα βιβλία στο μυαλό μου έχω τον Ρόμπ σαν Έντουαρντ και την Κρίστεν σαν Μπέλα κα μου αρέσει αυτό. Όταν διαβάζω δεν μπορώ να φανταστώ άλλους εκτός απο αυτούς που παίζουν στην ταινία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:40 | |
| Ναι όντως, ίσως και εγώ γι' αυτό κόλησα!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:44 | |
| - sunrise έγραψε:
- Και εγώ πρώτα είδα την ταινία και μετά διάβασα τα βιβλία, και μου αρέσει που είδα πρώτα την ταινία γιατί έχω δει ποιοι παίζουν και όταν διαβάζω τα βιβλία στο μυαλό μου έχω τον Ρόμπ σαν Έντουαρντ και την Κρίστεν σαν Μπέλα κα μου αρέσει αυτό. Όταν διαβάζω δεν μπορώ να φανταστώ άλλους εκτός απο αυτούς που παίζουν στην ταινία.
Ακριβως αυτο την Κριστεν κ τον Ρομπ που ειναι οι πρωταγωνιστες ,εχουν κανει την καλυτερη επιλογη! Δεν θα μπορουσα να φανταστω αλλιως την Μπελλα ή τον Εντουαρντ με τιποτα!Βεβαια,πρεπει να πω οτι η επιλογη τους σε ολους τους χαρακτηρες του βιβλιου δεν απεχει καθολου! Μοιαζουν τρομερα και αυτο μου αρεσει ιδιαιτερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:46 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:49 | |
| Ταιριάζουν απόλυτα με τους πρωταγωνιστές του βιβλίου. Εγώ νομίζω τι ο Ρόμπ είναι ο Ένουαρντ και η Κρίστεν η Μπέλα. Όλοι οι ηθοποίοι είναι φανταστικοί. Και ταιριάζουν απόλυτα με τους ρόλους τους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:50 | |
| Και η ερμηνεία τους στην ταινία ήταν πολύ καλή!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:56 | |
| Ναι οπως τουε περιγραγει η Μεγιερ! Μπερδευτηκα ομως λιγο ρε τον λορεντ.. Οι βρυκολακες ολοι δεν υποτιθεται οτι ειναι ασπροι σαν το γαλα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 16:59 | |
| Αυτοί που έχουν λευκό δερμα από την αρχή!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:00 | |
| Ε αυτός έκατσε πολύ στον ήλιο και κάηκε(πλακα κάνω) Άσπροι σαν το γάλα μάλλον εννοεί λοσοι ελιναι λευκοί δν μπορεί να υπάρχουν μόνο λευκοί βρικόλακες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:02 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Α ευχαριστω πολυ για την πληροφορια,γιατι πραγματικα ειχα διχαστει οσον αφορα αυτου..Ολοι τους ταιριαζουνε ακριβως και ειμαι πολυ ικανοποιημενη με την επιλογη των ηθοποιων και την ερμηνεια τους! κανενα παραπονο.. | |
|
| |
| - EdLover έγραψε:
- Ναι οπως τουε περιγραγει η Μεγιερ! Μπερδευτηκα ομως λιγο ρε τον λορεντ..
Οι βρυκολακες ολοι δεν υποτιθεται οτι ειναι ασπροι σαν το γαλα? χαχα....και εγω την ιδια απορια εχω...!!! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|