| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 24 Φεβ 2010 - 22:06 | |
| ΚΟΛΛΗΜΑ ΔΝ ΛΕΣ ΤΠΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 3:08 | |
| | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 21:25 | |
| επειδη ο πατερας μου δουλευει σε εκδουικο οικο μολις ειδα την ταινια του ειπα να μου φερει τα δυο πρωτα βιβλια. Αμεσως με συνεπηρε το γραψημο της meyer. Πολυ ωραιοι διαλογοι και ειδικα τα λογια για τον υπεροχο χαρακτηρα,κατα την γνωμη μου,τον Εντουαρντ. Σε 2 μερες ειχα τελειωσει το βιβλιο .Σε 4 μερες ειχα τελειωσει κι το αλλο και ανυπομωνουσα για το 3ο. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 21:50 | |
| το λυκοφως ηταν η πρωτη ταινια που με αγγιξε και που με εκανε να καταλαβω τι πρεπει να εχουν τα boys για να γυρισεις και να τους κοιταξεις................και μετα απλα κολλησα και παραμενω κολλημενη και θα παραμεινω κολλημενη κκαθ ολη τη διαρκεια της βαρετης μου υπαρξης | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 21:57 | |
| πραγματικα διαβαζοντας τον ηρωα του εντουαρντ αρχισα να σκεφτομαι οτι δεν υπαρχουν τετοιοι αντρες | |
|
| |
angela_syros Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Syros Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 04/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:07 | |
| geia sas.. eimai kainouria sto forum kai skeftomai na agorasw to Lykofws k na t diavasw.. Tha m t proteinate? yparxei kapoios p na exei metaniwsei p t exei agorasei?? | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:16 | |
| Καλωσήρθες!!!!! .Δεν νομίζω να βρείς κανέναν εδώ που να έχει μετανιώσει που διάβασε τα βιβλία......Είναι παραγματικά υπέροχα και μαγευτικά.....Τρέχα να αγοράσεις το Λυκοφως και φυσικά μετά να αγοράσεις τα υπόλοιπα!!!!!!Δεν θα το μετανιώσεις....και δεν θα τα βγάζεις από το μυαλό σου ούτε στιγμή.....!!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:17 | |
| - SULPICIA-phoive έγραψε:
- Καλωσήρθες!!!!! .Δεν νομίζω να βρείς κανέναν εδώ που να έχει μετανιώσει που διάβασε τα βιβλία......Είναι παραγματικά υπέροχα και μαγευτικά.....Τρέχα να αγοράσεις το Λυκοφως και φυσικά μετά να αγοράσεις τα υπόλοιπα!!!!!!Δεν θα το μετανιώσεις....και δεν θα τα βγάζεις από το μυαλό σου ούτε στιγμή.....!!!
ευχαριστώ για την πληροφόριση.. Ξέρετε περίπου πόσο κοστίζουν? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:20 | |
| Το δικό μου Λυκόφως(το ένα βιβλίο δηλαδή) έκανε γύρω στα 20 αν θυμάμαι καλά....Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουν βγεί πολλές εκδόσεις(κανονική, συλλεκτική, με το εξώφυλλο της ταινίας....)Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα...... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:21 | |
| εννοειται πως πρεπει να τα διαβασεις ειναι η αρχη των παντων η αλφαβητα του κοσμπου του λυκοφωτος εκει θα λατρεψεις την ιστορια περισσοτερο απο οτιδηποτε και θα εκτιμησεις τους χαρακτηρες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:22 | |
| ευχαριστώ πολύ παιδιά! Δεν με μπέρδεψες καθόλου SULPICIA-phoive...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:26 | |
| Πάλι καλά...καλές αγορές .Και πάλι καλωσήρθες στην λυκοφωχτυπημένη παρέα μας........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 0:42 | |
| μου αρεσε παρα πολυ η πρωτη γνωριμια μας ε τους ηρωες. Το κατατασω δευτερο στην τετραλογια του Λυκοφως | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 0:30 | |
| - $ofi@ + Edward έγραψε:
- μου αρεσε παρα πολυ η πρωτη γνωριμια μας ε τους ηρωες. Το κατατασω δευτερο στην τετραλογια του Λυκοφως
με πρώτο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 0:45 | |
| - angela_syros έγραψε:
- $ofi@ + Edward έγραψε:
- μου αρεσε παρα πολυ η πρωτη γνωριμια μας ε τους ηρωες. Το κατατασω δευτερο στην τετραλογια του Λυκοφως
με πρώτο? την χαραυγη | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 11:07 | |
| το καλυτερο για μενα απο ολη την τετραλογια αναμφιβολα η γνωριμια τους και η αρχη του ερωτα τους ηταν καταπληκτικα | |
|
| |
Breaking_Dawn Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 15:36 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 12 Ιουλ 2010 - 17:39 | |
| Εγω παλι δεν μπορω να τα βαλω σε καποια συγκεκριμμενη σειρα και αυτο για εναν λογο. Ολα τους ειναι εκπληκτικα!!! Σε τετοιον βαθμο που δεν εχω αγαπημενα γιατι ολα αυτα ανηκουν σε αυτη τη λιστα. Ακομη και αμα περασει παρα πολυς καιρος και εγω ακομη τα θυμαμαι καποια στιγμη θα πιασω τον εαυτο μου να τα παιρνει ξανα ενα ενα απο το ραφι για να τα ξαναθυμηθει -χωρις να υπαρχει πραγματικα λογος- |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 9:23 | |
| Νομιζω πως εχω φτασει σε ενα σημειο εξαρτησης για το λυκοφως την νεα σεληνη και την εκλειψη (την χαραυγη δεν την εχω δει ουτε διαβασει ακομα )και μπορω να κρινω με ευκολια και τισ ταινιεσ και τα βιβλια. . . Για να μην ειμαι τελιως εξω απο το θεμα θα μιλησω μονο για το λυκοφως. Η ταινια ηταν καταπληκτικη! δεν περιγραφεται! Μιλαμε οι ηθοποιοι μπηκαν τοσο βαθια στο ρολο τους!!! Ο Ρομπερτ εβγαλε απο μεσα του εναν Εντουαρτ τοσο .. . αληθινο! Η Κριστεν εγινε ενα με την Μπελλα!! Δεν εχω λογια! Τωρα για το βιβλιο . .. ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ!!! Η Στεφενι εχει τοσο μεγαλο ταλεντο στο γραψιμο!!!Περιγραφει τοσα συναισθηματα τοσα χαρακτηριστικα τοσο ομορφα!!!! | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 15 Αυγ 2010 - 12:30 | |
| Το λυκόφως είναι φανταστικό καθώς η Στέφανη κατάφερε μέσα σε ένα βιβλίο να συμπεριλάβει τον ρομαντισμό αλλά και τη δράση . Πραγματικά έχω κολλήσει με το λυκόφως ( και τα άλλα 3 βιβλία εννοείτε ) και δεν μπορώ να σταματήσω να τα διαβάζω.......... ( Μακάρι να έγραφε και μερικά βιβλία ακόμα... ) | |
|
| |
kate_a17 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L| Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 19/08/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 6 Σεπ 2010 - 23:48 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 10 Σεπ 2010 - 16:45 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 10 Σεπ 2010 - 16:55 | |
| Όντως φανταστικό.... Ένα υπέροχο βιβλίο που σε ταξιδεύει... Υπέροχο... Η παραστατικότητα των εικόνων...οι εναλλαγές των συναισθημάτων...οι καταπληκτικές περιγραφές όχι μονο των ηρώων αλλά και των χώρων με μαγικές λέξεις... Από τα καλύτερα βιβλία ever χωρίς ίχνος υπέρβολης... | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 10 Σεπ 2010 - 17:08 | |
| το λυ6κοφως ειναι το πιο ωραιο απο ολα οσα βγηκαν μεχρι στιγμης ολες οι σκηνες φοβερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προσκυνω | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|