| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 11 Σεπ 2010 - 9:53 | |
| μιλαμε η σκηνη στην σχολη μπαλετου ειναι τοσο τελεια ειδεικα εκει που ο εντουαρντ παρακαλαει την μπελλα να ξυπνησει . . . τον χαρακτιριζει αγγελο . . . αχ τι τελειο . . . | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 11 Σεπ 2010 - 9:59 | |
| Μα ειναι.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 11 Σεπ 2010 - 10:21 | |
| δεν θα διαφωνισω μαζι σου!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 11 Σεπ 2010 - 10:43 | |
| Τελεια ειναι και η σκηνη στο νοσοκομειο....που του ζηταει να μην την αφησει..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 11 Σεπ 2010 - 10:53 | |
| αχ ναι ελιωσα !!! σας βρισκετε κανενα κουταλακι???? | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 18:14 | |
| χαχα παιζει πολυ καλα τον ρολο του!!!στο λυκοφως εμενα μου ερεσε εκει που πηγαι να σωσει την μπελλα στο πορτ αντζελες απο εκεινους του αλητες!!!συγνωμη κι ολας | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 18:52 | |
| Όχι καλέ!!!! Δεν πειράζει!!!!! Όντως...τέλεια σκηνή!!!!!!! Το βλέμμα του......θεϊκό!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
margaret Twilight Human
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 18:56 | |
| χαχα!!μου την εδιναν πολυ εκει αυτοι!!και μετα στο εστιατοριο ηταν πολυ ωραια!!στο βιβλιο ελεγε πως η σερβιτορα τον φλερταρε αλλα εκεινος δεν της εδινε σημασια κοιταζε μονο την μπελλα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 18:59 | |
| Αχ ναι ο γλυκός μου............. Και στην ταινία όμως.....τον ρωτούσε..."Σίγουρα δεν θα πάρετε κάτι?" και τέτοια..... Εκείνος όμως....................είχε μάτια μόνο για την Μπέλα!!!!! | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 19:01 | |
| ναι!!!σπαστικη σερβιτορα του κολαγε η λυσαρα!! - Σπόιλερ:
εισαι team edward ε?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 19:03 | |
| Και να πω ότι ήταν καμιά όμορφη........... - Σπόιλερ:
Μμμμ...ναι!!!!Αχ τον λατρεύω.... Εσύ ε? | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 19:09 | |
| χαλια ηταν ηθελε κοτζαμ edward εκει αυτος ο βρικολακας ειναι για αλλη!!!εχει δει τα μουτρα της?οριστε μας!! χαχαχα - Σπόιλερ:
δεν παει αλλο αλλα η αδερφη μου ειναι και τον συμπαθω τον ρομπ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 19:15 | |
| Ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όμως....υπέροχο βιβλίο ε???? Εγώ πρώτα διάβασα τη "Νέα Σελήνη" και μετά αυτό και ξετρελάθηκα!!!!!!!! Τέλειο!!!!!!! - Σπόιλερ:
Εγώ όσο δεν πάει άλλο!!! Όμως και τον Τζέικομπ....τον συμπαθώ...βέβαια προτιμώ με χίλια τον Τέιλορ από τον Τζέικ...-συγγνώμη...-αλλά ίσως φταίει που τρελαίνομαι για τον Έντι.... | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 19:20 | |
| κι εγω το βιβλιο ειναι φοβερο!!!πρωτα διαβασα τα αλλα 3 και μετα το λυκοφως και ξετρελαθικα αλλα το αγαπημενο μ ειναι η εκλιψη!! - Σπόιλερ:
εγω παλι προτιμω και τσεικ και ται αλλα συνεχειαα εσεις οι team edwart δεν συμπαθητε τον τζεικ αλλα τον ται χαχα!!!
| |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 19:20 | |
| απλα θεικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 19:25 | |
| Την "Έκλειψη" τώρα την διαβάζω.......έμεινα πίσω γιατί κόλλησα με το Λυκόφως τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα της Εκλειψης.....!!!!!!!!!!! Το Λυκόφως όμως......τόσο μα τόσο τέλειο.......θεϊκό όπως λέει και η demi cullen!!!!!!!!!!!!!! Σε συναρπάζει!!!!!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
Εγώ δεν τον συμπαθώ γιατί θέλω η Μπέλα να είναι με τον Έντουαρντ και ο Τζέικ μπαίνει όλο στη μέση...-κατά τη δική μου γνώμη πάντα όμως-!!!!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 12 Σεπ 2010 - 22:20 | |
| εγω παιδια τον συμπαθω λιγακι τον τζεικ γιατι πληγωνεται συνεχει και ειναι κριμα ει μαι αλλα οκ δεν λεω τιπτα. Το λυκοφως παιδια ειναι εκπληκτικο δεν παιζτε τα σπαιει !!!! | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 13 Σεπ 2010 - 13:05 | |
| καποιες φορες η μπελλα πληγωνει και τους δυο!!!!αμαν αυτη η κοπελα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 13 Σεπ 2010 - 21:12 | |
| αυτο λεω και γω αμαν πια ελεος ειναι αυτη η τυπισα!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 16 Σεπ 2010 - 12:28 | |
| το λυκοφως ειναι απλα συγκλονιστηκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οτι καλυτερο εχω δει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 16 Σεπ 2010 - 14:46 | |
| και οτι καλυτερο εχω διαβασει να λες!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 5 Οκτ 2010 - 20:51 | |
| το λυκοφως κατα την γνωμη μου,ειναι τι καλυτερο βιβλιο κ οτι πρεπει για εφηβους. ειναι εξεραιτηκα γραμμενο κ εχει τελειο θεμα VAMPIRES, μιλαμε τρελο κολλημα! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 5 Οκτ 2010 - 20:53 | |
| οι εφηβοι και συγκικριμενα τα κοριτσια τρελαινονται για vampires!!! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 8 Νοε 2010 - 13:48 | |
| Το λυκόφως είναι το αγαπημένο μου από όλα! Βασικά είμαι ανάμεσα σ'αυτό και τη Χαραυγή...Δεν ξέρω... Πάντως είναι ύπέροχο και η ιστορία είναι καταπληκτική!! Με τρελαίνει!! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 8 Νοε 2010 - 14:01 | |
| τελειο σε συνεπαρει και μου αρεσει που ειναι γραμενο στο 1ο προσωπο | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|