| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 6 Ιαν 2011 - 13:08 | |
| Ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Το καλυτερο βιβλιο με βρικολακες!!!!! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 6 Ιαν 2011 - 13:20 | |
| τωρα διαβαζω την νεα σεληνη εχω διαβασει το λυκοφως 3 φορες. την εκλειψη και την χαραυγη απο 2 φορες. ειναι το καλυτερο βιβλιο.... βασικα μονο αυτα τα βιβλια εχω μονο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 6 Ιαν 2011 - 13:50 | |
| Εγω το εχω διαβασει 15 φορες!
τωρα το εδωσα στην μανα μου και το διαβαζει. ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ TWILIGHTER!!!!!! | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 6 Ιαν 2011 - 14:28 | |
| χιχι ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ TWILIGHTER???(τυχερη μαμα!) κι εμενα ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 6 Ιαν 2011 - 18:30 | |
| χαχα ναι!! Κοντευει να το τελειωσει! Μετα εννοειτε οτι εχουν σειρα η Νεα σεληνη και τα υπολοιπα! Ειμαι σιγουρη οτι το Λατρευει! Βλεπω μια λαμψη στα ματια της οταν μιλαω για τον Ρομπερτακο μου! Λετε να ειναι ???? | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 18:15 | |
| Μπορει και να είναι! Η δικια μου παντως ειναι !!! Τελος παντων είμαστε εκτος θέματος!!! Θα το ξαναδιαβασω. . . Μου είχε αρέσει τόσο πολυ! ήταν φοβερο! Το έχε διαβασει 2 φορες μονο! Η αλήθεια είναι οτι την δευτερη φορα μου φάνηκε ακόμα πιο ωραιο! Τι να πω δεν ξερω. . . Έχει ΄κατι μαγικο αυτο το βιβλίο που σε τραβαει! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 9 Ιαν 2011 - 15:34 | |
| Πες το ψέματα! Απορώ που μερικοί δεν τους αρέσει! Δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία, γι'αυτό μάλλον. Αλλά τι να πεις, γούστα είναι αυτά! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 12 Ιαν 2011 - 20:01 | |
| Πραγματικα μερικοι ανθρωποι κρινουν χωρις να ξέρουν... Δεν καταλαβαινουν το ποσο ωραιο μπορει να είναι αυτο το βιβλιο! Λενε πως ''ασε μωρε τωρα που θα καθομαι να διαβαζω βρυκολακιστικα'' χωρις να καταλαβαινουν το ποσο καλο ΕΙΝΑΙ! Νευριαζοοταν ακουω διαφορα αρνητικα σχολια,οχι μονο για το λυκοφως αλλα γενικα για διαφορε θεματα, απο ασεχτους που κρινουν χωρις να ξερουν! Για να μην βγαινω εκτος θεματος εχω συστησει το λυκοφως σε πολους και οσοι το εχουν διαβασει , μου λενε τα καλυτερα σχολια! Συνιδητοποιουν ποσο λαθος εκαναν στην αρχη που κοροιδευαν και περιφρονουσαν το συγκεκριμενο βιβλιο! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 12 Ιαν 2011 - 20:22 | |
| Για την ακριβεια για το λυκοφως φιλοι μου που δεν αγγιζουν ποτε βιβλιο καθισαν και το διαβασαν και το λατρεψαν.....Ειναι κτ το μοναδικο που αξιζει καθε δευτερολεπτο του χρονου που αφιερωνεις στην αναγνωση του γτ εχει πραγματικα τοσα να δωσει στην ψυχη του καθενος..... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 15:54 | |
| Ακριβώς...Και δεν νομίζω να βρούμε άλλα βιβλία που να μας "μαγέψουν" τόσο όσο το λυκόφως... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 16:44 | |
| Εμενα με εχουν μαγεψει κι αλλα βιβλια αλλα το λυκοφως παντα α διαφερει για καποιο λογο....Οχι οτι τα αλλα τα αγαπω λιγοτερο.....Απλα το Λυκοφως παρουσιαζει κατι το απολυτο....Ζουμε η πεθαινουμε μαζι....δεν υπαρχει αλλη διαξοδος...Οι και οι δυο η κανεις....αυτο το συναισθημα μου βγαζει καθε φορα....και ειναι απο τα πιο δυνατα συναισθηματα που εχω νιωσει στο κοσμο της λογοτεχνιας..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 16:47 | |
| Αυτό εννοώ απλώς δεν ήξερα πως να το πω! Δεν θα με κάνει κανένα άλλο βιβλίο να νιώσω έτσι, τόσο πολυ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 16:54 | |
| To εχω νιωσει ως ενα σημειο και στο Vampire Academy....Αλλα εκει πλεκονται κι αλλοι ιστοι τριγυρω απο τον Ντιμιτρι και την Ροουζ....η φιλια ο κινδυνος κι ολα τα σχετικα....Η Ροουζ πολλες φορες διχαζεται για τον ποιον πρεπει να προστατευσει....Κι οταν χανει τον Ντιμιτρι παρ'ολο που τον αγαπαει με ολη την δυναμη της ψυχης της δινει ελπιδες στον Αντριαν....δεν την κατηγορω ουτε λεω πως επραξε λαθος.....Το αντιθετο ολοι πρεπει να πιανομαστε απο οποιαδηποτε ελπιδα πιθανης ευτυχιας μας περιβαλλει....Αλλα απλα δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω την Μπελλα με τον Τζεικομπ.....ουτε με κανεναν αλλον περα απο τον Εντουαρντ....Ναι τον αγαπαει και ειναι κατι παραπανω απο φιλος....ναι θα ηταν ο πιο καταλληλος για αυτην και η σχεση τους θα ηταν τοσο ευκολη οπως η αναπνοη....Αλλα απο την στιγμη που εχει δεσει την μοιρα της με τον Εντουαρντ τιποτα δεν μπορει να σπασει αυτο τον δεσμο....δινεις κατι παραπανω απο την καρδια η την ψυχη σου....δινεις τον εαυτο σου ολοκληρο και δεν μπορεις ποτε ξανα να εισαι ο ιδιος διχως τον αλλον διπλα σου....Αυτο λοιπον ειναι που δενει αυτους τους δυο....το απολυτο....που ουτε ο κινδυνος,η οικογενεια,η φιλια.....ουτε καν ο ιδιος ο χρονος δεν μπορει να διασπασει.....Και για αυτο τους λατρευω τοσο πολυ....και θα συνεχισω να τους κρατω μεσα μου για το υπολοιπο της ζωης μου.... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 17:04 | |
| ειναι πολυ να ζηταω εναν εντουαρντ και εγω??? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 17:05 | |
| Μαλλον....αλλιως ολες θα ειχαμε απο εναν..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 17:05 | |
| μαλλον καλυτερα να πω οτι θελω να ζησω και εγω ενα λυκοφως..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 17:07 | |
| Αν υπαρχουν βρικολακες με τετοια μανια που εχει εξαπλωθει τα τελευταια χρονια θα τρεχουν να κρυφτουν..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 17:14 | |
| αχαχαχ πεστο ψεμματα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 17:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 17:34 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 13 Ιαν 2011 - 18:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 14 Ιαν 2011 - 19:10 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 14 Ιαν 2011 - 20:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 16:41 | |
| Ναι μαλλον αυτο θα κανουν!! Φανταζεστε να τους κυνηγαμε? ''Συγνώμη κυριε βρυκολακα, μπορω να βγω μια φωτογραφια μαζι σας???'' | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|