| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 16:43 | |
| Ναι ναι θα γίνουν διάσημοι! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 16:52 | |
| θα κρυφτουν στα φερετρα τους για τους τρεις επομενους αιωνες.... Συγγνωμη μηπως γνωριζεται τον Εντουαρντ Καλλεν.....? | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 16:53 | |
| ΕΙΝΑΙ διασμημοι!!! Ειμαστε η ετσι νομιζω? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:00 | |
| Μαλλον ναι.... Ας επιστρεψουμε στην τελειοτητα του λυκοφωτος...... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:05 | |
| Λοιπον η μαμακα μου το λατρεψε!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:21 | |
| εγω εχω καταφερει μονο στην νυφη μου να το δωσω να το διαβασει αλλα ειναι κ 10 χρονια μεγαλυτερη κ με παιδια κ το παιζει ξερετε....οτι κ καλα ειναι πολυ μεγαλη για να ξετρελενεται με τετοια βιβλια...κ εκνευριζομαι οταν τ' ακουω αυτα.. | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:26 | |
| Παιδιααααα!! Το εδωσα και στον μπαμπα μ κ το διαβαζει!!!!!! Αν δεν κανω εγω ΟΛΗ την οικογενεια Twilighters να μην με λενε Μαρια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:34 | |
| Εμενα ο πατερας μου δεν υπεκυψε ακομη....αλλα στο μελλον κατι θα κανω..... | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:37 | |
| εμενα οι γονεις δεν τους εχω πεισει ακομη αλλα που θα παει ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:39 | |
| Εχουν ολο το μελλον μπροστα τους..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:42 | |
| της μαμας μου τις εχω δωσει μεχρι τωρα το νησι | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 15 Ιαν 2011 - 17:55 | |
| Κι εμενα το εχει διαβασει το νησι....και αρκετα απο τα βιβλια μου....οπως και το λυκοφως....μου εκανε και εντυπωση γτ βιβλια φαντασιας δεν της αρεσουν και πολυ.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:29 | |
| - Marzaki Cullen έγραψε:
- Παιδιααααα!! Το εδωσα και στον μπαμπα μ κ το διαβαζει!!!!!! Αν δεν κανω εγω ΟΛΗ την οικογενεια Twilighters να μην με λενε Μαρια!
Είσαι απίστευτη!! | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 16 Ιαν 2011 - 14:26 | |
| Χαχαχαχα! Εγώ ακόμα δεν τους έχω πείσει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 16 Ιαν 2011 - 16:16 | |
| τωρα εχω τελειωσει την νεα σεληνη και θα της την δωσω στην μαμα μου μιας και δεν εχει τον εντουαρντ γιατι δεν τησ αρεσει ... τησ αρεσει ο τζεικομπ | |
|
| |
black cat Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 15/01/2011
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 22 Ιαν 2011 - 19:44 | |
| Κατά τη γνώμη μου, το Twilight είναι πολύ ωραίο , αλλά το ελάττωμά του σε σχέση με τα άλλα 3 βιβλία είναι ότι είναι βαρετό να το ξαναδιαβάσεις (προχωράει πολύ αργά όταν ξέρεις τι θα γίνει!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 22 Ιαν 2011 - 21:25 | |
| εχω διαβασει την χαραυγη 3 φορες και δεν την εχω βαρεθει καθολου! i love it (L)
Edit by Bella Marie: Τα διπλά ποστ απαγορεύονται, και επίσης. πόστ μονολεκτικά ή μόνο με emoticons δεν είναι δόκιμα. | |
|
| |
black cat Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 15/01/2011
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 8 Φεβ 2011 - 14:22 | |
| ΜΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 8 Φεβ 2011 - 14:34 | |
| Εγω θα διαβαζω το ιδιο ευκολα ολα τα βιβλια της σειρας.....Ισως λιγο πιο δυσκολα την Νεα Σεληνη λογω ελλειψης Εντουαρντ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 8 Φεβ 2011 - 20:59 | |
| - evi έγραψε:
- Εγω θα διαβαζω το ιδιο ευκολα ολα τα βιβλια της σειρας.....Ισως λιγο πιο δυσκολα την Νεα Σεληνη λογω ελλειψης Εντουαρντ...
Συμφωνω μαζί σου evi μου. Εξαλου και τα τεσσερα βιβλια τα εχουμε διαβασει πανω απο μια φορα ξερουμε τι θα γινει. Εγω προσωπικα ποτε δεν βαρεθηκα να διαβασω το λυκοφως. Νομιζω ειναι το πιο ομορφο απο ολα γιατι εκει ξεκινησε ο ερωτας Έντουαρτ-Μπελλα . | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 8 Φεβ 2011 - 23:25 | |
| Εγω αγαπω το καθενα για διαφορετικους λογους.....αλλα ναι εχεις δικιο....Οπως και να το κανουμε εκει ειναι που αρχισαν ολα.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 9 Φεβ 2011 - 19:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 9 Φεβ 2011 - 20:10 | |
| - evi έγραψε:
- Εγω αγαπω το καθενα για διαφορετικους λογους.....αλλα ναι εχεις δικιο....Οπως και να το κανουμε εκει ειναι που αρχισαν ολα....
Μα ναι! Όλα ειναι ξεχωριστα για διαφορετικους λογους! Μα δεν ξερω πιο πολυ απο ολα αυτο εχω αγαπησει! | |
|
| |
bReakDowN-Mark Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks(in my mind) Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 29/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 29 Ιουν 2011 - 14:41 | |
| η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ενα πολυ ωραιο βιβλιο απο τα καλυτερα που εχω διαβασει αν και εχει το romance του μεσα αλλα δεν με πολυ ενοχλει βεβαια μου αρεσε πολυ στην αρχη η γνωριμια της Μπελλας με τον Εντουαρτν και ειδικα στο σημειο που ο Εντουαρντ εκανε ασταματητα ερωτησεις στην Μπελλα επισης το τελος ηταν πολυ ωραιο η Μπελλα αν και ηταν τοσο κοντα στον θανατο θα εκανε τα παντα για να σωσει οποιοδηποτε αλλον και κυριως τον Εντουαρντ | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|