| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:25 | |
| - ''BELLA''MARIE P έγραψε:
- τα αγγλικα ειναι οντως καλυτερα..αλλα το περιεχομενο δεν παει να ναι και στα σουαχιλι...το ιδιο μου κανει!!!!!! για παντα θα μαι κολλημενη με τον εντουαρντ καλλεν!!!σε οποια γλωσσα και αν τον διαβασω!!!
Καλα εγραψες τωρα!!!!!! αληθεια ξερουμε σε ποσες γλώσσες ειναι μεταφρασμενο το βιβλιο??? στο χαρι Ποτερ πχ ελεγε "μεταφρασμενο σε 63 γλωσσες μεταξυ των οποιων κ ζουλου!!!" εδω το ειχαν μεταφρασει κ στα αρχαια ελληνικα κ στα λατινικα!! Παντως αν μεταφρασουν το λυκοφως στ' αρχαια θελω 1 αντιτυπο!!! Ειναι λιγο κουλο αλλα μ' αρεσουν!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:29 | |
| - April έγραψε:
- ''BELLA''MARIE P έγραψε:
- τα αγγλικα ειναι οντως καλυτερα..αλλα το περιεχομενο δεν παει να ναι και στα σουαχιλι...το ιδιο μου κανει!!!!!! για παντα θα μαι κολλημενη με τον εντουαρντ καλλεν!!!σε οποια γλωσσα και αν τον διαβασω!!!
Καλα εγραψες τωρα!!!!!! αληθεια ξερουμε σε ποσες γλώσσες ειναι μεταφρασμενο το βιβλιο??? στο χαρι Ποτερ πχ ελεγε "μεταφρασμενο σε 63 γλωσσες μεταξυ των οποιων κ ζουλου!!!" εδω το ειχαν μεταφρασει κ στα αρχαια ελληνικα κ στα λατινικα!! Παντως αν μεταφρασουν το λυκοφως στ' αρχαια θελω 1 αντιτυπο!!! Ειναι λιγο κουλο αλλα μ' αρεσουν!!!!! εχει μεταφραστει σε 35 γλωσσες!!! ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ · 5 εκατομμύρια πωλήσεις στις ΗΠΑ · Νο 1 μπεστ-σέλερ σε Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία · Έχει μεταφραστεί σε 35 γλώσσες · Μόλις τρεις βδομάδες μετά την κυκλοφορία του 7ου Χάρι Πότερ το 3ο βιβλίο της σειράς Λυκόφως, Έκλειψη τον εκτόπισε από τη Νο 1 θέση! για την απορια σου teammate!! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 7 Απρ 2009 - 17:40 | |
| Ένα πράγμα έχω να πω για το Λυκόφως! Είναι 1000 φορές ποιο ωραίο από την ταινία! Με μάγεψε όπως και η Έκλειψη! Για την Νέα Σελήνη δεν θα το έλεγα γιατί ήταν λίγο βαρετο μέχρι και το κεφάλαιο 16! | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 7 Απρ 2009 - 21:23 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Ένα πράγμα έχω να πω για το Λυκόφως! Είναι 1000 φορές ποιο ωραίο από την ταινία! Με μάγεψε όπως και η Έκλειψη! Για την Νέα Σελήνη δεν θα το έλεγα γιατί ήταν λίγο βαρετο μέχρι και το κεφάλαιο 16!
Και εγω το ιδιο!! το λυκοφωςηταν η αρχη....! Ειναι τοσο τεελιοο... οπως και η Εκλειψη φυσικα γιατι ηταν ολο το βιβλιο με Εντουαρντ μεσα.. Τη Νεα σεληνη,την πηρα απο σταβο ματι..τωρα μου λιπει και αυτη και την διαβαζω...τελικα ηταν και αυτη πολυ ωραια ολα τελεια βασικα!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 7 Απρ 2009 - 23:00 | |
| | |
|
| |
Rosalie Hale Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : In the spotlight Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 20 Απρ 2009 - 14:53 | |
| Aχ ειναι απλά τελειο τέλειο τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Νεα Σεληνη the best!!!!!!!!!!! Δευ 20 Απρ 2009 - 14:59 | |
| Τα αγαπημενα μου ειναι Νεα Σεληνη και Λυκοφως!Μετα Χαραυγη και τελευταια η Εκλειψη!Δεν το λεω για να κανω τη διαφορα,αλλα πως στο καλο ερωτευτηκε ΚΑΙ τον Τζεικομπ??????????????????????????????/ | |
|
| |
Rosalie Hale Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : In the spotlight Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 20 Απρ 2009 - 15:24 | |
| Ναι ρε συ ελεος......Και μενα αυτο μου κακοφανηκε...ΕΛΕΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ EDWARD!!! Γι αυτο δεν την παω γω..... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 20 Απρ 2009 - 15:28 | |
| Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!Κι εμενα μου εσπασε τα νευρα εκει....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 20 Απρ 2009 - 21:50 | |
| Εμένα τελικά τώρα που το ξανασκέφτεικα όλα τα βιβλία μου άρεσαν το ίδιο πολύ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 16:27 | |
| Τα αγαπημενα μου ειναι Λυκοφως και Νεα Σεληνη!!Εννοειται πως τα λατρευουμε ολα,αλλα εχουμε ιδιαιτερη αδυναμια στο πρωτο!(και το Midnight Sun,αλλα ειναι στα αγγλικα,οποτε...)Παντως το bd δεν μου φανηκε και τοσο τρομερο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 16:53 | |
| Αν το διαβάσες στα ελληνικά ίσως και να σου αρέσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 16:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 16:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:06 | |
| Μπα..Δεν ξερω..Μου φανηκε λιγο περιεργο..αλλωστε τι στα αγγλικα τι στα ελληνικα το ιδιο μου κανει.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:12 | |
| Γιατι καταλαβαινω τελεια τα Αγγλικα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:14 | |
| Είσαι μόνο 14! Πότε τα έμαθες τόσο καλά!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:17 | |
| ταλεντάρα μου σε προσκυνώ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:19 | |
| Το ξερω,το ξερω!Ειμαι εκπληκτικη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:24 | |
| Ξερεις ποια ηθελε η Meyer για Αλις? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 21 Απρ 2009 - 17:28 | |
| Την Rachael LEIGH Cook..θα τη βαλω στο αβαταρ μου ..κοιτα! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|