| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 14:31 | |
| Εχεις δικαιο !!Ξεχασα να την αναφερω!!!Ολα τα λεφτα εκει που σκαει μυτη με το Volvo!!!Μα τι δυναμικο και προστατευτικο βαμπιρ που ειναι ο ατιμος!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 14:50 | |
| Ναι κι εμένα μου άρεσε καλύτερα στην ταινία η σκηνή στο Πορτ ¶ντζελες. Ήταν πολύ σούπερ που βγήκε έξω! Όσο για το φιλί εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Ουσιαστικά ήταν καλύτερο από τις περιγραφές που είχε το βιβλίο. Και είχαν προσθέσει λέει κι άλλα, αλλά τους είπε η Μέγιερ να τα κόψουν γιατί ουσιαστικά ο Έντουαρντ είναι ακόμα πολύ συγκρατημένος στο πρώτο βιβλίο σε αυτό το κομμάτι και ουσιαστικά έχει δίκιο. Αν θυμάμαι καλά στις κομμένες σκηνές στο dvd, υπάρχει κι άλλη σκηνή φιλιού καθώς και σκηνή που λένε Σ'αγαπώ... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 15:06 | |
| | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 15:09 | |
| Kαι τωρα κατι εντελως ασχετο.. Σημερα μας ανεθεσαν διαθεματικη εργασια στην Γλωσσα και ταινιες.Τρεις ομαδες εγιναν. Η μια με ελληνικες ταινιες,η αλλη ξενες και η τελευταια και τα δυο.Εγινε ενα μπερδεμα και μπηκε με κατι κολοπαιδα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.(ομαδα ξενες και ελληνικες) Μπορειτε να φανταστειτε μολις ακουσα για ταινιες που πηγε το μυαλο μου.Φωναξα twilight,κατι που σχεδον κανεις δεν ξερει σαν ταινια και αυτο μου την εσπασε. Δεν ξερω τι θα κανουν οι αλλοι αλλα εγω θα βρω για twilight.(οχι οτι δεν ξερω ηδη ) Οποτε για πρωτη φορα θα ηθελα να χειροκροτησετε το μαθημα της γλωσσας για αυτο το πραγμα. (Μπορει να μην ξερει κανεις χρηστο για twilight και η διπλανη μου με εχει πριξει οτι θα ασχοληθει με HSM[ελεος...ουτε γουστοδ εν εχει ]θα φτιαξω σε ενα χαρτονι αλλα και σε κανονικο φυλο τα παντα για το twilight να τους διαφωτισω. Παραγραφο θελει?Ολοκληρο το σεναριο θα παρει. ) Hθελα να το μειραστω μαζι σας και να πουμε ολοι μαζι οτι η παιδεια προχορησε. (Οκ..Δεν μου ειπαν κανω για το Twi αλλα μου δινει καποιο ελευθερο ) ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 15:17 | |
| ΜΠΡΑΒΟ στην Ελληνικη παιδεια που προοδευει!!! Μακαρι να γινοταν και κατι αναλογο στα ελληνικα πανεπιστημια προσαρμοσμενο ομως στο επιστημονικο αντικειμενο!!! Π.χ. θα μπορουσαμε να κανουμε εναν προϋπολογισμο του κοστους των ταινιων (για twilight saga μιλαμε παντα) ή θα μπορουσαμε να ασχοληθουμε με το μαρκετινγκ προσωπικοτητων(αναλαμβανω Rob εννοειτε)!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 15:20 | |
| μπραβο vampire^^ καλη εργασια εμεις σε μια βδομαδα θα το παιξουμε στην θεατρολογιααα=D | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 15:24 | |
| Σας ευχαριστω.... Και οπως ειπα... Παραγραφο θελει? Ολοκληρο το σεναριο θα παρει. Ακομα και τις περιγραφες των κινησεων. | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 16:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 16:09 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 17:48 | |
| Xεχε! Μπραβο κοπελια!! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 18:57 | |
| Wow!!!! το ελληνικο συστημα αναβαθμιζεται σιγα σιγα και προσθετει Rob!!!! μπραβο vampire που προωθεις το twilight σε ασχετους!!!! κι οτι βοηθεια χρειαστεις (λεμε τωρα) εδω ειμαστε!!!! αντε να κολλησουμε και κανεναν αλλο!!! ντροπη να μην εχουν χαμπαρι τι γινεται στον κοσμο!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 19:02 | |
| συγχατηρια vampire!!!!!!!ετσι να μαθαινουμε και τα καλα... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 19:18 | |
| Μπραβοοοο!!Παντως απο δω δεν εχω και παραπονο...ΟΛΟΙ ξερουν πια για Λυκόφως!Ειτε στο σχολειο παω είτε στο μαθημα χορού τα κοριτσια μόνο γι'αυτό μιλάνει και πολυ χαίρομαι!!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 19:21 | |
| ναι και εδω!!!μπαινω μσν και ολοι εχουν φωτο απο το twilight!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 22:26 | |
| Εμένα στο σχολείο μου το ξέρουν πολύ λίγοι! Είναι άδικοοοο... | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:14 | |
| χιχι εγω ηθελαν δεν ηθελαν τουσ το εμαθα=D | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:21 | |
| Εμενα δεν το ξερει κανεις.-.- Αλλα δεν πειραζει. Με το σεναριο θα παρουν μια καλη γευση. Εδω θα δεινω δωρεαν βιβλια twilight αν ειναι να προχωρησει το ειδος μας. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:25 | |
| οοο καλο νομιζω αν αρχισουν το διαβασμα δεν θα μπορεσουν να αντισταθουν=P | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 18:03 | |
| Παιδια πριν την ταινια, απο τον Σεπτεμβρη που αρχισε το σχολειο εγω ημουν....... ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ! Εχω γραψει στον πινακα με μπλανκο Edward Cullen, στην πορτα Edward Cullen you 're o God! Twilight! σε τρια θρανια με μπλανκο ΟΛΑ τα θρανια Edward.
Και τωρα μετα την ταινια ολοι ειναι κολλημενοι! Χιχι! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 19:00 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Παιδια πριν την ταινια, απο τον Σεπτεμβρη που αρχισε το σχολειο εγω ημουν....... ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ!
Εχω γραψει στον πινακα με μπλανκο Edward Cullen, στην πορτα Edward Cullen you 're o God! Twilight! σε τρια θρανια με μπλανκο ΟΛΑ τα θρανια Edward.
Και τωρα μετα την ταινια ολοι ειναι κολλημενοι! Χιχι! Γαμώτο να μη πηγαίνω σχολείο θα το έγραφα παντου........ | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 19:49 | |
| εγω εχω κανει το θρανιο μου ετσι.. σεν υπαρχει πια κενος χωρος ουτε για μια καρδουλα ειναι γεματο απο ατακες του twilight και ολα τ σχετικα=ρ | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 19:51 | |
| Εγω ειχα γεμισει το θρανιο μου και μετα για κατι εξετάσεις τα άλλαξαν ολα θέσεις και δν τα βρισκω!!!!!!!!!!!Ποιος ξερει ποιος΄θα διαβαζει για τον Ρομπ τωρα στην ωρα του μαθηματος....Καλο θα του/της κανει!!!! Τωρα πρεπει να ξαναγεμισω το καινοθριο θρανιο!!! :afro: | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 19:54 | |
| εγω ειχα χασει το θρανιο μου με τν εντουαρντ στην καταληψη,,,=(
αλλα δεν πειραζει τωρα ειναι καλητερο =D αρχαια και εντουαρντ μαζι τι καλυτερο=ρ | |
|
| |
| |
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|