| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 1:29 | |
| Αν τον μαζεψουν και αυτον να ζητησουμε το ιδιο κελι...... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 1:38 | |
| Καλά αυτο είναι σίγουρο....... εντάξει μορέ ας στρειμοχτούμε και μεις λίγο να χωρέσει και το παιδι..... | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 1:41 | |
| Ολοι οι καλοι χωρανε...!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 1:44 | |
| Και ο edward είναι σίγουρα ο καλύτερος................ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 1:48 | |
| Λέω να πάω για ύπνο....... ανοιπομονω να τον ονειρετώ........ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ονοιρα γλυκα με πολυ EDWARD | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 1:51 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 18:17 | |
| Κοριτσια και εγω τα ΄χω χασει τελειως με το Twilight. Nα φανταστητε προχθες ηρθε η ξαδερφη μου και ετοιμαζομασταν να κοιμηθουμε (2 η ωρα το βραδυ, ημασταν μονες μας στο σπιτι) και εκανε ζεστη και εγω ανοιξα το παραθυρο. Ερχεται μεσα στο δωματιο και μου λεει "Καλα ρε Σοφια, χαζο εισαι? Κανει ψoφοκρυο, τι ανοιγεις το παραθυρο?" και απανταω εγω "Για να μπει πιο ευκολα ο Εdward" | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 18:49 | |
| | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 20:49 | |
| | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 21:04 | |
| Αυτο το καλοκαιρι προβλεπεται...επικο.. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 19 Ιαν 2009 - 22:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 20 Ιαν 2009 - 0:57 | |
| Θα θελα να είμουν απο μια μεριά να δώ τη φάτσα της κοπέλας..... που δεν καταλάβαινε τίποτα. Για τρελές θα σας πέρασε, οχι οτι δεν μας εχει τραιλάνει ο EDWARD βέβαια.... | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 23 Ιαν 2009 - 17:53 | |
| ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ ΤΟ TWILIGHT! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 23 Ιαν 2009 - 18:00 | |
| ¶ντε κάλιο αργά παρά ποτέ... σε εμάς έχουν δυο βδομάδες που το έχουν βγάλει και ακίμα κλαίω με μαύρο δάκρυ!!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 23 Ιαν 2009 - 18:05 | |
| εγω καθε μερα στην ταξη μπορει να γραψω κ 5 φορες το τραγουδι let me sign k to never think...και τα σιγοτραγουδαω κ σκεφτομαι τν εντουαρντ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 16:32 | |
| | |
|
| |
twilightmaniac Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 19/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:24 | |
| Παιδιά ειλικρινά ειμαι και εγω φορεας της ασθένειας!!!! ειλικρινα εαν δεν παρω το βιβλιο για να διαβασω μια-δυο ατακες του Edward καθε βραδυ δεν μπορώ να κοιμηθω...
Ο Robert eιναι απλα Θ Ε Ο Σ και Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
vantela Twilight Human
Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:11 | |
| Αυτό που μου άρεσε χθες που ξαναδιάβαζα κατι αποσπασματάκια για να τα φρεσκάρω είναι το χιούμορ, που δυστυχώς δε βγήκε στην ταινία όσο έπρεπε.Η σκηνή στο δάσος με τη Bella να φοβάται μην παραπατήσει σε τιποτα πετρούλες και μετά που ζαλίστηκε όταν την έτρεχε, βαμπιρ ντε, μέσα στο δάσος.Μου θυμισε τον εαυτό μου που είμαι τραγικά αδέξια και πέφτω μόνη μου | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 22:30 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 11:27 | |
| - vantela έγραψε:
- Αυτό που μου άρεσε χθες που ξαναδιάβαζα κατι αποσπασματάκια για να τα φρεσκάρω είναι το χιούμορ, που δυστυχώς δε βγήκε στην ταινία όσο έπρεπε.Η σκηνή στο δάσος με τη Bella να φοβάται μην παραπατήσει σε τιποτα πετρούλες και μετά που ζαλίστηκε όταν την έτρεχε, βαμπιρ ντε, μέσα στο δάσος.Μου θυμισε τον εαυτό μου που είμαι τραγικά αδέξια και πέφτω μόνη μου
Γενικά υπήρχαν αρκετές καλές σκηνές μέσα στο βιβλίο οι οποίες δεν ήταν στην ταινία. Όπως και η ιστορία του Καρλάιλ, που μας προετοιμάζει κατά κάποιο τρόπο για τους Βολτούρι... | |
|
| |
RedRose13 Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Athens - Greece Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 13:18 | |
| Και εμένα το πρώτο βιβλίο είναι από τα αγαπημένα μου όσον αφορά το θέμα έρωτας, ρομαντισμός κλπ. Αυτή η αγνώ αγάπη των πρωταγωνιστών είναι φανταστική. Αμέσως μετά έρχεται το Breaking Dawn από άποψη περιπέτειας. Φοβερό!!! - Σπόιλερ:
Ειδικά η σκηνή που η Μπέλλα έχει γίνει πλέον βαμπίρ και ζητά να δει την κόρη της. Ο Τζέηκ δεν την αφήνει και μόλις ανακαλύπτει ότι ουσιαστικά η μικρή είναι το ταίρι του Τζέηκ, η Μπέλλα γίνεται τόσο έξαλλη που παραλίγο να τον σκοτώσει!! Κρίμα που δεν το έκανε... Αυτή είναι η αγαπημένη φάση στο τέταρτο βιβλίο. Και αμέσως μετά έρχεται το Midnight Sun. Μακάρι να το πάρει απόφαση η Μέγιερς και να το κυκλοφορήσει. Είναι καλό να γνωρίζουμε την ιστορία και από την πλευρά του Έντουρντ. Θα ήθελα πολύ να έβγαζε και ένα βιβλίο για το δεύτερο. Που στα κομμάτια ήταν όταν την χώρισε, τι σκεφτόταν, κάτι τέλος πάντων...
| |
|
| |
RedRose13 Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Athens - Greece Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 13:31 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- vantela έγραψε:
- Αυτό που μου άρεσε χθες που ξαναδιάβαζα κατι αποσπασματάκια για να τα φρεσκάρω είναι το χιούμορ, που δυστυχώς δε βγήκε στην ταινία όσο έπρεπε.Η σκηνή στο δάσος με τη Bella να φοβάται μην παραπατήσει σε τιποτα πετρούλες και μετά που ζαλίστηκε όταν την έτρεχε, βαμπιρ ντε, μέσα στο δάσος.Μου θυμισε τον εαυτό μου που είμαι τραγικά αδέξια και πέφτω μόνη μου
Γενικά υπήρχαν αρκετές καλές σκηνές μέσα στο βιβλίο οι οποίες δεν ήταν στην ταινία. Όπως και η ιστορία του Καρλάιλ, που μας προετοιμάζει κατά κάποιο τρόπο για τους Βολτούρι... Βασικά πιστεύω ότι η ταινία θα μπορούσε να ήταν απείρως καλύτερη. Κρίμα που διατέθηκαν για την ταινία λίγα χρήματα. Η σκηνοθέτης δε θεωρώ ότι ήταν κατάλληλη. Το καστ ήταν καταπληκτικό!! Ειδικά ο Τσάρλι. Ας ελπίσουμε ότι ο νέος σκηνοθέτης θα κάνει καλύτερη δουλειά στη δεύτερη ταινία. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 14:07 | |
| Βασικα θα μπορουσε η ταινια να ηταν λιγο μεγαλυτερη ετσι ωστε να ειχαμε κι αλλες σκηνες του ζευγαριου!!Ολα εγιναν λιγο γρηγορα!Αλλα για να πουμε του στραβου το δικιο υπηρχαν και σκηνες που αποδοθηκαν καλυτερα απο το βιβλιο!Οπως η σκηνη του μπεϊζμπολ,η σκηνη στο τελος που ο Εντουαρντ ρουφηξε το δηλητηριο αλλα και η σκηνη του χορου ηταν ωραια δοσμενη!!! Η σκηνη του φιλιου ηταν διαφορετικη απο αυτη του βιβλιου,καλη μεν αλλα λιγη!!!Θα μπορουσαν να προσθεσουν κι αλλες!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 26 Ιαν 2009 - 14:15 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|