| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 14 Μάης 2009 - 15:30 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- παιδια το twilight δεν εχει ηλικια!ειναι για ολους και για ολες!το θεμα ειναι το πως αισθανεται κανεις!δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει η ηλικια να μας καθοριζει τα γουστα μας!εγω σας το δηλωνω και 60 να φτασω ιδια θα παραμεινω!!αφηστε λοιπον τις μαμαδες σας να απολαυσουν τα βιβλια και μην τις κομπλαρετε με τετοια θεματα,
η μητερα μου θα λατρευε το twilight saga αν ο edward δεν ηταν βρικολακας!!!γενικα δεν της αρεσει καθετι μεταφυσικο κλπ κλπ.απο αυτην την αποψη ειπα "να δω την μητερα μου στα 56 χρονια να διαβαζει twilight και τι στον κοσμο!!!" .θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι το twilight δεν εχει ηλικια και απευθυνεται σε ολους!!!ειναι απλως μια διαφορετικη και απο τις καλυτερες ιστοριες αγαπης!!! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 15 Μάης 2009 - 11:38 | |
| Άστο ούτε της μητέρας μου της αρέσουν τα υπερφυσικά πράγματα αλλά μόλις τώρα ξεκίνησε την Έκλειψη!!! Στο τέλος την βλέπω να μαθαίνει σπο υπολογιστές και να ανοίγει φόρουμ γιαα ηλικίες 40+... | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 15 Μάης 2009 - 11:55 | |
| εγω παντως την καταφερα να παμε να το δει στο σινεμα μετα απο 10+ χρονια που ειχε να παει... και μπορω να πω οτι της αφησε καλες εντυπωσεις... θα προτιμουσε βεβαια να μην ηταν βρικολακας, αλλα αυτη ειναι ολη η γοητεια πιστευω.... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 15 Μάης 2009 - 12:47 | |
| Εμενα η μητερα δεν βλεπει τετοιες ταινιες...Ποσο μαλλον να κατσει να διαβασει τα βιβλια.... Γενικως δεν της αρεσουν τετοιου ειδους βιβλια και ταινιες..!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 15 Μάης 2009 - 12:53 | |
| - kanty έγραψε:
- εγω παντως την καταφερα να παμε να το δει στο σινεμα μετα απο 10+ χρονια που ειχε να παει... και μπορω να πω οτι της αφησε καλες εντυπωσεις... θα προτιμουσε βεβαια να μην ηταν βρικολακας, αλλα αυτη ειναι ολη η γοητεια πιστευω....
νομιζω οτι πραγματικα εκει βρισκεται και ολη η ουσια της ιστοριας!το γεγονος οτι δεν μιλαμε για εναν απλο ερωτα αναμεσα σε δυο ανθρωπους αλλα για εναν βαμπιρικο ερωτα που ξεπερνα τα ορια του καθιερωμενου.μιλαμε για μια αυθεντικη αγαπη!και μονο το γεγονος οτι ενα τοσο δυνατο πλασμα με απιστευτη ομορφια τοσο εσωτερικη οσο και εξωτερικη ερωτευεται με τοσο παθος και τοσο δυνατα μια απλη κοπελα ειναι κατι το συγκλονιστικο.εξαλλου μια τοσο δυνατη αγαπη που βγαινει απο τα ανθρωπινα ορια μπορουσε να συμβει μονο σε ενα ανωτερο πλασμα.μονο κατι το υπερφυσικο θα μπορουσε να αιστανθει τοσο δυνατα συναισθηματα!και το πιο συγκλονιστικο ειναι οτι παρολο που ο Εντουαρντ δεν ειναι ανθρωπος και θεωρειται οτι εχει απιστευτη δυναμη ποσο ευαλωτος γινεται οταν ερωτευεται.αυτα τα συναισθηματα που βγαζει στο midnight sun ειναι απεριγραπτα.νιωθεις να βγαινουν απο μεσα του ξεχασμενα συναισθηματα που ηταν βαθια χωμενα μεσα του για τοσα πολλα χρονια! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 15 Μάης 2009 - 12:55 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- kanty έγραψε:
- εγω παντως την καταφερα να παμε να το δει στο σινεμα μετα απο 10+ χρονια που ειχε να παει... και μπορω να πω οτι της αφησε καλες εντυπωσεις... θα προτιμουσε βεβαια να μην ηταν βρικολακας, αλλα αυτη ειναι ολη η γοητεια πιστευω....
νομιζω οτι πραγματικα εκει βρισκεται και ολη η ουσια της ιστοριας!το γεγονος οτι δεν μιλαμε για εναν απλο ερωτα αναμεσα σε δυο ανθρωπους αλλα για εναν βαμπιρικο ερωτα που ξεπερνα τα ορια του καθιερωμενου.μιλαμε για μια αυθεντικη αγαπη!και μονο το γεγονος οτι ενα τοσο δυνατο πλασμα με απιστευτη ομορφια τοσο εσωτερικη οσο και εξωτερικη ερωτευεται με τοσο παθος και τοσο δυνατα μια απλη κοπελα ειναι κατι το συγκλονιστικο.εξαλλου μια τοσο δυνατη αγαπη που βγαινει απο τα ανθρωπινα ορια μπορουσε να συμβει μονο σε ενα ανωτερο πλασμα.μονο κατι το υπερφυσικο θα μπορουσε να αιστανθει τοσο δυνατα συναισθηματα!και το πιο συγκλονιστικο ειναι οτι παρολο που ο Εντουαρντ δεν ειναι ανθρωπος και θεωρειται οτι εχει απιστευτη δυναμη ποσο ευαλωτος γινεται οταν ερωτευεται.αυτα τα συναισθηματα που βγαζει στο midnight sun ειναι απεριγραπτα.νιωθεις να βγαινουν απο μεσα του ξεχασμενα συναισθηματα που ηταν βαθια χωμενα μεσα του για τοσα πολλα χρονια! συμφωνω απολυτα μαζι σου ΕΡΗ μου... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 15 Μάης 2009 - 13:01 | |
| Και εγώ συμφωνω απόλυτα μαζί σου ΕΡΗ!!! | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
| |
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 21 Μάης 2009 - 18:16 | |
| Εγώ πάλι της είπα (της μητέρας μου): ''Εχω να σου συστίσω ένα βιβλίο για το καλοκαίρι... Το λυκόφως... Διάβασέ το και μετά πες μου γιατί έχω τόόόόσο μεγάλο κόλλημα!!'' Και μου είπε ''εντάξει...'' Αντε να δούμε το καλοκαίρι... Και, εν τω μεταξύ, μου λέει μια φίλη μου χθες: ''Το Λυκόφως το βιβλίο έχει μεγάλη διαφορά με την ταινία??'' Και της λέω ''ναι''. Και αρχίζω να της εξιστορώ το παράδειγμα με τη σκηνή πριν από το baseball... Και μου είπε να της το δώσω να το διαβάσει.. Περιττό να πω ότι έχει δει την ταινία και δεν ενθουσιάστηκε, αλλά έτσι όπως την άκουσα, θέλει ΠΟΛΥ να διαβάσει το βιβλίο... Δεν θα την κάνω εγώ twilight-addicted έστω και με το βιβλίο..?? Θα την κάνω.. που θα μου πάει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 23 Μάης 2009 - 9:02 | |
| !~Twilighter~! πρέπει πρέπει!!! Πείσε και κανένα αγόρι!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 23 Μάης 2009 - 9:58 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- !~Twilighter~! πρέπει πρέπει!!! Πείσε και κανένα αγόρι!!!
Eγω επεισα αγορια!!!!3!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 23 Μάης 2009 - 12:49 | |
| Α ωραιά μπράβο!!! Συνέχισε!!! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| |
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 25 Μάης 2009 - 12:56 | |
| | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 25 Μάης 2009 - 13:05 | |
| | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 26 Μάης 2009 - 10:05 | |
| Kατα την γνωμη μου το πρωτο βιβλιο ειναι απιστευτο,καταπληκτικο,τελειο!!!! Δεν εχω ξαναδιαβασει κατι παρομοιο,ειναι μοναδικο!!!(αυτο ισχυει βεβαια και για ολη την σειρα!) Ειναι το αγαπημενο μου μεχρι στιγμης,δεν εχω διαβασει Χαραυγη και Midnight Sun! Αλλα οποιος τα εχει διαβασει και μπορει ας μου πει,τελικα η Στεφανι μας αποκαλυψε την ταυτοτητα του βρικολακα που εσωσε την Αλις απο τον Τζειμς και την μεταμορφωσε; | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 27 Μάης 2009 - 16:14 | |
| Mrs Alice συμφωνω εξ ολοκλήρου μαζί σου πράγματι! Το Λυκόφως ήτανε η αρχή για όλα τα άλλα που ακολούθησαν γι αυτό είναι και το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 28 Μάης 2009 - 11:49 | |
| | |
|
| |
ice#fire New Moon Victim
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 28 Μάης 2009 - 12:02 | |
| ειναι πραγματικα μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ο!!!!!!!ειναι τοσο τελειο!!!ποιος αλλος ειχε σκεφτει αυτην την πλευρα τν βρικολάκων???ειναι τοσο διαφορετικο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 28 Μάης 2009 - 21:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 28 Μάης 2009 - 21:08 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- καλά μην το λες,
Γιατι??? | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 19 Ιουν 2009 - 20:10 | |
| Υπαρχει κατι που δεν εχω καταλαβει ακομα σχετικα με το πρωτο βιβλιο!Οι Καλεν ειχαν κανει πριν πολλα χρονια την συμφωνια με τους Κουλαγιουτ για την περιοχη του Λα-Πους,αρα εκεινα τα χρονια κατοικουσαν στο Φορκς!Μεχρι την εποχη που ο Εντουαρντ και η Μπελλα συναντιουνται οι Καλεν συνεχιζουν να μενουν στο Φορκς ή φευγουν και επειτα ξαναεπιστρεφουν; | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 19 Ιουν 2009 - 20:39 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
- Υπαρχει κατι που δεν εχω καταλαβει ακομα σχετικα με το πρωτο βιβλιο!Οι Καλεν ειχαν κανει πριν πολλα χρονια την συμφωνια με τους Κουλαγιουτ για την περιοχη του Λα-Πους,αρα εκεινα τα χρονια κατοικουσαν στο Φορκς!Μεχρι την εποχη που ο Εντουαρντ και η Μπελλα συναντιουνται οι Καλεν συνεχιζουν να μενουν στο Φορκς ή φευγουν και επειτα ξαναεπιστρεφουν;
Ειναι κατι που νομιζω πως η Στεφανι δεν ειχε πει συγκεκριμενα. Λογικα μενουν γιατι εκαναν ολοκληρη συμφωνια. | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 20 Ιουν 2009 - 13:51 | |
| όχι αφού στη ταινία η Jessica λέει στην Bella "they moved from Alaska few years ago" κ μετα ο Jacob στη παραλία της λέει "..or they just moved back" so δεν ζούσαν απο τότε στο Φορκς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 20 Ιουν 2009 - 15:07 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Mrs Alice έγραψε:
- Υπαρχει κατι που δεν εχω καταλαβει ακομα σχετικα με το πρωτο βιβλιο!Οι Καλεν ειχαν κανει πριν πολλα χρονια την συμφωνια με τους Κουλαγιουτ για την περιοχη του Λα-Πους,αρα εκεινα τα χρονια κατοικουσαν στο Φορκς!Μεχρι την εποχη που ο Εντουαρντ και η Μπελλα συναντιουνται οι Καλεν συνεχιζουν να μενουν στο Φορκς ή φευγουν και επειτα ξαναεπιστρεφουν;
Ειναι κατι που νομιζω πως η Στεφανι δεν ειχε πει συγκεκριμενα. Λογικα μενουν γιατι εκαναν ολοκληρη συμφωνια. Nομιζω ζουσαν τοτε και μετα εφυγαν!!(Λογικα,αφου μετακινουνται για να μην καταλαβουν οτι δεν μεγαλωνουν!) | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|