| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:04 | |
| Διαβάστε λίγο ποιο πάνω και η απορία σας θα ληθεί!!! Οχ με πρόλαβες! | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:06 | |
| Λυθηκε.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:10 | |
| Χαίρομαι που λύθηκε το ζήτημα!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:13 | |
| Χεχ ..αλλωστε γι αυτο ειμαστε ολοι μια παρεουλα εδω μεσα ^^ Εγω μεχρι στιγμης το λυκοφως το εχω διαβασει πανω απο 4 φορες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:15 | |
| Εγώ το έχω διαβάσει 6 φορές και σε λίγο καιρό θα το ξαναδιαβάσω!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:17 | |
| Ναι,δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!! οσες φορες και αν το διαβασεις δεν το χορταινεις με τιποτα! αχ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:18 | |
| Αχ ναι αλλά τώρ απροτιμώ να διαβάζω για τις εξετάσεις... | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:20 | |
| Αχ τι μου τις θυμισες και αυτες..=[ Δεν πειραζει θα κανουμε ωραιο καλοκαιρι εν αναμονη της Χαραυγης! :cheers: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:24 | |
| όντως!!! χαίρομαι που σε 4 μήνες βγαίνει η Χαραυγή στα ελληνικά!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:30 | |
| Θα προτημούσα βέβαι να βγει το καλοκαίρι για να το διαβάσω στης διακοπές | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 3 Μάης 2009 - 17:34 | |
| e ok δεν πειράζει, αρκεί να βγει!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 13 Μάης 2009 - 23:06 | |
| Παιδια,αυτο ειναι απο τα αγραφα!!! Η μανα μου διαβαζει το Λυκοφως!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 13 Μάης 2009 - 23:11 | |
| Και εμενα τα έχει διαβάσει όλα!! Μα αφου δεν έχει όριο ηλικίας! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 13 Μάης 2009 - 23:15 | |
| Το ξερω αυτο,αλλα οσο να ΄ναι μου ηρθε λιγο ΒΑΡΥ. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 13 Μάης 2009 - 23:46 | |
| Εμενα ευτυχως η μητερα μου δεν καθεται στον υπολογιστη να διαβαζει βιβλια... Οσον αφορα το βιβλιο πρεπει να ομολογησω οτι το διαβασα τελευταιο.Τα πηρα λιγο αναποδα εγω τα βιβλια...Αλλα μου αρεσε αρκετα. | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 13 Μάης 2009 - 23:51 | |
| A εμείς τα έχουμε όλα σε βιβλία και τα έχει διαβασει και τα 4!Τωρα θελω να παρω την ειδική εκδοση little browning που είναι σε ένα κουτι όλα! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 13 Μάης 2009 - 23:54 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- A εμείς τα έχουμε όλα σε βιβλία και τα έχει διαβασει και τα 4!Τωρα θελω να παρω την ειδική εκδοση little browning που είναι σε ένα κουτι όλα!
Εγω τα εχω ολα στον υπολογιστη... ;P Σημασια δεν εχει πως τα εχεις αλλα οτι μπορεις να τα διαβασεις οσες φορες θελεις.... | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 14 Μάης 2009 - 0:30 | |
| Δηλαδη χιλιαδες....Στην περιπτοση μου τουλαχιστον.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 14 Μάης 2009 - 1:28 | |
| Παιδιά σήμερα κατάφερα να πείσω την μάνα μου να διαβάσει τα βιβλία και σήμρα ξεκίνησε το Λυκόφως και δεν το αφληνει από τα χέρια της!!! Γύρω στις 30 σελίδες έχει ακόμα!!! Δηλαδή έλεος!!! | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 14 Μάης 2009 - 1:31 | |
| καλα αμα διαβασει η μανα μου εστω και το πρωτο κεφαλαιο θα γκρεμιστουν ολοι οι φουρνοι αθηνων και περιχωρων!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 14 Μάης 2009 - 1:35 | |
| Ωχ, καλύτερα κρίψε τα βιβλία τότε διότι πριν ένα μήνα και εγώ τα ίδια έλεγα και τώρα δες τα αποτελέσματα!!! | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 14 Μάης 2009 - 2:00 | |
| να δω την μητερα μου στα 56 χρονια να διαβαζει twilight και τι στον κοσμο!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 14 Μάης 2009 - 9:39 | |
| παιδια το twilight δεν εχει ηλικια!ειναι για ολους και για ολες!το θεμα ειναι το πως αισθανεται κανεις!δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει η ηλικια να μας καθοριζει τα γουστα μας!εγω σας το δηλωνω και 60 να φτασω ιδια θα παραμεινω!!αφηστε λοιπον τις μαμαδες σας να απολαυσουν τα βιβλια και μην τις κομπλαρετε με τετοια θεματα, | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 14 Μάης 2009 - 14:40 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- παιδια το twilight δεν εχει ηλικια!ειναι για ολους και για ολες!το θεμα ειναι το πως αισθανεται κανεις!δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει η ηλικια να μας καθοριζει τα γουστα μας!εγω σας το δηλωνω και 60 να φτασω ιδια θα παραμεινω!!αφηστε λοιπον τις μαμαδες σας να απολαυσουν τα βιβλια και μην τις κομπλαρετε με τετοια θεματα,
Πες τα βρε Έρη μου! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|