| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 19:59 | |
| εμας βαριεται οποτε δεν ανυσηχω γιαυτο αλλα τωρα που το ειπες δεν ειναι κακη ιδεα=ρ | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:05 | |
| | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:34 | |
| Σημερα με τις κολλητες μου σε ενα 10λεπτο διαλειμμα πηραμε ενα μαρκαδορο, χωρισαμε τον πιανακα σε 3 μερη και η καθε μια εγραφε τα δικα της στο δικο της κομματι. Αλλα οταν πηγαμε να τον βγαλουμε φωτογραφια χτυπησε κουδουνι και ηρθε μεσα ο κυριος (αφου φωναζαμε οτι οποιος σβησει τον πινακα θα τον πεταξουμε απο το παραθυρο) πηγε, εκατσε μπροστα απο τον πινακα και αρχισε να κανει μαθημα. Εκριβε και τον μισο πινακα οποτε δεν μπορουσαμε να τον βγαλουμε φωτογραφια και δωσαμε το κινητο σε ενα κοριτσακι στο μπροστινο θρανιο, μηπως απο κει φαινεται καλυτερα. Γυριζει η κοπελια και κανει μια στον κυριο "Κυριε, πατε λιγο πιο κει γιατι θελω να βλεπω τον πινακα?" παει στην ακρη και ο κυριος, βγαζουμε και οι 3 τα κινητα και ημασταν σαν χαζες πανω στα θρανια για να βγαλουμε φωτογραφια τον πινακα! (τα 2/3 του πινακα ελεγαν Robert Pattinson ) | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:38 | |
| Εμας μας εβαλε η φιλολογος να καθαρισουμε τα θρανια του θεατρου... (μαλιστα μας απειλησαν πως αμα δεν τα καθαρισουμε θα μας διωξουν... )τελος παντων καθως καθαριζαμε ακουμε ενα πρωτακι να κλαιει μαζευτηκαμε ολοι κοντα του κ οταν ηρθε η καθηγητρια αρχισε να φωναζει ''Κυρια δεν βγαινει δεν βγαινει δεν βγαινει'' Πηρε μετα η κυρια ενα πανι να το κανει αυτη μπας και σκασει και σε καποια φαση φωναζει ''Ποιο μαλ***σμενο εχει γραψει Εντουαρντ στο θρανιο του να το παω κατω να φυγει απο δω μεσα?'' Καλα ε μου κοπηκαν τα ποδια γτ εκτος του οτι φοραγα μπλουζα Εντουαρντ ολη η ταξη αρχισε να γελαει(αφου ηταν ολοι σιγουροι πως εγω το ειχα γραψει...)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την danaecullen στις Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:40, 1 φορά | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:39 | |
| κ εγω το θρανιο μου αριστουργημα τ εχω κανει!!!βεβαια θα παρω ανεξιτιλο και θα τα ξαναγραψω για να μην βγαινει ευκολα!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:40 | |
| εμας δινουν μονοημερη σε οποιον γραφει με ανεξιτιλο στα θρανια=/ | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:40 | |
| Αααα εγω τα εχω πατησει τόσες φορες με το μολυβι που με τα καθαριστικά δεν βγαινουν!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:41 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:41 | |
| - eirini έγραψε:
- εμας δινουν μονοημερη σε οποιον γραφει με ανεξιτιλο στα θρανια=/
Α..................τους άτιμους | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:42 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:44 | |
| την κυριακη πριν βαψουμε την ταξη εγραφα παντου twilight αλλα μετα τα εσβησαν !!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:46 | |
| - gwgoulini_twilight έγραψε:
- την κυριακη πριν βαψουμε την ταξη εγραφα παντου twilight αλλα μετα τα εσβησαν !!!!!!!!!!!!!!!!
Να τα ξαναγράψεις τότε με προσοχη μη σε δουν. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:46 | |
| Εγω εγραψα στα μαρμαρα των παραθυρων της ταξης μου με ανεξιτιλο. Δεν ξερω ομως κατα ποσο καταλβατε που εννοω γιατι οι περιγραφες μου ειναι λιγο καπως.. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:50 | |
| αχχχχ ο εντουαρτ μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!ποτε δεν ημουν κολλημενη ετσι με εναν ηθοποιο... | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:51 | |
| σε καταλαβαινω απολυτα...... =/ | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:52 | |
| - gwgoulini_twilight έγραψε:
- αχχχχ ο εντουαρτ μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!ποτε δεν ημουν κολλημενη ετσι με εναν ηθοποιο...
το να σαι κολλημενη με εναν ηθοποιο παει στο καλο το να σαι κολλημενη με φανταστικο χαρακτηρα παλι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:53 | |
| Και ευτό το βρισκω λογικο!!!!!!!Απλά ειναι ακόμα πιο απιαστο απο το κολλημα με ηθοποιο!!!! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:54 | |
| εγω το θρανιο μου το εχω καταγραψει μιλαμε!!! παντου ατακες απο τα βιβλια, ολο το never think, ατακες ολοκληρες απ την ταινια, παντου λεει rob (ε και αλλους αγαπημενους ηθοποιους ) και ο ελαχιστος ασπρος χωρος χρησιμευει για τα σκονακια!!!! εκει που βλεπεις ενα "As long as I am going to hell...." αναμεσα διακρινεται κι ενα πλασμοκυτταρο, μια αποδειξη στα μαθηματικα, τι εκανε ο Τρικουπης στη μεταρρρυθμιση κτλ....!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:57 | |
| | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:03 | |
| | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|