| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:05 | |
| | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:05 | |
| | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:12 | |
| ηδη με κοιτανε περιεργα οσοι δεν εχουν δει το twilight οταν αρχιζω να λεω οτι ειναι εργο λιγο εφηβικο/φαντασιας/δραμα/με βρυκολακες/δρασης/και στοιχεια κωμωδιας!!!! σημερα κιολας το ειπα με μια ανασα και αναθεμα με αν καταλαβε το παιδι που με ακουσε τι ειναι το twilight!!!! | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 28 Ιαν 2009 - 15:21 | |
| Σημερα δεν ξερω πως και εμαθα πως ενα κοριτσι ξερει για twilight και θα παει να δει την ταινια.το βιβλιο το πρωτο το εχει στα αγγλικα και δεν το εχει διαβασει. Ενταξει..ουτε απο εντ ουτε απο ρομπ δεν ξερει αλλα τουλαχιστον ξερει τον τιτλο. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 28 Ιαν 2009 - 16:31 | |
| Κάτι είναι κι αυτό! Σε σχέση με κάτι άλλους... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:20 | |
| Αυτοι χάνουν.....!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:41 | |
| Όταν θα κολύσουν να τους δω........... γιατί δεν παίζει να το διαβάσουν και να μη κολύσουν | |
|
| |
Christy Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : athenC Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 30/01/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:04 | |
| Ειμαι βαθυτατα συγκινημενη... Σημερα καθως εφτασα στο σχολειο ακουω ενα κοριτσι που ηταν και στο τμημα μου πως "καποιος" εχει αυτογραφα Zac Efron και γενικα παρομιοι ηθοποιοι.Μολις τελειωσε την ρωτησα ποιος τα ειχε [ισως να του βρισκοταν και κανα του Ρομπ ] και τις ειπα αν ειχε και του Ρομπερτ Παττινσον.Εκεινη μου απαντησε ναι.Ναι ναι...Ουρλιαξα αναμεσα σε ποσα παιδια.Αλλα αυτη εννοουσε το περιοδικο Κατερινα.Μου ειπε επισης οτι παλια ειχε και της κοπελας που παιζει στο Λυκοφως.Οκ...Δεν ηξερε την Kristen Stewart σαν ονομα αλλα δεν πειραζει.Μου ειπε οτι ηθελε να παει να δει το Λυκοφως αφου της ειπα την τρελα μου. :bounce: Της ειπα επισης να διαβασει και τα τεσσερα βιβλια.Αν και δεν της αρεσουν τα αγγλικα τελικα μολις βγουν και τα αλλα δυο στα ελληνικα θα παει να τα παρει.Χαρα....Απο εκει που ημουν η μονη twi-rob-kristen-etc fan τωρα υπηρχε και μια αλλη ψυχη. Συνεχιζουμε... Μετα εμαθα οτι πολλα παιδια ιδιας ταξης με εμενα ηθελαν να πανε να δουν το twilight γιατι οπως μου ειπε και ενα κοριτσι της ειπε η αδερφη της οτι ηταν τελειο [λογικοοο].Επισης μολις φτιαξει msn[απο περυσι το λεει αλλα που..]θα τη στειλω τα βιβλια γιατι δεν βλεπω να πηγαινει να τα παιρνει μονη της. :scratch: Αλλο ενα καλο ειναι οτι επησα τον κολλητο μου να παμε την Τεταρτη να δουμε την ταινια επιτελους γιατι ειχα βαρεθει τις εκδοσεις αστα να πανε.Και κατι που με εξεπληξε...Του ειπα οτι ηταν αισθηματικη και επειδη συνηθως δεν του αρεσουν τετοια αντεδρασε οτι θελει να παμε.Και επισης θα χασει και το μαθημα των αγγλικων του την τεταρτη. "Θα πω στην μανα μου να μην παω" Τοσο απλα λοιπον. Εκτος ομως απο το οτι επιτελους εξαπλωνω την επιδημια μονη μου σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και πολυ συντομα σε ολη την πολη, [ ] ειχα και καποιες σκηλες απογοητευσεις.Μια απο αυτη ηταν πως η διπλανη μου πηγε εχθες να το δει με ενα αλλο κοριτσι και της λεω "πως σου φανηκε ο ηθοποιος?" "δεν ξερω...κοιμηθηκα.." Ναι...παραλιγο να αναψω φωτια στην καρεκλα της αλλα ηταν η ωρα γλωσσας και βαριομουν να πηγαινω στον διευθηντη για μια αγραμματη. :scratch: Και εδω ερχομαστε στο οτι η ενοτητα της γλωσσας που ηταν για ταινιες δεν ειχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ για να κανουμε μια δικια μας παρουσιαση...Οκ..αυτο το αφηνουμε στην εργασια που θα κανουμε ξεχωριστα.Και η τριτη και τελευταια [για σημερα τουλαχιστον] απογοητευση ηταν πως οταν ειπα σε ενα κοριτσι να παει να παρει τα βιβλια ειπε ενα ξερω "ναι τρεχοντας....αλλη δουλεια δεν ειχα.." και αμεσως ψιθυρισα "χανει...". Αυτα ηταν τα -καλα και κακα- νεα απο την σημερινη μερα... Ειμαι υπερηφανη....Η επιδημια συνεχιζεται... | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:08 | |
| Μπραβο vampire! (Φροντισε να τους τα μαθεις σωστα γτ εγω σημερα ειδα γραμμενο στον πινα κα ενα Robert Pattison... ) Μπραβο κ παλι μπραβο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:13 | |
| Αχ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Οχι που θα μου ξεφευγαν εμενα τα παιδια...Ρε θα ακουνε Twilight[ή εστω λυκοφως οπως το ξερουν οι πιο πολλοι] και θα κανουν μετανοια. | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:26 | |
| Σημερα κοριτσια ακουστε. Γλωσσα, βαριεμαι, ειχα και πονοκεφαλο και εγυρα λιγο το κεφαλι μου ενω η καθηγητρια διαβαζε ενα κειμενο. Χαμενη εγω την ακουω να λεει µ... στο λυκοφως...µ Ντοιγκ! Σηκωνομαι κατευθειαν! Να με βλεπει μια συμμαθητρια μου και να λεει: Αμαν! Κατευθειαν σηκωθηκες στην λεξη! και μια αλλη να με κοιταζει ψαμογελωντας )ειδε την ταινια και της αρεσε ο Ρομπ=. Εγω να λεω: Λυκοφως; Λυκοφως;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:30 | |
| A ναιιιιιιιιιιι! Και σημερα στην Γλωσσα που παροσιαζαν κατι ταινιες και δεν ειδα ποιες εκει που διαβαζαν λεει ενα παιδι "Πρωταγωνιστης ο Εντουαρτ" και ενα ασχετο επιθετο και σηκονομαι πεταγοντας και λεω "ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ????ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ!!! " και αυτοματα παει στο μυαλο μου οτι μπορει να μην ηταν το twilight Και με κοιταζαν ολοι και τελικα ηταν BIG FISH -.- Γιατι μου το κανουν αυτοοοοοοοοο? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:35 | |
| Σε καταλαβαινω. Εγω τωρα, οταν ακουω "Edward Ο Ψαλιδοχερηςµ συνεχεια κατι παθαινω και χτυπαει η καρδια μου πιο γρηγορα απο ο,τι πρεπει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:37 | |
| Α ρε Εντ τι μας κανεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:43 | |
| Α! Και στο φροντιστηριο των Αγγλικων ειχε ενα κειμενο οπου αναφεροταν το ονομα Ed. Εγω γουρλοσα τα ματια μου οταν το ειδα, ρωτησα την καθηγητρια μου απο που βγαινει το Ed και μου ειπε "From Edward". Εκεινη την στιγμη να λεει η Χριστινα: Οοοοοοχι.... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:49 | |
| Οχι τι θα ελεγα, τι θα τσιριζα. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:50 | |
| χαχα μια απο τα ιδια νομιζω ειμαστε ολες μας xD | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:59 | |
| Αλλα δαγκωσα την γλωσσα μου και εσκιψα για να μην δει το προσωπο μου η καθηγητρια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 3 Φεβ 2009 - 18:57 | |
| | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 12 Φεβ 2009 - 13:17 | |
| Το λυκοφως ειναι τελειο! Το ειχα δει σε διαφημιση στον κινηματογραφο και μ ειχε αρεσει αρκετα. Παρατηρησα οτι ηταν απο βιβλιο και εψαξα στο ιντερνετ για πληροφοριες! Ε ετρεξα και το πηρα πριν αρχισει να προβαλεται η ταινια στην Ελλαδα. Αυτο ηταν ~ΚΟΛΛΗΣΑ~. μΕΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ η οποια μου αρεσε πολυ , οχι ομως οπως το βιβλιο.....(Αχ αυτος ο Εντουαρτ.....)και τωρα διαβαζω τη Νεα Σεληνη και μ αρεσει επισης παρα ΠΟΛΥ!! περιμενω να ερθει ο Μαρτιος για την εκλειψη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 12 Φεβ 2009 - 22:51 | |
| Αν και είμαι Καλως ήρθες maraki !!!!! SORY για το σπαμάρισμα !!!! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 12 Φεβ 2009 - 23:42 | |
| euxaristwwwwwwww | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|