| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 3 Μαρ 2009 - 21:02 | |
| | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 18:22 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ | |
|
| |
Isabella16 Twilight Human
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 17 Μαρ 2009 - 15:40 | |
| Και εγώ πιστεύω πως το Λυκόφως είναι ΤΕΛΕΙΟ! Όταν το διάβασα τρελάθηκα! Μιλούσα συνέχεια γι'αυτό στις φίλες μου και φυσικά κατέληξαν και αυτές σαν εμένα! Τώρα είμαστε και οι τρεις κολλημένες! Γίνεται να το διαβάσει κανείς και να μην κολλήσει;;; :confused: Δεν το νομίζω..... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 13:22 | |
| Κορίτσια ξανάδιάβαζα το Λυκόφως (δεν θυμάμαι πια φορά είναι αυτή έχω χάσει πια τον λογαριασμό) ακι ξέρετε τι παρατήρησα? (βασικά το είχα ξαναπροσέξει αλλά ξέχναγα να το πω με τόσα και τόσα που λέγονται εδώ μέσα ). Στη σκηνή του μπέιζμπολ εκεί που φύσιξε ο αέρας και έστειλε την μυρωδια της Μπέλλα προς την μεριά των άλλων τριών και κατάλαβαν ότι είναι άνθρωπος. Σε αυτό το σημείο κάθομαι και σκέφτομαι... τόση ώρα δεν μπορούν να ακούσουν την καρδιά της???? Υποτίθετε πως έχουν υπέρακοη και ο Έντ όπως έχουμε δει και στο ms συνέχεια την ακούει. Αυτοί πως και δεν την άκουγαν και κατάλαβαν ότι είναι άνθρωπος μόνο από την μυρωδιά???? Ακούω γνώμες!!! | |
|
| |
Dorian_Grey New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Στη σκιά του μυστηρίου Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 13:29 | |
| Θα σου απανταγα αν δεν ελεγες κοριτσια.... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 13:32 | |
| Δεν σας βλεπουμε και πολύ συχνά τα αγόρια εξού και η λέξη κορίτσια... | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Στη σκιά του μυστηρίου Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 13:34 | |
| Εξου και δεν απαντω. | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 13:53 | |
| - Dorian_Grey έγραψε:
- Εξου και δεν απαντω.
Γιατι ξερεις τοσο σιγουρα???? Εγω πιστευω οτι ολη την ωρα το ακουγαν (ειδικα ο James) αλλα το αγνοησε αλλα μολις φυσηξε διαπιστωσε ποσο ελκυστικα μυριζει και του αναψαν τα λαμπακια...... οι ολοι συγκρατιθηκαν απο σεβασμο, και απο το φοβο αφου ηταν λιγοτεροι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 13:59 | |
| Ω ναι μικρή μου τρινταφυλλένια...είχα κάποιες εκδοχές στο μυαλό μου...
Λοιπον,
Ζούσαν κοντά σε ανθρώπους...πρώτη φορά άκουγαν καρδιά;Και εξάλλου θα μπορούσε να είναι η καρδιά καποιου ζώου...Δεν είναι τόσο ο σεβασμός οσο η μυρωδια του αίματος που τον τραβηξε... | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 14:07 | |
| Βασικα πιστευω οτι την ακουσαν την καρδια αλλα δεν εδωσαν απλα πολυ σημασια. Οπως ειπε και ο Στεφανος θα μπορουσε να ειναι απο καποιο ζωο.
Και λογικα θα σκεφτηκανε οτι θα ηταν απιθανο ενας ανθρωπος να ειναι αναμεσα σε τοσους βρικολακες και ακομα να ζει. Δεν ηξεραν οτι οι Καλεν ηταν χορτοφαγοι αρα απλα περασανε και την Μπελλα για βρικολακα ακομα και αν ακουγανε την καρδια της.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Darkbella στις Πεμ 19 Μαρ 2009 - 14:08, 1 φορά | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 14:08 | |
| - Dorian_Grey έγραψε:
- Ω ναι μικρή μου τρινταφυλλένια...είχα κάποιες εκδοχές στο μυαλό μου...
Λοιπον,
Ζούσαν κοντά σε ανθρώπους...πρώτη φορά άκουγαν καρδιά;Και εξάλλου θα μπορούσε να είναι η καρδιά καποιου ζώου...Δεν είναι τόσο ο σεβασμός οσο η μυρωδια του αίματος που τον τραβηξε... Ναι, αλλα οσο και να την διαφορα μιας καρδιας διπλα σου και μιας χιλιομετρα μακρια πιστευω την ξεχωριζαν..... Αλλα αφου οπου ηταν βρυκολακες τα ζωα δεν πλησιαζαν (εχεις διαβασει πιστευω το BD στο μηνα του μελιτος) | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 19 Μαρ 2009 - 14:22 | |
| Εγώ πιστεύω πως δεν το πρόσεξαν καθόλου, καθώς ήταν πολύ απασχολημένοι με την νέα ομάδα βρικολάκων που βρήκα. Είχαν να ανησυχούν περισσότερο για τον εαυτό τους, καθώς βρίσκονταν απέναντι σε μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα. Όταν είδαν πως είναι πιο φιλικοί και δεν κινδύνευαν τότε φύσηξε και ο αέρας… | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 29 Μαρ 2009 - 21:52 | |
| Το λυκόφως είναι σίγουρα το πιο αγαπημένο μου!! :cheers: εχώ ακούσει πολλές καλές γνώμες και για την χαραυγή,αλλά δν την έχω διαβάσει ακόμη οπότε δν ξέρω ναα σας απαντήσω στο αν θα προτιμούσα αυτή αντί για το Λυκόφως! :scratch: Πάντως σίγουρα η αρχή κ το τέλος είναι πάντα κάλύτερα σε μια σειρά βιβλίων! :queen: | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:03 | |
| | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:46 | |
| Τι βραβείο πήρε για το πιο πιστό κατικοίδιο ??? χιχιχιχιχι Αγγάλιασε τον Σάντρα μου να τον λερώσεις .... - Σπόιλερ:
Εντάξει πλάκα κάνω ...μπράβω του !! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 30 Μαρ 2009 - 14:43 | |
| Ουαο!! Ρε όντως έχει ένα χαμόγελο θάνατος ο άτιμος... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 30 Μαρ 2009 - 14:52 | |
| Αχά και εγώ αυτό νομίζω!!! περιμένω με αγωνία την ελληνική μετάφραση το Σεπτέμβριο.. | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 30 Μαρ 2009 - 14:59 | |
| Έχω διαβάσει το Λυκόφως και στα αγγλικά(ε και το MS) ναι οφείλω να ομολογήσω ότι το προτότυπο είναι σε κάποιο σημείο καλύτερο! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:14 | |
| Αααα οφειλω να συμφωνησω! Ειδικα για οσες δεν ξερετε καλα αγγλικα και σιχαινεστε τον Τζεηκομπ διαβαστε το στα αγγλικα ισα ισα για να πιασετε τα βασικα... γιατι αλλιως δεν συμμαζευεται η κατασταση με το σιχαμα να εμφανιζεται καθε λιγο και λιγακι. | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:18 | |
| ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ TWILIGHT ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΥΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ TWILIGHT ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΟΟΟΟ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:20 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- Αααα οφειλω να συμφωνησω! Ειδικα για οσες δεν ξερετε καλα αγγλικα και σιχαινεστε τον Τζεηκομπ διαβαστε το στα αγγλικα ισα ισα για να πιασετε τα βασικα... γιατι αλλιως δεν συμμαζευεται η κατασταση με το σιχαμα να εμφανιζεται καθε λιγο και λιγακι.
αχου πες τα ρε ΔΑΝΑΗ!!πες τα με το κουταβι!!μας εχει φαει τη ζωη!!ε μα πλεον....σορρυ για το αλλα ε επρεπε να το πω!!!!παντως οντως ολα τα βιβλια ειναι πολυ καλυτερα στα αγγλικα...δεν ξερω αν και η αποδοση ειναι καλη..τα αγγλικα ειναι οντως καλυτερα..αλλα το περιεχομενο δεν παει να ναι και στα σουαχιλι...το ιδιο μου κανει!!!!!! για παντα θα μαι κολλημενη με τον εντουαρντ καλλεν!!!σε οποια γλωσσα και αν τον διαβασω!!!σε κολλαει το βιβλιο παιδι μου πως να το κανουμε!!περιμενεις ΕΚΕΙ το πρωτο φιλι...μετα το δευτερο...μετα ολα..τα παντα!!! αυτο το βιβλιο δεν το τελειωνεις σε τελειωνει!! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|