| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|
+120breathless elena98 panagiota frozen ms. teylor lautner EliRose Bella Marie Swan AspaKorth Sofia Gntk bReakDowN-Mark black cat Bitten Pillows ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 marina forever Marzaki Cullen Rosemarie Cullen margaret evi demi cullen Emy+Robert kate_a17 !!!twilight!!! sisaki Breaking_Dawn i love edward 2 SULPICIA-phoive angela_syros izzy cullen $ofi@ + Edward dimitroula-robsessed evac edward17 pink Edwart Bella Cullen12 Morena emerald eyes niki KASSANDRA! Vampi T-NM-E-BD d@n@e twilight! patrick sof volturi girl crazy michelle Renesmi Edbel Fay1765 kollhmenh Georgia P. C LaDy_SoVeReigN Ashley Greene Odelle Kristen Stewart silenceprincess Connie Cullen SpunK RansoM thomi ren4itoy ~Rob-Patty~ ice#fire Mrs Alice Alexadruby the vampire !~Twilighter~! twilightaholic# kanty ΕΡΗ edward_20 Zafrina Black Rose angepsi M@rIa Rozmari Ms Cullen Rosalie Hale MiSs-->NtOuF* @Dark_Lord@ sunrise BELLA MARIE anthian9 magic princess Rose ev@ki92 April Isabella16 BELLA22 annabell Marilou Lancelot Dorian_Grey maraki-twilightholic Christy LizCullen hobo Ειrιnι RedRose13 vantela twilightmaniac Gωgω-Twilighter SilverMusk scarlet rose Neri Rozali87 Lady_Vampire Crimson Beauty... Princess Darkbella tatufun olympia-Mikel-Robert nasiatheslayer Vampire Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Velvet_Vamp spunkransom WhiteQueen touli nessie 124 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 23 Ιουλ 2009 - 1:53 | |
| ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ?????????? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Edit by angepsi: Καλύτερα να αποφεύγονται τα κεφαλαία γιατί στην γλώσσα του ιντερνετ είναι σαν να φωνάζεις στον συνομιλητή σου! μα αφου ΦΩΝΑΖΩ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Connie Cullen στις Πεμ 23 Ιουλ 2009 - 20:51, 1 φορά | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 23 Ιουλ 2009 - 11:20 | |
| Μου αρεσει πολυ ο ενθουσιασμος σου!!!Ετσι θα επρεπε να κανουμε ολοι για το twilight! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 23 Ιουλ 2009 - 20:52 | |
| τι να πεις? απλα τα σπαει! σοβαρα, μακαρι να χα και γω αυτο που εχει ο edward με την bella | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 24 Ιουλ 2009 - 1:16 | |
| Νομιζω οτι την εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα δεν πηρα απαντηση.. Αν μπορειτε και ξερετε απαντηστε μου!! Λοιπον, οταν οι βρυκολακες σκοτωνουν καποιον πως οι γιατροι δεν καταλαβαινουν πως πεθανε οταν κανουν νεκροψια?? Αφου υποτιθεται οτι τους πινουν ΟΛΟ το αιμα και επειτα αφηνουν και εκεινο το σημαδι με τα δοντια τους!!! Ε?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 24 Ιουλ 2009 - 1:30 | |
| πολυ καλη ερωτηση... αλλα μαλλον δεν τους ενδιαφερει (τους βρικολακες) ετσι μαλλον οι γιατροι σηκωνουν τα χερια ψηλα, ή το ποιο πασηφανες... animal attack! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 24 Ιουλ 2009 - 11:15 | |
| Νομιζω οτι καινε τα πτωματα ωστε να αποδωθει σε εξαφανιση!Φυσικα και τους νοιαζει...(δεν πρεπει να αποκαλυφθει η ταυτοτητα τους!)Καλα,Εκλειψη δεν εχετε διαβασει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Παρ 24 Ιουλ 2009 - 18:48 | |
| αυτα τα εκανε η συμμορια... ηταν και νεογεννητοι... αλλα δεν αναφερεται πουθενα το πως ξεφορτωνονται τα πτωματα... | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 9:44 | |
| δεν το έλεγε πουθενά.... μόνο του βρυκόλακες τους καίνε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 14:34 | |
| Το λεει χρυσο μου....λεει αυτο...Ολα τα πτωματα που εχουν ανακαλυφθει εχουν καει σε σημειο που να χρειαζονται οδοντικα μητρωα για να αναγνωριστουν!Εκλειψη,σελιδα 287!!!Προφανως για μην φαινεται τι ακριβως εχει συμβει!(Σε εφαγα,αδερφουλη) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 16:08 | |
| Λεπτομέριες τώρα αδερφούλα.... λεπτομέριες..... για πλάκα το είπα για να δω αν το θυμάσαι.... | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τρι 4 Αυγ 2009 - 9:06 | |
| Το λυκοφως ειναι φοβερο...απλως περιμενα περισσοτερη δραση επειδη ειχα ακουσει πως ειχε σχεση με βρυκολακες αλλα η πλοκη του ηταν φοβερη | |
|
| |
| |
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Τετ 5 Αυγ 2009 - 21:32 | |
| ειναι η αγαπημενη μου ταινιαα!!!εχω πορωθει.!!!ειδικα με τν ρομπ!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:21 | |
| Εγω υπερβαλλω???Εσυ εχεις αρχες αλτσχαιμερ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:27 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Εγω υπερβαλλω???Εσυ εχεις αρχες αλτσχαιμερ!
ναι εσύ υπερβάλεις.... εγώ τεστ σου κάνω... αχ δεν πας καλά αδερφούλα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:29 | |
| Ειμαστε !!! | |
|
| |
Odelle Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : In a galaxy far far away... Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 9 Αυγ 2009 - 15:22 | |
| Μμμμ το καλυτερο βιβλιο της σειρας θα ελεγα...
Ωραιες εποχες διαβασματος...τοτε που η Meyer δεν ειχε αποφασισει ακομη να το παιξει Ροζαλιντα και να μετατρεψει την σειρα σε μεξικανικο δραμα με ερωτικα τριγωνα,τετραγωνα,εξαγωνα...και καθε λογης γεωμετρικα σχηματα...
Τοτε που δεν μας ειχε κουρασει με αυτον τον ''μπαναλ'' πλεον ασβηστο-τελειο μεχρι αηδιας-αιωνιο ερωτα της Μπελλα και του Εντ που ξεπερνα σε διαρκεια τα επεσοδια της ''Λαμψης''
Τοτε που τα πραγματα ηταν ακομη φρεκα και πρωτοτυπα...τοτε που υπηρχε ακομη αγωνια για ο αν το ζευγος θα καταφερει να μεινει μαζι...τοτε που το happy end δεν αστραφτε απο χιλιομετρα μακρια επιβαλοντας σου να φορεσεις φακους επαφης για να μην τυφλωθεις απο την γλυκαναλατη εξελιξη...
Τοτε που ο Εντουαρτ προκλουσε ακομη δεος και μυστηριο....
Επισης ηταν η πρωτη φορα που αντικρισα συγγραφικο ταλεντο γνησιο και αληθινο...εντυπωσιασμενη εχρι το μεδουλι...
Ομορφο βιβλιο... | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:46 | |
| δεν έχω καταλαύει ακόμα τι έχει το λυκόφως και μου αρέσει τόσο πολύ ποιο τέλειο από αυτό δεν υπάρχει συμφωνείτε; | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 13 Σεπ 2009 - 16:06 | |
| | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 13 Σεπ 2009 - 16:17 | |
| - dora cullen έγραψε:
- δεν έχω καταλαύει ακόμα τι έχει το λυκόφως και μου αρέσει τόσο πολύ ποιο τέλειο από αυτό δεν υπάρχει συμφωνείτε;
Όντως...! | |
|
| |
kollhmenh Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Βοιωτία Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 10/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Δευ 14 Σεπ 2009 - 20:37 | |
| - Odelle έγραψε:
- Μμμμ το καλυτερο βιβλιο της σειρας θα ελεγα...
Ωραιες εποχες διαβασματος...τοτε που η Meyer δεν ειχε αποφασισει ακομη να το παιξει Ροζαλιντα και να μετατρεψει την σειρα σε μεξικανικο δραμα με ερωτικα τριγωνα,τετραγωνα,εξαγωνα...και καθε λογης γεωμετρικα σχηματα...
Τοτε που δεν μας ειχε κουρασει με αυτον τον ''μπαναλ'' πλεον ασβηστο-τελειο μεχρι αηδιας-αιωνιο ερωτα της Μπελλα και του Εντ που ξεπερνα σε διαρκεια τα επεσοδια της ''Λαμψης''
Τοτε που τα πραγματα ηταν ακομη φρεκα και πρωτοτυπα...τοτε που υπηρχε ακομη αγωνια για ο αν το ζευγος θα καταφερει να μεινει μαζι...τοτε που το happy end δεν αστραφτε απο χιλιομετρα μακρια επιβαλοντας σου να φορεσεις φακους επαφης για να μην τυφλωθεις απο την γλυκαναλατη εξελιξη...
Τοτε που ο Εντουαρτ προκλουσε ακομη δεος και μυστηριο....
Επισης ηταν η πρωτη φορα που αντικρισα συγγραφικο ταλεντο γνησιο και αληθινο...εντυπωσιασμενη εχρι το μεδουλι...
Ομορφο βιβλιο... Έλα μην το λες... η νές σελήνη δεν σου άρεσε? Εγώ πιστεύω ότι η νέα σελήνη δεν ειναι ετσι οπως περιγραφεις τα επομενα βιβλια και συνεχιζει να εχει σασπενς πανω στο θεμα Μπελλα- Εντουαρντ | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Πεμ 1 Οκτ 2009 - 14:24 | |
| Λίγο άσχετο με το γενικό θέμα αλλά δεν παύει να το αφορά. Ούσα άρρωστη εδώ και 4 μερούλες σήμερα έβαλα να δω για εκατομμυριαστή φορά το Λυκόφως.Σε συνδιασμό με αυτά που μαθαίνουμε στη Χαραυγή σχετικά με την τρέλα της Alice κανένα ρούχο να μη φοριέται πάνω απο μια φορά έχω να δηλώσω κάτι... Γιατί ο Edward φοράει συνεχώς την ίδια κάπα-παλτό όπως θέλετε πείτε το; Αυτό το γκρι εννοώ. Μπορεί να έκανε κρύο-σεβαστόν-αλλά το γκρι δεν τον φωτίζει τόσο σε αντίθεση με αυτό το ωραίο που φοράει όταν πηγαίνει τη Bella στο σχολείο. Και κάτι ακόμα... Φοβερό το στυλ του σε όλη την ταινία.Ειδικά όμως εκεί που τους βλέπυν μαζί στο σχολείο μου σηκώνεται η πέτσα | |
|
| |
Edbel Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 27/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 14:31 | |
| Δεν έχω πορωθεί με βιβλίο τόσο πολύ όσο μ' αυτό που να διαβάζω ακόμα και την ώρα που μου τρυπούσαν μπάλα του bowling!!!!!!!! να διαβάζω όπως όπως τα του σχολείου και φροντιστηρίου για να παω να το διαβάσω.....χώρια το πόσο καιρό κλείστηκα στο σπίτι όταν είδα την ταινία!!!!!!!!!! Και γω δεν μπορώ να καταλάβω τι προκαλεί τέτοιο κόλλημα πάνω στην ιστορία αυτη | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για το Λυκόφως! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 19:44 | |
| Για μένα το Λυκόφως είναι το καλύτερο διότι είναι θεωρητίκα το πιο συναισθηματικο και όμορφο ξεκινημα για αυτή τη τετραλογια.Οφείλω να ομολογησω όμως πως το ΒD και το MIDNIGHT SUN με συγκίνησαν παρα πολύ όπως φυσικα και η συνειδητοποίηση της Bella στην εκκλειψη οτι ειναι ερωτευμενη και με τον Jacob,όμως κατα τα ψέματα το λυκοφως είναι αυτο που με κάνει να καρδιοχτυπώ!!!!!!!!Διοτι τα υπόλοιπα έχουν και αρκετή δράση με αποτέλεσμα να χάνεται η μαγεία του πρώτου χαδιού, φιλιού κ.τ.λ.Φυσικά μας δείχνει και την αγαπη του Edward για την Bella οταν στεκεται δυνατός και καταφέρνει να σταματήσει!!!!!!!!Αυτή νομιζω και φυσικα η μετεπειτα αποπειρα αυτοκτονειας του στο New Moon είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης του!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για το Λυκόφως! | |
|