| Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle | |
|
+11ΕΡΗ emerald eyes SilverMusk michelle Mrs Alice rtheoni christi_twilight bluesea volturi girl mariap WhiteQueen 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 25 Σεπ 2009 - 0:25 | |
| Θέλω να ευχαριστήσω την michelle για την μετάφραση της για το παραπάνω FAQ από το Site της Στέφενι Μέγιερ. Για όσους δεν είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε τα όσα λέει εδώ νομίζω ότι θα μάθετε κι άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα φωτίσουν ίσως κάποια σημεία του στόρυ. Εξηγεί με πολύ ωραίο τρόπο διάφορα για τα οποία αναρωτιόμαστε ακόμα στο τόπικ της Έκλειψης. Επίσης πρέπει να σας πω ότι θα μεταφράσουμε κι άλλα κομμάτια που έχουν κάποιο ενδιαφέρον και γενικότερα αν βρεθούν κι άλλες τέτοιες πληροφορίες. Καλή Ανάγνωση! | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 25 Σεπ 2009 - 9:50 | |
| Ευχαριστώ προσωπικά ηταν πολυ διαφωτιστικό και μ αρεσε που σκεφτεται να συνεχισει εστω κι από άλλη αποψη και μέρος την ιστορια...Να σαστε καλα..παντα θα περιμένω προσωπικά οτιδηποτε με αυτή την εκδοση.. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 25 Σεπ 2009 - 16:16 | |
| Αχ τι ωραιο και ω που νομιζα οτι ο Τζεικ αποτυπωσε την Μπελλα αλλα τα εκανε ολα αυτα επειδη ηταν απλα ερωτευμενος; | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 25 Σεπ 2009 - 20:46 | |
| ευχαριστώ και τη white queen που έδωσε την ιδέα να μεταφραστούν αυτά τα κομμάτια καθώς ακι τη Michelle που τα μετάφρασε! πραγματικά είμαι πολύ διαφωτιστίκές αυτές οι λεπτομέρειες! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 25 Σεπ 2009 - 20:59 | |
| τελεια τωρα μπορουμε να καταλαβουμε επιτελους τι λεει το κειμενο... ευχαριστω και εγω Michele και white queen! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Τρι 29 Σεπ 2009 - 23:52 | |
| Ευχαριστώ και πάλι τη michelle για την καταπληκτική της μετάφραση! Νομίζω ότι ειδικότερα αυτό το faq είναι το πιο αποκαλυπτικό απ' όλα! Λύνει πολλές απορίες για το forever dawn καθώς και για άλλα θέματα που μας έχουν απασχολήσει πολύ όπως το πως μπόρεσε π.χ. να μείνει έγκυος από τον Έντουαρντ! Ακόμα πιο ενδιαφέρουσες είναι οι ιστορίες που κρύβονται πίσω από χαρακτήρες που δεν της ξέραμε! Όπως αυτή για τον Μάρκο, για τον Σαμ και για τη Λία! Τέλος οι απαντήσεις της Στέφενι στο τέλος για τη διαμάχη για τη Χαραυγή και για το αν η Μπέλλα είναι αντιφεμινίστρια νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές! Απολαύστε το! | |
|
| |
rtheoni Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 87 Registration date : 04/05/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Τετ 30 Σεπ 2009 - 3:10 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Τετ 30 Σεπ 2009 - 10:29 | |
| Ευχαριστούμε για την μετάφραση ήταν τέλεια και κατατοπιστική ως εκει που δεν παίρνει.. ωραία λοιπόν μάθαμε και τις τελευταιες σκέψεις της Στεφανι και μακάρι να μας έδινε και την εναλλακτική του βιβλίου που δεν εξεδωσε (προσωπικά μ αρέσει η ιστορία με οχι πολυ Τζεικομπ, τουλάχιστον οσο αφορά την Μπέλλα)... | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Τετ 30 Σεπ 2009 - 13:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Πεμ 15 Οκτ 2009 - 11:51 | |
| Οοοο φοβερο μολις καταλαβα επιτελους τι διάβαζα!!!! Κι έχει και Β' μέρος??? | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Πεμ 15 Οκτ 2009 - 22:04 | |
| Ναι Μαρία! Τώρα μεταφράζω το δεύτερο, αλλά υπάρχει και συνέχεια! Διαβάζοντας αυτή τη συνέντευξη απόρησα πώς μπορεί να πέρασε από το μυαλό κάποιου ότι υπήρχε περίπτωση ο Jasper να είναι ερωτευμένος με την Bella! Και τα καλά νέα; Ο Carlisle έχει ακόμα τη βρετανική του προφορά!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 16 Οκτ 2009 - 0:01 | |
| Σε ευχαριστούμε και πάλι για τη μετάφραση και πραγματικά ευχαριστώ εκ των προτέρων και για τα άλλα που μεταφράζεις. Προσωπικά για εμένα είναι ότι καλύτερο να μπορώ να διαβάσω αυτά που έχει πει η Στέφενι. Με βοηθάει να καταλάβω καλύτερα τον τρόπο που σκέφτηκε και αυτά που έχει γράψει στα βιβλία της. Καλά αυτό με τον Τζάσπερ ήταν παρατραβηγμένο, ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Απορώ ποιος το σκέφτηκε... Έτσι κι αλλιώς είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί οι βρικόλακες που έχουν ερωτευτεί και αγαπήσει αληθινά, "κλειδώνουν" απόλυτα με τα ταίρια τους και δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα μπορούσε να τους κινήσει την προσοχή. Υποθέτω ότι αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο. Γενικά έχω ακούσει πολλά κουλά ερωτήματα από τους φαν κατά καιρούς. | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 16 Οκτ 2009 - 0:26 | |
| Μπράβο σου φοβερή η δουλειά σου. Εγώ ούτε καν τη είχα διαβάσει αυτήν την συνέντευξη. Λύνει κάποια ερωτημετικά που δημιουργούνται στα βιβλία και θα ήθελα πολύ να γράψει κάτι για το ατύχημα με την Έμιλη.Σε ευχαριστούμε πολύ για την μετάφραση. | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 16 Οκτ 2009 - 0:27 | |
| τέλειο!! απαντάει σε πολλά ερωτήματα που είχαμε σχετικά με τα βιβλία για παράδειγμα το σημείο με την Έμιλυ και τον Σαμ ανυπομονώ και για το 2ο μέρος | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 16 Οκτ 2009 - 0:48 | |
| Ή κάτι ακόμα καλύτερο θα ήτανε να το εξέδιδε όλα από την μεριά του Έντ και να είχε και αυτές τις επιπλέον πληροφορίες. Ούτως η άλλως οι περισσότερες απορίες μας έχουν να κάνουν με τους Κάλεν και όχι τόσο με την αγέλη. | |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Παρ 16 Οκτ 2009 - 23:44 | |
| @ WhiteQueen: Όντως είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα λέει η Stephenie! Δε χορταίνεις να διαβάζεις! Έχει αυτό το εκπληκτικό χιούμορ που φαίνεται και από τα βιβλία της αλλά και της αρέσει να αυτοσαρκάζεται! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο πολύ το έχει ψάξει το θέμα! (Δεν ξέρω αν κάνουν κάτι ανάλογο άλλοι συγγραφείς, αλλά ακόμα και οι λίστες που δίνει με τα τραγούδια που την εμπνέουν- είναι φοβερό!) Βέβαια θα μου πείτε λογικό, έργο της είναι! Αλλά να έχει σκεφτεί ακόμα και ποιος ήταν ο παππούς του Χάρι και ποια η γιαγιά της Σου;;;; @ SilverMusk & emerald eyes: Αυτό με το ατύχημα της Έμιλυ είναι λίγο κάπως! Εδώ λίγο πολύ μας λέει ότι η Έμιλυ εκνεύρισε τον Σαμ και έγινε ό,τι έγινε, ένω στην Έκλειψη ο Τζέικομπ λέει στην Μπέλλα ότι η Έμιλυ παρηγορούσε τον Σαμ... Το θυμάστε; @ April: Χαχαχα! Μπορεί να ήταν και ο μαθηματικός με τις "ανώτερες παιδαγωγικές μεθόδους"!!! Παιδιά, εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτό το βιβλίο που λέτε παραπάνω με τα "παραλειπόμενα" είναι το twilight saga, the official guide που περιμένουμε να εκδοθεί;;; | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Τετ 28 Οκτ 2009 - 10:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Τετ 28 Οκτ 2009 - 11:50 | |
| Φοβερή η μετάφρασή σου Μισελ και φοβερή και η συνέντευξη της Στέφανι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο να την μεταφράσεις. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Δευ 9 Νοε 2009 - 11:13 | |
| μερικες φορες απορω με τον εαυτο μου.τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι η michelle μετεφραζε κομματια απο συνεντειξεις. λοιπον michelle μου η μεταφραση σου ειναι τελεια!ευχαριστουμε πολυ που μπηκες σε αυτο τον κοπο για εμας!! η αληθεια ειναι οτι μου ληθηκαν πολλες αποριες.ηταν ολα πολυ ενδιαφερον. να ρωτησω ομως κατι?καποια στιγμη λεει οτι πρεπει να ξαναπιασει το midnight sun.και μετα κανει η δημοσιογραφος μια ερωτηση για τον Εντουαρντ και λεει πρεπει να περιμενω το midnight sun και για αυτο? και τωρα εγω ρωταω αυτη η συνεντευξη δωθηκε πριν αποφασισει να παρατησει το midnight η μετα?να ξερω εαν θα πρεπει να χαρω!!! παντως μαθαμε τι εκανε και ο Εντουαρντ με τα βιβλια της Μπελλας! και παλι ευχαριστουμε πολυ michelle! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Δευ 9 Νοε 2009 - 22:18 | |
| Λοιπόν Έρη! Αυτές οι ερωτήσεις έχουν γίνει κατά τη διάρκεια που έγραφε το MS ή τελοσπάντων πριν το "παρατήσει". Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τα σχέδια της Steph για το MS! (Πιστεύω πάντως ότι αυτό θα απαντηθεί στην εκπομπή της Oprah, οπότε κοντός ψαλμός αλληλούια! ) Όμως στη συνέντευξη που θα ποστάρω αμέσως τώρα, υπάρχει μια έκπληξη που τα ματάκια μου δεν πίστευαν τι διάβαζαν! Νομίζω ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Δευ 9 Νοε 2009 - 22:48 | |
| Συγγνώμη κορίτσια! Δεν ήθελα να σας αγχώσω! Τη διόρθωνα λιγάκι! Enjoy! | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Δευ 9 Νοε 2009 - 23:08 | |
| χριστουλη μου τι ειπε η γυναικα??????? αλλα δυο βιβλια?????????? ποτε εγινε αυτη η συνεντευξη? | |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Δευ 9 Νοε 2009 - 23:13 | |
| Yeap! Η συνέντευξη αναρτήθηκε στις 8 Μαρτίου 2008! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Τρι 10 Νοε 2009 - 12:28 | |
| αχ μακαρι να συνεχισει να γραφει!!!! σιγουρα και εγω θα ηθελα να συνεχιστουν οι ταινιες αλλα εαν αυτο δεν ειναι εφικτο τουλαχιστον να διαβασουμε τα βιβλια. δεν θελω να τελειωσει ρε παιδια να τελειωσει αυτη η ιστορια με τιποτα! εγω πιστευω(ικασιες κανω)οτι θα τα γραψει.απο την στιγμη που εχει σκεφτει τοσα πραγματα για αυτους δεν μπορει να μην τα γραψει!!! ευσεβεις ποθοι!! michelle μου γαι αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε πολυ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle Τρι 24 Νοε 2009 - 21:00 | |
| michelle για άλλη μία φορά σε ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα διαβάσει ποτέ αυτή τη μεγάλη συνέντευξη της Στέφενι ούτε στα Αγγλικά και να τη διαβάζω στα Ελληνικά είναι απλά παράδεισος! Τόσα πολλά πράγματα που δεν τα ξέραμε και τόσο ενδιαφέροντα! Σε ευχαριστώ και πάλι. | |
|
| |
| Σχολια για τις Συνεντεύξεις της Stephenie Meyer Μεταφρασμένες από την Michelle | |
|