| Edward Cullen VS Harry Potter | |
|
+66sisaki Axilleas Cullen mpellanti21 MyrtoCullen $ofi@ + Edward Rosemarie Cullen Hollysort Mrs.Christina antrianna_black SULPICIA-phoive D.R. Zafrina ma.do evac Bella Cullen12 Wonder ed<3 dimitroula-robsessed <3<3Ms.Kolina<3 Lizzy Cullen redbutterfly magica AnaroseCullen pink anastasia_1992 RafaelaVolturi John Cullen Ashley Greene evi MARIA SWAN CULLEN dolores!! RafaelaCullen d@n@e twilight! AST Vera evaki ntinaki natalitsa92 patrick fafoula1234 christi_twilight bluesea twiligter robert\'s girl Connie Cullen dreamofedward hiddenfantasy nasiatheslayer M@rIa ΕΡΗ Ms Cullen MiSs-->NtOuF* DanaeCullen BELLA MARIE maraki13_10 maraki-twilightholic Ειrιnι edward's victim WhiteQueen emma cullen pattinson SilverMusk Darkbella Alexadruby the vampire Rozali87 Rozmari April 70 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 0:37 | |
| Καταρχην να πω ότι προσωπικα δεν πεφτει θεμα συγκρισης!!! Αλλο το ένα άλλο το άλλο!! Αλλά βρηκα ενα σχόλιο στο Internet και δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω! Κι εγω είμαι παραπάνω από το κανονικο κολλημενη με την τετραλογία αλλα η κοπέλα που εγραψε το παρακάτω σχόλιο το εχει κάψει τελειως! Μηπως τελικα βαδίζουμε σε άσχημο δρόμο??? Ok, I hate the Harry Potter books + Movies. Sure, at first they were pretty awesome. But when I started reading/saw Twilight I just let go of Harry Potter. Many reasons. Key: first sentence: harry potter. after the criticism: twilight! 1. Daniel Radcliffe? Oh, please! U-G-L-Y! Rob Pattinson? VERY HOT!!!!!! 2. Stupid story about WIZARDS which are all stupid. Very good story about a human girl who falls in love with a hot vampire. 3. "Voldemort! Aaaah I'm so scared!" "I'll do whatever it takes to make you safe again." 4. Totally fantasied world. REAL WORLD!!!! EXCEPT FOR THE VAMPIRES BUT TWILIGHT IS A TYPICAL STORY THAT HAS A POINT!!!!!! 5. Hogwarts. Forks High School. 6. "Secret Platform 9 and 3 quarters?" Stupid! There are no secret platforms that lead to a school that teaches you "abra-cadabra!" Sorry, the list is so long... Overall grade: HARRY POTTER: NO STARS TWILIGHT: INFINITI STARS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλα όταν διαβασα το νουμερο 4 (REAL WORLD!!!!), παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα απο τα γελια! Θεωρει προφανως ότι ο Χαρι Ποτερ ειναι φαντασια και το Λυκοφως πραγματικοτητα!!! Δε θα διαφωνησω βεβαια στους πρωταγωνιστες........αλλα κατα τ' αλλα μου φαινεται ότι υπερβάλλει λιγακι η κοπελια!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την April στις Κυρ 30 Μάης 2010 - 15:38, 1 φορά | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 0:49 | |
| Εγω θα συμφωνησω με την κοπελα. Δεν μ αρεσει ο Χαρυ και ουτε διαβασει τα βιβλια η να δω τις ταινιες στο σινεμα.DVD η TV εκει τα ειδα και δεν θυμαμαι ιδιαιτερα πολλα. Σορρυ σε οσες λατρευουν και τον Χαρυ αλλα εμενα δεν με συγκινει σχεδον καθολου. Οποτε βαδιζω με την κοπελα ναι εκτος απο το 4 μας κουφανε.Βρυκολακες..λυκοι...imprint... πολεμιστες-πνευματα.Αυτα δεν ειναι καθολου real !!!!
αλλα εννοειτε
TWILIGHT | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:18 | |
| Εμένα τα βιβλιά του Χάρι είναι τα αγαπημένα μου ! Οι ταινίες οχι αλλά τα βιβλία είναι υπέροχα ( για μένα τουλάχιστον ) και η Ρόοουλινκ γράφει καταπλυκτικά !!!
¶σε που στο 4 παίζει και ο Rob !!!!
Οπότε δεν θα συμφωνήσω με την κοπέλα !! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 13:55 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- Εμένα τα βιβλιά του Χάρι είναι τα αγαπημένα μου ! Οι ταινίες οχι αλλά τα βιβλία είναι υπέροχα ( για μένα τουλάχιστον ) και η Ρόοουλινκ γράφει καταπλυκτικά !!!
¶σε που στο 4 παίζει και ο Rob !!!!
Οπότε δεν θα συμφωνήσω με την κοπέλα !! Θα συμφωνισω με την Rozali................................................ Τα βιβλια του Χαρυ Ποτερ μου αρεσαν πολυ αλλα οι ταινιες δεν μου αρεσαν και τοσο............ Εκτος απο την 4η οπου φυσικα παιζει ο Rob............................ | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 13:57 | |
| Ουτε εγω θα συμφωνησω με την κοπελα!
Για εμενα Ο Χαρυ ηταν η αρχη του κακου. Ηταν το πρωτο "μεταφυσικο" βιβλιο που διαβασα και απο τοτε εχω κολισει με οτιδιποτε out of the ordinary! Χαρις σε αυτον ειμαι τωρα εδω! Για εμενα μοιραζονται την πρωτη θεση το Λυκοφως και ο Χαρυ! Οι παλιες αγαπες ξεχνιουναι δυσκολα! Ποσο μαλλον οταν μεγαλωνεις με αυτες!
Για τις ταινιες δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσαν. Ειχω και εκει μια αλλη μεγαλη αγαπη να πρωταγωνιστει!! (βλεπε Daniel Radcliffe) | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 14:11 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 14:14 | |
| Κορίτσια εμένα μου αρέσει πάρααααα πολύ ο Χάρρυ και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία μόνο τις ταινίες έχω δει και περιττό να πω πια είναι η αγαπημένη μου (βλέπε παραπάνω ποστ). Το θέμα όμως είναι πως δεν συγκρίνω την μία με την άλλη με τίποτααααα, δεν υπάρχει κάτι για να συγκρίνω. Το μόνο κοινό που έχουν αυτά τα δύο σίκουελ είναι ότι είνια και τα δύο φανταστικά. Κατά τα άλλα το ένα μιλάει για την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού με μάγους, δράκους και γενικά ιπτάμενα όντα και το άλλο μιλάει για έρωτα είτε είναι φανταστικός, είτε δεν είναι. Ο έρωτας και η εύρεση του άλλου μισού, της αδερλής ψυχής, είναι ένα και το αυτό. Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται αυτά τα δύο μεταξύ τους. Είναι άδικο αυτό, το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο. Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι ο Ρόμπ είναι τόσο άντρας και τόσο HOTTTT καμία σχέση με τον Ντάνιελ, αυτόν τον βλέπω ακόμα σαν παιδί (αν και όσο μεγαλώνει ψηλώνει και ομορφαίνει ) | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 14:26 | |
| Θα συμφωνησω με την Silvermusk!
Το Λυκοφως και ο Χαρυ Ποτερ σαν υποθεση δεν εχουν καμια σχεση! Ειναι απλα βιβλια καλογραμμενα που αγγιξαν τους αναγνωστες σε ολο τον κοσμο το καθενα με το δικο του διαφορετικο τροπο! Ολη αυτη η συγκριση που γινεται δεν εχει νοημα. Και τα δυο τα εχουμε αγαπησει και θα τα αγαπησουν και πολλοι αλλοι ακομα. Και τα δυο εχουν πουλησει εκατομυρια αντιτυπα παγκοσμιως και θα συνεχισουν να πουλανε. Και τα δυο εχουν κανει δυο ασημες νοικοκυρες διασημες εκατομυριουχους.
Οποτε αυτη η συγκριση που εχει αρχισει εδω και καμποσους μηνες ειναι ανουσια και για παιδακια που δεν ξερουν να ξεχωριζουν δυο τελειως διαφορετικους κοσμους! (Δεν θελω να θιξω καμοια απο εδω μεσα οποτε μην το παρετε στραβα) | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 15:06 | |
| για μενα ο χαρυ ηταν οτι ειναι τωρα το λυκοφως.....βασικα ημουν 4 χρονια in love with Dan......και φανταστητε οτι στο 4 σε ολες αρεσε ο Ρομπ και εγω τους ελεγα(μη με βρισετε) οτι δεν μ αρεσει κι οτι ειναι ασχημος(φανταστητε ποσο τυφλη ημουν απο τον ερωτα για τον Νταν.....)αν μου το ζητουσε θα πεθαινα γι αυτον...λολ!!!!!!!!!!ολο το δωματιο γεματο αφισες,μλουζες,αυτογραφα,φωτος.........αφηστε κυκλοφορουσα στο χωριο(διπλα στα Μαλλια που μαζευονται ολοι οι British....)και με κοιτουσαν ολοι με ανοιχτο το στομα και με δειχνανε...........λολ..............και ακουγα κατι σχολια απο τους αγγλους και γαμω..........της κακομοιρας....κι αλλα παρα πολλα........ολο το ηρακλειο το ηξερε .......λολ!!!!!!αφου πηγαινα σε μαγαζια στο κεντρο και με ρωτουσαν τι κανει ο Ντανιελ???? δεν επαψα να ειμαι fan Harry Potter(γιατι once a Gryffindor,always a Gryffindor)αλλα καμια σχεση με το τοτε.............τωρα ειμαι team edward μεχρι το κοκαλο,twilighter to the death και φυσικα i am unconditionally and irrevocably in love with Rob!!!!!!!!!φετος οι τουριστες θα βλεπουν τον Ρομπ στα μπλουζακια.......... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 15:20 | |
| Ήρθα κι εγώ να πω ότι εδώ γίνεται σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων οπότε θεωρώ άσκοπη τη σύγκριση γενικότερα.
Παρ' όλο που είμαι λάτρης - κόβω φλέβες για Twilight δεν θα συμφωνήσω με το ποστ της κοπελιάς γιατί τα επιχειρήματα της είναι εντελώς άκυρα.
Εγώ προσωπικά τα βιβλία Χάρυ Πότερ δεν τα έχω διαβάσει αλλά είναι κάτι που σκοπεύω να το κάνω στο άμεσο μέλλον γιατί πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Εν το μεταξύ όλοι που έχουν διαβάσει και τις δύο ιστορίες (Χάρυ Πότερ - Twilight) και κριτικοί, λένε για τη Ρόουλινγκ τα καλύτερα! Όχι πως η Στέφενι δεν είναι καλή αλλά η Ρόουλινγκ είναι μάλλον πιο ώριμη σαν συγγραφέας.
Θέμα σύγκρισης των ιστοριών δεν τίθεται καν. Έχω δει όλες τις ταινίες του Χάρυ Πότερ και έχω περάσει καταπληκτικά, περιμένω πως και πως την επόμενη! Και μου αρέσουν πολύ και οι πρωταγωνιστές καθώς και η όλη ατμόσφαιρα της σχολής μαγείας!
Το Twilight πάλι με αγγίζει για άλλους λόγους σε πιο συναισθηματικό επίπεδο λόγω της ιστορίας αγάπης, μου κάνει καλύτερα σε σχέση με τη δική μου ψυχολογία. Αλλά thats all!
Προσωπικά τα βρίσκω και τα δύο αριστουργήματα και το καθένα έχει κάτι το δικό του και ιδιαίτερο να σου δώσει! | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 15:29 | |
| για μενα ο χαρυ ηταν τα πτωτα βιβλια που διαβασα και κολλησα ασχημα..δεν ξεχνιεται..η ιστορια ειναι απιστευτα καλογραμμενη..[και η μεταφραση επισης]..εκτος αυτου τα βιβλια δεν εχουν καμια σχεση..οι τροποι γραφης επισης ειναι διαφορετικοι...τ λυκοφως εχει μορφη ημερολογιου... και για παραδειγμα στο χαρυ ποτερ δεν υπαρχει τοσο εντονο το ερωτικο στοιχειο.. για μενα ο ποτερ δεν ξεχνιεται..η ροουλινγκ εχτισε εναν καινουριο κοσμο απο την αρχη..και τα καταφερε θαυμασια... δεν διαλεγω...ο ρομπ ειναι το παρον ο νταν το παρελθον..θα σας πω σε λιγα χρονακια.. | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 15:33 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ήρθα κι εγώ να πω ότι εδώ γίνεται σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων οπότε θεωρώ άσκοπη τη σύγκριση γενικότερα.
Παρ' όλο που είμαι λάτρης - κόβω φλέβες για Twilight δεν θα συμφωνήσω με το ποστ της κοπελιάς γιατί τα επιχειρήματα της είναι εντελώς άκυρα.
Εγώ προσωπικά τα βιβλία Χάρυ Πότερ δεν τα έχω διαβάσει αλλά είναι κάτι που σκοπεύω να το κάνω στο άμεσο μέλλον γιατί πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Εν το μεταξύ όλοι που έχουν διαβάσει και τις δύο ιστορίες (Χάρυ Πότερ - Twilight) και κριτικοί, λένε για τη Ρόουλινγκ τα καλύτερα! Όχι πως η Στέφενι δεν είναι καλή αλλά η Ρόουλινγκ είναι μάλλον πιο ώριμη σαν συγγραφέας.
Θέμα σύγκρισης των ιστοριών δεν τίθεται καν. Έχω δει όλες τις ταινίες του Χάρυ Πότερ και έχω περάσει καταπληκτικά, περιμένω πως και πως την επόμενη! Και μου αρέσουν πολύ και οι πρωταγωνιστές καθώς και η όλη ατμόσφαιρα της σχολής μαγείας!
Το Twilight πάλι με αγγίζει για άλλους λόγους σε πιο συναισθηματικό επίπεδο λόγω της ιστορίας αγάπης, μου κάνει καλύτερα σε σχέση με τη δική μου ψυχολογία. Αλλά thats all!
Προσωπικά τα βρίσκω και τα δύο αριστουργήματα και το καθένα έχει κάτι το δικό του και ιδιαίτερο να σου δώσει! πιο πολυ δεν θα μπορουσα να συμφωνησω..η ροουλινγκ εκανε εναν κοσμο απο την αρχη και η στεφανι εβαλε μυθολογικα στοιχεια σε εναν φυσιολογικο κοσμο.. ειναι και οι 2 εκπληκτικες...δεν θα ηθελα ποτε να διαλεξω..τα βιβλια του χαρυ εχουν κιτρινισει απο το διαβασμα..ειναι κομματι μου οπως ειναι κ το λυκοφως.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 16:07 | |
| - edward's victim έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- Ήρθα κι εγώ να πω ότι εδώ γίνεται σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων οπότε θεωρώ άσκοπη τη σύγκριση γενικότερα.
Προσωπικά τα βρίσκω και τα δύο αριστουργήματα και το καθένα έχει κάτι το δικό του και ιδιαίτερο να σου δώσει! πιο πολυ δεν θα μπορουσα να συμφωνησω..η ροουλινγκ εκανε εναν κοσμο απο την αρχη και η στεφανι εβαλε μυθολογικα στοιχεια σε εναν φυσιολογικο κοσμο.. ειναι και οι 2 εκπληκτικες...δεν θα ηθελα ποτε να διαλεξω..τα βιβλια του χαρυ εχουν κιτρινισει απο το διαβασμα..ειναι κομματι μου οπως ειναι κ το λυκοφως.... +φωνω απολυτα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 16:44 | |
| Χα χα εχει πλακα να ειμαι το μαυρο προβατο του τοπικ!!! Θελω απλα να ρωτησω την Σκοτεινη...μα καλα πως σου αρεσει ο Dan? :scratch: Μου την δινει ισως γι αυτο να μην πολυτρελενομαι για τις ταινιες Μπορει τα βιβλια να ειναι καταπληκτικα δεν ξερω δεν τα εχω διαβασει αλλα για την ταινια γενικα απο οτι εχω ακουσει καμμια σχεση με τα βιβλια την σκοτωσαν μου εχουν πει. Στις ταινιες εμενα παντως η Ερμιονη μου αρεσει την παω... και εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να τα συγκρινουμε αυτο με την συγκριση μαλλον εχει ξεκινησει επειδη στο 4 επαιζε και ο Rob αλλιως δεν θα γινοταν αυτο.Ετσι πιστευω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 16:49 | |
| Σκοτεινη????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:05 | |
| - Rozmari έγραψε:
- Χα χα εχει πλακα να ειμαι το μαυρο προβατο του τοπικ!!!
Θελω απλα να ρωτησω την Σκοτεινη...μα καλα πως σου αρεσει ο Dan? :scratch: Μου την δινει ισως γι αυτο να μην πολυτρελενομαι για τις ταινιες
Μπορει τα βιβλια να ειναι καταπληκτικα δεν ξερω δεν τα εχω διαβασει αλλα για την ταινια γενικα απο οτι εχω ακουσει καμμια σχεση με τα βιβλια την σκοτωσαν μου εχουν πει. Στις ταινιες εμενα παντως η Ερμιονη μου αρεσει την παω...
και εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να τα συγκρινουμε αυτο με την συγκριση μαλλον εχει ξεκινησει επειδη στο 4 επαιζε και ο Rob αλλιως δεν θα γινοταν αυτο.Ετσι πιστευω... Kοιτα ο Dan ηταν ο πρωτος ηθοποιος που "ερωτευτικα". Ολες εκαναν σαν λυσασμενες για τον Brad (Pitt) και εγω για τον Dan! Ποτε δεν μου αρεσε ο Brad για να σου πω την αληθεια. Παντα εναντια στο ρευμα εγω! Αλλα δεν ξερω ο Dan ειναι ακομα μια απο τις μεγαλες μου αγαπες. Και θα συνεχισει να ειναι. Εχει αυτο το στυλακι που εχει και ο Ρομπ (μην με φατε) και αυτη η αγγλικη του προφορα! Με τρελενει! Τωρα απο εκει και περα μην ρωτας. Ξερεις το γουστο μου (το εχεις δει και live θα ελεγα) οποτε βγαλε συμπερασματα. - emma cullen pattinson έγραψε:
- Σκοτεινη?????
Εμ ναι το Σκοτεινη ειναι το "καλλιτεχνικο" μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:11 | |
| - Darkbella έγραψε:
- Rozmari έγραψε:
- Χα χα εχει πλακα να ειμαι το μαυρο προβατο του τοπικ!!!
Θελω απλα να ρωτησω την Σκοτεινη...μα καλα πως σου αρεσει ο Dan? :scratch: Μου την δινει ισως γι αυτο να μην πολυτρελενομαι για τις ταινιες
Μπορει τα βιβλια να ειναι καταπληκτικα δεν ξερω δεν τα εχω διαβασει αλλα για την ταινια γενικα απο οτι εχω ακουσει καμμια σχεση με τα βιβλια την σκοτωσαν μου εχουν πει. Στις ταινιες εμενα παντως η Ερμιονη μου αρεσει την παω...
και εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να τα συγκρινουμε αυτο με την συγκριση μαλλον εχει ξεκινησει επειδη στο 4 επαιζε και ο Rob αλλιως δεν θα γινοταν αυτο.Ετσι πιστευω...
Kοιτα ο Dan ηταν ο πρωτος ηθοποιος που "ερωτευτικα". Ολες εκαναν σαν λυσασμενες για τον Brad (Pitt) και εγω για τον Dan! Ποτε δεν μου αρεσε ο Brad για να σου πω την αληθεια. Παντα εναντια στο ρευμα εγω!
Αλλα δεν ξερω ο Dan ειναι ακομα μια απο τις μεγαλες μου αγαπες. Και θα συνεχισει να ειναι. Εχει αυτο το στυλακι που εχει και ο Ρομπ (μην με φατε) και αυτη η αγγλικη του προφορα! Με τρελενει! Τωρα απο εκει και περα μην ρωτας. Ξερεις το γουστο μου (το εχεις δει και live θα ελεγα) οποτε βγαλε συμπερασματα.
- emma cullen pattinson έγραψε:
- Σκοτεινη?????
Εμ ναι το Σκοτεινη ειναι το "καλλιτεχνικο" μου! θα συμφωνησω απολυτα,,,, και απο οτι φαινεται εχουμε και τα ιδια γουστα............................. και γαμω το σκοτεινη..........τα σπαει............. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:15 | |
| πες τα κοπελα μου..........πες τα.....αν και για την προφορα του Νταν ειναι πολυ χτυπητη λονδρεζικη....προτιμω του Ρομπ που ναι μεν ειναι κλασσικη μπιγμπενατη αλλα σε πιο λαιτ μορφη........... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:25 | |
| O Dan εχει πολλες δυνατοτητες αλλαγης. Ειναι ακομα 19 χρονων Αν παραδειγματιστει και απο τον Ρομπ παει εγκεφαλικα Και οι δυο εχουν μια προφορα!! Κολαση!! Αχχ και ειδικα οταν μιλανε ιαπωνεζικα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:27 | |
| ιαπωνεζικα????????????????????????????????????????????????????????????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:30 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- ιαπωνεζικα????????????????????????????????????????????????
Ποιον απο τους δυο δεν εχεις ακουσει να σου στειλω λινκ? | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:38 | |
| Παρ' όλο που λατρεύω την Ιαπωνική και εγώ προσωπικά τη θεωρώ πολύ σέξι γλώσσα (βλ. Ligth - L!) προτιμώ τον Ρομπ όταν μιλάει Γαλλικά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 19 Μαρ 2009 - 19:47 | |
| ουτε εγω...............πεθαινω να τ ακουσω......... και γαλλομαθης ο Ρομπ.........κι αυτο το θελω!!!!!!!!!!!!!pleazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Edward Cullen VS Harry Potter | |
|