| Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! | |
|
+79maria_likofos i love edward 2 ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA evac Niki Patt sisaki demi cullen Dr_Rena_Hale mimigk AnaroseCullen Angelus AliceK T-NM-E-BD pegulini Edwart pink ioannaki-twilightaddicted sourini Lizzy Cullen ntinaki Bella Cullen12 chrysabella peby shley al *evdokia* NICKY Fay1765 Elenaki123408 Nemesis Of Bellin jennifer lopez Edward_ Breaking_ Dawn AST patrick breeze of wolf Ashley Greene ~Rob-Patty~ evi katiafr evaki ~!Cristi!~ matia* d@n@e twilight! chrisanthie callen RafaelaVolturi maro ΕΡΗ WhiteQueen bella MARIA SWAN CULLEN Kimberly nasiatheslayer stasia alour !~Twilighter~! crazy volturi girl dragonfly Mrs.Cullen SpunK RansoM twilightFOREVER twilightergirl mariap lena fafoula1234 Vampiroua kanty dolores!! Alexadruby the vampire bluesea linaki MIKAELLA demi Bella + Edward love LaDy_SoVeReigN christi_twilight team edward Bella13 kollhmenh 83 απαντήσεις |
|
Την αλήθεια! | Να πώ την αλήθεια προτιμώ τον Rob... | | 19% | [ 29 ] | Edward!! Είναι τόσο τέλειος... και ας είναι μόνο φαντασία... | | 81% | [ 123 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 152 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kollhmenh Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Βοιωτία Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 10/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 14 Σεπ 2009 - 18:43 | |
| Λοιπόν ας δώσουμε του όρους της κατάθεσης του δικαστιρίου και ας απαντήσουμε με το χέρι στην καρδιά... "Ορκίζομαι να πώ την αλήθεια, όλη την αλήθεια και μόνο την αλλήθεια χώρις φόβο και πάθος"
Και τώρα απαντήστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος... Προτιμάτε τον τέλειο, ιδιοφυές, υπερπροστατευτικό και πανέμορφο βρικόλακα Edward Cullen ή τον γήινο, προσιτό, ανθρώπινο και πολύ cool Robert Pattinson? | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 14 Σεπ 2009 - 19:03 | |
| robward!!!!!! ο καταπληκτικος αψογος τελειος χαρακτηρας edward με την υπεροχη θεικη εμφανιση του robert. τι ερωτηση ειναι αυτη??? να διαλεξουμε αναμεσα σε 2 θεους???? ο edward ειναι μεν το τελειο αγορι, αλλα εφοσον δεν υπαρχει, αγαπαμε το πιο κοντινο σε αυτον, το robert... που ειναι πανεμορφος... κ εχει εναν ανθρωπινο καλο χαρακτηρα... μου φτανει.... | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 14 Σεπ 2009 - 19:09 | |
| εντουαρντ φυσικα...ο βρικολακας της δικιας μου φαντασιας ειναι πολυ διαφορετικος απο τον εντουαρντ που παιζει ο rob... δεν μπορω να πω ο ρομπερτ ειναι απλα Θ-Ε-Ο-Σ....αλλα σιγουρα δεν συγκρινεται με τον εντουαρντ μου.... | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| |
| |
Bella + Edward love Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 23/07/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 14 Σεπ 2009 - 19:25 | |
| | |
|
| |
kollhmenh Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Βοιωτία Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 10/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 14 Σεπ 2009 - 19:30 | |
| και γω που εφτιαξα το poll ψηφιζω edward... καλα ε! δεν περιμενα ουτε ενα robert! ενταξει μεχρι τωρα τουλαχιστον, αυτο φυσικα μπορει να αλλαξει. | |
|
| |
demi New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 14 Σεπ 2009 - 21:11 | |
| εντουαρντ γτ απλα ειναι φαναστικος και τελειοσ | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 14 Σεπ 2009 - 21:13 | |
| και εγω εντουαρτ θα πω γιατι συνδιαζει και τον ρομπ ενω δεν ξερουμε πωσ ειναι ο ρομπ σαν ανθρωποσ(βρυκολακασ).. καταλαβατε ετσι?? συνεπωσ εντουαρτ 4 eveeeeeeeeeeer! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 14 Σεπ 2009 - 21:23 | |
| Έντουαρντ. αυτόν αγαπήσαμε, αυτόν άλλωστε ξέρουμε!!!!!!! ο Ρομπ μας είναι τελείως ξένος πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. είμαι βέβαιη, ότι όποιος και να τον ενσάρκωνε πάλι θα μας άρεσε, γιατί όπως είπε και ο ίδιος ο Πάτινσον -κάλη του ώρα εκεί που βρίσκεται- "προβάλλουν στο πρόσωπό μου την αγάπη τους για το βιβλίο και γι αυτόν τον ιδανικό άντρα, αυτό είναι όλο. ευτύχως εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι..." (είναι από συνεντευξή του που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό glamour Μαίου 2009, σελίδα 72) | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 1:49 | |
| | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 2:17 | |
| | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 5:08 | |
| προτιμω ΚΑΙ τους δυο | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 10:40 | |
| εμένα μου αρέσει μόνο ως Έντουαρτ... | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 13:19 | |
| αγαπησα τον Εντουαρτ απο τα βιβλια γι αυτη την Ιδανικη αγαπη που νοιωθει για τη Μπελλα. και ο Εντουαρτ ενσαρκωθηκε απο τον Ρομπερτ Παττινσον.Κι ετσι αυτοι οι δυο γινανε ενας!Δεν μπορω να φανταστω το εναν χωρις τον αλλον!Καντε ειλικρινα μια ερωτηση στον εαυτο σας:θα θελατε στη τεταρτη ταινια να παιξει καποιος αλλος(θεος φυλαξει!) τον Εντουαρτ; Η δικη μου απαντηση ειναι οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι................ | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 13:51 | |
| - lena έγραψε:
- αγαπησα τον Εντουαρτ απο τα βιβλια γι αυτη την Ιδανικη αγαπη που νοιωθει για τη Μπελλα.
και ο Εντουαρτ ενσαρκωθηκε απο τον Ρομπερτ Παττινσον.Κι ετσι αυτοι οι δυο γινανε ενας!Δεν μπορω να φανταστω το εναν χωρις τον αλλον!Καντε ειλικρινα μια ερωτηση στον εαυτο σας:θα θελατε στη τεταρτη ταινια να παιξει καποιος αλλος(θεος φυλαξει!) τον Εντουαρτ; Η δικη μου απαντηση ειναι οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι................ Συμφωνω κι εγώ με τη Λένα δεν θα ηθελα με τπτ να συνεχίσει το ρολο κανένας άλλος , θα προτιμούσα αν γινόταν αυτό να μην δω τη συνεχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 13:55 | |
| μα όταν ακούμε έντουαρτ αυτόματα στο μυαλό μας μας έρχεται ο Pattinson. σε κανέναν δεν θα άρεσε να παίξει άλλος αύτο τον ρόλο . | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 14:40 | |
| διαβασα σε ένα περιοδικο ότι όταν διαλέγαν ηθοποιους για τους ρόλους για την ταινία φαν των βιβλίων είχαν μαζέψει 75.000 υπογραφες να μην κανει τον εντ ο ρομπ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 15:18 | |
| κι εγώ το έχω ακούσεια αυτό... | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 15:19 | |
| φισικα κι αλαξαν γνομη | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 17:07 | |
| ε μα αυτο ελειπε!τωρα περα οτι μας αρεσει πιστευω οτι υποστηριζει αψογα τον ρολο! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 17:11 | |
| πρωτη φορα μπαιω εδω..νομιζω...........αλλα γιατι vs ;;;;;;;;;; | |
|
| |
| Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! | |
|