| Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! | |
|
+79maria_likofos i love edward 2 ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA evac Niki Patt sisaki demi cullen Dr_Rena_Hale mimigk AnaroseCullen Angelus AliceK T-NM-E-BD pegulini Edwart pink ioannaki-twilightaddicted sourini Lizzy Cullen ntinaki Bella Cullen12 chrysabella peby shley al *evdokia* NICKY Fay1765 Elenaki123408 Nemesis Of Bellin jennifer lopez Edward_ Breaking_ Dawn AST patrick breeze of wolf Ashley Greene ~Rob-Patty~ evi katiafr evaki ~!Cristi!~ matia* d@n@e twilight! chrisanthie callen RafaelaVolturi maro ΕΡΗ WhiteQueen bella MARIA SWAN CULLEN Kimberly nasiatheslayer stasia alour !~Twilighter~! crazy volturi girl dragonfly Mrs.Cullen SpunK RansoM twilightFOREVER twilightergirl mariap lena fafoula1234 Vampiroua kanty dolores!! Alexadruby the vampire bluesea linaki MIKAELLA demi Bella + Edward love LaDy_SoVeReigN christi_twilight team edward Bella13 kollhmenh 83 απαντήσεις |
|
Την αλήθεια! | Να πώ την αλήθεια προτιμώ τον Rob... | | 19% | [ 29 ] | Edward!! Είναι τόσο τέλειος... και ας είναι μόνο φαντασία... | | 81% | [ 123 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 152 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 9 Νοε 2009 - 18:25 | |
| Παιδια οτι και να λεμε σαν τον Εντ δν υπαρχει (κυριολεκτικα!) ποιος μπορει να βρει εναν τετοιο 17χρονο στην εποχη μας που να εχει και τα καλα του βρικολακα.... αλλα σε αυτη την φαντασιωση πιο κοντα απο ολους πλησιαζει ο Ρομπερτ και παλι ομως καμια σχεση με τον χακακτηρα και τα στοιχεια που εχει ο Εντουαρτ.... | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 24 Νοε 2009 - 18:48 | |
| Εμενα μου αρεσει πιο πολυ ο Ρομπερτ γιατι ειναι πραγματικος.....Μπορεις δηλαδη καποια στιγμη καπου να τον συναντησεις(κ εδω ταιριαζει το ενα ονειρο τρελο,ονειρο απατηλο.... )...Βασικα οτι κ να πω και οι 2 χαρακτηρες ειναι ΤΕΛΕΙΟΙ!!! | |
|
| |
chrisanthie callen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : KALAMATA Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 22/11/2009
| |
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 24 Νοε 2009 - 19:03 | |
| - !~Twilighter~! έγραψε:
- Εγώ πάλι, αφού είδα την ταινία, μου άρεσε ο Rob.. Και μετά που διάβασα τα βιβλία, μου άρεσε ο Edward..!! Αλλά, όπως και να το κάνεις, βρε παιδί μου, κανείς (ακόμα και βρικόλακας) δεν είναι τέλειος.. Αλλά ο Rob είναι πιο αληθινός..! Μπορεί κάποια στιγμή να τον βρεις έξω, να τον αγγίξεις (κορίτσια, συμμαζέψτε με..!! Παρεκτρέπομαι... ) Ενώ, ο Edward.. πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!! Είναι φανταστικός χαρακτήρας.. Είναι το αγόρι που θα ήθελε κάθε κορίτσι..
Εν κατακλείδει, τελικά, θα ψηφίσω, και θα ψηφίσω ROB..!! ειμαι τελειως αναποφασιστη....παρολα αυτα ομως θα συμφωνισω μαζι σου γιατι πολυ απλα ενας edward δεν ειναι απλα σπανιος να βρεθει, αλλα δεν υπαρχει(δυστυχως!!! ) οποτε Rob. παλι καλα που υπαρχει και αυτος γιατι τι θα καναμε ? απλο θα φοραγαμε μαυρες πλερεζες!!! | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 24 Νοε 2009 - 19:23 | |
| ...αχχχ...σιγουρα...αν μπορουσα να κανω μια μονο ευχη θα ηταν να υπηρχε η Εντουαρτ και φυσικα εγω να ημουν η Μπελλα του....αλλα καλα που υπαρχουν και τα ονειρα και τον βλεπουμε καμια φορα εκει... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 24 Νοε 2009 - 19:25 | |
| ναι τουλαχιστον ετσι βλεπουμε πραγματικα υπεροχα ονειρα...αααααααααααααααχχχ | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 24 Νοε 2009 - 19:34 | |
| - d@n@e twilight! έγραψε:
- !~Twilighter~! έγραψε:
- Εγώ πάλι, αφού είδα την ταινία, μου άρεσε ο Rob.. Και μετά που διάβασα τα βιβλία, μου άρεσε ο Edward..!! Αλλά, όπως και να το κάνεις, βρε παιδί μου, κανείς (ακόμα και βρικόλακας) δεν είναι τέλειος.. Αλλά ο Rob είναι πιο αληθινός..! Μπορεί κάποια στιγμή να τον βρεις έξω, να τον αγγίξεις (κορίτσια, συμμαζέψτε με..!! Παρεκτρέπομαι... ) Ενώ, ο Edward.. πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!! Είναι φανταστικός χαρακτήρας.. Είναι το αγόρι που θα ήθελε κάθε κορίτσι..
Εν κατακλείδει, τελικά, θα ψηφίσω, και θα ψηφίσω ROB..!! ειμαι τελειως αναποφασιστη....παρολα αυτα ομως θα συμφωνισω μαζι σου γιατι πολυ απλα ενας edward δεν ειναι απλα σπανιος να βρεθει, αλλα δεν υπαρχει(δυστυχως!!! ) οποτε Rob. παλι καλα που υπαρχει και αυτος γιατι τι θα καναμε ? απλο θα φοραγαμε μαυρες πλερεζες!!! ενταξει οχι και μαυρες πλερεζες... τι καναμε πριν μαθουμε για την υπερτατη υπαρξη του? αυτο θα καναμε... παντως κ εγω ψηφιζω rob και γιατι ειναι αληθινος και γιατι νομιζω εχει πιο πολυ πλακα!! totally robssesed | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 24 Νοε 2009 - 19:37 | |
| ναι ισως υπερεβαλα λιγουλακι!!! | |
|
| |
~!Cristi!~ Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 14:21 | |
| ναι και εγω και τους 2ο αλλα πιο πολυ τον Εωτ γτ ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:03 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:07 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑχ ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γλυκας ειναι το πουλακι μου[χιχι] | |
|
| |
katiafr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 10/03/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:49 | |
| Όσο αφορα εμενα... Edward 100% για τον πολυ απλο λογο οτι τον Pattinson δεν τον ξερουμε... οποτε δεν μπορουμε να εχουμε αποψη αν μας αρεσει. Δεν βλέπουμε παρα μόνο την ωραια εικόνα (που, ακομη κ αν με βρισετε εγω θα το πω , με τραβάει κυρίως όσο υποδυεται τον Εντ) και σαφώς την ερμηνεια, ομολογουμένως πολύ καλος ηθοποιός. Αυτο, όμως, που προκαλει το ολοκληρωτικο σκαλωμα ειναι ο Edward... ο χαρακτηρας του... οι συμπεριφορες του... τα πάθη & τα λαθη του οπως προειπατε... κ γενικα ολο αυτο το ουτοπικο κ απιαστο κ μη ρεαλιστικο που βγαζει... οι τρόποι του.... η προστατετυικοτητα του... κ γενικα είναι το πακετάκι όλο που θα θέλαμε να μπορούσε να είναι πιο ρεαλιστικό κ να υπήρχε στην πραγματικότητα... Τον Edward τον ξερουμε... εχουμε διαωασει κ εχουμε αναλυσει ποιος ειναι & πως σκεφτεται... O Pattinson δεν είμαστε σε θεση να γνωρίζουμε αν μας αρέσει... έχουμε δει μόνο οτι εκεινος σαν ηθοποιός θέλει να δούμε! ΑΥΤΑ... :p | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:51 | |
| ναι εχεισ ΜΕΓΑΛΟ δικιο και εγω καπως ετσι το παω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 18:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 18:19 | |
| ε κλ το ξερουμε αυτο!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 19:51 | |
| Ο ενας συμπληρωνει την τελειοτητα του αλλου... Αν και μαλλον λιγο περισσοτερο ο Edward γτ αυτον ξερω και καλα σαν χαρακτηρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 19:55 | |
| ναι +φωνω λολ!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:06 | |
| Αγαπω τον χαρακτηρα του Εντουαντ... Ειναι αξιολατρευτος!! Εχει εναν υπεροχο χαρακτηρα και ιδιαιτερα στο midnight sun τον λατρεψα!! Τον χαρακτηρα του Ρομπ απο την αλλη δεν τον ξερω αλλα αυτο το ελευθερο ροκ του στυλακι με τρελαινει..κ ο τροπος που χαμογελαει..και που συνεχως πειραζει τα μαλλακια του... Αχχχχχχχ | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:10 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:12 | |
| Oπως προανεφερα ο ενας συμπληρωνει τον αλλο.....Ο ενας βαζει το σωμα ο αλλος την ψυχη...Η κατι τετοιο...{μιλωντας για λυκοφως παντα....οχι πως τις αλλες ταινιες ειναι λιγοτερο θεος...} | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:14 | |
| αχ καρίτσια πάσχουμε από οξεία εντουαρντρομπερτονίτιδα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:29 | |
| ναιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχω αυριο σχολειο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 21:03 | |
| οποτε θα απολαυσεις αυτη την θεογλυκια παθηση που λεγεται edward!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 21:06 | |
| ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιααι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ δεν εχω λογια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 21:07 | |
| | |
|
| |
| Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! | |
|