| Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! | |
|
+79maria_likofos i love edward 2 ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA evac Niki Patt sisaki demi cullen Dr_Rena_Hale mimigk AnaroseCullen Angelus AliceK T-NM-E-BD pegulini Edwart pink ioannaki-twilightaddicted sourini Lizzy Cullen ntinaki Bella Cullen12 chrysabella peby shley al *evdokia* NICKY Fay1765 Elenaki123408 Nemesis Of Bellin jennifer lopez Edward_ Breaking_ Dawn AST patrick breeze of wolf Ashley Greene ~Rob-Patty~ evi katiafr evaki ~!Cristi!~ matia* d@n@e twilight! chrisanthie callen RafaelaVolturi maro ΕΡΗ WhiteQueen bella MARIA SWAN CULLEN Kimberly nasiatheslayer stasia alour !~Twilighter~! crazy volturi girl dragonfly Mrs.Cullen SpunK RansoM twilightFOREVER twilightergirl mariap lena fafoula1234 Vampiroua kanty dolores!! Alexadruby the vampire bluesea linaki MIKAELLA demi Bella + Edward love LaDy_SoVeReigN christi_twilight team edward Bella13 kollhmenh 83 απαντήσεις |
|
Την αλήθεια! | Να πώ την αλήθεια προτιμώ τον Rob... | | 19% | [ 29 ] | Edward!! Είναι τόσο τέλειος... και ας είναι μόνο φαντασία... | | 81% | [ 123 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 152 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 30 Ιαν 2010 - 20:28 | |
| πως μπορει να συγκρινει κανεις ενα θεο με ενα αλλο θεο,ε,πως; αν και ισως , λεω, ισως να ειναι λιγακι καλυτερος ο edward μιας και ειναι τοσο ευγενικος και καλος και κουκλος και οτι και να πω ειναι πολυ λιγο μπροστα στην πραγματικοτητα. και βεβαια ο rob ειναι αταξιος σε ολα αυτα,αλλα δεν ειναι o edward. sorry rob | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 31 Ιαν 2010 - 11:18 | |
| εγω δεν μπορω να διαλεξω με τιποτα!!! ειναι και οι δυο θεοι και ταυτοχρονα διαφορετικοι χαρακτηρες!! σε αυτο το θεμα ειμαι team Switzerland! χοχοχο | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 31 Ιαν 2010 - 11:43 | |
| - Edward_ Breaking_ Dawn έγραψε:
- εγω δεν μπορω να διαλεξω με τιποτα!!! ειναι και οι δυο θεοι και ταυτοχρονα διαφορετικοι χαρακτηρες!! σε αυτο το θεμα ειμαι team Switzerland! χοχοχο
Ωραιο αυτο για το team switzerland!! Αλλα διαφωνω. Ενταξει δεν λεω ο rob ειναι κουκλος αλλα εμεις τον γνωρισαμε και τον αγαπησαμε μεσω του χαρακτηρα που υποδυεται. Ο λογος που συνεχεια δηλωνει "single" ειναι γιατι οσες τα φτιαχνουν μαζι του περιμενουν να ειναι ο εντουαρντ. Αυτος ομως ειναι πολυ διαφορετικος! Πρωτα απο ολα ο Εντουαρντ μεγαλωσε σε εποχη πολεμου ενω ο ρομπ οχι. Δεν ξερουμε αν ο ρομπ ειναι ο υπερπροστατευτικος συζυγος και μπαμπας. Εγω επιλεγω Edward Cullen (εξαλλου αυτον γνωρισαμε μεσα απο τα βιβλια, τον ρομπ δεν τον ξερουμε) | |
|
| |
sourini Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 07/02/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 7 Φεβ 2010 - 22:34 | |
| | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 15 Φεβ 2010 - 16:59 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 15 Φεβ 2010 - 17:26 | |
| | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Παρ 26 Μαρ 2010 - 23:46 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 27 Μαρ 2010 - 2:42 | |
| | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 27 Μαρ 2010 - 12:54 | |
| Πιστευω...αγαπησαμε τον Ρομπερτ επειδη ενσαρκωνει τον πολυποθητο Εντουαρντ!!!! Υποδυεται τον τελειο ανδρα!!! Στο Χαρι ποττερ τον ειχα δει πρωτη φορα και δεν μου εκανα καμοια εντιπωση!!! Επαιξε πολυ καλα εναν ρομαντικο ρολο και τον εχουμε ταυτισει με τον τελειο ανδρα!!! Δεν λεω γοητευτικος, ωραιο παιδι, αλλα δεν θα τον προσεχα αν δεν επαιζε τον Εντουαρντ!!! Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη κοριτσια Οποτε ψηφιζω Εντουαρντ Καλλεν δαγκωτο!!!! | |
|
| |
Angelus Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 23 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 27 Μαρ 2010 - 14:06 | |
| Να πω την αλήθεια...προτιμώ και τους δυο! Αν έχετε παρατηρήσει με ακρίβεια,και πολύ μάλιστα,θα δείτε ότι ο ρόλος που έπαιξε στο Λυκόφως,μερικά κομμάτια είναι ακριβώς ο εαυτός του.Σαν να μην "υποδύεται κανέναν"...Είναι άπλα ο εαυτός του,ο χαρακτήρας του...Και εάν θυμάστε είχε σημειώσει ο ίδιος,πως ήταν άπλα ο εαυτός του αλλά ως vampire!
So...Robert Pattison & Edward Cullen! :> | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 27 Μαρ 2010 - 14:21 | |
| και εγω το ιδιο! Robward 4ever | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 27 Μαρ 2010 - 16:59 | |
| Ο Ρομπερτ ειναι πανεμορφος εξωτερικα, ειναι και γ**ω τα παιδια, αξιολογος ηθοποιος κτλ, αλλα πριν το Λυκοφως ουτε που τον ηξερα! Φυσικα αφου ασχοληθικα περισσοτερο ειδα ολες του τις προηγουμενες -και καινουριες- ταινιες και ηταν υπεροχος και σε αυτες! ΟΜΩΣ δεν παυει να ΜΗΝ ειναι ο τζεντλμαν-πιστος για παντα-υπερπροστατευτκος-αψεγασιαστοσ-κτλ βρυκολακας που εγω ψαχνω....Δεν μπορω παρα να μινω πιστη στο ειδωλο μου, στο ονειρο μου (που δεν ειναι καποιος σαν το Ρομπ -οχι οτι θα μου πεφτε λιγο το μωρο, αλλα λεμε τωρα-), στον υπεροχο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ που γνωρισα μεσα απο την 1η ταινια -και συνεπως, υστερα απο τα βιβλια-!!!! Οποτε ψηφιζω μετα απο ωρα σκεψης Edward Cullen | |
|
| |
mimigk Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : σε έναν κόσμο χωρίς ξυπνητίρια Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 30 Μαρ 2010 - 19:15 | |
| δεν ξέρω ''ποιον'' να ψηφίσω ...................... αλλά μάλλον θα ψηφίσω τοn Edward ................. | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 30 Μαρ 2010 - 19:41 | |
| Edward,δεν χρειάζεται να το σκεφτώ...Δεν μου αρέσει ο Rob έτσι κι αλλιώς....Μόνο στις ταινίες που κάνει τον Ed... | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 25 Αυγ 2010 - 14:42 | |
| ειτε εντουαρτ ειτε ρομπ ειναι τελειοσ αλλα θα προτιμησω λιγο παραπανω τη τελειοτητα και το μυστηριο που εχει ο εντουαρτ γιατι τετιοι αντρες δεν υπαρχουν | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 25 Αυγ 2010 - 14:48 | |
| Προτιμω τον Εντουαρτ !!! Γιατι να πω την αληθεια ειμαι ερωτευμενη μαζι του . . . | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 25 Αυγ 2010 - 15:13 | |
| Παιδια εγω ψηφιζω Robert PattinsonΕνταξει ο Edward ειναι υπεροχος,ρομαντικος,εξωπραγματικα ομορφος αλλα ειναι και φανταστικος.Δεν υπηρξε,δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει ποτε.Δεν λεω τον αγαπαω σαν χαρακτηρα αλλα ο Rob ειναι το κατι αλλο.... Υπαρχει!!..Ειναι ομορφος,εξυπνος με χιουμορ και πολυ καλος ηθοποιος...και επιπλεον ειναι ο ιδανικος Εντουαρντ για μενα.Σε αυτον τον ρολο τον γνωρισα και πιστευω οτι ηταν ο καταλληλοτερος για να ενσαρκωσει τον Εντουαρντ. Αλλα δεν ειναι ο μονος ρολος..παντα σε οτι κι αν κανει ειναι υπεροχος.... Love u Rob!!!!!! | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 25 Αυγ 2010 - 16:44 | |
| ο εντουαρντ ειναι αντρας για μια ζωη ..ο ρομπερτ παλι για μια νυχτα..... δεν φτανει κανεις την τελειοτητα του χαρακτηρα του εντουαρτ.. | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 25 Αυγ 2010 - 17:01 | |
| περα απο το χαρακτηρα που αγαπησαμε ολοι στα βιβλια, εγω επαθα φλασια με την εξωτερικη εμφανιση του εντουαρντ οταν ειδα τον ρομπερτ να τον ενσαρκωνει στην πρωτη ταινια... ειναι ο τελειος εντουαρντ! ο εντουαρντ ομως δεν υπαρχει κ ο ρομπερτ δεν παυει να ειναι σκετη κολαση και να ειναι απλα κορυφη σε συγκριση με τους σημερινους αντρες... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τετ 8 Σεπ 2010 - 15:08 | |
| λοιπον θα πω κατι ο εντουαρτ ειναι ενα φανταστηκο προσωπο ,ο ρπμπ ειναι πολυ τυχερος που εχει την ευκαιρια να τον παιξει( τον εντουαρτ οχι το αλλο) καιετσι ο εντουαρτ αφου ειναι φαντασηκος ανηκει σε ενα παραμυθι οποτε μπορουμε να ερωτευτουμε τον πριγκιπα του παραμυθιου . . . .
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 5 Οκτ 2010 - 21:24 | |
| ο edward ειναι καλυτερος,τελειος κ gentleman |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Τρι 5 Οκτ 2010 - 21:28 | |
| ναι μωρε σκετη καραμελιτσα ειναι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 9 Οκτ 2010 - 12:28 | |
| Για να πουμε την αληθειαν Robert Pattinson vs Edward Cullen σημειωσατε 1-1!! Δεν μπορουμε να διαλεξουμε! Μαλλον ειμαστε τρελα ερωτευμενες και με τον χαρακτηρα αλλα και με τον ανρθωπω πισω απο το χαρακτηρα,χι...χι!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 9 Οκτ 2010 - 12:36 | |
| δεν μπορώ να διαλέξω , ο καθένας είναι τόσο διαφορετικός . Ο ένας είναι ένας απλά ένας ρόλος που ανταποκρίνεται σε αυτό που θα ήθελε καθε γυναίκα και είμαστε τρελα ερωτευμένες μαζί του. Όσο αφορά τον robert τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μεσα απο τον ρόλο του , αλλα είναι τόσο γλυκός και όμορφος και χαμογελαστός και τόσο αστείος , που μας αρεσει και αυτος τρελα , αρα εγω δεν δίνω την ψήφο σε κανενα απο τα δυο αλλα δίνω την απεριοριστη αγαπη μου και τρελα και για τους δυο | |
|
| |
| Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! | |
|