| Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! | |
|
+79maria_likofos i love edward 2 ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ROBELINA evac Niki Patt sisaki demi cullen Dr_Rena_Hale mimigk AnaroseCullen Angelus AliceK T-NM-E-BD pegulini Edwart pink ioannaki-twilightaddicted sourini Lizzy Cullen ntinaki Bella Cullen12 chrysabella peby shley al *evdokia* NICKY Fay1765 Elenaki123408 Nemesis Of Bellin jennifer lopez Edward_ Breaking_ Dawn AST patrick breeze of wolf Ashley Greene ~Rob-Patty~ evi katiafr evaki ~!Cristi!~ matia* d@n@e twilight! chrisanthie callen RafaelaVolturi maro ΕΡΗ WhiteQueen bella MARIA SWAN CULLEN Kimberly nasiatheslayer stasia alour !~Twilighter~! crazy volturi girl dragonfly Mrs.Cullen SpunK RansoM twilightFOREVER twilightergirl mariap lena fafoula1234 Vampiroua kanty dolores!! Alexadruby the vampire bluesea linaki MIKAELLA demi Bella + Edward love LaDy_SoVeReigN christi_twilight team edward Bella13 kollhmenh 83 απαντήσεις |
|
Την αλήθεια! | Να πώ την αλήθεια προτιμώ τον Rob... | | 19% | [ 29 ] | Edward!! Είναι τόσο τέλειος... και ας είναι μόνο φαντασία... | | 81% | [ 123 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 152 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 17:15 | |
| - lena έγραψε:
- αγαπησα τον Εντουαρτ απο τα βιβλια γι αυτη την Ιδανικη αγαπη που νοιωθει για τη Μπελλα.
και ο Εντουαρτ ενσαρκωθηκε απο τον Ρομπερτ Παττινσον.Κι ετσι αυτοι οι δυο γινανε ενας!Δεν μπορω να φανταστω το εναν χωρις τον αλλον!Καντε ειλικρινα μια ερωτηση στον εαυτο σας:θα θελατε στη τεταρτη ταινια να παιξει καποιος αλλος(θεος φυλαξει!) τον Εντουαρτ; Η δικη μου απαντηση ειναι οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι................ παναγια μου και χριστε μου και μονο στην ιδεα... | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 18:40 | |
| φυσικα και οχι και μονο που το σκεφτομαι τρεπω....Αν γινει κατι τετοιο ειναι σιγουρο πως οι φαν θα διαμαρτηρηθουν τοσο πολυ που θα βαλουν ξανα τον Ρομπ....δν γινεται να υπαρξει αλλος Εντουαρτ....Ειναι σαν γυριζεται καινουργια ταινια... | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 18:51 | |
| θα βγούμε με πλακάτ στους δρόμους για διαμαρτηρία... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 5 Οκτ 2009 - 19:51 | |
| Εγώ έχω να πω τα εξής: ¶νθρωπος VS Βρικόλακας Παρόλο που όλες θα θέλαμε μία σχέση με έναν όμορφο βρικόλακα,το δάγκωμα είναι λίγο το πρόβλημα.Ακόμη και ο Ρομπ συμφωνεί σχετικά με τα μειονεκτήματα της Αθανασίας!''Με κανέναν τρόπο δε θα ήθελα να ήμουν αθάνατος!Δεν υπάρχει περίπτωση!Θέλω απλώς να φτάσω στα 31-32 όπου είναι η ηλικία της ορίμασης. Νικητής:Ρόμπ!-->Δε θα έχει κανένα πρόβλημα με το αίμα! Συναρπαστικός αγώνας Μπέιζμπολ VS Πραγματική ζωή! Οι εκπληκτικές σκηνές του μπέιζμπολ από το λυκόφως μας έκαναν να πιστέψουμε ότι ο Ρομπ είχε κάποια σχέση με το άθλημα πριν την ταινία!Τελικά όμως ήταν τέχνασμα των εφέ!''Είμαι εντελώς ασυντόνιστος!Είμαι φριχτός σε όλα τα αθλήματα,αλλά η Catherine ήταν αποφασισμένη να με δείξει σαν επαγγελματία παίκτη του μπέιζμπολ!'' Νικητής:Έντουαρντ!-->Μπορεί να μας έχει κλέψει την καρδιά ο Ρομπ,αλλά στις αθήτικές ικανότητες διαλέγουμε τον Έντοαρντ! Αμερικάνος VS ¶γγλος! Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ρομπ έχασε την φυσική του προφορά για να παίξει τον Έντουαρντ Κάλεν.''Δεν ήταν δύσκολο να το καταφέρω!Μεγάλωσα βλέπωντας Αμερικάνικες ταινίες έτσι δεν ήταν πολύ δύσκολο!'' Νικητής:Ισοπαλία!-->όλες θα θέλαμε να ακούμε την φωνή τους όλη τη μέρα!!! Τελική μου απόφαση:Δεν μπορώ να επιλέξω!Έχω ερωτευτεί τόσο τον ρόλο όσο και τον άνθρωπο που τον παίζει,χιχι! | |
|
| |
dragonfly Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Παρ 9 Οκτ 2009 - 5:23 | |
| εγω παλι νομιζω οτι ο edward θα ηταν λιγο παραξενος για την εποχη μας και πολυ απροσιτος οχι μονο λογω αθανασιας...σκεψου αν τα ειχες μαζι του τι θα εκανες μετα απο λιγο καιρο; που θα εβγαινες κ σε ποιες παρεες σου θα τον γνωριζες και κατα ποσο θα ανεχοσουν να σε προσεχει καποιος για παντα τοσο πολυ....ακουγεται ομορφο σαν σκεψη αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειμαστε για edward ειναι πιο απιθανο... ετσι εγω για αλλαγη θα προτιμουσα να γνωρισω τι εχει στο μυαλο του αυτος ο rob... ειναι ωραιο να υπαρχει κι ενα μυστηριο στο να μην γνωριζεις τον αλλον να σου αρεσει απο ενστικτο κ να θελεις να τον μαθεις σιγα σιγα..ετσι δεν βαριεσαι ποτε..κι εχεις κι εναν ανθρωπο να βγαινεις με την παρεα βρε αδερφε... οποτε robert!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Παρ 9 Οκτ 2009 - 13:11 | |
| λοιπον δεν μπορω να αποφασισω ποιον ειναι σαν να σου λενε λοιπον διαλεξε ..... ή τον Εντ ή τον Ρομπ .... ε για μισο λεπτο αυτο μου λετε να διαλεξω ????? δεν μπορω με ΤΙΠΟΤΑ ..... | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Παρ 9 Οκτ 2009 - 13:28 | |
| Εγω παρόλο που έχεις δικιο dragon fly σαν Εντουαρντ νομιζω οτι δεν θα με πειραζε ουτε θα χαλιομουνα με τον καρο αν ειχα τέτοια σχεση νομιζω οτι απλα θα ειχαμε πλεον κοινες παρεες και θα απεφευγα καποιους που θα ηταν περιεργοι απεναντι του..Σαν Ρομπερτ θα ηταν μια σχεση σε καθημερινα δεδομένα..Αν εξαιρεσουμε το γεγονός οτι απο μακριά τον βλέπουμε σαν Θεο... | |
|
| |
crazy Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : πορτο ραφτη,αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 7 Νοε 2009 - 22:20 | |
| | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 7 Νοε 2009 - 22:30 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Εγώ έχω να πω τα εξής:
¶νθρωπος VS Βρικόλακας Παρόλο που όλες θα θέλαμε μία σχέση με έναν όμορφο βρικόλακα,το δάγκωμα είναι λίγο το πρόβλημα.Ακόμη και ο Ρομπ συμφωνεί σχετικά με τα μειονεκτήματα της Αθανασίας!''Με κανέναν τρόπο δε θα ήθελα να ήμουν αθάνατος!Δεν υπάρχει περίπτωση!Θέλω απλώς να φτάσω στα 31-32 όπου είναι η ηλικία της ορίμασης. Νικητής:Ρόμπ!-->Δε θα έχει κανένα πρόβλημα με το αίμα! Συναρπαστικός αγώνας Μπέιζμπολ VS Πραγματική ζωή! Οι εκπληκτικές σκηνές του μπέιζμπολ από το λυκόφως μας έκαναν να πιστέψουμε ότι ο Ρομπ είχε κάποια σχέση με το άθλημα πριν την ταινία!Τελικά όμως ήταν τέχνασμα των εφέ!''Είμαι εντελώς ασυντόνιστος!Είμαι φριχτός σε όλα τα αθλήματα,αλλά η Catherine ήταν αποφασισμένη να με δείξει σαν επαγγελματία παίκτη του μπέιζμπολ!'' Νικητής:Έντουαρντ!-->Μπορεί να μας έχει κλέψει την καρδιά ο Ρομπ,αλλά στις αθήτικές ικανότητες διαλέγουμε τον Έντοαρντ! Αμερικάνος VS ¶γγλος! Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ρομπ έχασε την φυσική του προφορά για να παίξει τον Έντουαρντ Κάλεν.''Δεν ήταν δύσκολο να το καταφέρω!Μεγάλωσα βλέπωντας Αμερικάνικες ταινίες έτσι δεν ήταν πολύ δύσκολο!'' Νικητής:Ισοπαλία!-->όλες θα θέλαμε να ακούμε την φωνή τους όλη τη μέρα!!! Τελική μου απόφαση:Δεν μπορώ να επιλέξω!Έχω ερωτευτεί τόσο τον ρόλο όσο και τον άνθρωπο που τον παίζει,χιχι! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..!! Είπες αυτά που έχω να πω.. Δεν μπορώ να συγκρίνω fictional character με real character.. Απλώς δεν στέκει..!!! Οπότε.. Αποτέλεσμα.. Ισοπαλία.. - Σπόιλερ:
Κι έτσι δεν ψηφίζω..
| |
|
| |
alour Eclipse Bitten
Ηλικία : 51 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 405 Registration date : 22/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 7 Νοε 2009 - 22:35 | |
| Edward και ξερο ψωμι | |
|
| |
stasia Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 07/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 7 Νοε 2009 - 23:29 | |
| ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΜΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ.....!!!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 7 Νοε 2009 - 23:38 | |
| Ειλικρινα...? Εγω θα διαλεγα τον Ρομπ! Καλος ο Εντ αλλα ο Ρομπ...είναι απλα αλλιως...ειναι πιο bad boy... Και νομιζω οτι θα προτιμουσα καποιον με περισσοτερες ατελειες που ειναι πιο 'αληθινος' παρα κάποιον που ειναι καλος σε ολα...λιγη ισοτητα βρε παιδι μου...! Αυτες που συμφωνουν μαζι μου νομιζω καταλαβαινουν τι εννοω... | |
|
| |
stasia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Σαβ 7 Νοε 2009 - 23:43 | |
| ONTΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....ΑΛΛΑ Ο ΕΝΤ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Π ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΑΛΛΑ ΔΝ ΛΕΩ Κ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΝ Σ ΠΩ Κ ΤΕΛΕΙΟΣ!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 15:00 | |
| Αγαπη μ μην γραφεις με κεγαλεα γιατι ειναι σαν να φωναζεις !!! εγω ειχα πει οτι δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα τους τωρα που μπορω διαλεγω Ρομπ γιατι ειναι κουκλος και του αρεσουν και οι λυκοι δεν ξερω αν το μετανιωσω αλλα τεσπα!!! | |
|
| |
stasia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 15:05 | |
| κοριτσια ειναι απλο οσεσ θελουν ενα αγορι γλυκο τρυφερο κ.λ.π.........διαλεγουν τν ΕΝΤ και οσεσ θελουν ενα bad boy διαλεγουν τν ΡΟΜΠ | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 15:29 | |
| Δεν σηκωνει συζητηση Ρομπ και παλι Ρομπ!!!!!! (τουλαχιστον αυτος ειναι αληθινος) | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 15:31 | |
| | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 15:33 | |
| | |
|
| |
stasia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 15:40 | |
| ειδατε ειναι απλο!!!!!! | |
|
| |
bella Twilight Human
Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 22/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 17:59 | |
| Για μένα είναι κάπως έτσι τα πράγματα : Τον Edward τον αγάπησα χωρίς καν να τον δω. Τον λάτρεψα μόνο διαβάζοντας για αυτόν. Τον Robert τον αγάπησα γιατί ενσάρκωσε τον Edward . Για μένα ο Edward είναι κορυφή | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 19:32 | |
| Εγώ πάλι, αφού είδα την ταινία, μου άρεσε ο Rob.. Και μετά που διάβασα τα βιβλία, μου άρεσε ο Edward..!! Αλλά, όπως και να το κάνεις, βρε παιδί μου, κανείς (ακόμα και βρικόλακας) δεν είναι τέλειος.. Αλλά ο Rob είναι πιο αληθινός..! Μπορεί κάποια στιγμή να τον βρεις έξω, να τον αγγίξεις (κορίτσια, συμμαζέψτε με..!! Παρεκτρέπομαι... ) Ενώ, ο Edward.. πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!! Είναι φανταστικός χαρακτήρας.. Είναι το αγόρι που θα ήθελε κάθε κορίτσι.. Εν κατακλείδει, τελικά, θα ψηφίσω, και θα ψηφίσω ROB..!! | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 23:35 | |
| ο Rob (αν δεν ήταν διάσημος) θα ήταν ένας ακόμη εκεί έξω... ο Ed (αν υπήρχε) θα ήταν το κάτι διαφορετικό... εγώ λοιπόν διαλέγω το διαφορετικό κι ας μην υπάρχει... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 9 Νοε 2009 - 1:05 | |
| Το σκέφτηκα πολύ πάρα πολύ για να απαντήσω και τελικά κατέληξα ότι δεν θα ψηφίσω. Και δεν θα ψηφίσω γιατί το βρίσκω άκυρο. Ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Προσωπικά εγώ διάβασα πρώτα τα βιβλία. Και μάλιστα είχα διαβάσει όλα τα βιβλία πριν δω την πρώτη ταινία. Τον Έντουαρντ τον λάτρεψα όσο έχω λατρέψει λίγους χαρακτήρες σε όλη μου τη ζωή. Είναι στ' αλήθεια ένας σύγχρονος πρίγκηπας με διαφορετική διάσταση. Μπορεί να μην είναι αληθινός αλλά έχει πολλά ρεαλιστικά στοιχεία. Κάνει λάθη, έχει πάθη, αγαπάει με δύναμη και είναι έτοιμος να θυσιαστεί. Μοιάζει ιδανικός αλλά δεν είναι. Ο Έντουαρντ που είχα στο μυαλό μου ήταν πολύ διαφορετικός από τον Ρομπ. Δεν μπορώ ουσιαστικά να τον περιγράψω. Είναι απλά φευγαλέες εικόνες που περνάνε από το μυαλό πιστεύω χωρίς να είναι ουσιαστικά κάτι συγκεκριμένο. Όταν είδα την πρώτη φωτογραφία για το Twilight ούτε ξετρελάθηκα, ούτε είπα τι χάλια που είναι! Τον Ρομπ, δεν τον θυμόμουν από τον Χάρυ Πότερ παρόλο που το είχα δει. Στη συνέχεια άρχισα να βλέπω τότε διάφορα βιντεάκια για τα γυρίσματα του twilight, τα teaser και ότι άλλο υπήρχε τέλος πάντων, ότι κάνουμε και τώρα καλή ώρα. Όσο πιο πολύ τα έβλεπα, τόσο περισσότερο μου άρεσε ο Ρομπ. Περισσότερο βέβαια μου άρεσε πως η ιστορία η οποία είχα λατρέψει θα έπαιρνε σάρκα και οστά. Όταν είδα πια την ταινία και μετά η κατάσταση είχε γίνει χειρότερη. Ο Ρομπ μου άρεσε υπερβολικά. Και δεν μου άρεσε μόνο ως άντρας, μου άρεσε και υποκριτικά. Και είναι κάτι στο οποίο προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία και λίγο έως πολύ μπορώ να διακρίνω αν κάποιος έχει ταλέντο ή όχι. Και ήταν όλα ένα σύνολο πραγμάτων. Ο Ρομπ ο οποίος κάνει τον Έντουαρντ τον οποίο λατρεύω συν ότι ήταν καλός υποκριτικά. Δηλαδή τον υποστήριξε τον ρόλο και τελικά κατάφερε να γίνει ο Έντουαρντ. Ίσως όχι ο Έντουαρντ που η κάθε μία από εμάς είχε στο μυαλό της διαβάζοντας το βιβλίο αλλά θα μπορούσε να είναι ο Έντουαρντ. Και αυτός είναι και ο λόγος που αυτοί που έκαναν τη διαμαρτυρία να μη κάνει ο Ρομπ τον Έντουαρντ το βούλωσαν μετά. Διότι δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει πλέον ότι ο Ρομπ τα κατάφερε και μάλιστα καλύτερα από την Κρίστεν αν θέλετε την προσωπική μου άποψη. Αλλά τελικά το να προσπαθείς να συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα είναι άκυρο. Και το ακόμα χειρότερο είναι να ταυτίζεται κάποιος με ένα ρόλο. Ο Ρομπ είναι ηθοποιός και αυτό που κάνει είναι μία δουλειά την οποία την υποστηρίζει καλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι ο Έντουαρντ. Δυστυχώς αυτά τα δύο μπερδεύονται και είναι κάτι που γίνεται ασυναίσθητα. Κι έτσι καταλήγω στο ότι ο Έντουαρντ έχει μία πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου όπως και άλλοι αγαπημένοι μου χαρακτήρες. Όσο για τον Ρομπ δεν ξέρω στ' αλήθεια τι να πω. Μου αρέσει αυτό που βλέπω αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω και πιθανότατα ποτέ δεν θα τον γνωρίσω προσωπικά για να μπορώ στ' αλήθεια να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιαυτόν. Και κακά τα ψέματα η "βιτρίνα" που βγαίνει προς τα έξω μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα. Δεν το λέω με την έννοια ότι προσποιείται. Ίσα, ίσα είναι από τους σταρ που νομίζω ότι είναι περίπου όπως δείχνει. Αλλά πόσα πράγματα μπορεί να μάθει στ' αλήθεια κανείς για έναν άνθρωπο που δεν έχει ποτέ γνωρίσει; Και τελικά αυτό που κρατάω εγώ προσωπικά από τον Ρομπ είναι η ωραία του εμφάνιση η οποία προσωπικά με ελκύει και το ταλέντο του. Γιαυτά τα δύο τον λατρεύω! Και κακά τα ψέματα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου ξεφυτρώνει ως Έντουαρντ και με μπερδεύει. Δεν μπορώ να διαλέξω γιατί δεν μπορείς να κάνεις επιλογή ανάμεσα σε δύο πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους πόσο μάλλον όταν το ένα ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα να είμαι η Μπέλλα αν ήταν ποτέ αυτό δυνατό και να συναντήσω τον Έντουαρντ. Διαφορετικά θα ήθελα ίσως να γνωρίσω τον Ρομπ προσωπικά. Στην καθημερινή του ζωή μάλλον, σε κάτι άσχετο και όχι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Και επειδή ξέρω ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μου συμβεί (πιθανότατα γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς! ) προτιμάω τελικά να είμαι μία απλή και ταπεινή φαν. Διαβάζω ξανά και ξανά τη saga για να έχω πιο κοντά μου τον Έντουαρντ και να ζω κι εγώ την ιστορία της Μπέλλα σαν να είμαι εκείνη. Όσο για τον Ρομπ χαίρομαι γιαυτόν που είναι συγκρατημένος όσο αυτό είναι δυνατόν και του εύχομαι τα καλύτερα ενώ είμαι σίγουρη ότι θα έχει μία καλή πορεία αν σκεφτεί έξυπνα και δεν πέσει στις διάφορες παγίδες του σταρ σύστεμ και χάσει τη μπάλα. Και μακάρι να καταφέρει να αφήσει εύκολα τον Έντουαρντ πίσω του όταν θα έχει τελειώσει με αυτή την ιστορία. Γιατί κακά τα ψέματα το ότι έγινε διάσημος το οφείλει αποκλειστικά στον Έντουαρντ. Και τέλος σημασία δεν έχει μάλλον να επιλέξει κανείς τελικά. Σημασία για εμένα έχει ότι και οι δύο αυτές οντότητες, όπως θέλετε πείτε το προσέφεραν ο καθένας με το δικό του τρόπο κάτι σε εμένα και με έκαναν πιο ευτυχισμένη ως άνθρωπο. Το γιατί δεν θα το αναλύσω περισσότερο. Πιστεύω ότι όλοι λίγο έως πολύ όλοι μπορείτε να καταλάβετε γιατί και πως. Και εδώ κλείνει αυτό το ποστ σεντόνι! Διατριβή πάλι τον επόμενο μήνα! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 9 Νοε 2009 - 12:04 | |
| Η αληθεια ειναι οτι και εγω εν μερη συμφωνω με την Μαρια. και λεω εν μερη γιατι εγω ανηκω στην κατηγορια εκεινων που γνωρισαν το twilight μεσα απο την ταινια!η ταινια ηταν αυτη που με εκανε να πρωτο ερωτευτω αυτη την σειρα και στην συνεχεια ο ερωτας ολοκληρωθηκε με τα βιβλια.πραγμα που σημαινει οτι ασυναισθητα ειχα πλεον ταυτισει τους πρωταγωνιστες του εργου με τους ηρωες των βιβλιων.ετσι λοιπον δεν θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να φανταστω καποιον αλλον σε αυτο τον ρολο γιατι πολυ απλα εγω τον Εντουαρντ τον γνωρισα και ξετρελαθηκα μαζι του με την μορφη του ROB. τωρα οπως ειπε και η Μαρια ποιο προσωπικα δεν μπορω να κρινω κανεναν απο τους δυο.γιατι ο ενας ανηκει στηνν φαντασια και ο αλλος ειναι καποιος που απλα δεν γνωριζω!Μπορει να ειναι ομορφος και σιγουρα πολυ ταλαντουχος αλλα απο εκει και περα ποσο καλα αληθεια τον ξερουμε? οποτε δεν θα ψηφισω ουτε εγω γιατι αγαπαω αυτους τους δυο για τον ιδιο ακριβως λογο.ο ενας με εκανε να αγαπησω τον αλλον περισσοτερο! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! Δευ 9 Νοε 2009 - 12:21 | |
| Έγώ διάβασα πρώτα το Λυκόφως και μετά είδα την ταινία. Έτσι την πάτησα πρώτα με τον Edward. Όταν είδα όμως την ταινία τρελάθηκα.Ο Robert ήταν ακόμα καλύτερος από ό,τι τον είχα φανταστεί, κούκλος! ΄Οσο όμορφος κι αν είναι όμως , αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του ήρωα που έπλασε η Meyer. If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.
| | |
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maro στις Τετ 25 Νοε 2009 - 9:40, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Edward Cullen Vs. Robert Pattinson!! | |
|