| Edward Cullen VS Harry Potter | |
|
+66sisaki Axilleas Cullen mpellanti21 MyrtoCullen $ofi@ + Edward Rosemarie Cullen Hollysort Mrs.Christina antrianna_black SULPICIA-phoive D.R. Zafrina ma.do evac Bella Cullen12 Wonder ed<3 dimitroula-robsessed <3<3Ms.Kolina<3 Lizzy Cullen redbutterfly magica AnaroseCullen pink anastasia_1992 RafaelaVolturi John Cullen Ashley Greene evi MARIA SWAN CULLEN dolores!! RafaelaCullen d@n@e twilight! AST Vera evaki ntinaki natalitsa92 patrick fafoula1234 christi_twilight bluesea twiligter robert\'s girl Connie Cullen dreamofedward hiddenfantasy nasiatheslayer M@rIa ΕΡΗ Ms Cullen MiSs-->NtOuF* DanaeCullen BELLA MARIE maraki13_10 maraki-twilightholic Ειrιnι edward's victim WhiteQueen emma cullen pattinson SilverMusk Darkbella Alexadruby the vampire Rozali87 Rozmari April 70 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 16 Δεκ 2009 - 20:14 | |
| προσωπικά δεν έχω να το σκεφτώ καθόλου: εντουαρντ με χιλια | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:23 | |
| Παιδια δεν υπαρχει κατι για να κανουμε καποια συγκριση..το μονο κοινο που εχουν τα δυο μυθηστορηματα ειναι ο εξςπραγματικος (δυστηχως ) κοσμος που περιγραφουν..ειναι και τα δυο παρα πολυ καλα..και καλο θα ηταν οποιος δεν εχει διαβασει και τα δυο να μην σχολειασει...ναι ο rob ειναι κουκλος,ναι η meyer πραγματικα εχει γραψει κατι απιαστο,ωστοσο και ο κοσμος της J.K.R. αξιζει παρα πολλα..! | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:24 | |
| | |
|
| |
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| |
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 16 Δεκ 2009 - 22:14 | |
| Εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ ο Harry Potter!!!!!!!!! <- τον απεχθανομαι....ουτε τον ηθοποιο συμπαθω.... το TWILIGHT ειναι κλασεις ανωτερο.... Οσο για Harry Potter - Edward Cullen, (ασχετα που ειμαι ) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ EDWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <- δεν χρειαζεται καν να συγκρινεις αυτα τα δυο ατομα μεταξυ τους!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 16 Δεκ 2009 - 22:43 | |
| οφειλουμε να παραδεχτουμε ομως οτι το Harry Potter εχει τρομερα effects!!! αλλα και παλι η επιλογη ειναι twilight!!!! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 16 Δεκ 2009 - 22:59 | |
| εννοηται πως για μενα θεμα συγκρισης δν υπαρχει!εχω διαβασει κ τα 2 κ φυσικα προτειμαω τν Edward Cullen!!!! o Edward απλα ειναι το οτι πιο ξεχωριστο υπαρχει απο λογοτεχνικο δημιουργημα!και γενικοτερα θα δινα τα παντα για να υπηρχε! οσο εχω πορωθει με τη σαγκα δν εχω πορωθει με τιποτα αλλο!!!!α!και με τν ΡΟΜΠ βασικα! οποτε...ειπα τν αποψη μου ΔΑΓΚΩΤΟ! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 17 Δεκ 2009 - 0:42 | |
| - dolores!! έγραψε:
- εννοηται πως για μενα θεμα συγκρισης δν υπαρχει!εχω διαβασει κ τα 2 κ φυσικα προτειμαω
τν Edward Cullen!!!! o Edward απλα ειναι το οτι πιο ξεχωριστο υπαρχει απο λογοτεχνικο δημιουργημα!και γενικοτερα θα δινα τα παντα για να υπηρχε! οσο εχω πορωθει με τη σαγκα δν εχω πορωθει με τιποτα αλλο!!!!α!και με τν ΡΟΜΠ βασικα! οποτε...ειπα τν αποψη μου ΔΑΓΚΩΤΟ! συμφωνω απολυτα κορη!!! ο edward ειναι μοναδικος οχι μονο λογοτεχνικα αλλα και γενικα!!! πολλες θα εδιναν τα παντα για να υπηρχε, οχι μονο εσυ... γενικα λοιπον ειναι ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και εγω με την σειρα μου μεχρι το κοκαλο!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 17 Δεκ 2009 - 7:11 | |
| Εχοντας διαβασει και εχοντας πορωθει και με τα δυο[με τον Harry Potter παλιοτερα] μπορω να πω πλεον με σιγουρια Edward Cullen....... | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 17 Δεκ 2009 - 9:50 | |
| φυσικά twilight δεν υπάρχει άλλη επιλογή για εμένα!!!!!!!! | |
|
| |
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 17 Δεκ 2009 - 10:08 | |
| Κι εγώ παιδιά...έχω διαβάσει και τα 7 Χάρι Πότερ και είχα πορωθεί πάρα πολύ!!! Αλλά μόλις άρχισα να διαβάζω το Λυκόφως έπαθα!!!! | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 17 Δεκ 2009 - 11:58 | |
| Twilight saga φυσικα!!!! | |
|
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:09 | |
| Συμφωνώ με αυτούς πού λένε πως δεν μπορείς να συγκρίνεις το Harry Potter με το Twilght αλλά η μεγάλη μου αγάπη ήταν και συνεχίζει να είναι ο Harry δεν λέω ωραία και τα δύο αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα δύο ο Harry θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά όπως είπα και πριν σύγκριση για την υπόθεση του καθενός δεν μπορείς να κάνεις είναι δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:16 | |
| ελατε τωρα ρε παιδια ο κοντοπυθαρος ο χαρυ εναντιον του τελειου ,θεου,ενα και μοναδικου EDWARD CULLEN??????????????
ξερετε οτι ο θεος ο EDWARD τον ξεπερναει οχι απλως με 1000... με απειρο και βαλε...! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:16 | |
| | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:21 | |
| Για να πω την αληθεια ποτε δεν μου αρεσε ο Χαρυ Ποτερ... Αφου ειδα ολες τις ταινιες --που δεν μου 'εκαναν' πολλα-- προσπαθησα να διαβασω το 1ο βιβλιο....δεν τα καταφερα Δεν με ''τραβουσε'' Υστερα απο το Λυκοφως το σιγουρο ειναι πως επαθα πορωση με την ταινια Το Κυπελο Της Φωτιας...σορρυ αν ακουγεται υβριστικο αλλα ηταν μονο και μονο για τον Ρομπ δυστυχως, διοτι με το που ξεκινησα --χωρις να εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα-- το 5ο βιβλιο, μεχρι να ανακαλυψω πως ουτε καν ο Σεντρικ ως χαρακτηρας δεν με ενδιεφερε... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤ ΕΜΕ!!!!!!!! και μεχρι και Παντως οχι J.K Rowling! | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:29 | |
| παιδιά καμία σχέση, ο Χάρι ξεκινάει από πιτσιρικάκι για να καταλήξει έφηβος (δεν καρφώνουμε το τέλος για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία), ο Έντουαρντ ξεκινάει από έφηβος-αιωνόβιος-απόλυτα ώριμος και παραμένει έτσι. Ο ένας έχει να κάνει με μαγεία και ο άλλος είναι βρυκόλακας. Δεν υπάρχει σύγκριση ούτε στην ιστορία αλλά ούτε και στους ηθοποιούς από άποψη ομορφιάς. | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:35 | |
| λοιπον εμενα το πρωτο μου κολλημα με βιβλια ηταν με τον χαρυ ποττερ, το χαστουκι το εφαγα με τις ταινιες οι οποιες σε σχεση με τα βιβλια ειναι λες και βριζουν την συγγραφεα, ειναι αθλιες...
οσον αφορα το Twilight ειναι το μεγαλο μου παθος, τα βιβλια ειναι αψογα οι τανιες πιστες στην συγγραφεα μας, οποτε απλα ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ, δεν υπαρχει μετρο συγκρισης...
twilight for ever....and ever and ever...... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:36 | |
| Ο εντουαρντ ειναι πολυ καλυτερος και δεν συγκρινεται με κανεναν! μην τρελαθουμε τωρα!! | |
|
| |
<3<3Ms.Kolina<3 New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 28/02/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:46 | |
| - <3<3Ms.Kolina<3 έγραψε:
- σκευτητε να εβγενε προτα το λυκοφος και μετα ο χαρι τοτε θα λεγαμε καλητερο τον χαρι!!!
δεν νομιζω αν εβγαινε πρωτα το λυκοφως οτι θα μας αρεσε περισοτερο ο χαρυ, δεν παιζει , ο χαρυ γινεται αντρας στο τελευταιο βιβλιο ενω ο edward μας εχει τραβηξει απο το πρωτο κι ολας βιλβιο.... ο ενας ειναι αντρας ο αλλος ειναι παιδακι μπορει σε ατομα ηλικιας 10-11 χρονων (που απο οτι εχω δει και σε αυτα αρεσει ο edward......) το ενα ειναι η απολυτη ιστορια αγαπης (οι συγχρονοι ρωμαιος και ιουλιετα) και το αλλο ειναι περιπετεια με στοιχεια ερωτα στο τελευταιο βιβλιο..... | |
|
| |
<3<3Ms.Kolina<3 New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 28/02/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:50 | |
| | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:51 | |
| δεν το συζητώ... έντουαρντ!!! ο χάρι, αν και καλός και αυτός, είναι για παιδάκια
ο έντουαρντ όμως είναι ο τελειότερος ήρωας ever!! | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τρι 30 Μαρ 2010 - 0:52 | |
| | |
|
| |
| Edward Cullen VS Harry Potter | |
|