| Edward Cullen VS Harry Potter | |
|
+66sisaki Axilleas Cullen mpellanti21 MyrtoCullen $ofi@ + Edward Rosemarie Cullen Hollysort Mrs.Christina antrianna_black SULPICIA-phoive D.R. Zafrina ma.do evac Bella Cullen12 Wonder ed<3 dimitroula-robsessed <3<3Ms.Kolina<3 Lizzy Cullen redbutterfly magica AnaroseCullen pink anastasia_1992 RafaelaVolturi John Cullen Ashley Greene evi MARIA SWAN CULLEN dolores!! RafaelaCullen d@n@e twilight! AST Vera evaki ntinaki natalitsa92 patrick fafoula1234 christi_twilight bluesea twiligter robert\'s girl Connie Cullen dreamofedward hiddenfantasy nasiatheslayer M@rIa ΕΡΗ Ms Cullen MiSs-->NtOuF* DanaeCullen BELLA MARIE maraki13_10 maraki-twilightholic Ειrιnι edward's victim WhiteQueen emma cullen pattinson SilverMusk Darkbella Alexadruby the vampire Rozali87 Rozmari April 70 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 8 Απρ 2010 - 21:11 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 8 Απρ 2010 - 21:40 | |
| Ποιος Harry Potter βρε παιδια...!!!Δεν λεω καλος ειναι στην ταινια αλλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης μετα τον Edward!!!! Ουτε για αστειο.. .. | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 8 Απρ 2010 - 21:57 | |
| - Wonder έγραψε:
- Ποιος Harry Potter βρε παιδια...!!!Δεν λεω καλος ειναι στην ταινια αλλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης μετα τον Edward!!!!
Ουτε για αστειο.. .. επιτελους!ενας σωστος ανθρωπος! αντε πες τα! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 8 Απρ 2010 - 22:00 | |
| Γιατι υπηρχε καποιος με αντίθετη αποψη??? | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 8 Απρ 2010 - 22:03 | |
| ε,απ'οτι εχει παρει το ματι μου νομιζω πως καποιος εχει γραψει ο χαρυ ηταν καλυτερος! δεν θυμαμαι ομως ποιος ηταν και δεν θα πω! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 8 Απρ 2010 - 22:10 | |
| Απαπαπα...εδω ειμαστε ολοι team Edward!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 28 Απρ 2010 - 11:20 | |
| Ε, τι νομιζεις παιζουμε εδω??? Σιγα να ψηφιζα τον Harry Potter!!! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 28 Απρ 2010 - 12:53 | |
| Ετσι ετσι...δεν τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα στον Εντουαρντ κ στον Χαρι..... | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 28 Απρ 2010 - 12:57 | |
| πλακα κανετε ?δεν υπαρχει θεμα συγκρισης... παντρευεσαι τον εντουαρντ και υιοθετης τον χαρη....χοχοχο | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 28 Απρ 2010 - 12:59 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 28 Απρ 2010 - 14:43 | |
| | |
|
| |
D.R. Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 07/05/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τρι 8 Ιουν 2010 - 21:03 | |
| κ εμενα μου αρεσουν κ τα δυο....πριν το twilight ημουν πραγματικα κολλημενη με το Harry Potter.....εχω διαβασει τα βιβλια κ εχω δει τις ταινιες πανω απο 5 φορες σιγουρα......νομιζα οτι δεν θα βρω τιποτα ανταξιο του μεχρι που εμφανιστηκε το twilight!!!!!!!!!αλλα κ παλι δεν μπορω να κανω διακρισεις γιατι επι 7 χρονια μ αρεσει ο harry potter....k τωρα που θα βγει το πρωτο μερος της 7 ταινιας θα παω να το δω φυσικα!!αλλα αλλο το twilight κ αλλο o harry potter.....!!! | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Τετ 9 Ιουν 2010 - 17:29 | |
| Παιδια και εμενα μου αρεσουν και τα δυο.μπορει να ειμαι τρελα κολλημενη με twilight αλλα τον χαρι μου δεν τον ξεχναω ποτε ποτε ποτε ποτε!!!!!!!! Υπηρξα και τρελα κολλημενη με τον Ντανιελ...Το Κυπελλο της Φωτιας ειναι το αγαπημενο μου και οχι μονο για τον Ρομπ, ειναι απλα καταπληκτικο.Να φανταστειτε ηξερα τον Ρομπ επειδη επαιζε τον Σεντρικ και μια δυο φορεσ που ειχα αναφερει το ονομα του και οτι ειναι ωραιο παιδι με κοιτουσαν με ανοιχτο το στομα....Τωρα και ο Ρομπ και εγω δικαιονομαστε!!!! Η αληθεια ειναι οτι ο Εντουαρτ σαν αντρας....τα λογια ειναι περιττα...Βασικα αυτοι οι δυο δεν πολυσυγκρινονται.... ομως μπορω περηφανα να πω οτι ειμαι αφωσιωμενη φαν και των δυο(εδω που τα λεμε ειμαι Harry Potter fan εδω και κατι αιωνες ,ενω twilight fan για πολυ λιγοτερο καιρο-ντροπη μου!!!!!!!!-) Μονο που ειμαι πολυ απογοητευμενη με τη Ροουλινγκ γιατι "σκοτωσε" τον Φρεντ μου και "εκοψε" το αυτι του Τζορτζ(και πεθαναν ενα σωρο αλλοι)!!!!! Αυτο δεν της το συγχωρω.Η Στεφενι παλι δν με απογοητευσε...δν "σκοτωσε" κανεναν απο τους κυριους χαρακτηρες !ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΙ! Περιμενω πως και πως τους Κληρους του Θανατου αν και προβλεπω οτι θα ριξω πολυ κλαμα!!!!!!Θα παρηγορηθω απο την εκλειψη ομως......!!!!!! - Σπόιλερ:
σορρυ που εγραψα τοσα αλλα επρεπε να τα βγαλω απο μεσα μου
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Κυρ 1 Αυγ 2010 - 21:22 | |
| Ενταξει μπορει να μου αρεσει χιλιες φορες ο Εντουαρντ αλλα δεν θα αφησω παραπονεμενο και τον Χαρυ Ο Εντουαρντ ειναι απο παρα πολλες πλευρες καλυτερος απο τον Χαρυ μα και ο Χαρυ ειναι κατα καποιον τροπο μοναδικος. Συνεχιζω παντως να προτιμω τον Εντουαρντ περισσοτερο |
|
| |
antrianna_black Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 01/08/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Κυρ 1 Αυγ 2010 - 23:04 | |
| mhn akouw koula ....fusika Edit by April: Παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτήρες!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 2 Αυγ 2010 - 0:44 | |
| Έντουαρντ!!!!Οκ δεν λέω, ωραία ταινία ο Χάρι Πόττερ ωραία βιβλία, και ο Ντάνιελ είναι όμορφος...Αλλά τα βιβλία της Στέφενι δεν συγκρίνονται!!!!Και φυσικά ο Ρομπ δεν συγκρίνεται με τον Ντάν...Αλλά η αλήθεια είναι πως πριν 2 χρόνια είχα φάει κόλλημα με τν Νταν και γενικά όλη τη σειρά Χάρι Πόττερ...Νόμιζα πως δεν θα βρισκόταν τίποτα αντάξιο στον Χάρι και τον Ντάνιελ..Έλα όμως που δεν είχα δίκιο...:_ | |
|
| |
Hollysort New Moon Victim
Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 271 Registration date : 10/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 2 Αυγ 2010 - 7:43 | |
| Επειδή υπήρξα φανατική με τη σειρά Χαρι Πότερ, να πω κι εγω μια γνωμη: άλλο το ένα κι αλλο το άλλο. Ο Χάρι Πότερ είχε μια εξαιρετικά περίπλοκη ιστορία, και πιστεύω ότι σαν συγγραφική δουλειά ήταν πολύ ανώτερη του Τwilight, και ας το πούμε, πολυεπίπεδη. Το Twilight έχει τον τελειότερο άντρα της οικουμένης και αυτό γεμίζει τα ...κενά. Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν έχει τόσες πτυχές ως ιστορία. Μάλιστα, στην Έκλειψη (το βιβλίο, όχι την ταινία-δεν την έχω δει ακόμη) ψιλο-χοντροβαρέθηκα. Τόλμη και Γοητεία το έχει κάνει, κι η Μπέλλα να φασώνεται μέ όλους. Ήμαρτον.... Κόψε κάτι κυρά μου... (άσε που είμαι Team Edward και δεν τα πολυσηκώνω τα χαμουρέματα με τους λύκους...) | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 2 Αυγ 2010 - 11:59 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- i am unconditionally and irrevocably in love with Rob!!!!!!!!!
Ετσι ακριβως και εγω!! Βεβαια και μενα μ'αρεσει πολυ ο Χαρι Ποτερ. Και οι ταινιες και τα βιβλια αλλα μου αρεσει πολυ καλυτερα το twilight! Οποτε forever!!!!!! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 2 Αυγ 2010 - 12:32 | |
| | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 2 Αυγ 2010 - 12:33 | |
| | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 2 Αυγ 2010 - 13:28 | |
| παιδια καλος και ο χαρι ποτερ δεν λεω αλλα κολλημα μαζι του δεν ειχα ποτε,ομως!! σε αντιθεση με το λυκοφως και συγκεκριμενα τον εντουαρντ που ηταν κολλημα, ερωτας με την πρωτη αναγνωση πες τε το οπως θελετε!! το κολλημα ηταν ορομπ και οχι ο ντανιελ ραντικλιφ, που συμπαθεστατος μου ειναι!!!!!!!!!!! για να μην μακρυγορω, | |
|
| |
Axilleas Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 06/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Σαβ 7 Αυγ 2010 - 17:17 | |
| Παιδια μην μπερδευετε το Χαρυ Ποτερ με το Λυκοφως εχω διαβασει ολα τα βιβλια και απο της δυο ταινιες και ειναι και τα 11 φοβερα!!! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Πεμ 30 Σεπ 2010 - 22:27 | |
| Πρωτον ο Χαρι Ποτερ ειναι μπαζο, και δευτερον ο Εντουαρτ ειναι κουκλι.Απο οσα που ξερω δεν αναφερεται η ομορφια του χαρι ποτερ πουθενα!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Παρ 1 Οκτ 2010 - 2:45 | |
| Ενταξει ο Εντ ειναι πανω απο ολα φυσικα....Αλλα οχι και μπαζο ο Χαρι....ειναι πολυ αξιολογος χαρακτηρας....κι αν και οχι κουκλι απο οτι μας δινεται να καταλαβουμε εχει καταπληκτικα ματια.... | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Παρ 1 Οκτ 2010 - 12:08 | |
| ειχα τρελο κολλημα με χαρυ ποτερ.. αλλα με εχουν κουρασει οι τοισες πολλες ταινιες.. η πρωτη βγηκε οταν ημουν εκτη δημοτικου και τωρα παω πανεπιστημιο και ακομη συνεχιζεται.. τα βιβλια μου αρεσαν πιο πολυ απο τις ταινιες... | |
|
| |
| Edward Cullen VS Harry Potter | |
|