| Edward Cullen VS Harry Potter | |
|
+66sisaki Axilleas Cullen mpellanti21 MyrtoCullen $ofi@ + Edward Rosemarie Cullen Hollysort Mrs.Christina antrianna_black SULPICIA-phoive D.R. Zafrina ma.do evac Bella Cullen12 Wonder ed<3 dimitroula-robsessed <3<3Ms.Kolina<3 Lizzy Cullen redbutterfly magica AnaroseCullen pink anastasia_1992 RafaelaVolturi John Cullen Ashley Greene evi MARIA SWAN CULLEN dolores!! RafaelaCullen d@n@e twilight! AST Vera evaki ntinaki natalitsa92 patrick fafoula1234 christi_twilight bluesea twiligter robert\'s girl Connie Cullen dreamofedward hiddenfantasy nasiatheslayer M@rIa ΕΡΗ Ms Cullen MiSs-->NtOuF* DanaeCullen BELLA MARIE maraki13_10 maraki-twilightholic Ειrιnι edward's victim WhiteQueen emma cullen pattinson SilverMusk Darkbella Alexadruby the vampire Rozali87 Rozmari April 70 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Παρ 1 Οκτ 2010 - 13:06 | |
| Ισως να επαναλαμβανομαι αλλα θα το ξαναπω..δεν γινεται να συγκρινεται τα δυο αυτα μυθιστοριματα!Αναφερονται σε δυο τελειως διαφορετικα πραγματα!Το Χαρι Ποτερ μας μιλαει για την ζωη ενος αγοριου και τις περιπετειες του,το λυκοφως αναφερεται στον ερωτα ενος κοριτσιου και τα πανω κατω που της προκαλει αυτος ο ερωτας! Τα μονα κοινα που εχουν οι ιστοριες ειναι οτι περιγραφουν διαφορετικους κοσμους απο τον κανονικο και καθημερινο και τα μονα κοινα που εχουν οι δυο χαρακτηρες ειναι τα πρασινα ματια! Δεν γινεται λοιπον να συγκριθουν..ειναι λογικο να προτιμαμαι τον Εντουαρτ ως χαρακτηρα γιατι ειναι ερωτευσιμος μεσα απο την ιστορια της Μπελλας..αλλα ο Χαρι δεν αναφερεται σε ιστορια ερωτα πουθενα αρα δεν υπαρχει συγκριση! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Παρ 1 Οκτ 2010 - 13:18 | |
| mallon ua symfvnisv mazi soy!!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Σαβ 2 Οκτ 2010 - 23:03 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Παρ 17 Δεκ 2010 - 20:29 | |
| Εχω την εντυπωση οτι ο Εντουαρτ ειναι πιο συνιδητοποιημενος σε σχεση με τον Χαρυ λογο ηλικιας. Κατα τα αλλα δεν μπορω να τους συγκρινω! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Παρ 17 Δεκ 2010 - 21:06 | |
| Με την καμια ομως...λατρευω και τους δυο χαρακτηρες αλλα ειναι τελειως διαφορετικη....Πρωτον αν και τον Χαρι νιωθω πως τον 'γνωριζω' ολη μου την ζωη ποτε δεν μπορεσα να τον αντιμετωπισω οπως τον Εντουαρντ....θα ελεγα πως ηταν κτ σαν το καλυτερο μου φιλο μεσα στο παιδικο μυαλο μου....ενω για τον Εντουαρντ ειναι εντελως το αντιθετο....μεσα απο τα ματια της Μπελλα ενιωθα την αναγκη της να ειναι μαζι του με το καθε τροπο....τον πονο οταν απομακρυνεται το ποσο την πληγωσε οταν εφυγε κτλ κτλ.....Οποτε δεν θα διαλεξω γτ ειναι κατι τελειως διαφορετικο.....αγαπω και τους δυο υπερβολικα πολυ αν και ο Εντι θα προηγειται εστω και για ενα εκατοστο απο ολους μεσα στην καρδια μου..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Κυρ 19 Δεκ 2010 - 21:48 | |
| Συμφωνω μαζι σου. Ο Χαρυ ειναι κατι σαν τον μεγαλυτερο μου αδερφο η κατι τετοιο ενω με τον Εντουαρτ ειμαι ερωτευμενη. Ποτε δεν θα μπορουσα να δω ετσι οπως βλεπω τον Εντουαρτ τον Χαρυ. | |
|
| |
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Δευ 20 Δεκ 2010 - 15:57 | |
| συμφώνω!!! με τον χαρυ μεγαλώσαμε (κατα καποιο τρόπο) μαζί!! ενω τον Edward ειναι πολύ διφορετικός ο τρόπος που τον αντιμετοπίσαμε!! αλλα δεν μπορω να πω οτι ο χαρυ με εχει κουρασει η οτι δεν εχει καθόλου ενδιαφερον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Παρ 24 Δεκ 2010 - 17:26 | |
| Φυσικα και οχι! Ολα ειναι πολυ ενδιαφεροντα στον Harry Potter! Αλλα ολα εινα πολυ εξωπραγματικα... Θα μου πεις στο Λυκωφως δεν ειναι? Αλλα δεν ξερω αισθανθηκα πιο κοντα στο λυκοφως απο την πρωτη στιγμη που αρχισα να το διαβαζω. . . δεν εγιε ετσι με τον Harry Potter. . . | |
|
| |
Μαρία φωτιαδου Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 05/02/2016
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Κυρ 7 Φεβ 2016 - 11:49 | |
| Ο Χάρι Πότερ είναι ο αγαπημένος μου , μεγάλωσα με τις ταινίες του ενώ ο Έντουαρτ δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον μόνο η ιστορία μου αρέσει ή Μπέλα και ο Έντουαρτ δεν μου άρεσαν ιδαίτερα , ενώ όλοι οι ηθοποιοί στο Χάρι Πότερ ταιριάζουν με τον ρόλο τους | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Κυρ 7 Φεβ 2016 - 12:09 | |
| O Harry Potter ειναι θρησκεια..Το πρωτο βιβλιο που διαβασαα, μπορει να ηταν και η πρωτη ταινια που ειδα στο σινεμα. αν και μεσα στο δικο μου το μυαλο εχει παντα πρασινα ματια..οι επιλογες τ ων ηθοποιων ηταν τελειες και τοτε και θα παραμεινουν παντα...ειδικα σαν Hermione δεν νομιζω πως θα μπορουσαν να κανουν καλυτερη επιλογη απο την Emma. Κι ο Rob ηταν πολυ καλος στον ρολο του...αλλα πλεον δεν με αγγιζουν οι ταινιες. Δεν ειναι κατι που θελω να βλεπω ξανα και ξανα. | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Κυρ 7 Φεβ 2016 - 14:17 | |
| Harry Potter με χιλια... τα βιβλια με ταξιδεψαν και τις ταινιες τις βλεπω ανετα ξανα και ξανα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Κυρ 7 Φεβ 2016 - 16:50 | |
| O Harry ειναι κολλητος ολων μας οπως και να το κανουμε... | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen VS Harry Potter Κυρ 7 Φεβ 2016 - 22:37 | |
| | |
|
| |
| Edward Cullen VS Harry Potter | |
|